Ивайла Бакалова: Мои познати са чули, че Борисов е казал, че ще ни приключи

Манекенката, която даде показания по аферата "Барселонагейт", е категорична, че институциите са овладени, и то от години

Обратно в новината

Коментари - Ивайла Бакалова: Мои познати са чули, че Борисов е казал, че ще ни приключи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Весо Брадата ръси морал и раздава доказателства ?!? Боже , боже ...прибери си версиите....

А мои познати ми казаха че правиш хубави свирки

Какво разбрах от тази мутреса. Чули били нейни познати нещо. Но това много ми прилича на едно известна фраза. Една жена на пазара каза ... Всъщност защо тя мрази ББ. Защото, мутрата аьковти живее е била настъпена. И разследвана. И след като е толкова наясно с всички, защо в мълчала три години. Твърди че не я била страх от нищо. И три години си мълчи. А сега си отмъщава. Приказките на мутресите са доста съмнителни. Но има следствие, което ще каже кой прав кой крив. И ако сме нормална държава тази трябва да отговаря за клевета. И какво излиза. Всъщност прокуратурата точно сега действа като бухалка срещу ББ. Какъв ще бъде крайния резултат не се знае. Но като гледам колко е спокоен ББ най вероятно нищо няма да стане. Мутрите и мутресите са особен клас екземпляри. За чиито морал много може да се спори. А лъжата е основен елемент на действията им. Тъй че....

коя е Мата Хари

Има ли някой от средностатистическите българи да не й вярва? На 100 % няма такъв! Защото всички виждаха как неграмотни и сбъркани по рождение келеши мачкаха всеки, който се опиташе да говори за истината.- И сега са същитя тюлбеци! Охранени, самодоволни, с пурите и останалите скъпотии.... общо взето лайняри защитени от полуизмислените партии и движения ,които бяха на хранилка при тях! Има ли възражения? Посочете партия, за да ви посоча и аз нещо друго!

Така е устроен света. Едни са на по високо ниво от други. От народа обаче зависи да оформи критериите ,които определят ,кои да са тези хора. Предполагам и ти се имаш за по висока топка, примерно от бай ман Го от Столипиново ?

Парадокс… една фуста, която цял живот лапа мутренски пари се оплаква, че друга фуста е лапнала повечко пари от друга мутра… аман от “моралисти”

Една жена каза, че чула... Щоми курволяка влезе в политиката, работата е сериозна.

И за финансови нарушения се произнася, дали има или няма!

В момента България няма шанс се измъкне от калта. Трябва човек с опит, и гъвкавост да поеме нещата. Понеже от новия политически кръг няма такива, остава г-н Борисов.. По добре отколкото ПП.

Първо, има други партии, които са компетентни и с опит - една от тях е БСП. И второ, Борисов с колко вдигна заплатите и пенсиите за 13 г управление??? Знаеш ли, че една средна заплата в една средна по стандарт държава от ЕС е 5 пъти по- висока от тази в Бг? 5 пъти!!! А цените на храни, стоки, услуги, ресторант са само с 25% по-високи там, отколкото тук! Защо не четете тези статистики, а само говорите?!!

Тези статистики ги знаем. Щом сега разликата е станала 5 пъти, значи сме забогатели два пъти, защото разликата беше 10 пъти! Да не говорим, че при Виденов разликата може би беше 100 пъти.

Борисов не вдига заплатите бе селски комуноид,това да не ти татовото време.Има си механизми за държавните предприятия а частните сами си решават и винаги ги вдигат защото си пазят персонала а мързеливците са на държавната хранилка -понял?

Госпожо Бакалова а мои познати са чули че други са казали че си курва

вместо да атакуваш жена и да показвам какъв си голям мъж, защо не вземеш да се поучиш от опита и. защото тя има кураж и смелост малцина в тази територия имат. пък може и топки по-късно да ти изникнат. скрит педал

Колко му е да си курназ пред ББ. Я се опитай да си курнас срещу гешефтурата, ББ какво ли не са го обиждали, тиква, еднокнижник , а прас прес имаха всяка седмица някаква карикатура за него, е и, нещо някой да е пострадал? Ама я опитай на гешев и ще ти се стъжни.

Гълташ ли ? Естествено че гълташ....нито е безстаршна нито е мъжкар просто финасовото и състояние е заложено на карта и е належащо да направи това което прави в момента, ако не иска пак да се озове в каталога на Визаш за ескорт сървиз и бандюгите да я порят по цяла нощ

това е павианка

:))))))))))))))))) не съм джендър като теб за да се "поучавам"от опита бе чалгарче смотано и като не знаеш колко мутри обслужваше тази "миска" не се обаждай от коневръза

Г- жа Мутресова жива да я ожалиш. Ако всичката ви беше законна, нямаше да спите неспокойно. Какво очаквате от тия словоизлияния? Съчувствие?! Гууд лък..

Долмопробният милционеро-военнен цирк продължава. Не викат и търсят въпросният потърпевш Веселин Денков, вместо това "разпитват" показно и дават трибуна на простоватата му държанка!? Ово е стандарт ... шапкарски

Абе тая извади по-големи топки от мъжете.

Абе големи топки, ама силиконови.

Единственото което може да извади е голям раздърпан клитор

Черепа срещу Тиквата. Много кал се е събрала в България и е крайно време да се отмие.

Къща в Барселона за 3 милиона евро, голям праз.Не виждам проблем дори и Бойко да и я купил. В България има поне 1000 човека с имоти,хотели за десетки милиони.

Праза е там дали можеш да докажеш произхода на парите си. Това е ако си ги изкарал с бизнес и си платил данъци за тях може да имаш и 1000 хотела, но ако си политическа фигура, която по документи взима да кажем 5000 лева на месец и изведнъж се окаже, че си купил къща за 4 милиона на майката на извънбрачното ти дете, то тогава единствения начин да си ги проимал е да са от подкуп или кражба, които и двете са незаконни.

Кой от тия с хотели по черноморското може да докаже произхода на парите си.НИКОЙ. Нима К.Костадинов може да докаже парите с които си е купил къща за 2 милиона. А Бойко Рашков 18 имота и т. Н. Милен Велчев 5 хотела на Слънчев бряг. Примери много

Така е, трябва да се доказват. И на мен ми правиха проверка и всичко беше наред, защото съм си платил всички данъци. Но за Борисов, ако се направи проста сметка само за заплатата му за последните години, сигурно е получил повече от тезо 6 млн лева. А както изглежда няма други сериозни имоти.

Тая неземна красота как точно стана мис? Вълка не беше ли в тая схема докато беше с него? Какви пари харчиш?Така ще е и сега ще мълчиш.....

... и това какво общо има?

Има, навързани са като свински черва,тая защо толкова знае,ушенце ли беше толкова години?

Докато се тряска с тоя, с оня подочула това,онова...

Хе хе, една жена казала на пазара . . .

Бойко Рашков 2

Въпросът е първо Гешев ли се обърна към президента или Баце се обърна срещу Гешев и той отиде при президента

Казуса е прост за решение с ДНК тест на детето. Обаче юристи обясняват, че за ДНК тест за бащинство на яовек от топ властта не можело да се прави по искане от съда /особено ако има чадър от главния прокурор/ нищо че е за крупна злоупотреба с държавно откраднати пари. То и затова няма осъден политик в България /закона ги защитава/. Сега ако испанската прокуратура не направят такъв, нашата ще потули случая. Сега очаквам или Бакалова да се спомине или майката и детето.

Не е баш така - може да се вземе ДНК без никакъв проблем, но само при съгласие от страна на донора. А той в случая не е съгласен. Защо ли? Може би предполага какъв ще е резултата и това не го устройва, а?

И да довърша - депутатите и други персони от властта (да не ги изброявам поименно) имат имунитет срещу съдебно преследване, но само за престъпления, предвиждащи до 5 години затвор. А тук става дума за милиони, което представлява злоупотреба с особено крупна сума и НК предвижда до 20 години. Т.е., няма юридическа пречка и, ако съдът нареди, няма проблем да се вземе ДНК. Въпросът е дали съдът ще вземе такова решение....

а бе 'гостенина" от село,Боко е ЕРГЕН и може да спи с която си поиска а не като някои които слагат рога на съпартийци или на някой от друга партия (да ти ги изброявам ли по имена?) та ще му пръднат под опашката с това дете и само ако жената предяви искане за издръжка тогава може да плямпате тъпанари мръсни и завистливи:)))))))))))))

Няма никакво значение дали детето е негово. Да имаш дете от млада жена без брак все още не е престъпление. Въпросът е в парите : на кого са, от къде идват, какви транзакции...и т.н.

Точно така. Ако Борисов е направил дете на някоя това не доказва, че и е купил къща и бизнес. И обратно, може и да не е негово детето и пак да и е купил къща. Трябва да се докаже как е прехвърлил парите.

Така взеха насилствено от белгийския крал, който отказа да признае незаконната си дъщеря и отричаше да има нещо общо с нея. Сега чрез правосъдието е реабилитирана.Никой не е над Закона. Поне в правовите държави...

Ето един нов пример за достоверна информация-"мои познати чули,че Б. казал"! Досега известното правило беше ЕЖК (една жена каза), но вече доказването става в множествено число -. мои познати. С такова доказателство следва присъда, затвор до живот. Нали?

България е малка държава и както казваше Иван Костов "всички са братовчеди". Бакалова е отдавна в тия среди и със сигурност знае какво говори. Много хора знаят много неща, които ги е страх да кажат - на нея просто и е паднало пердето и няма спирачки.

Прав си, в България всеки си мисли че знае нещо, някои дори си мислят че знаят всичко .... има много хора които знаят с какво се занимава и Бакалова и семейния и партньор и олигарха около който гравитират. Неприятното е че две гнусни личности ( Божков и Борисов ) се атакуват чрез не по малко неприятни хора, единия ще спечели, няма значение кой, но ние със сигурност ще загубим .... но сме толкова тъпи, че това ни радва.

се занимават? А кой е олигарха?

Бате, тая недоклатена парантия хвърля някакви неща в ефира дето и сама не си вярва на глупостите дето приказва. някаква дрисла и въшлив мошенник на дребно драматизират до небето. Тая къща в камбаните е дошла от продажба на пилешки супи и шкембе чорба.

Един човек е чул друг човек, че казал нещо някъде......... Не помня кой беше човека, но е казал нещо някъде на някого !!!!

"Ако г-н Борисов е създал една правова държава да си даде имунитетът. Нека съдът реши..." И. Бакалова

Щом почна чае шукарие да дава интервюта кой къде какво крал, сметни... Ама по-жалки са тия къде и верват. Същите верват и че Кирчо ще чегърта тиквата и каскета... А това всичкото са просто една и съща мафия...

Ако бях на нейно място, при такава заплаха приключвам с Борисов моментално.

Стрина Жечка чула от зълвата на сестра си, че деверът на четвъртата ѝ братовчедка по съребрена линия казал на брат си за вторият им братовчед, който се пада баджанак на стрина Жечка, че чул, че у съседното село доматите ги ядяли без колчета

Живеем в брутални времена. Истината става лъжа и обратно. Управлява ни супер мафиот, който на всичкото отгоре няма алтернатива. Ивайла Бакалова едва ли лъже. От прокуратурата е определяна за ключов свидетел. Едва ли е случайно.

Ивайла Бакалова живее в емиратите-аз самият-също.... та не знам, за какво и е, да се бърка в блатото на Борисов.... ма явно Гайтански я изпратил в услуга на Васил Божков))))))))

Бат Бойко извършва безплатен PR на безизвестна мацка която иска да се възползва от тоталния колапс на Българските институции, във време в което в България законно правителство не е имало поради ниска избирателна активност и неадекватност на български политици откакто ГЕРБ съществува, за да стане известна ама няма.

А на мен една жена на пазара ми каза, че Ивайла е мъж...

Но пък доста силикон е напомпан в нея...

Не мисля, че госпожата не е в час, че след като е в такива среди и живее с такъв човек / от бранша/ , ще има поводи да се страхува.

Пък аз какви неща съм чувал за Бакалова, майкууууууууу...

Една жена казала...Ами, всички гангстери, измамници, след които е мъжа й, и техните помагачи, като мутреси и т.н., трябва да бъдат приключени.

Госпожата забрави как във вариетето на Слънчев бряг с водещ Ники Априлов я избраха, при много по красиви момичета. Кой тогава натисна да вземе короната?............

Кажи, като знаеш! Не всички знаят.

Абе върви един слух, че дядо Мраз дошъл с шейната от Марс, и дал едни пари на една "манекенка". щото остаряла и не става вече за околовръстното!

Тази заприлича на една Лена, която казваше - "Ама как да няма доказателства, в Гугъл пише"... Интелект!

Бате Бойко, що й отказа едно време на Ивайла.??? Трябваше на нея бебе и къща в Барселона. Ето сега, връща ти се... Сърбай си попарата. Жената те е искала.... Ама много... Къщата де... Ай, оправяй се сега..

Ти светил ли си на тая и тоя, че знаеш че тя му отказала, а пък той не й купил къща? Що не си гледаш уроците? Айде бягай да си стискаш пъпките!

Не, не е светил, ама и той чул как една жена казала...

Баце чул от приятели, че казала пред тях, че много иска дете и къща с магазин от Баце

Едно циганче казвало, че много обича баничка. - Ти ял ли си баничка? - Не, но брат ми е виждал как ядат.

Една жена каза, че чула, че се говори... Баси свидетелите. Мутреси. Измет.

И грозна при това

Президентът и Черепът искат да овладеят институциите. Затова е цялата работа.

е сега и аз го дочух - като прочетох тук, вече мога да го казвам навсякъде

ЩЕ КОМЕНТИРАМ ИЗКАЗВАНЕТО НА ИВАЙЛА БАКАЛОВА, КОЯТО ЗАБРАВИ С КОГО БЕШЕ КОГАТО УБИХА КОСЬО САМОКОВЕЦА. МНОГО БЪРЗО ЗАБРАВИ В КАКВИ СРЕДИ СЕ ДВИЖЕШЕ, А СЕГА ЩЯЛА ДА КАЖЕ МНОГО НЕЩА ЗА БАРСЕЛОНАГЕЙТ. НЯКОЙ ХОРА МНОГО БЪРЗО ОБРЪЩАТ ПАЛАЧИНКАТА, И ТЯ Е ЕДНА ОТ ТЯХ. НЕ ЗНАМ КАКВА Е ИСТИНАТА ЗА БАРСЕЛОНАГЕЙТ НО ТЯ СЕ ИЗКАРА ГОЛЯМ СЪДНИК И МОРАЛИСТ. ЯВНО ТЪРСИ МЕДИЙНА ИЗЯВА.

Косьо беше с Цецо Красимирова не с Ивайла , по добре си стой на страна и недей никога да коментираш , че от такива като теб ….

Косьо беше с Цеци Красимирова не с Ивайла , по добре си стой на страна и недей никога да коментираш , че от такива като теб ….

Аман от подобни "новини". Някой казал, друг дочул, трети пък прочел и четвърти споделил... Айде, стига псевдореклама на всякакви свирки, бандити, мошеници и "бизнес" играчи... И докога мисирките ще търсят точно такива "грандиозни" информации...

Това, дето разследват къщата в Барселона - хубаво, да видим кой какво и откога знае. Ама какво стана с жилището на Влади Горанов, в което като министър дълго живя безплатно, защото се страхуваше от земетресения? Там май не се установи никакво нарушение и разследването беше прекратено.

Добри въпроси но забравяме и Тарашков - много бих искал да видя подробен резултат от финансовата проверка как точно се установи че той и жена му са изкарали толкова пари че да могат да си позволят тези имоти че имат и стотици хиляди по сметки и в акции.

Точно! Като ще се разследват съмнителни имоти, трябва да се разследват наред. И със сигурност всички, които са предизвикали съмнения в обществото.

Не е истина какво прави една пиратка и един обиден мутрафон (Гешев)... А ако имаше няколко по стар обичай изправени до стената, България отдавна да е слънце държава

Браво на Ивайла Бакалова за смелостта! Браво момиче! Бойко Борисов е най-големия престъпник! Затвор за този политически боклук!!!

стара чанта, влачена...влачена...

Влачена, ама лачена! Лачена, ама мачкан лак! Мачкан, ама пак е лак!

Браво, че се намират още хора, които открито да кажат по медиите истината за бруталната мутренско-милиционерска диктатура на герП ! Това ,което казва, че тулупа е отмъстителен е очевадно за всички нас ! Въпросът е - кои му помагаха да рекетира бизнеси и хора - те са съучастници и са на високи позиции във властта именно заради него, а ние им плащаме и заплатите, и бонусите и секретарките и колите и командировките !

Сериозно ли мислите че на тая кифла някои и свежда до знанието каквито и да било важни неща? Да, може тук и там да е подочула нещо но това дали е така тя най-малко може да знае.

той им е развил бизнеса, после ги рекетира, става сложно кой на кого и точно колко дължи, трябва съд да решава междумутренските спорове, а е по-добре да направят като групировката сик - да си направят акционерно дружество и да излязат на светло'

не давай за пример мутренски групировки! Те са причината Бг да е на това положение! Те и чалгата!

Това ли ти е информацията ма како:Една жена каза....Вече доста си позавехнала и май искаш да се сетят за теб. Не си някакъв фактор,ама ти се иска да те покажат тук там!

Тази госпожа ли говори за престъпност? Все на нея се случва, горката, несправедливо да обвиняват партньорите и. Първия го убиха в ЮАР, пък даже не беше българин, сегашния пак го обвиняват, без вина. Безумие, сериозно ли това е основния свидетел? Тя чула, че някой чул, позор!

Нали знаете, че тази е к.рва? Натиснали спонсора и за престъпления и това нещо тръгнало да отмъщава...

Чух, че някай чул, някай да казва, че някай казал на някого......абе, що не си таковаш тениската.....