Ивайло Пенчев след скандала: 3 болници са готови да приемат дарението под условие

Заради острата публична реакция Александровска болница върна парите за респиратори на "Уолтопия"

Обратно в новината

Коментари - Ивайло Пенчев след скандала: 3 болници са готови да приемат дарението под условие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя глупак продължава да се излага!

Още преди да чуя селското му гласче, виждайки мммазната му физиономия, аз съзирам едно Л . Й . О

Пен§ев, какво стана с мега идеята ти дето разработваше а имено да събориш Амазон като му станеш конкурент със сайт на пхп ?! То аз съм сигурен §е си се издънил, щото това не е като да правиш високо-технологи§1ни стени ....за катерене.

Скрий се, тъпанар такъв! То бива, бива селско парчееее...

Абе кво ни занимавате с тоя ,вече тръгнал и да маже с пръсти по стената .Да си обзавежда частна болница и да не ни занимава с неговите тъпотии !Големия дарител !!

Пенчовци има и ще има, важно е как хората реагират срещу това. Знаем че вече и здраве може да си купиш, но морал не може да си купиш.

Като иска да лекуват неговите хора с предимство, да си инсталира апаратурата у дома.Как ви звучи, ще дам пари за асфалтиране на обществена улица, но аз ще си я ползвам с предимство.Това е противозаконно, неморално и мутренско.Държавата естествено мълчи.

Този отдавна си проси да поязди металните тръби , ама ей на-все не му излиза късмета!

Не харесвам Пенчев, но в случая е прав. Така или иначе в нашето здравеопазване пациентите не са "равни". Ако бяха, нямаше да има правителствена болница.

Тоя беше повикал моя съученичка архитект по образование от Германия и й дал тест за интелигентност, работно място на майната си и 800лв. Заплата. Мега нагъл човек. И сега го демонстрира.

Този е с толкова сбъркана ценностна система, че дори не може да осъзнае проблема. Голям урод е, горките му служители. Като иска специално отношение да наемем болница, реаниматори и всички ще са само за него.

Абе до когаще ни занимавате с този комплексар и палячо

Оня горе мери с друг аршин.

Това нисше създание трябва да бъде обесено.

Олицетворение на българският бизнесмен... По-лошото е, че това което расте отдолу е в пъти по-зле от тоя... Нищо добро не ни чака!

Това е като да дадеш пари за обществена улица, но не коя да е, а за твоята улица пред блока ти. Целево дарение се нарича и на общинско ниво се практикува от много повече време, отколкото предполагаш.

Тебе някой спрял ли те е да се лекуваш в правителствена болница

И с кое точно е прав! За мен е по-скоро от читавите, всеки има забележки, но има бизнес, успешен в световен мащаб, евала!!! Отношението му към хората друг въпрос, но пак евала! И по темата - даряваш пари, болницата купува апарати. Закача хора и ги държи живи. Идва някой от Уолтопия и трябва да откачат/убият някой, който е на командни дишане, за да отиде негов колега. Трудно бих си го представил даже, камо ли като директор на болница да го приема. Дори за зооклиника трудно би се получило. Нали си представяш - убиваш един заради друг с "направление". Сега пак си го представи:). Аз трудно си го представям:).

да си ги занесе в тах. нямам нищо против. но с какво право иска да ангажира лекарски екипи?

Прав е човекът, каза че като купи 10 апарата, ще има и за неговите служители. Дори каза, че ще купи повече апарати и призова и другите богати хора да правят дарения, защото тогава няма да се налага да се прави избор.

Той си го каза, иска да се погрижи за своите хора, а другите нямат значение. Идеята му била неговия човек да преценява заедно слекаря дали да изключат другия. Боже, гледаш ли какви мърши цапат света? Е ние, другите, ще продълаваме ли да пълним джобовете на този боклук и близките му? Млъкни, тъпунгер такъв, сделка за живот няма да направиш, Господ си знае работата!

А защо не може ли БГ Фирми да започнат масово серийно производство на въпросните ИНХАЛАТОРИ А ако са некадърни бездарни калинки да направят БАРТЕР например Казанлъшки Оръжия с-у китайски, Тайван ски или ю. корейски ИНХАЛАТОРИ

Човека иска да помогне, а всеки го хули. Много малко хора има като този работодател. Бих искал да работя с такива и за такива хора! Сега като ги дари на частни болници, само богаташите ще се възползват от тях. Глупав народ сме. Тук важното е да се спасяват животи! Бойко каза, че такива машини не може да се намерят за момента и ще струват в пъти отколкото този господин е предложил.Как този човек е намерил и то не само една оферта, а правителството не? И тук важни то е желанието за спасяване на животи.

Е, това е доразвита теория като е видял отзвука от простотията си.

Не чу ли, че когато млад човек и възрастен се нуждаят от обдишване, ще се сложи на апарат младият. Ако има достатъчно апарати, няма да се избира.

Той не е намерил оферти, а дава пари в обществена болница, за да ползва обществените ресурси с предимство! Нещастна.ник!

Идва някой от Уолтопия и трябва да откачат/убият някой. Иначе въпросът не стои, просто трябва да убият и двамата. По-хуманно е някак.

Ама си тъп кът гз бате, като не ти дам път ще ми с паднеш гумите ли? Ок аз пък ще ти изключа респиратора малоумик!!!

Каза че като купи 30 апарата няма да се избира кой да се спасява, а тези апарати ще останат за болницата.

Пенчев, в момента, в който твой човек попадне в болницата, докторите няма да го питат кой е. Идва ли ти наум, че ще се борят за него и без твоите машини?

Не е същото: с асфалтирането на улицата не се спасява човешки живот, а с медицинска апаратура се спасява. Отделно, че ЦЕЛЕВО ДАРЕНИЕ в правото не съществува. Дарението не може да е под условие. Това, че общините нарушават законите, не дава основание на човек, който иска да блести с поскъпките си, да поставя условия. Условията са петната по бляскавата повърхност. Просто да си наеме болница и да парадира, че е подсигурил служителите си. Явно до там може. Не е нуждо да казва че лети, когато го носят.

Тоз е кръга на Роско Плевнята тарикати с ДС ВКР, РУМНО протекция във бизнеса за тва го играе ербап газар

Намерил е и то доста евтино, консултирал се е с професори за марката и те са потвърдили, че са добри.

Трол

Разбрахме кой е този господин, разбрахме как се казва фирмата му, разбрахме, че е циник. Баста?

Що не го духаш ве плишак.

Какви инхалатопи бе, тйпчо, става въпрос за апарати за механична вентилация. Аман от говеждо.

Слушах го, каза че не е дообмислил и не си е отговорил на моралните въпроси, но попита лошо ли е да се грижиш за хората, които обичаш.

Такива като тебе слагат минуси и хулят. Тъп галош!

Той не иска да помогне, а да уреди своите хора. Дреме му, че може да убие друг човек. Толкова е долен, че нямам думи. То ще се разбере в коя частна болница са се съгласили, ако въобще има такава. Кой лекар ще се съгласи да направи такова нещо, първо неморално, второ подсъдно. Гешев да се самосезира!

Пишман селяк-бизнесмен. Още не се е отучил да вьечи.

селяк

Лъжжльооо никой уважаващ себе си медик няма да приеме подобна повръщня !!! А при дядо поп запазихте ли си предимсвто парцелчета 2 на 1 уредихте ли ???

Този е мръсен отпадък, прави се на Някакво примитивно божество и се издига в култ пред тъпоглавите си роби.....

Тоя кенеф отдавна ми е дотегнал с ''нестандартните'' си изказвания.Къде се буташ бе кенеф и ти за внимание да не пропуснеш и ти да си интересен и с оригинални хрумки.Искал бил да дари но да бъдели с предимство служителите на фирмата му.То пък голямата фирма като им влезеш в работа.бг в мненията се вижда колко са обгрижвани служителите му та сега и за Короната да ги подсигури.Като искаш предимство вземи си направи една частна болница и се лекувайте.Противен, по-противен, И.Пенчев.Пази боже сляпо да прогледа.

При дарение да очаква персоналът му да е с предимство , просто Александровска беше грешен ход и пиар. Трябваше да започне с частна. Иначе не съм фен на Ивайло псевдо либертарианеца

Ле Ке

Хора, защо така хулите човека, той съвсем честно каза, че не е дообмислил идеята си. Колко други богати хора предложиха половин милион за апарати, които да дарят на държавни болници.

Бай Ганьо вече се казва Бай Пенчев! То всичкото в това парвеню дразни: и парадирането му с ламборджинито в офиса му и особено с тази постъпка демонстративно да се изплюе в лицето на цялото общество "аз имам пари и ще живея, а останалите да ... да мрат".

Този ли "аграрен предприемач" беше се прочул с обиди към служителите си в британския офис... Най-добре да продава бизнеса си...

Малко е спорна ситуацията , но в крайна сметка е искал да помогне. Можело е да инвестира в закупуването на барокамери та да не се налага на лекарите да решават кой да е на помпата