Иванов за срещата с Пеевски и Карадайъ: Няма значение с чии гласове, ако стане съдебната реформа

Лидерът на "Да, България" подчерта, че е нужно конституционно мнозинство и затова са нужни и ДПС

Обратно в новината

Коментари - Иванов за срещата с Пеевски и Карадайъ: Няма значение с чии гласове, ако стане съдебната реформа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те за за Христо Бойкикиев такива подробности нямат значение :) Министър на Бойко - против / чагърта Бойко - коалиция с Бойко Десантчик на сараите на Доган - сега с ДПС

Тази мърша идея нямам колко плиткоумен трябва да си за да гласуваш за него.

Не беше ли същата тази отрепка Бойкикев (Христо Иванов), която ходи да притеснява Доган в черноморските му сараи? И то с лодка, жалко че не не преобърна, сега щеше да има един предател по-малко.

НОКОЙ в днешната политика не дава подкрепа, ако не иска ползи!!! НИКОЙ!!! ДПС ще поискат пая си и той ще е в планираните промени - ще си заложат машинки, които да им пазят задниците, докато крадат от България. Не напразно в разоворите е бизнесменът им!! Ицо да не ни приказва глупости! Той разпродаде опциите си и вече е пътник. Такова нещо, каквото рпавят в момента, не се забравя. Нямаме по-голямо национално предателство след комунизма. БСП изираха милиарди през енергийните проекти, но това, което се случва сега, е много по-страшно. То е от друа катеория - национален суверенитет и национална сигурност. Това са базите на държавата. Порутят ли ги, всичко се пропуква. Да видим останали ли са българи мъже, които да защитят България от чуждите интереси.

Няма значение кой гласува за мен стига да съм на власт.

Айде пак ходете да гласувате. Другия път 4% активност

Остана да влезнат в Централен софийски затвор и да се допитат до затворниците за съдебната реформа.

ДПС и съдебна рИформа ?

Съдебна реформа със съгласието на Пеевски и Бойко?Че те първи са за съд?

Всеки един продукт носи качествата на автора си. В случая можем да очакваме невероятен пором върху държавата! ПП събраха всички най-престъпни елементи да правят с тях законодателни промени... Ако не са предатели, са кръгли идиоти. Или и двете.

Иванов е топлата връзка с Герб и Дпс, затова и остана без избиратели, понеже ги предаде.

"Ние сме казвали винаги, винаги, че ще правим съдебна реформа. Не с кого, а каква! Ако тя е правилната, няма никакво значение с чии гласове", каза Христо Иванов, цитиран от БНР. И, ти ли си този, който определя, коя реформа е правилна и коя - не? Тъпанар, нали те видяхме срещу Гешев, на изслушването в парламента. Не знаеше на кой свят си. И ти, и оная овца - Надето Йорданова, че и Хаджигенов, галямия капацитет. Вярно, не разбрахме има ли Гешев хладилник с ледогенератор или няма. Това май беше най-смисления въпрос. Който е гледал видеото, ще разбере. Който не го е гледал, горещо препоръчвам.

само съсела го надминава

Мравояда сега ще каже че било грашка от негова страна,когато преди време навлезе с лодка в Росенец !!!!!!!,ега ти гнусотията

За тоя с ала-бала на задните седалки на джипове на една пряка от парламента наистина няма значение с кого го прави, стига да му плащат. Обаче две години не му стигнаха внятно да обясни каква точно съдебна реформа иска.

Каква доносническа физиономия!

Не съдебна реформа Революция трябва да стане в България

Христо, защо не питате за делата в съда за Баневи, Арабаджиеви, Стайкови, Блукчиеви и пр. богаташи олигарси??? Нищо по въпроса, а комундели хитри!

Каква съдебна реформа бе боклуци,то държавата си заминава.Вие само рушите неудачници

партия е готова на всичко което ще навреди на България!

С Пеевски и Доган ли ще правиш съдебна реформа бе гнидо долнопробна.... излъга най-нагло гласоподавателите за теб и ги направи на дебили... много би трябвало да ги е срам.

Дори магнитски не успя да премахне Пеевски от България! Необходим е специален закон за подобни мафиотски структури! Явно голям спонсор на ДПС, което не променя факта че е боклук!

Как бе Пеевски - ДПС мафията, Щеше да стане шеф на ДАНС! Без коментар!

Какво ли са поискали ДПС от Мравояда?

Много голямо падение! Това е под дъното на мръсотията.

Под дъното е само Пеевски

Гнусни курви!

Мравоядът-термитник като му замирише на ВЛАСТ става като разгонен бик! Искам сега анадолските манафи да го прекарат заднихком (кучешката) и да му се оцъклят зъркелите като на ЖАБОКА женерал-гном!!!!

Христо, само се надявам, че добре сте я обмислили тая работа, защото това ви е шансът. Залогът е много голям! Гроб и турците едно приказват, други вършат... С техните камъни по техните глави, иначе няма оправия. Обещавайте им каквото искате, но не им давайте!

Започна ли да " тупаш топката" боклук мръсен. Ти проамериканска гняс си не по малко виновен от пп и герб и другите боклуци. Зло което е продало майка си е абсолютен безбожник готов на всичко само да е във властта...

мръсен долен лъжлив боклук

Работата е в това, че на вас (ПП+ДБ+ГЕРБ) вече НИКОЙ не ви има доверие. И на теб също Христо, така че не ми се прави на умник и света вода ненапита. И народа знае защо. Така че слушкайте си там "Посолството", гушкайте се с ГЕРБ и правете правителство (защото не можем да ви попречим), не можем да ви попречим и да ни вкарате в дългове и във война. Но ще дойде ден, когато ще се чудите къде да се денете от "народната любов".

Американското посолство у нас информира в сайта си за протеста срещу президента Румен Радев тази вечер и предупреди американските граждани да избягват центъра на София тази заради потенциална опасност.

Ти си пъъълен боклук. Дано ти разбият големия нос

дръжте, изяжте го с парцалите :D хаха... ППДБ имали големи топки как им скочиха на старите кучета.

Е това вече беше рекорд - изтрихте ми коментара за броени секунди! Демокрация, а?

И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата.

ДПС поне са избрани с реални гласове, а кой егласувал за този остава мистерия.

Обаче съм сигурен в две неща. 1 Ицето яко го сърби на едно точно определено място символ на народната любов. 2 На него много му харесва.

Христо Иванов 19 април 2021 "ГЕРБ са достигнали такава степен на токсичност, че всички могат да бъдат единствено срещу тях." "Големият въпрос е в какво ще се състои промяната: дали новото положение ще бъде просто поредната фасада за все същата властова реалност, при която „дълбоката държава” (задкулисието) ще продължи да определя хода на нещата" 06 юли 2021 “Необходим е обаче сериозен разговор, който изхожда от разбирането, че след като сме отделили ГЕРБ от властта, трябва да се захванем с отделянето на върхушката на ДПС от нея” “Ние сме казали, че не можем да подкрепим управление или коалиция с ДПС, ГЕРБ и БСП, но за нас възможността за диалог не се изчерпва само с тези теми" “Крайно време е служебният транспортен министър да даде отговор за ситуацията около пристанище Варна и пристанище “Езерец” на Доган. Как е възложен този договор и защо на такава цена. Този човек е бил част от вземането на тези решения” 24 юли 2021 "Трябва да поставим ДПС в състояние на диета от властта и на властта на изолация от ДПС, за да се приключи с този модел“ "Ние предлагаме системна промяна. Бойко Борисов си купи безнаказаност срещу отказа да въведе отчетност на главния прокурор. Гешев е нетърпим." 28 юли 2021 "Демократична България" настоява за пълното изолиране на ДПС от разговорите за съставяне на ново правителство, като се включат няколко ясни приоритета." ""Демократична България" очаква да бъде подписано споразумение, което ясно да конфигурира едно управление, което да държи на дистанция ДПС и ГЕРБ. " 02 август 2021 "Този парламент можеше да реши една стратегическа национална задача: реално да отстраним ДПС от властта. Само тогава можем не просто да “изчегъртаме Борисов”, а да разградим в дълбочина модела на корупционното задкулисие." "Иванов добави, че „единствено в името на откъсване на управлението от корупционния картел около Сараите, ДБ е обмисляла подкрепа за мандат на ИТН" "Иванов обясни, че коалицията е искала да останат успешните министри от служебния кабинет, тъй като са се доказали като бойци и са предприели конкретни действия срещу Борисов, ДПС и корупционните им мрежи." 03 ноември 2022 "Управление с ГЕРБ и ДПС е невъзможно, не защото не можем да се прежалим, а защото реалността е ясно четима във вота. Подобно управление ще изкара хората на улицата и това е рецепта за дестабилизация на държавата“ "По думите му ГЕРБ са имали много време, за да осъзнаят, че нямат партньор още когато са тръгнали да свалят правителството. Причината била, че не поемали отговорност за корупционния модел" Христо Иванов не вижда и как може да има коалиция между ГЕРБ, ПП и ДБ заради корупционния модел и руското влияние.

Его си Тъпия Болшевишки Внук ! До кога ще го търпим ? ОСТАВКА и на Избори наесен

Ехааа, на какво е способен Ицето "в името на България"! Честито на всички фенове на недоразумението ПП-ДБ :-) наздраве ;-)

Погнусен, отвратен и омерзен съм ! УЖАС ! ВИЕ СТЕ ИЗРОДИ ! СКОРО ВЪН ОТ Парламента, ако трябв ачрез сила , народ аняма д априеме това предателство !

Пеевски бил много готин човек, много е симпатичен, добричък и харесах честните му очи. Щом аз го харесвам, значи и целият електорат на ДБ ще го хареса много

Пеевски шеф на ДАНС, няма КОЙ друг.

От двустранен секс, любовта премина в тройка! Какво стана с изчегъркването дебили? Дет съ вика МЕРЗАВЦИ!

Е стана тя! Аз викам няма значение и дали има прокуратура и съдилища.. за да я напрайм по-бързо таз реформа - директно да питаме тея дет са крали - крадохте ли?... и кото кажат това е. Все мислех че някой някога някого, за когото се докаже че е крал, ще бъде осъден в тая държава... но то това нямало значение всъщност. Отврат и позор!

Христо, ама казвайте ги тези неща преди изборите.

Това с ДПС е любов, не можеш да избираш в кого да се влюбиш.

... и кога. Понякога се случва преди изборите, както беше с ПП, а понякога след - както е с ДПС. Абе, любов ли бе да го опишеш? Разбъркаш ли я, ще горчи като отрова!

Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита: „Богат е“, казва, пък го не пита колко е души изгорил живи, сироти колко той е ограбил и пред олтарят бога измамил с молитви, с клетви, с думи лъжливи. И на обществен тоя мъчител и поп, и черква с вяра слугуват; нему се кланя дивак учител, и с вестникарин зайдно мъдруват, че страх от бога било начало на сяка мъдрост… Туй е казало стадо от вълци във овчи кожи, камък основен за да положи на лъжи свети, а ум човешки да скове навек в окови тежки!

Престъпният синдикат ДПС и един от най отявлените бандити в страната ще правят съдебна реформа. Тая държава е пълен ташак.

Я да каже ристето за лодката покрай кея на доган....

Покрай главния прокурор Гешев преди, а и президента Радев сега възникна дискусия за ролята на отделните лица в държавата. Не е вярно, че конкретните личности нямат значение в системата, дори и в най-добре измислената система - в частност прокуратурата и съдебната система в България! В тази връзка е вярно принципното общо твърдение, че законите не трябва да се правят заради конкретен човек, например Гешев (но и Цацаров, Филчев,..) Но конкретните провали от КОНКРЕТНИ … неудачни лица като Гешев (и тези пред него) са КОНКРЕТЕН ПОВОД и демонстрация за пропуски и несъвършенства на системата! И общата логика е ясна - една работа може да стане по най-добрият начин по един-единствен начин, но може да бъда провалена и саботирана и бойкотирана по много начини! Особено от вътре, особено от лица и групи на най-високите етажи в тази система. Вижте “8-те джуджета” - шеф на Следствието - откровен заклет престъпник и рецидивист, нравствен и морален УРОД!!! Кои и как са избрали, тоест назначили този ИЗРОД и ПСИХОПАТ на позиция на върха на система, че да проваля не само стотизи човешки съдби, но и цяла държава?!? Къде бяха през всичките тези години неговите колеги, шефове и подчинени, прокурори, съдии, ВСС, депутати, министри, премиери, МВР, служби и принципалите им, те сляпо и глухи ри са, идиоти ли са? Защото всички останали ЗНАЕХМЕ, ВИЖДАХМЕ и ПИТАХМЕ!!!

Този Бойкикев не беше ли "движещата сила в борбата с корупцията и модела КОЙ? (ДПС)"? Не беше ли човекът, който ходеше да протестира в Росенец срещу "символа на корупцията" в България - лицето Ахмед Доган? И за каква "съдебна реформа" говори, след като той е много далеч от съдебната система? Или така са му наредили от "посолството"...

Ама за тюфлека кво да говорим Човек продал се на Бойко смучещ му макарите с кеф