Ивелина Василева: Имаме пълно мобилизиране за справяне с водната криза

"Важно е да се ограничи водоподаването към други ползватели, така че водата да се използва приоритетно за питейно-битови нужди", заяви бившият екоминистър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако стане съвсем сложно. язовира може да се понапълни малко и със самолетите за гасене на пожари. Май имаха голяма вместимост.. При 300л/с може да се подпомогне. Макар това ще е по-скъпо и като крайна мярка. Защото пак ще влезе в старата водопроводна мрежа.

Помислих, че се шегуваш, но май наистина си сериозен в глупостта си!

Ситуацията, в която се намират някои населени места, не е лека, но се предприемат мерки за справяне с евентуална водна криза. Важно е да се предприемат навременни мерки, за да се ограничи водоподаването към други ползватели, така че водата да се използва приоритетно за питейно-битово водоснабдяване", допълни Василева Последният ден от "Нечистите дни " Василева получи просветление - 13 години проспани и по незвестна причина ПАРИ НЕМА

vagina simplex hipnoticus

Имате джобчета пълни с кинти. Това е.

Казват, че щели да отклонят 2 бари, Перловската и ... за да пълнят язовиро. Отпуснали 15 млн. за ремонт и усвояване. Казват, че нямало да стигнат. Много пестеливо ни харчат парите завалиите. За нов самолет - само 55 млн. за да си возят пръдните. Ние, също, можем да допринесем за каузата. Например да продължим да събираме капачки. За пластмасови такива не съм сигурен, защото имама сериозна конкуренция от Ндрагета. Номерът със СМС-те също много ми харесва: хем операторите си взимат своето, хем ДДС директно в хазната.

Както каза ГЕРБ-ЕВРОНАДЕЖДА, водата в яз.Студена, може да я върне само Бойко, защото само ТОЙ може да ходи по нея!

Когато имате силата да спрете вецовете на Доган, Орешарски, Първанов, Цвететео Бориславова и т.н. около 150 ВЕЦ-а на брой, и когато спрете кражбата на вода от промишленоста, предприятия, заводи, хотели и т.н.... чак тогава количеството на водата ще се нормализира.... Ноооо, това е невъзможно... засега.

Сега е изпратил на предна линия калинките си за да обират негативите, горките. Тя, Природата ще напълни язовира, ако не тази зима, то след година, две със сигурност. Ха познайте тогава кой ще е на предната линия и кой ще реже лентичката.

Тоя който голяма ''мобилизация'' си прави бая години видите ли сега ще да ''ви оправи'' такак както е правела и през годините.. Да вярваш на приказки на гербер все едно на зряла възраст да вярваш как дядо коледа влиза през комина....

На герберската КАЛИНКА Ивелина НЕ може да се вярва, тая излъга че учила в Швеция в Несъществуващ Университет, Ина фалшиво CV, фалшива "диплома е за водата ли няма лъже

Ами защо, бе умна госпожо, не дадохте съвет на колегата си Лили Павлова, вместо да потроши милиарди за "безплатно" саниране, да беше дала тези пари за язовирите и подновяване на водопроводната мрежа в цялата страна? Така вместо да купувате избиратели, щяхте честно да спечелите, защото народът би оценил грижите и умението на управляващите. И пак можеха да го направят свои хора, но народът щеше да е доволен. "Трябва акъл!", според една реклама.

Събирайте капачки и не ме ядосвайте! Омръзнахте ми вече. Ще Ме разсърдите и ще ви накажа с оставката Си! /балкански рев и ++/

Хабсолютно отговорно е погледнала Гос'жата спирайки се на "ограничаването и мобилизацията". Очквам към набора от мерки да прибави и събирането на снежинките ограничаването до 10% за промишлени нужди, останалите 90% да ходят към битовите такива. Те това е политик с визия в бъдещето. Бравос !

Не разбирам защо се оставяме да ни манипулират, че виновни били калинките, ВиК-та, концесионерите /където ги има/? 1. Калинките ... Ми, те не са виновни. Толкова си могат. Въпросът е кой, защо ги назначава и кой ги изкарва на "амбразурата"? 2. ВиК-та, концесионери ... Някъде, някой виждал ли им е договорите, с техните права и задължения? Или това е класифицирана информация?

Фандъка ви каза ''договора който съм подписала със Софийска е НЕизгоден''????? Какво повече искате да знаете след като подписалите го казват че е неизгоден а мислещите могат да си направят заключение още какви други привилегии на наш гръб има още в него..

Ивелина Василева не се е справяла до сега с поставените задачи щом толкова време не е направила нищо и сега казва за проблема.

страшмно мобилизиране - няколко ръждясали трактора и куп тъпаци, които нищо не разбират от това, което правят..... горко им на перничани.

Трябвали 12 млрд. лева за инвестиции за цялата страна. Такива инвестиции се правят и възвръщат за около 50 години. Това е доста по-малко от 3-те+ процента донорство за чужда икономика. Но нямало от къде да се вземат. А за "на гол тумбак чифте пищови" откъде намират? Или за една изпосталяла бедна страна с изпосталял беден народ е по-важно да ставаме донори на най-мощната икономика в света, това по-важно ли е? Сигурно за индулгенции, защото тази страна ги пази от народната любов! Ами 2-та млрд. евра, които работещите в чужбина изпращат всяка година, къде отиват - пряко /20% ДДС / и косвено останалите, чрез производствено-търговския оборот, нали пълнят хазната?

Я я я я!Колко много хидроинженери в този форум!Все едно,че Доган ги е правил!

Прости гробаджийски тикви и калинки, от грабеж не ви остава време да свършите нищо полезно за България.

В началото на 2019 г шефът на ДАМТН-Кирил Войнов-вуйчо на спасителя на нацията, докладва, че с язовирите всичко е на макс и ОК. В края на същата годида гадните комунисти МУ източили язовира!

И какво сега, изсечени гори,вода вече няма.А за капак и никои не знае какво и как се гори и съхранява,боклука на цяла Европа се складира в България. Вече наистина няма смисъл да се седи тук

Това си е нашата Родина и ще стоим тук! Щом толкова обичат Америка, че подариха милиарди за неизвестно какво, да отиват там. И без това там са децата им, а и кой знае какви имоти имат за " черни дни".

Тая кат разбира толкова, що е БИВША министърка ?

след дъжд, качулка...

Понеже съм дърт помня, че и в ранните години на бай Тошо някъде из България също имаше водна криза, но това беше отчетено. "Лошите" комуняги нацвъкаха хиляди язовири, микроязовири, напоителни канали, площи с постоянни поливни инсталации, водонапорни кули и ред други мероприятия, с които малко преди да паднат проблемът бе решен на 95%. Водата беше пренебрежимо евтина, както и тока и всичко друго. За 30 години крадливите, корумпирани, некомпетентни, мързеливи и лъжливи "демократи" унищожиха всички тези придобивки. Особено активни в това направление бяха мутро-гербо-калинките! И тук само ще ви напомня за лицето Георги Харизанов! Всички виждате празните язовири, които бяха умишлено източени от кръстника на Вожда Тиква, за да нямало опасност от наводнения. И т.н., и т.н. Абе така съм омерзен, че направо не ми се говори и пише!

"Особено активни в това направление бяха мутро-гербо-калинките!" - да те поправя. "бяха" е неточно. Това все още е факт !

изказване на Ивелина Василева го прибирайте в архива при другото - онова на Лиляна Павлова от 2016 год. , в което пак се говори за "цветя и рози за Перник"... Тези късопаметни ли са или са дебелооки ?

Късопаметни очаквах да сте вие - лошият матрЯл. Да знаете, че ще ви се разсърдя и ще ви накажа с оставката Си! /балкански рев и ++/

Късопаметни, дебелооки и дебелогъзи са, едновременно. хе-хе

Пикай повече, Иве, пикай!!! Само с дрискане не става!!!

Димов и Аврамова трябва да облекат раирани костюмчета защото вината за кризата е изцяло тяхна. А не да се спотайват и от невежество и глупост да продължават да вършат идиотщини.

вина имат и тия, дето им дадоха постовете

Както виждате, не само че не подават оставки, или не им искат оставките, ами включват "тежка" артилерия да ги защитава. И опозицията се е скрила. Всички политици, анализатори, социолози също. Всички те знаят всичко защото са виновни или за допускането или за укриване на истината, но не могат да говорят. Няма кой да им вярва.

"Важно е да се ограничи водоподаването към други ползватели, така че водата да се използва приоритетно за питейно-битови нужди"..... Каква тъпота! Какво са виновни тези "други"ползватели ,че сте източили язовирите ? Защо не сте ги задължили досега да използват лични водозахранващи източници,като сондажи и т .н ? И изобщо,аман от некомпетентни служители без необходимо образование за съответна длъжност ? Че точно при този ПРО "екоминистър" са започнали проблемите ? Ще дойде ли време професионалисти да заемат длъжности с цел да се оправят нешата, а не само да висим на заплати ? Все пак сме една шепа хора, я имаме 6 милиона .я нямаме

"Важно е да се предприемат навременни мерки, за да се ограничи водоподаването към други ползватели, така че водата да се използва приоритетно за питейно-битово водоснабдяване". Това се прави преди, а не като свърши водата. Ще ли да се борят с кризата! Сега в Перник, утре и в други градове.

Да се ограничало подаването на вода за не питейни нужди ... Въпрос: Кажете кои са тези субекти, които ползват такава, де. Да се разкрият нови източници за пълнене на язовира ... Въпроси: За ВЕЦ-а ще има ли питейна вода? И колко вода пие? Колко вода е изпил от язовира? Някакви отговори? Работа, работа, работа. Имитация бе, Уили!

"По думите на Ивелина Василева е важно да се осигурят алтернативни източници, които да обезпечат по-голям приток към язовир "Студена" Тази филоложка дрънка същите глупости като другите два идиота - Нанков и Караниколов. Източникът на вода за яз. Студена е един единствен - снегът на Витоша. А от къде, по кое трасе тази вода ще стигне до язовира няма никакво значение. И 100 нови трасета да изградят снегът на Витоша няма да стане повече. В момента поради невежество, глупост и простотия се харчат десетки милиони нахалос. Дано Господ изпрати сняг, че тези идиоти ще затрият Перник.

Дано Господ изпрати сняг, че нас могат да ни затрият!

Перницани да се готвят за едногодишна криза ! Димов и Аврамова ,барабар с Нанков са виновниците за това бедствие и ,на тяхно място, щях да съм си подал оставката до сега! Това ,което е набелязано като мерки, ще се строи поне една година! Пълно герберско безхаберие! Тиквата се интересува само от магистралите, защото от тях най.много се краде. За това и той трябва да си ходи! Раздава пари от бюджета за безцелни и безмислени работи , без да се замисля за хората! Няма детска болница в България, тръгнал да приказва за нови 5 милиарда за саниране! Ясно е защо- от санирането се краде доволно добре! Чудя се на перничани, как не са взели винкелите и да вземат да изметят всички гербери от управлението на страната!

Непрекъснато се вдига цената на водата.Какво се случва с парите??? Защо ВиК дружествата не са ремонтирали и инвестирали?Кой ги контролира? Водата е само малка част от цялата политическа нищета в страната ни.От кризата със справянето с всякакви проблеми.Единствено кражбите са им в съзнанието-нищо друго.

тая вагина заспала трябва да и е ясно че тия работи се правят всекидневно а не като опре яйцето на шиб..я и г.з. Аман от неграмотни калинки ма така е като Бойко ги събира на околовръстното!

Когато имаше много вода, изпускахте язовирите, сега се чудите защо нямало вода в тях. Защо са ви язовири, като не можете да управлявате използването им? Хидроинженерът не ви ли каза, че те се използват за да компенсират промените в дебитите, нормални за природата? Алчни калинки, докога ли ще ви търпим?

Ами тази като е завършила английска филология от де да ги знае тези неща?

Та само да попитам, тази като е завършила английска филология какво и разбира тиквата от хидротехнически съоръжения, водоснабдяване, околна среда и прочие? Не, че нещо просто съм любопитен.

тази сигурно е питала "хидроинженера" ?! или поне батко му..

Кризата ви е интелектуална, морална и духовна, а не водна. А да питам, защо сте внесли милион тонове боклук извън ЕС и незнайно колко от ЕС, бе мискини? Какъв е този народ, който ви търпи, не е ясно!

да си бяха изкарали едно мандатче, да се бяха обогатили минимално и тихичко, по терлици да се изсулят, ама не, услади им се лапачката, дощя им се милиардери да стават и сега се чудят как да се спасяват

Но те са бетер наркомани. Може л ида с ипредставиш дебилчета и простакеси, които изведнъж се оказват богати като приунцове и принцеси, безнаказани и всевластни? По скоро озверял от глад питбул ще отделиш от кокала с кротка молба, колкото тези сами да се махнат.

Политиците и памперсите трябва да се сменят често. По една и съща причина.

Никакво успокоение не може да се даде, когато се укрива истината.

Намерете Лилето и тя да каже... Ама тя се налапа и си би шута като Фидоска и още една сюрия герберасти!

БокУ все такива елементарн женици дето хал хабер си нямат от нищо си подбира да го слушат и величаят. И съсипаха всичко - водата, храната, въздуха, земята, все калинки като тази п@тка.

На Доган трябва да му благодарите че напрьви единствения нов язовир и нещо за водния баланс в последните 40години.

Целувайте ръка на Баце - даде 30 милиона какво ще стане после това е друг въпрос. Така е за всичко в България- понеже няма инситуции а мазен слугинаж .

Кажете кой го развали

с управлението и контрола на водите изхранва българския данъкоплатец? Резултатът е видим....криза!

PEYTSCH

Не се използва важния ресурс на...Дунава. Столицата барабар с Перник следва да се премести немедлено на Дунава. Вода бол, само да се пречисти мъничко с БРИТА-филтри...Толкова е простичко и...елегантно. Русе да стане столица...поне на водата...европейската....

Тази лелка ме успокои. Вече знам, че ще отклонят Перловската и Владайска реки към Перник и пробУемът ще е нуУев за управлението на ГЕРБ.

Тази василева заедно със своя ментор Боко Тъпото, да се хващат за ръчиччка и да си ходят от политиката. Тепърва ще стават ясни щетите от "компетентното" управление на Тъпото и шайката му, ще са нужни поне 30 години за да се възстанови страната ни от герберасткия погром.

Типично по пожарникарски ! Гасим като се запали ! Нищо , че има начини да се предпазим от пожарите и да го предотвратим !

Kenn1111

Първо допускаш катастрофа после се опитваш да я неглижираш с смешни действия.Това е управлението на ГЕРБ.Когато некадърници управляват такива са резултатите и действията и това вече над 30 години!!!

Имате вие, нищо нямате празнодумци и лъжци!