Калфин: Ако Манолова иска да е президент, да подаде оставка

Ако Мая Манолова има желание да се впусне в тази битка, тя трябва да си подаде оставката като омбудсман, заяви зам.-председателят на АБВ Ивайло Калфин.

Обратно в новината

Коментари - Калфин: Ако Манолова иска да е президент, да подаде оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е па защо да подава оставка бе калфа?

Нека всеки,който иска да стане президент да отговори на въпроса ЗАЩО?

Защо ви е толкова страх от Мая?Тя да не е луда да изпусне кокала и да се бори за една кауза в която не се знае нищо.Абе не съвсем нищо,защото всички знаят,че отново някой лумпен от ГЕРБ ще е президент,стига да е послушко.

Калфата на Гоцито от Сирещник няма думата в тез работи! Май го дострашава от популярността на "Пчеличката Мая" ..хаха

Манолова ти каза че има друга работа ама нали си се забързал ти към президентството в мечтите си как да я чуеш...Защо бе калфа не накараш другите кандидати на държавна ясла да напуснат????Много сте нагли лицемерни меркантилни дебили

Жегата си казва думата. Текат тиради. Смисъл йок. Подскокът за излизане от властта ще се окаже безплоден. Очертава се Калфин да последва съдбата на някогашния си шеф Лупи. Лакомията и безгръбначието винаги водят до бунището.

Милият, много му се иска да стане президент, но ще си остане само кандидат, както Овчаров като кандидат-кмет на Содия.

София, извинявам се.

Ей нагаждачи пак искате да сте на коня и да закопате Държавата ! Махайте се гадни продажни мекерета !

Тъпи жалки крадливи ВСЕ ОТБОР КОМУНДЕТА

Понеже ми изтрихте коментара, да се поврторя: Манолова е възможно най-добрият кандидат за президент на фона на останалата политическа измет в БГ!

Колко тъпунгери ще гласуват за този който направи пенсионирането НЕДОСТЪПНО за обикновените хора ! За тези двамата никой нормален няма да гласува , така че не хабете мастило да пишете !

Вместо да "заявява" разни работи, Калфин би могъл да обесни, както как така един уж ляв политик извърши една ултрадясна промяна в песионаната система, като направи пенсионирането още по-недостъпно.

Въртят сучат като дервиши щото руска подлога народа неще а те сите са рубладжийска пасмина

Колко требува да са изкукали че да не разберат че руски кавал нема да е президент

Манолова им заяви, че президентството не я интересува, ама прислужника на убиеца на архари и баща на хотелиерството изпълнява сляпо поръчката Му. И като се намеси пикаещият в шадравани става хептен ясно къде ги сърби тия от файтона абв! Ама им се иска, та знае ли се - пък и нали имат поръчка от москва!

Предпочитам Мая Манолова с цялото си уважение към нея, вместо КАЛФИН. В никакъв случай КАЛФИН!!! НЕ! НЕ! НЕ!

Ало всеможещия, всезанещия и вечен кандидат за всичко, стига ръси мозък и се кашля без да ти се кашля ти си бита карта и повлек на юдата Гоце, ти си комунистически послядък, спри се няма място за теб в голямата игра.

Мая така си харесва работата, с такава енергия се нахвърли да решава народните проблеми, че невярвам да се пробва за президент. Много ще е по-полезна като омбудсман.Омбудсмана трябва да бъде точно човек ,като нея.

Акъл за себе си няма а на Мая дава!?

kirchevo

Дядо Либене коя е тази Мая бе???!!!

С изказалите се по въпроса привърши електората на АБВ.

В колко партии е членувал г-н Калфин?Моля помогнете!

Те не са актуална тема за дебат , Първанов не може да се кандидатира за трети мандат, а Калфин трябва тепърва да си търси президент !

КАЛФА ИДИ СИ НА СЕЛО И ГИ ПЛЯМПАЙ ТЕЯ НА КРАВИТЕ КОИТО ЩЕ ИЗБЯГАТ АКО ТЕ СЛУШАТ

Никога не бих гласувала за предатели като Първанов и Калфин.Калфин ,като социален министър отряза да се завиши сумата на платеното майчинство /става въпрос за майки,които имат труд.дог., а не циганите/. Долно, грозно решение....в ущърб на младите работещи българи.

Това беше политическо решение на ПП ГЕРБ.

Също Калфин тръгна и срещу инвалидите докато беше социален министър. Никога не бих гласувала за него

калфин, правилно са те фамилизирали на времето...От калфа на "сирищника", от теб друго не става. Срамувам се от себе си, че гласувах за абв и КОНКРЕТНО за теб....

Ако бяхте си стояли в БСП вие щяхте да сте кандидатите. За отцепници и колаборационисти никой няма да гласува.

Казва се РЕНЕГАТИ....

ренегат- човек, който се е отрекъл от политическите си възгледи и е преминал на страната на противника. колаборационист - човек, който сътрудничи на враговете.

Калфин къде се бута? Едно комсомолско магаре го би преди 4 години на изборите. А сега е самия дон Буда!

Гърчовете на червеното котило. :}

Точно с такива гърчове ме наритаха и мене - водещ бракоразводен адвокат.

После,ще трябва ,да сменя метлата с дръжката!

Не могат да намерят един поне малко морален и некрадлив и некорумпиран та да е приемлива кандидатура ..... то ѝ боко затова не се кандидатира за президент ...

Значи и Боко ще подаде оставка от премиерския пост когато се кандидатира за президент,така ли?

Калфин големи вицове разправя! Как Мая ще стане президент, бе? По - тъпо парче от тая е само Калфин.

Ивайло, засрами се, скрий се в някоя от къщите си, може и в тази на морето и млъкни завинаги. Писна ми от б....ци като цървула от Сирещник и тебе ...

В разрез с изричното записано в конституцията агент Гоце отново иска да е в президентството. Ми да кандидатства за портиер там - това поне не е забранено в Конституцията с изричен текст!!!

Жалка картинка сте господа! Подхвърляте в публичното пространство някякви имена,които най-вероятно няма да са кандидати,докато задкулисието постави истинските кандидати и ги сервира на народа 2-3 дни преди изборите!

Докато не се обявят кандидатурите официално,естествено,че ще се леят клюките!Очудващо е,че Калфин пренебрегва изявлението на Манолова,че няма да се кандидатира за президент.Явно Калфин си е навил нещо на пръста и - едно си баба знае,едно си баба бае!

Той и Станишко разправяше, че няма да бяга в ЕП, пък я какво стана...

Ми много е мераклия човекът.

Аз съм за Мая Манолова, въпреки, че чакам отговор от нея по актуален казус вече 2 месеца!

Уточнявам - за противоконституционният УБДХ.

Този все в" кацата с мед "да бръкне ! Все да е нареден , смятам че няма никакви шансове за изборна длъжност.

Каквото и да кажеш и колкото и да си прав си оставаш ПРЕДАТЕЛ. Сега заемш поза и на наглец. Гласувах 2 пъти за теб -ГРЕШКА.

То от тия коментари направо може да се направи водеща новина в дира -а! Разбрахме кандидатите и на БСП и на ГЕРБ още преди да са обявени.

ЧИЧО КМЕТ ЩЕ СТАВА ЧИЧО ПРЕЗИДЕНТ ДИМИТЪР НИКОЛОВ Е КАНДИДАТУРАТА НА ГЕРБ

Само светни обществото, кой е този Дим. Николов, че не се сещам!?

Другарьо Калфин, Манолова отдавна е определена за президент и тука играят манги! За тия осем самолетчета дето струват мах. 400 млн.лв , а ще ги плащаме по 1,5 млд лева. без съгласито на гаджето на МАЯ - Ангел "военния" - трудно щеше да стане! Рестото от 900 млн лева ще го делнат няколко от единици от БСП и ГЕРБ и ще го вложат в частния АЕЦ! За Първанов, Костов и Доган ядец!

Разбира се, че лидер на държавата, не бива да бъде лидерски въпрос в някаква партия. На практика, понеже президентът е номиниран от партии, той следва съответната партийна линия. Получава се, че партията си има президент, а държавата няма. Аз ще се огледам за безпартиен кандидат за президент (ако има), пък партиите нека да се разправят!

Дъртите комуняги ги тресе треска- -Кой ли ще им набута Бате Бойко за кандидат и къ ще се гърчат след изборите?

Кмета на Бургас

На изборите за президент руските кавали немат шанс

Калфа, да не се уплашихте, че Мая е популярна личност и може да затъмни агента ви Гоце? Няма нужда да се плашите от Мая, а от самия Гоце, който вече не се харесва на хората поради собственото си поведение.