Ивайло Калфин: Екзотика е министър да участва в протеста в Брюксел, едва ли ще донесе нещо

Ако България иска да защити своя интерес, мястото е в Съвета, където са страните членки и по-лесно може да се блокира този пакет, коментира бившият външен министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Kakво знаеш ти, бе Калфин? Винаги си бил един чиновник и послушко - цял безсмислен живот на държавна хранилка. Скрий се някъде и не се показвай повече. Теб никой няма да те запомни с нищо.

Нали е нужен пи ар акция за този министър.

Този никога не съм го харесвал. Един мазен лицемер и слагач. Трябва от солидарност да си с хората,бе нещастник. Кой ти плаща заплата. Такъв си беше подлога на парванката

Масон,анти-българин,зет му е мароканец-взема заплата от Сорос. С една дума -соросоид!

Едни бедни от към умствен багаж се упражняват на наш гръб и само вреда ни носят. Какво иска да покаже желязков?Ако бъде попитан и той няма отговор. Ако политиката се правеше с прегръдки,целувки,екскурзии по света България нямаше да има стигане. А тя горката е на изчезване вече. Застъпници....боже?

Който и от бившите ни и настоящи външни министри в последните 30 години да вземеш, само за баласт може да се ползва. Един няма със стойност по-голяма от 5ст., а този е в дъното на класацията, но пред сегашната.

Само да припомня, че, докато председателствувахме, борисов ходеше да се целува с македонци и гърци. И дума не обели за проблемните теми.

Та то цялото властващо съсловие си е екзотика на управление та тая поредната лицемерност ли ще ни направи впечатление..

Защо не се обади по време на европредседателството ? Ами дрънкахме тогава за Западните балкани .

Избори идват. Заповед на шефа.

Европейскиъе педали искат да разбият българския бзнес, Калфин: било екзотика. Комуниста козината си мени, идеологията не!

Нали искахте ЕС?!На ви сега ЕС!!!Хак да ви е!!!Шест месеца оня толуп се разхождаше ,като мечка и се снимаше!!!А кажете сега на народа,каква ни беше ползата от Европрадседателството?!?нали много успешно било....................