17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Компютърната програма заработи с плюсовете . Върха на маниполацията започна.

КирКорЛор нямат време от крадене. Самозабравили се напълно. Нормално кат видиш милиони в офшорките.

Тва само в дебилните политически среди на БГ може да стане - да получиш вот на недоверие или да загубиш избори и да се предлагаш пак като личност - КП и ББ

Дебилите са такива като тебе, червени боклуца, ама от дебилщина не се усещат!

с рогача ти!

Културен човек, но заслепен - от любов може би. Всички сме за нулева толерантност към корупцията, но дори там където е лесно да се види и премахне я поощряват. Корупцията в МОН е чудовищна - мафията усвоява и бюджетни пари и скубе родителите и резултатите от обучението са все по-плачевни, децата все по-прегърбени, а новия-бивш /за кой ли път/ министър го хванаха на бърза ръка за носа и поведоха в нужната посока. Явно в момента не може да се очаква да надхвърли обкръжението, в което е попаднал.

Тва е щото в тая партия са събрали ред мишлета без мнение и възможности и единствено КП и АВ решават и налаг всичко - както всяка друга партия в бг…

Божеее, Божеее....били "познати лица".... познати като внуци, племеници, синчета и зетчета на ДС агентурата в България! Всички вие, льольо, ти, Киро тъпото, Кокорчо, Минчев, Ленчето, ПКП, Боко Тиквата, Копейкин, Ристю Пинокиото, Шкембе Войвода и цялата пасмина сте от едно котило - котилото на ДС агентурата и ще гниете в ада, защото продадохте България и народа и!

Умно момче! По добре той да е премиер! Добре се справя с ръководството на Народното събрание! Нямах представа, че това е годеникът на Лена общата! А, за корупцията: Лена назначена с 14000 лева месечна заплата! Малко, скромно, но от сърце!

Всички коментари са на от тъпак нагоре, или може би са от един

“Хората познават нашите имена…” Кой си ти, бре, пъпчив селски помияр? Кой те знае, освен баба ти и черният ти любовник? Вие сте по-вредни и от маймунска шарка и по-малоумни от зелени морски котки. Сбирщина повярвали си крадливи боклуци с претенции.

Кирил Петков и ИТН стана същите глупаци като СЛави Трифонов... На ГЛАСУВАНЕТО за Македония Кирил Петков и ПП , ВИДЯХА с кого гласуваха, ЗАЕДНО.... Гласуваха, заедно с тия , който СВАЛИХА сегашното правителство- ГЕРБ и ДПС.. Слави прави глупости... Но Продължаваме Промяната направиха по- ГОЛЯМА глупост.. Араби турци и албанци, чакат двама българи да се скарат, за да ги ОГРАБЯТ и двамата.. Така, след 1990 г, турците от ДПС, търгнаха да ЗАВЗЕМАТ България. В парламента, чакаах БСП и СДС, да се СКАРАТ, за да ги ОГРАБЯТ и двамата... а по улиците, с помощта на разни олигофрени- Мутри, Митьовци и фирмите А1, и Вииваком, турците от ДПС разболяха 2 милиона българи. Ако Северна Македония стане Западна България, то Албания може да стане Северна Гърция.. А Косово- да стане южна Сърбия..Горната половина от Турция може да стане Южна България, а долната половина от Турция може да стане Източна Гърция... ВАЖНОТО е Ислямистите - албанци, турци да бягат далече от Европейския Съюз и Европа. Ако Кирил Петков и ПП, ПРОДАДАТ Българската История ( продадат цар Самуил, Гоце Делчев, Илинденско- Преображенското ВЪстание от 1903 г) , по- добре да ЗАБРАВЯТ за изборите !!! Ако слушат разни ИЗРАЕЛСКИ ШПИОНИ като оня Даниел Лорер, може да изчезнат от парламента, както Слави Трифонов и ИТН изчезнаха наполовина( от 25 % на 10 % гласове на изборите )..

Мирослава, кажи гугЛена добре ли е? Оздравя ли? Притеснявам се ?

Много неприятен като всичко. Който го харесва тоя Иванов трябва да е доста извратен.

лекетата на Божков показаха какво могат Бойко изгони тоя кърлеж. И само ГЕРБ може да стабилизира държавата!

Колко ли пропаднала държава требе да е България, за да назначи такъв идиот като горния на снимката на такъв висок пост??? Само като го погледнеш и ти заприличва на прясно дипломирал се абитуриент от някое помощно училище за слабоумни!

Само да попитам, какво променихте, освен че народа обедня? И в продължение, какво ще променяте, освен собственото си благополучие? Народа не е съставен от фирми еднорози с милиони оборот, нито от фирми на Прокопиев, дедо Еконтий и Бобокови. Те са ОК, Лорер са ОК, ами другите 7 милиона българи? бензиностанциите са празни, магазините също. Единствената "чуждестранна" инвестиция за последната година е, че Лукойл се прегистрира в чужбина и комбината се превърна в статистическа чужда инвестиция, всъщност си е там от 40 години:))))) Другата промяна е, че Еконт утрои оборотите си, като блокираха пощите, на които дедо Еконтий им беше министър:)))) един км. път не сте построоили. Само конектора, дето преди две години трябваше да е готов, ама Юмрука го спря.:)))) КАкво построихте, кой бизнес, освен тоя на Прокопиев и Еконт развихте?:)))) Промяна, викаш......

Уж говорят за нулева корупция, а започнаха с такава, купувайки малка никому позната партия. Налага се дори да гледаме и слушаме по медиите Настимирчо. Влизането му в парламента си е очевидна корупция имайки предвид депутатските заплати без да знаем какво още са платили. При нови избори как ще постъпят като не са регистрирани като партия?

Мирославе Лена е по готина от теб

А тя е мустаката дебелана...

Явно само на ужким са гаджета.

"Хората виждат нашите лица",но и рогата ти

Дреме ми на патката нали ме уреди да си взимам голяма заплата

Кировците не признават конституция, закони, правителствена програма, та за какво им е там някаква регистрация. Ама ха!

"... Неговият въпрос към Радев е защо никога не похвали правителството за добрите, неща които направи, като осигуряването на газ, след като Русия спря доставките, овладяването на цените на тока за битовите потребители и др...." Това момче - мъж има много още да учи... 1. Не Русня ни спря газа, ние сами си го спряхме като отказахме да плащаме в Рубли по схемата на Газпром. Аз не вярвам в света да има компания, която да дава нещо на друг даром без пари. 2. На колко % е запълнено газохранилището в Чирен в момента ? Как е осигурена енергийната стабилност, като нямаме дори договор подписан с някой доставчик в момента ? Или ще кърпим ден за ден нещата ? 3. Това че държавата тегли заеми за да плаща компенсациите за тока и да държи цените за битовите потребители ниски, не е никаква стратегия за решаване на проблема, това е запушване на дупката в коритото на кораба с ръка. Каква е дългосрочната енергийна стратегия на държавата ? Как ще преминем през зимния период и няма да се позволи цената на тока да достигне европейските цени за битови и не битови консуматори (при цена от 0.7 лв/кВч сметката на едно домакинство ще е 1000-1500 лева на месец, а голяма част от бизнесите просто ще затворят и голяма част от хора ще останат без работа на улицата) ? Нищо от тези проблеми с които се биете в гърдите че сте решили, не сте. Просто за 6 месеца запушвахте дупки с тиксо.

Шуробаджанащината в ПП носи резултати. Тъпаците от пп се поебаха и са чал

Наглостта ви няма граници! Хората не искат да ги видят, те ще се опитаме да останем заради хората!

Кои хора, бе Геле? Ти хора ли си?

вие една партия не можете да регистрирате като хората, тръгнали сте държавата да оправяте! Е, оправихте я - така, както Киро оправя "годеницата" ти Лена!

много му отива микрофона, на рогата...

Ало мунчо какво правим? Национален предател и боклук. Нямаш разлика с герберастката измет. Всички сте национални предатели на каишка. Всеки, който убие теб и тия в НС не трябва да носи отговорност, защото се убива узирпатор национален предател. Убийството им е просто изпълняване на присъдата на място.

Подкрепя ви прокопиевия офисен планктон. Работарите все още не са излезли да протестират, защото... работят.

В такъв случай, лицата, подписали се под молбите за кредит от името на държавата, да го връщат като частни лица. Някой адвокат да отговори.

Мирославе възможно е че не само Киро клати Лена а още 10 пърча. И още нещо стига си купувал годежни пръстени Лена има такива още 100 -на

Жалки отрепки сте!!!

ПП трябва да се именуват на Проста Партия.

дори името откраднали

Мирославчо и ти като бадженака си гола вода смотаняк ти от политика си нямаш хал хабер поне вземи си оправяй Лена че се е рагонила яко а нито ти нито Киро можете да я оправяте

Лопатар! И той признание изисква! Полага му се бе, как така Радев не е разбрал, че покрай него и целият народ с леки изключения. Инак и партия не са регистрирали, типично в целият им стил на поведение. Виждаме едно, но вкупом ти обясняват какво си видял.

Какво ли прави Ленчето на Кирото и на Мирото

Гледам че си изпраскал 30 поста?

Пендел аз повече 30 пъти и жена ти изпрасщах

Да ви похвалят за газа така ли? Значи ето как работели нещата. 1.Сам си сиздаваш проблем като се пишеш на по-вярващ от папата. 2.Обясняваш, че не си ти виновен, всички останали са виновни (основно Газпром) и това минава до един момент, в който става ясно, че други държави могат да платят и проблем няма. 3.Решаваш проблема по т.1 и се хвалиш колко добре си го решил без да даваш много подробности, но пък много държиш да стане ясно, че е толкова изгодно колкото никога не е било. 4.Започват да ти задават куп логини въпроси, но ти не отговряш. 5.Идва и въпроса за колко време е решен проблема, 1 - 2 месеца, 1 година ??? отговор няма. 6. Чакаш благодарности за нескопосаното решение по проблем, който сам си забъркал и се обиждаш, че не те хвалят. Ти чакаш похвала, а бизнеса не може да си плаща газта, хората бензина и стоките... !!!

Уж презряният от вас Бойко с едно движение ви матира и показа пълната ви несъстоятелност

Сбе Мирославчо какво да говорим след каатп ме сте регистрирани като партия? И ти както и Харвардите умеете да лъжете , но когато фактите говорят и Боговете мълчат ! Добре управлявате ли след като за шест месеца озтеглихте блозо 20 млд лв , инфлацията е двуцифрена , цените постоянно растат , правите задкулисни договорки и купувате депутати , морално падение! Е от, отивайте си там откъдето сте дошли!

Баджанак, и вие сте една партия, майка плаче, грамофон свири! Ама закривайте НС и се връщай, да пасеш козите, че на село не останаха козари!

Твоя баджанак да не е само минал на екскурзия през Харвард .................. та е пропуснал документите ............

Техните принципи били нулева толерантност към корупцията. Лъжи, лъжи, лъжи. А купуването или оказването на натиск под каквато и да е форма над депутати, за да напуснат собствената си парламентарна група, какво е, ако не е корупция!?

А някой изобщо корупция доказа ли?

като всичката им работа.

скапани дилетанти!

Този е голяма карикатура - щом го погледнеш и си викаш : по далече от такива ПП / пишман политици / !!!

Пендели за Плюскане отече. България не си пада по джендери и недорасли пендели. Дори и манипулацийка с машинките няма да ви спаси този път.

Стигаме до ,,хората на площада,, и спирам да чета. София е може би 2.5 милиона с неофициално пребиваващите, а те излязли 300 човека. Миналата година 30 лайнара блокираха Орлов мост и преебват хиляди да си търсят алтернативни маршрути, за да се приберат от работа.

ТЪПО, МЛАДО, ама красиво… и почтено

боклучиви предатели