Ивайло Калфин: Комисията по досиетата трябва да бъде закрита

Целият механизъм за отваряне на досиетата е ненужен и вреден за държавата, комисията трябва да бъде закрита, заяви в Плевен вицепремиерът Ивайло Калфин.

Обратно в новината

Коментари - Ивайло Калфин: Комисията по досиетата трябва да бъде закрита | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе вие пребоядисани"демократи" за 25 години почти закрихте една 1300- годишна държава,че сега ще отваряте дума за една комисия.Не ви ли прави впечатление,че само закривате,а нищо не откривате.

До колко теб ще те направи свободен си е твоя работа,но колко трупа ще има след това,трябва да влезеш в съда и оттам в затвора до живот,защотот няма смъртни присъди.

Трябва наистина да си ПЪЛЕН ИДИОТ или ЧУЖД АГЕНТ, за да искаш толкова настоятелно да разсекретиш досиетата на военното си разузнаване... НЯМА в света друга държава, която да е изпростяла до токова! Друг е въпросът, че у нас обикновеният човек, няма никаква представа и не прави разлика между бившето ДС и бившето РУМНО (военно разузнаване). Това е същото като, да не правиш разлика между щатските, АНС, ФБР и ЦРУ...

аз правя разлика. Тези от бившето РУМНО са още по-вредни, защото навлезнаха в цивилните организации и тези, които не им служат бяха подложени на репресии. Знаем с какви методи управляват- по военному. Така цивилни организации не се управляват със заповеди и който не ми служи е враг. И стига си бълвал глупости. До вчера се клехте в СССР, а сега от врагове на НАТО станахте техни любители. Винаги сте преследвали цивилни, над които не можете да наложите контрол и методите ви са били винаги едни и същи- доноси и т.н.

Трябва наистина да си ПЪЛЕН ИДИОТ или ЧУЖД АГЕНТ, за да искаш толкова настоятелно ДА НЕ СЕ разсекретяват досиетата на ЧУЖДИТЕ СЪВЕТСКИ АГЕНТИ от военното си разузнаване.

Дедото пак си го слага дедовия, ама този път-чепат и четвъртит.

Лазаре ! - Стани и Тръгни Напред !! С Нас-Всички Заедно !!!

Не само трябва да се закрие, но създателите на комисията и служителите й съдени.По-голямо предателство светът не познава.

Ама сега - мини се не мине година и хоп досиенце, хоп компроматче. Да се закрие комисията, обаче д асе приеме един закон, че който изнесе досие след 1 Януари 2016 се наказва с 5 години затвор!

Не само трябва да се закрие, но създателите на комисията и служителите й съдени.По-голямо предателство светът не познава.

Ъ-ъ ! --> Тотално Публично оповестяване на Абсолютно-Всичките Йощ-от 1970-1980 насам ! ...а Ако искат да Участват в Бъдещето-Ни --> на Тотално-Публично Препитване !, Включая Родата-им до Ен-то коляно.

СЛЕД КАТО Г. МАРКОВ Б БОРИСОВ И РАЗНИ ДРУГИ СЪТРУДНИЦИ НА ДС ЛАЯТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА СРЕЩУ ДС И ЧЕНГЕТАТА ЗАЩО НИ Е ТАЗИ КОМИСИЯ НА БУДА КАКВО МУ СЕ СЛУЧИ --ДВА ПЪТИ С КУПЕН И ИДРИЖИРАН ВОТ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ

окрякоха публичното пространство- няма да млъкнат дори месец. Разузнаваи! 26 години злоупотреба със служебно положение над цивилни, които можеха да оправят държавата. Сега им засегнаха задниците и вой до небето.

Само милиционери в тая държава. Бизнеса се държи от бивши генерали или техните деца, както и основно от милиционери. Затова вземаме по 340лв МРЗ, защото тези не са научени да плащат, а само да получават. Това им е заложено генетично.

по съвест. Не омаловажавайте изборите.

Е да естествено, НО ! - на бакалските ллавитси за 'избор' ---> СА Все-Същите Доказано-Омазани изделия ! ... Тогава ли ?! ----> Двустъпковата !

Калфин - то не питай за лудия--сам се показва! КАЛФА /на Първанов сега /---защо не предложиш да върнем и ЦЕЛИЯ ЦК на БКП на ВЛАСТ----ОПИТНИ СА, ПОЗНАВАТ ДАЛАВЕРИТЕ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ,умеят да харчат парите на простия народ---ХАЙДЕ ХОЛАН И ТИ КАТО ДОГАН---ЩЕ КАЗВАШ КОЙ ДА СИ ОТИДЕ И КАК ДА СЕ УПРАВЛЯВА--МАЛКО КОМУНИСТИЧЕСКА СКРОМНОСТ ОТ ТВОЯТА "БЕЗПАРТИЙНА" УСТА НЕ Е ИЗЛИШНА!!!!?!

Ясен си като бял ден Калфа/сега калфа на Първанката/!На Гоце вече му отвориха досието , така че ....късно е чадо !

Сеирджии много. Дайте да си правим весело. ... И ко, някой дава ли право на друг да го снима без разрешение? Тогава за чий са досиетата, дори и да са фалшиви? За партийна употреба. Същественото е днес и сега какво правим. Защото срещу страната се задават неогласени достатъчно истини...Да не стане като приказката с боба и коня.

Куо Vadis ли ? - Току-що предложих Нещо Фундаментално тук по-горе.

Ръкопляскания за предложението, Калфин. Откога повтарям, че тази комисия задоволява само нечии амбиции, както при едни орли - да се хранят с леш. Стига, достатъчни са ни тревогите, че да подхранваме нездравите амбиции на някои да търсят врагове и виновници. Искаме светлина, радост, благополучие.

Против/Nea.

..........Ивайло Калфин: Комисията по досиетата трябва да бъде закрита.... ---- Не останаха хора за компроментиране ли, що ли? Или нов метод за оцапване и изнудване са измисли ли? А? ----

Да те е.а в дъртия комунист!

Да те ши-ам в дъртия фашист!

пак ни занимават с простотийки с две думи плакнат ни предизборно с хладка водичка:) може ли да сме толкоз простички оказва се - може:)

Че се Опитват да Ни ппплакнат Пак - ама то Ясно кат Бял Ден, Колега ! НО ! - ще Пропищят Воистине.

а сега следва и агент местан да се изкаже колко е вредно да се видят агентите на дс и свинщината им...

Калфин казва: ".... хора, които са работили за държавата", но не и за коя, защото макар и не формално, фактически България беше част от СеСеСеРе, а дипломатическият ни корпус и цялото ДС бяха съветска агентура. Изказването му е нагло баламосване на по-младите, които нямат спомени от тоталитарната болшевишка свинщина !

ма ти си почти гражданин на СеСеСеРе бре чедо. Роден си в съвеЦка губерния.

Ний си знаем А, Бе, ВЕ - няма нужда веч от Ге, нито пък от Де и Се ... Ний сме бодри тарикати, Вий сте балами хвъркати ... Щом гласувате за нас, после ще п.к..те газ ...

пирамиди фараони х2 куче влачи реис дира няма хеи хеи Крадлива продажна мафиотска държава, която законно краде от влогове, от здраве, от съдби, нагла, лъжеща народа си робски!

робски народ Крадлива продажна мафиотска държава, която законно краде от влогове, от здраве, от съдби, нагла, лъжеща народа си робски!

Те комунистите и разузнавачите и доносниците измряха, а тази комисия с кои досиета се забавлява. Може би на продажните политици от прехода!

Защо вие г-н Калфин и другарите около вас и най-вече оня дето пикае по шадраваните изведнъж ревнахте? Нали информацията била стара и безобидна за какво се притеснявате? И ако бяхте толкова загрижен за тъй наречените разузнавачи нямаше да плещите че 90% били шпиони!!!

Браво !

"че 90% от дипломатите били шпиони"

За това Калфин е прав! Около досиетата са изхарчени най-малко 500 000 000 лв. Вижте бюджета на тази комисия в закона за държавния бюджет! Защо се харчат толкова пари за данни за хора, които не са кандидатствали за "доносници", не са подавали молби за донесения... Защо не се харчат пари за членовете и кандидат-членовете на БКП, БЗНС и разни отряди, които са пишели с най-голям патос молбите си!!! Да се закрива тази комисия, която прикрива истинските виновници за разрухата в страната!

Момент ! - това че 'наште' 'избранници' Изключително-'умело' 'усвояват' Нашите Данъкоплатски пари - Е Факт, Колега ! ......НО ! : - Е ли Възможно да Строим Храм/Държава връз Доказан 00 ?!

Явно може. "Храм" на околокоремните тръпки и на "светото" биде.

Жалка гледка е полуграмотни лумпени с пиетет към чалга и шльокавица да аплодират разкриването на нашите разузнавачи. Разликата между едните, работили за държавата и безхаберните и абсолютно безхаберни и недопринесли с нищо за обществото лентяи да е огромна. Та те трудно събират интелектуален потенциал да си завържат обувките. С такива жалки умствени пигмейчета мрачното бъдеще ни е в кърпа вързано. А тия малоумници горе да се стегнат и да решават съдбовните проблеми на нацията , а не да се чудят каква простотия да ни сервират всеки ден. Нека да не се успокояват с това, че има достатъчно прости хора, които да гласуват за тях. Все още има достатъчно интелигентни българи.

А да Не усуквате, Колега - ммможе ли ? т.е. - Вие от 6то ил от РУ сте ? ...или в Директен Прав : - тия Довчера - СА АчикАчик 'работили' СРЕЩУ България и Нас-Всички Българ(к)ите ...а Днес - подприкритийно --> Е, какво-Всъщност Трябва да Се Направи ?!

малоумен. IQ-to ви е под 50%, че и да пишете не можете. Виж- да заблуждавате и манипулирате- царе сте брей! Иначе 26 години са това, нищо че сте....

от които нищо не зависи. По- добре се Замислете за източването на здравната каса. Източването е и поради невежеството на българите. За изследване на частична пареза на ръка в болница "токуда" искат 280 лв. минимум. А ако си без доходи, ако си пенсионер!

По сериозни здравни проблеми? Колко хиляди ще ти стигнат при 400лв среден доход за страната.

Кога ще бъдат осъдени комунистите продали България?

дадете доказателства на прокурора.

робски народ Крадлива продажна мафиотска държава, която законно краде от влогове, от здраве, от съдби, нагла, лъжеща народа си робски!

ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ СТЕ ОТ ЕДНА ПАРТИЯ И МЯСТОТО ВИ Е В ЗАТВОРА.

работили сте срещу цивилното население, цялата интелигенция в момента е под ваш контрол. Казвате, че сте работили за сигурността, но в момента пак работите за сигурността, но както вие е разбирате- тези над нивото ви са врагове, но този път само ваши, тогава сте ги слагали в неудобни списъци, но сега? Сега под сигурност разбирате същото каквото и при тоталитаризма....неудобните се отстраняват с ВАШИТЕ методи. Затова Ненчев ще остане в историята завинаги и то със златни букви.

Да. Всъщност - Излиза (особено като Отчетем и Поредната Наглост на Свиленградската митница) - че 'наште' я подкараха Хептен през-просото. ...а Това - Никога Никъде Не е завършвало добре.

Има ли на света закон, оправдаващ националното предателство, г-н Ненчев? Според всички закони предателите ги чака едно - и на този и на онзи свят !

мисли за себе си. Ненчев вече влезе в историята. Предател е този, който работи за себе си с методите на тоталитарната държава. Знаем се и тези, които са ви яли попарите и те ви знаят за каква сигурност работите. Единствено ВАШАТА!

Хей тъпанар, някой да е осъдил комунистическите нац. предатели за това че продадоха Родината ни на съветските болшевики?!

Ненчев, киркаджия и лопатар -лопатаджия, трудовак, който не знае откъде се хваща автомат, цървул! Това нищожество извърши национално предателство. ГРОБ, които стоят зад подобен закон и позволиха да се разкрият имената на военните разузнавачи са предателска сбирщина. Историята никога няма да прости на тия ционистки глисти, които затриват България с всеки ден с пагубни за страната решения. Все едно у нас управляват враговете на България, без да сме воювали, без да сме загубили война, а те са ни превзели и са се настанили във властта. Тоя заспал народ защо не скочи в София да спре политическите проститутки. Днес досиета, утре НАТОвски баззи по морето. Влезеш ли във вражески блок срещу Русия, ще ни третират като враг, даже да не участваме във военни действия. Ще ни опукат с ракети, ще избият целия народ! Отиваме мърцина заради чифутския сърбеж на Ротшилдите, Варбургите, Рокфелеровците да богатеят и властват!

Ама чакайте малко, Колега ! - от КЕЧ-а, през НАТО...та И кАде коджапатаклама - как-Аджеба я изпонавързахте Тази Ваша Инсинуация ?! ...а - Е СвръхПростичко : - Вижте им куркулумтшитътъ на Абсолютно-Всичките 'наште' ! И ! : ---- просто Признайте че тЕ-Таквоз АчикАчик троянскоконие кат тяхното ---> Никой Никога Никъде Не е И Предполагал че Би могло да има !!!

Защото си дървар, не дървосекач.

всички агенти на кгб се тресат от страх, че ще лъснат кои са истинските им господари.

робски народ Крадлива продажна мафиотска държава, която законно краде от влогове, от здраве, от съдби, нагла, лъжеща народа си робски!

На-място. От-Упор. (Браво !)

Еиииий - ами ще Имат ли И нещо по-Така ?! - пппримерно АБПФКейски 1-1.5 Хилки лева на Месец Необлагаеми... ...илллии - Безплатен сссанаториум у Шотландия ил Карлови Вари .. ----> Мамицатаим задунайскогубернистическа !

тест

робски народ Крадлива продажна мафиотска държава, която законно краде от влогове, от здраве, от съдби, нагла, лъжеща народа си робски!

абе има цивилни служители репресирани от военни-началници от резерва на ВИСООКИ цивилно постове. Разправяй тези на баба си.

не знам как издържате и какво има общо с журналистиката и новините, но шапка ви свалям! Бътерфлай в лайняно езеро, заслужавате си бонусите които ще ви изплатят на 35 май

Тоя Ненчев , дали е ходил войник ?

Калфин, и ти си от тия хубавци, които участваха в 25 годишния криминален преход на гърба на бедния и ограбен българин. Къде е масовата приватизация на българина, къде са боновите му книжки, къде му е живота! Кажи!

Най лесния тест. Който е против безусловното разкриване е доносник.

Крадлива продажна мафиотска държава, която законно краде от влогове, от здраве, от съдби, нагла, лъжеща народа си робски!