Иванов за преговорите с ПП: Имаме идеологически и програмни разлики, номерът е да се съвместим

Ние данък „Нексо“ нямаме да плащаме, каза съпредседателят на „Демократична България“

Обратно в новината

Коментари - Иванов за преговорите с ПП: Имаме идеологически и програмни разлики, номерът е да се съвместим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

неффеляци мъртвораждани, сбират се, за да могат да минат 4% :)))))))))))))))

Именно номера с купуването на депутати от ДП на Христо Иванов е причината да търси спасителен пояс в коалиция с ПП . И на децата е ясно, че този невероятно нагъл акт на продаване на политици,като на женския пазар ще доведе до изхвърляне на Христо Иванов от политиката изобщо. Връзките му със олигарси на задната седалка на джипа е показателен, нали знаете кои труженички не само в политиката, как им викат-жрици на платената любов или платената политика. Така че, скриването на Иванов в едно ново обединение ще донесе по-вече негативи на ПП ,отколкото аритметично придобити гласове. Христо Иванов е бита политическа фигура- и като произлязъл от комунистическото котило, и заради срамните си връзки с олигарха Бобоков и като получател на грантове от НЕКСО, от което още не се е разграничил и върнал т. н. дарения. Тия избори гражданите на България ще получат възможността да направят сами, без политиците справедливата лустрация на пипалата на ДС и комунистическата номенклатура .

Мравояде данък "Нексо"ще ви го наложи народа на изборите ама с това ниско чело ще го разбереш последен.

Номерът е да го ду...те на изборите...

Торби с лайна.

И да правите сте се запътили към историята.Този път няма да получите гласа ми

от 30г гласувам за ДСБ тия ми стават все по противни....

Нямам пропуснати избори от 1990, с изключение на последните 4, след като СДС направи коалиция с ГЕРБ. Чакаме истинското дясно, а дотогава да се оправят без нас, аз съм се оправил и без тях

факт е че ГЕРБ са по- добре от тези циркаджии

Вземете се обединете и БСП - вашата свиня-майка

данък нексо не знам кой ще плаща ама вие гарантирано ще ядете ла.на на изборите

Никога и по никакъв начин Гешев нямаше да бъде в САЩ, да присъства на дискусия в Конгерса и на молитвена закуска с Байдън, ако беше това, което описват Шарлатаните. Прегръща го лично конгресмен Пийт Сешънс , син на бивш шеф на ФБР. Абсолютно всичко се проверява в детайли и дълбочина, за която шарлатанията е изключена. Едно е да срещнеш случайно за 40 секунди Байдън в коридор и да го пипнеш по лакътя, друго е да те поканят лично. Не е проблема в Нексо. В САЩ канят хора, на които имат доверие. И свалят от власт бързо тези, които го загубят. Кравари, Путлеристи, няма значение това. Сега е такова положението - тук диктуват САЩ , както и да се харесва - няма значение. При цялото напъване и лупинги, ние сме далечна провинция. А знаците от САЩ са повече от ясни.

“Срещата” на Киро Шарлатанина с Байдън беше точно 7 секунди. Нашия тъпир му каза нещо, а памперса то изгледа като пребозало яре, и де обърна и го остави без последствие. Интернет помни.

Снига циркове бе Мравояд! Един Прокопиев ви е правил и двете партии, вие сте сестри, бе! Мухльо

3 глупаци плюс 1 ;) Жалко , че Доньо Донев не жив да ги нарисува тези хубостници !

и ДеБилите са си лика-прилика. Нямат различия по лакомията.

Вие залагате,а ние ви видяхме червените задници,грабеж,жестока инфлация и бъдеща бедност.Нагли сте,отврат сте,народът ви ненавижда.Противни сте злобни получоееци

Ама тия шизо мислят да си купят изборите.Трябва да се обединим и да ги накажем,,аз разпределям порцийте,,

Знае ли някой защо Христо седи винаги прав до стената във пленарната зала? Хемороиди ли има, не се събира на банката ли, нещо друго ли е?

Не може да седне боли го

Е то е ясно за тях всичко е “номера” Само отчаяни психичноболни тъпи идиоти ги харесват и гласуват за тях !!!

Номерата ги въртят каките на околовръстното

Номерът.?!?! За Ицето, потомственото комунистче, всичко е номер. Трик. Димка за народа! Точно като комунистите от преди 60 години - върти номера.

ЕЙ,НА ТИЯ ЕДЕРАСИ НИКОГА ВЛАСТ,САМО ПАРАПЕТИ!!!САМО ИСКАТ ДАДОВЕДАТ БЪЛГАРИЯ ДО ПРОСЯШКА ТОЯГА!!!

Добре е че се обединяват!Иначе поотделно нямат шанс да скочат 4% !

Добрите шарлатани!!!

е кви разлики, еднакви идиоти са.

Каква отврат е хиената Иванов Сменява политическите партии като носна кърпа

Абе вие данък " Нексо" няма да плащате , но ние го броим за дължим , умнико. Тези хора искат власт на всяка цена.Днес Калинка заяви , че ГЕРБ ще се страхуват да направят правителство , защото на другия ден ще има протести. Което значи,че олигарсите пак ще отворят торбите , ще платят на когото трябва и тези убавци ще зачеркнат избора на хората.Това ни готвят , ако не ги сготвим първи ние.

Все съм виждал порове но четери пора на едно място не бях виждал

Номерът.... Номерът е да ни излъжат да ги изберем. Поне си го признават отначалото

Те нямат разлики и с БКП произхода им е еднакъв. Но важното е глупаците да лапнат стръвта и да гласуват демократично. Като че ли зависи нещо от изборите.

Фидерастчетата се събират!

Фидерастчетата се събират!

Какво ли ще се получи от кръстоската на Гном, Лъжльо, Мравояд и Кокорчо. Ококорен лъжлив мравояд с размерите на Гном. Или лъжлив ококорен гном, мечтаещ да стане мравояд. Много да вариантите. Ако добавим и Нексимир Онаниев в уравнението спокойно можем да получим доста интересен звяр. А ако добавим и Лена Курвалана може да се организира потомство. Каквото и да правят съвсем скоро ще възникне проблем с местата в листите. По стар български обичай всеки иска да води бащина дружина. И да стане дупетат. А избираемите места са ограничени. Къде ще дянат ренегатите от ИТН. Къде ще турят ренегата от БСП. Къде ще турят лидерите на многобройните бутикови партийни, дето ги канят. Сложно е. А тая история с Нексо и другата с Джемкорп няма да им се разминат безнаказано. И провалите в управлението. Пак ще бъдат втори. Те вече свикнаха...

Един Мармот завива шоколада в станиол!

Ти ме разсмя до сълзи и ми върна хубявото настроение.

Имам разлики, но НОМЕРЪТ е да вземет властта за да крадем! в името на демоСрацията. Да оакаме всичко. Бащите ни бяха активни борци, ни сме активни борци всичко. Посоката е важна да е печеливша за момента. Утре ще си направим заплатите по двайсет хиляди лева.

т.н. протестъри няма да се откажат от това да са в управлението докато не докопат парите от ЕС. Ако това стане, те няма да се натискат толкова да управляват.

С 850 минимална тяхната скача на двайсе,но те имат по две коли и жип за лов,офиси и кабинети поне три и секретарки поне три и по два апартамента,това е по закон .Кифтетата са евтини,чорбата също хляба им е без пари и най важното депутат в затвора за лъжи и крадене не е влизал и няма да влезе!

анти българи канибали. пиявици , които ни смучат кръвта

Идат ИЗБОРИ!Съешаване му е майкатра!

Номерът гнусен и нечистоплътен педераст Ристьо е да се докопате до власта за да можете да пълните търбусите си толкова долни изроди като ПП и ДБ е нямало в политиката

Двамата в ляво имат нещо в дупетата или са се насрали, а тия двамата в дясно крещят от идиотия

Ще се разберете, нали всички сте червени дечица и внучета в овчи кожи

водачите на листи ? Щото само те ще влязат и то не навсякъде. Тежко Ицак, тежко простКиро.

с главни букви! И без това са Пълен Позор за България!

Един файтон, но напористи и атакуват държавата като хакери НОИ! В ръцете на тези държавата и ние губим милиарди, но ни го обясняват с благородни каузи, независимост от газ и ценности! А си пълнят сейфовете!

Наистина номерът е да се съвместим, ако ме разбирате какво имам предвид...

НОМЕРЪТ е да се срещнем отново в следващото НС.

че в тази трудна ситуация България продължава да няма правителство. На нея ѝ трябва демократично, смело реформаторско управление Това го казва Христо Бойкикев Иванов. И на малолетните вече им стана ясно какво разбира под управление Той разбира министерския съвет, възприеман от него като правителство било нявга по онази конституция-лагерната. Изглежда му харесват онези години щом като си служи с онази идеология. В текста на действащата конституция правилно е забравена думата правителство за да се разграничат от ония 45 години на тоталитаризъм на една партия. Колкото до управлението, то си има хора натоварени с пълномощия които в Конституцията се наричат ОБЛАСТНИ УПРАВИТЕЛИ. Нека все пак се осмелим да постави една оценка на този юрист за да е ясно на избирателите му че ги води назад във времената на ръководната сила да оценява човека като социално животно…И да му налага како да мисли с повечко кютек.

А Борисов бил лош!!!

Кои сте вие, че няма да плащате данък? Как така? Грантове лапате, а данъци- не!!

Ще се съвместите в един автобус.

Вземе накрая и се на... б .те! Смешници жалки ! Ние си имаме много клоуни , за разлика от усрайна!

Ако Бойко пак ги бие, вече сериозно трябва да се замислят за политическото си бъдеще.

При толкова празни глави и войнстваща наглост - няма как да стане...

Разликите са само в % на кого колко.

Много ясно, че ще се съвместите, щом става дума за лапане от държавната трапеза няма проблем да се съвместите с когото и да е

обилно да засмучете краварското виме и да ЕПМ на България и на българите! Така де... нали сме им стратегически донори?

Какво значеше "НОМЕРЪТ НА КИТАЙКАТА" ?!

чрез връвчица за спусъка на пистолет, насочен срещу тебе, докато разголена китайка ти се чепати пред очите.

.

Е, събраха се. Бойкикиев, малкия гном, Кирчо и Кокорчо. Кадри на ДС, отрочета на комунисти и отявлени мошеници. пс. Няма по-грозно нещо от това да си смениш фамилията и да се правиш на правоверен "умен" и "красив" жълтопаветник.