Коментари - Иво Христов: Стратегическият съвет е призван да мисли алтернативно на статуквото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все още помня ясно всяко управление на БСП. Помни я резултатите им. ..не съм сигурен, че искам в моя живот да преживея още едно!

Не сте сив, ами червен- и красив!- но без тая брада...

От де се пръкват някакви да ни дават насока на шортите...Ай сиктир...

Нов бардак със стари ку-ви.

"Алтернатива на статуквото" ! Какво ли има в предвид !? Може би промяна на закона за митническите складове , честен търг за АЕЦ Белене , и достъп на различни доставчици на природен газ до българските тръби .

Абе то и джендър дали е алтернатива и ако е значи е атернативно на стутуквото ама на кое ?

Иво, използва думата хоризонти. Правилно я използва. Това е визията на опозицията. Що е то хоризонт- това е видимото където земята се слива с небето в далечината. И сега най важното - колкото и да отиваш към хоризонта, той все остава толкова далече. То и социализма беше светлите хоризонти на развитието. Но хоризонта все оставаше далече.

Ако заедно с Дайнов направят една партия- ще им гласуваме доверие, няма как... може и ББ, ама на млади години и ето ти национално съгласие. ))))

И можел да брои проценти. До 80. Членовете на Стратегическия съвет + шефа си + себе си дали е броил?

Интересно ми е какво заплати и боноси под мадата ще вземат тези страези от стратегическия съвет? Аз без да съм стратег ще ви кажа ,че България завинаги ще си остане една бедна,мръсна, корумпирана и изостала държава, защо българина никога няма да си промени бандитския,крадлив манталитет.

Алтернатива на статуквото е лустрация до девето коляно.

Шансът ни е този съвет да измете Герп, ДПС и всички крадци на народа

БСП трябва много да се притеснява от подобни стртегически съвети инициирани от Президента. Помним подобни инициативи на Първанов, които в крайна сметка прерастнаха в политическа партия, която взема своите гласове от гласоподавателите на БСП. Редев е като гладна хиена за власт и ако някой си прави илюзии, че той ще се задоволи с правомощията си в качеството на президент, то много се лъже. Макар да приема охотно паради и да награждава ученици, то истинската власт не е в неговите правомощия с изключение на временното правителство на Герджиков. Тогава той захапа кръв и вече никой не може да го спре да мисли за големите пари и реалната власт. Така, че мислете другарки и другари!

Абе комунета и фашисти нещастни, оставете народа да си избере елит, вместо да му бутате маскирани милиционери и потомствени дс предприемачи с преференцкални кредитни карти, под носа за елитарни партии и измислени алтернативи! Имайте мяра, защото народа е търпелив, но търпението му НЕ Е безкрайно!

Този като го слушам и гледам само си викам пази Боже от такива безгрешни наглеци. Да, България има право на по-добро управление от сегашното, но тези със сигурност не са.

царе са ама да разтеглят локумите а как ще трябва да стане мълчат

Няма какво повече да се допълни след казаното от Иво Христов.

И тези се събраха мислители, за да мислят. От толкова мислене в тази държава, барем не може ли нещо да се извлече, примерно ток да се произведе от мозъчните им вълни или барем да ги сложат да затискат зеле, докато седят и мислят...

Иво Христов пише речите на Радев. Радев само ги чете се едно са негови. Обаче тоя път направо Христов сам си се цитира. Значи Радев е бил възпрепятстван да назубри въпросното съчинение на никумо неизвестният Христов

Хайде, ако обичате, да дадете точна и ясна алтернатива на ЕС и НАТО, както и на „асфалтирането“ и „зациклянето“. Може би Евразийски съюз и разораване на асфалта, вместо на целините (по Шолохов). Лесно е да дрънкаш и да критикуваш. Трудно е да работиш и да решаваш проблемите. С лозунги и мантри НЕ СТАВА. Що се отнася до „новите хоризонти“, един колега долу добре го е написал - колкото и да вървиш, хоризонтът остава все така далеч, колкото и в началото на пътя. А ако под „нови хоризонти“ визирате „светло бъдеще“, него вече го гонихме веднъж. Такива като баща ви (резидент на ДС в Брюксел) другарю Христов, ни убеждаваха, че светлото бъдеще е съвсем близко, на един кур разстояние и после малко тичане. Остана ни едно нещо от двете и то определено не беше тичането. Аре чиба, руски подметки!

Със сигурност не са управляващата в момента коалиция.

нещастника с 80% дебилитет е забравил да се обръсне или иска да прилича на сифилистика

Иво Христов, не е онзи с 80-те процента. Но също е дебил.

тоя не е оня иво христов. но с нищо не е по-свестен.

Няма смисъл да гледаш, още по-малко да слушаш - все едно нищо няма да разбереш - глупаво си. Не се напъвай да коментираш хора с интелект на светлинни години пред теб - така само демонстрираш глупостта си. Щеше да си смешно ако не си трагично.

Тоя, т.нар. стратегически съвет, какви въпроси ще решава? И, въобще, при положение, че президента на РБ няма абсолютно никаква власт и законодателна инициатива, този СС няма да е нищо повече от една клюкарска сбирка на по питие. Или предназначението му е единствено да почеше егото на президента, както и да усвоява едни пари на данъкоплатците? Доколкото знам, президента и сега си има некви съветници.

Давам кредит на Президента. Кредит на доверие. Той е нов тип политик, който въвежда МИСЪЛ (науката и знанието) и СМЕЛОСТ, които лисват в Българската политика през последните 20-30 години. Надявам се Президента да ми върне кредита. Вярвам, че ще го върне.

да, иво христов пак каза бла-бла-блааааа, наистина-какво повече да допълниш?!

Евразия е мечтата - алтернатива на този нов Маркс/Благоев, ня, азащо да се крие и да спекулира с асфалта., който не се яде. Тоя стар филм сме со гледали вече 45 години.

Културен, ерудиран, интелигентен, с тънко чувство за ирония, което Ризова изпита на гърба си. Изобщо - на светлинни години пред пипоните и тиквоните от Шайката. Няма нищо чудно, че е една от основните мишени на гепаджийската тролеада - никога няма да му простят превъзходството.

Никой няма да получава заплата, всичко е на доброволни начала. Трудноразбираемо за мултиапартаментчиците

вярваш ли си, или си трол ???

Едва ли...

за абревиатурата - СС (стратегически съвет), или SS (Schutzstaffel)? Че там в президентството още работи като съветник на Радев един, дето не себе дегизирал като Адолф Хитлер.

Стратегическият съвет бил създаден да се бори срещу Борисов. Ха, ха,ха. Ами поканете и Путин да се справи с него, щом БСП не може. Народът така е поискал, както и вие сте избран от него, другарю президент. А и вие, циклите с изпълняването заръките на другарката Нинова. Няма досега друг, който да се вслушва в народа, и да променя вече приетото.А вие го вземате за негативно, че си променя мнението. Чух една от БСП да казва, че Борисов слушал улицата, а не БСП. Та нали тази улица ви избира, бе, другарке.

Може и да съм Тъп, но със сигурност не съм на нар. Не съм в Затвор (пряко и косвено). Свободен сам.

Нито за секунда не е казал, че трябва да търсим алтернатива на ЕС и НАТО, а че след като сме изпълнили тези цели, повече от десет години тъпчем на място.

Стратегическия им съвет е кат на бай Тошо полютбюрото. И там беха събрани се разни стратези- стратега Балев стратег Луканов стратег Станко Тодоров Направо са кат стратегически бомбардировач

животно нема! А ако е за без пари... тая работа не ми я фали! Или е без пари само докато кроят, как да приберат едни големи пари? Май така ще е.

Въпросът е не дали сме гледали този стар филм, а какво сме разбрали от него? Като гледам резултатите днес, спокойно мога да кажа - нищо не сме разбрали. Затова все още си губим времето, а шепата хиени ни "оправят". Имай предвид, че минаха още 30 години след тези единствени 45, за които пишеш!!!

ся ше пишат стратегия как да приведат още доларе от офшорките на ледто Ленче

Че кой у нас някога е прощавал превъзходството? - Това е за други геграфски ширини.

Ами накъде да вървим? Защо не каже нещо конкретно? НАКЪДЕ??? И за тъпченето на едно място не съм съгласен. И вероятно доста българи не са съгласни.

Според Първанов все още е рано Радев да мисли за политически проект и припомни, че той самият е захванал проекта АБВ едва когато е излязъл от политиката. Няма как държавен глава, докато е в институцията, да се занимава с такива неща, той е президент на всички български граждани, заяви Първанов и обясни, че няма нищо лошо президента да се ограничи в своите правомощия.

Абе тоя същия ли беше статистикът който определи Българите като 80% - д--еби--л-ни.

оня е кьосе и е солташак на Симов свинту, тоя е друг

точно тия, втора употреба ченгета и незадоволени номенклатурчици, които изобщо не са света вода ненапита, не са шанс на никого и за нищо! освен че ще си почешат макарите по фотьойлите на дондуков 2...

Не е тоя . Тоя е от Ес Ес. Беше се снимал като Хитлер по едно време. Общо взето и на двамата Иво-вци идеологията е идентична.

Опозицията е тази, която трябва да обмисля и да предлага алтернатива на статуквото. Тази дейност е публична и е привилегия и задължение на различните политически партии. Те обмислят алтернатива и я предлагат на обществото, което или я приема, или я отхвърля. Това нещо става на парламентарни избори. Създаването на подобни групички, като този т.нар. Стратегически съвет, не води до нищо. Ако имат идея за алтернатива, да правят партия, съгласно законите, и да я предложат на гласуване на следващите парламентарни избори. Такъв е редът.

Нали за това е събран тоя съвет, а ако толкова мислиш, че прогресираме, разгледай разликата ни с Румъния преди десет години и сега. Вече едва ги съзираме в далечината, а че страната е в демографска катастрофа само по себе си говори достатъчно за управлението.