Коментари - Ивайло Московски разговаря с Николай Колев - Босия и го призова да прекрати гладната стачка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами като не иска копупция и раздаване на шофьорски книжки, да следва протокола, има такъв. Защо се самоубива, за кефа на мутрите и дюмбелите ли?? Те са с пипала като на октопод, сам срещу тях никой не може да застане. Българския народ показва , че може да носи много, глад, безработица, унижение, мизерия, българският народ си трае, не си знае минимума на стандарт, не си знае правата, доволен е на трохи , които управниците му подхвърлят и т.н. Всички са убедени, че няма такава държава ....но си траят. Ей хора ...не може един пенсионер да живее ц 300 лв на месец, а в същата държава обувката на един от „„горе" да струва двойно.

Така и не отговори министър Московски на въпросите за кариерното, имуществено и финансово развитие на жената, с която живее на семейни начала за времето от година преди да е министър до днес. И да не се измъква, защото това няма нищо общо с личния живот и неговата неприкосновеност.

В случая може и да има основание Босият. Но по принцип тоя човек си е за психиатрията! И то отдавна!

тетка цецка и Московски с дете без каска на скутера - те не са ли за затворническа психиатрия!???

Хвани босия, ялов, платен, "десидент", блъсни корумпирания, деградирал "министър", тъпият електорат сам ще падне в кенефа.

Така е в цялата страна. Уволнени служители се назначават дори на по-високи постове. Такава е схемата в тази продънена държава. Кой от кой е по-тъп и необразован, но с голямо самочувствие и претенции, че знае. Всички са в схемите на управляващата ни партия.

-Ей,Босия,веднага прекратявай гладната стачка! Иначе ще те пратя при моите началници в Москва,където кагебистите ще те смажат от бой в мазето на Лубянка.

Този боклук ли е по-нагъл или Тиквата? А може би Цвинокио?

Сигналите се пускат по каналния ред, след тях тоалетното казанче се пуска няколко пъти, че то сигналите в мИНИЗТЕРСТВОТО много смърдят, бе. Прав е Босия - този мИНИЗТЪР пътем да си грабне една колега, страдаща от булимия и въобще ... Абе всички там в МС се омитайте, бе! Не ставате! И вас, и комунягите и другите там ви е омразил народа по найси стотин причини.

Споко ,аз им се скарах ,вече няма да правят така ..........!

Мен пък ме интересува, има ли основания Босия да разваля милиционерския рахат или не? Това трябва да каже министърът, а не тавтологии, че "сигналите се проверяват".

Превод в ефир: "Всички сигнали ги проверяваме до момента, в който решим, че нещата са се потулили и всичко може да си върви постарому, а ти тука сега защо ни мътиш водата, я вземи хапни една пържолка и света ще ти се види по-розАв".

"Няма сигнал, който да влезе в министерството и да не се даде по каналния ред да бъде проверяван и съответно да бъде даден на другите органи, които да имат компетенция за тези разследвания", допълни министърът. За сигналите реда го разбрахме. А за оставките има ли ред или просто се подават?!;))

тези отгоре живеят друг живот - кво им пука за обикн. граждани ?

Най-голямата злоупотреба е, че този министър още е на поста си. ОСТАВКА!

Босия може да се прибере, но босите стават все повече, а вече няма нищо за продаване. Опитват да се хвалят с нашите одрани кожи, но аз си я познавам по татуировките и не могат да ми я харижат великодушно.

Кога детеубиецът ще понесе отговорност?

Че какво дегте е убил министър Московски

Срам нямате ли, как може да се гаврите с нещастието на човека.Има човешки норми, които вие прескочихтел

правила за безопасност, които дори министърът трябва да знае и спазва. Това не беше нещастен случай, а причинена смърт по непредпазливост. Той не може да гарантира спазване то на правила и закони, които сам нарушава. Що касае определението Ви гавра, то кой нормален човек след такава трагедия не би се оттеглил сам от всякакви постове и не би останал насаме с мъката?