Иванчева и Петрова излязоха от ареста, какво каза бившата кметица (видео)

Нямам угризения, рано или късно истината ще излезе, заяви бившата кметица, която беше посрещната с цветя

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има ли просрочени преписки или не?

Всеизвестна истина е, че можеш да се справиш с противника с омаскаряването му. Който вярва на обвинението на прокуратурата, е дълбоко наивен. Богатеене от този пост не става по този път. Истината се крие някъде в Карибите, не по багажници на коли. Наивничета! Как лесно се хванахте на капана на тези, които задигнаха народнито имане в офшорките на Карибите. Там, там търсете отмъкнатите от народа пари! Там са парите на престъпните ево енепари барабар с Жан-Клод и брънтията Меркел. Престъпна, долна енепарска паплач!

Да избереме Иванчева за премиер!

аресване Коментар Споделяне Десислава Иванчева /Dessislava Ivancheva/ 4 часа · Александър Ваклин е отказал поканата на Сашо Диков да гостува в неговото предаване. В последния епизод на ЕвроДикоФ по Евроком бе засегната темата за отразяването на делото "Младост" в медиите. Много интересни въпроси са спестени на Ваклин при гостуванията му в предаванията "Тази сутрин" по btv и "Офанзива с Любо Огнянов" по Канал 3. Г-н Диков формулира тези въпроси така: Ако уговорката е била за 3 х 75к евро, защо още първия транш е 70к евро (с 5к евро по-малко)? Кой е този събеседник на Ваклин, който изрича фразата за офертата от спецпрокуратурата за 15 000 лв да "направят" Иванчева? Не е уважен и въпросът, който адв. Савова отправи към Ваклин в деня преди гостуването му при Хекимян - "Защо Ваклин не им дава парите, след като са останали насаме в кабинета на кмета?" От взетото от Сашо Диков и Люба Кулезич интервю в съдебната зала става ясно, че в СРС-тата е записано как Ваклин се хвали колко подкупи е давал, че знаел как се черпят общински администрации и конкретно, че зам.-главния архитект на Столична община е взимал пари от него. Иванчева и Петрова са били на среща в Столична община и Дюлгеров просто се е вписал в тази среща. От телефонен разговор става ясно, че на срещата с Дюлгеров в "Марая"-та е трябвало да присъстват Иванчева, Петрова и още няколко човека. На въпрос на Сашо Диков за 20-те евро на квадратен метър Иванчева отговори, че самите инвеститори си казват, че даренията им възлизат на 20 евро на квадратен метър разгърната застроена площ. Биляна Петрова каза още, че е изчезнала резолюцията върху преписката на Ваклин и, че осем месеца не могат да останат насаме с адвокатите си, за да организират своята защита.

То хубаво, ама дали брънтията Меркел е съгтласна на това?

Ааа не може.То Радев какво ще прави?А Нинова?А Мая?

"Не сме народ, а мърша" това го е казал един масон, за да убие достойнството у българина, и троловете и агентите постоянно ни го повтарят, за да ни довършат като нация. Но ние българите не сме прости, нито сме мърша, а сме велик народ, като изключим предателската тролска мърша измежду нас.

Пуснаха ги да изкарат празниците в къщи при семействата си. Най християнския празник. А се е развихрил един дебат с обиди и псувни. Съдът ще реши кой е виновен и кой не. Не мисля че ще ги осъдят без доказателства. Къде е коледния дух бе хора?

Един истински християнин трябва да защитава истината и страведливостта винаги, а не като такива като теб "да не си развалят празника с проблемите на другите". И ако беше истински християнин, щеше да знаеш, че Коледа не е християнски празник, а езически и е изрично забранен от Бога, както го пише в Библията.

Уважавам и вярвам на dir.bg, но не разбирам защо тези двете зорлем ги правите невинни жертви.

защото са невинни до доказване на противното! Аз ли да ти казвам това к оето всички го знаят!

а като вземаше рушвети,беше умна ,нали?!

ще се гътнеш от яд,че в съда пред адвокатите на Иванчева и Петрова никой не каза,че му е искан подкуп!Зле ти е нали!Не може да спасите партийката ви от сваляне от власт!

Имало ли е забавени преписки? Да!!! Това е чиста форма на корупциа или некадърност!!! Бръснарката не признава нито едното.

добре,добре...герберасчетата май почнаха да се досещат какъв си го набиха с тая зле скалъпена постановка..активизирали са всичките си тролчета да спамят по темата и пак са 1:10 съпоставени с нормалните хора..даже в сайтовете,които не се контролират от пеевски и държавна сигурност, съотношението стига до към 1:100..значи има шанс да не затънем в тотална герберастия..

Така е! ГЕРБ-ерчетата, тук известни като цветановчета са с по петдесетина профила за да имитират масовост. Това го измисли един гениален ГЕРБ-ер с пъпешовидна глава... Но с присъствието си тук цветановчетата само доказват, че тези жени са невинни, целия фарс е измислен от някой недообразован възпитаник на помощно училище!

Кой казва, че по Коледа не се случват чудеса? Ето, корумпирани държавни служители, хванати на местопрестъплението с парите, заковани с видео и аудио доказателства, са пуснати у дома за празниците (за добро поведение?) и им се разрешава да си говорят надълго и широко пред медиите. Има ли друга такава държава и какво следствие е това? Кои закони го позволяват и защо депутатите не ги променят? Или те са ги направили с мисълта, че утре може и на тях да им потрябват?

Явно ти си Гошко от вицовете за тъпи дечица.

Явно си от платената агитка. Това само потвърждава, че не си особено умен, щом и не знаеш, че тъпото момче от вицовете е Драганчо и се представя като "Аз".

телевизионна и всенародна звезда, а после се чудим защо сме на последно място. Но все пак - можеше да бъде и мангалка, което е по-лошо. -

И Иванчева за кметица ще я изберем вместо Фандъкова на изборите есента. С тази популярност и с упоритостта, с която пази интересите на хората за разлика от избранницата на ГЕРБ, с квалифицирано мнозинство от раз ще я изберем!

И то нагла и крадлива! Как да ти стане дори жал за тая като и гледаш наглото поведение!пфу!

ама ви разказа играта нали? Защо ви е страх толкова от една "фризьорка"???? Гледай как сега една "фризьорка" ще ви гътне от властта!!!

така може Иванчева да направят и президент. Защо била в затвора без ефективна присъда. Село-село-о, не е в затвора а в ареста тъпако.

За президент не, но за кмет на София - ДА! Защото доказа, че пази интересите на хората! Изстрада желанията на избирателите си с осем месеца изтезания, малтретиране, окована във вериги, все в името на хората, а не като кметицата на ГЕРБ, която управлява в името на Обществените поръчки!

"А-аааа ето защо Иванчева е в затвора без ефективна присъда. Защото знаела тиквата какви ги е вършел с някакви апартаменти. Също като цвинокио, но той с две ефективни присъди и един час не лежа в дранголника."

Добре де,имам само един въпрос.Онзи кашон с еврото,който е бил в колата и за какво е бил там?!Откъде са тези пари и за какво са в колата и?Има запис как те си слагат кашона в колата с онази другата жена,ама за какво са тези пари?Защо белязаните на Ваклин пари тя си ги слага в колата..

За да ги вкарам в пандиза , бе Ахмак !

Ако имаше такъв запис, да ги бяха осъдили. Такъв запис няма, не знам чии опорни точки си чел. И в СРС-та няма нищо, което да ги уличва.

не се занимавай с иванчева защото нея ще я оправдаят!!! По дабре пази сили да защитаваш боко-ТЪПОТО и фандупева защото ще имат нужда скоро от това!

леле мале!ами сега? корупцията ша продължи! ко парим, а?

Хем лакома а същевременно Супер психо и супер глупава

Виждам, че и не ти е лесно, за жълти стотинки да се правиш на маймуна тук.

Пълно е с 80% дебили подкрепящи престъпничките. Нека празнуват коледа и после пак в кауша.

Подкрепям с двете ръце.

А-аааа ето защо Иванчева е в затвора без ефективна присъда. Защото знаела тиквата какви ги е вършел с някакви апартаменти. Също като цвинокио, но той с две ефективни присъди и един час не лежа в дранголника.

Иванчева вече се превърна в естествен лидер на голяма маса нормални българи. С Мая Манолова и Лозан Панов ако направят партия имаме шанс да попилеем престъпното статукво, което е овладяло управлението.

На какви хапчета си? Сменяй ги бързо че не действат. Ако извикате и мистър Бийн ще са си лика прилика.

Няма нито едно пряко доказателство че Иванчева е искала и получила подкуп. СРС-тата сочат обвързаните с МВР "свидетели". Пълен цирк е бизнесмен да даде 70 000 евра на някой си. Този някой си ги слага не в личната, а в служебната кола в кашон, след като парите са белязани от МВР. Прокурорът каза, че ръцете на Иванчева "светели като на елха". Оказа де, че светят само две външни кокълчета на едната ръка, с която си е оставила палтото в багажника и е опряла кашона. Подкуп се доказва само по един единствен начин: Даващия и взимащия белязаните пари се ловят едновременно.В един и същи момент. По-нататък циркът продължава и 70 000 евра "изчезват". Не Марковски, а най-младият адвокат ще спечели това дело в Страстбург.

Ποлицейският и прокурорски произвол в България не знаят граници. И историяята, и Бог ще се отрече от тези нещастници, които работят за пари и погазват всяка справедливост и човещина. Но разбира се, те нямат никакъв личен проблем, защото не вярват нито в човечността, нито в справедливостта, нито в Бог. Те вярват само във властта и парите.

Трябва да се заведе веднага дело срещу всичко казано от зам.прокурора като лъжа - че са броили парите, че са светили като коледни елхи , че светещите отпечатъци и в колата са били на Иванчева, че от дома й са иззети документи на гаранти коза ит.н....Как едни вършат престъпления и се изживяват като важни проКУРорчета, а други набедени с лъжливи доказателства седят 8 месеца в затвор без доказана вина и присъда!?????????

И кой да го заведе? И кой ще разследва и осъди тези мизерници? Те сами себе си ли?

Не трябва да се бави завеждането на делото в Страсбург, вече има много доказателства за произвол и престъпления, доказани от експертизата лъжесвидетелства и злоупотреба с власт по делото "Иванчева"

Има кой да разследва и осъди. От цялата плява в съдебната система ще се намерят 3-4 морални и кадърни съдии и прокурори. Дори да не искат да се занимават, ако се налага ще ги издърпаме за реверите и с подкрепата на суверена зад гърба си да почнат разчистването на авгиевите обори.

"Кое е това момиче?" с хубавата прическа, блестящите зъбки и ясен взор плюс шавливи пръстчета?Нека се поизкъпе за празниците и нали е фризьорка, да си оправи главата поне отвън, че все пак хора гледат, срамота някак си....

Съдя по жестокостта и правния произвол на главния и зам. главния прокурор, а кой превърна държава в еднолично владение всички знаеме... може и кой и новата му партия да натискат прокуратурата..... все пак гаранти коза е турска и строителна фирма...тука с тоя бизнес знаеме "кой" точи голяма част от милиардите от държавата с благоволението и подкрепата на прокурора , а й от банка източи 4 милиарда....Трябва най- малкото да се проследи съдбата на откраднатите 14 апартамента - кой ги е придобил и какво се е случило с тях...и ще се разбере кой е замесен

Дали е виновна или не вече няма значение...наинът по-който се води делото срещу компрометира "съдебната власт" (кавичките не са случайност)... Моята препоръка е да съди Правното министерство в Страсбург......за поне 500000 евро.

"Мислех да сменя панелката с голяма къща в Бояна или Драгалевци,но гадните мошеници Валклин и Дюлгеров подло ме изпържиха."

Бе мършо....това ли ви е прокурорската опорна точка и доказателства,че тя си е мислила наум...Тя каквото си е мислила, е подала жалби в прокуратурата за кражби на имоти и апартаменти в общата, а Цацаров какво си мисли, че не казва нищо по заведените от Иванчева в прокуратурата сигнали!? И никой да не си купува апартаменти в гаранти коза, те са кървави тия апартаменти и струват живота на две жени, избрани законно и мажоритарно за кметове на Младост

Какво му отговаряш на тоя, не виждаш ли, че е трол. Пуснали са 5 тролчета да пишат глупости и да дразнят хората.

Или може би един трол с 5 профила.

Двете крадливи отрепки са алчни,лицемерни и безскрупулни.

Ваклин педалче ти ли си

че си глупав травестит и ще се почувстваш по-добре.

Според мен Ваклин е само използвана пионка, някой от министерски съвет натиска Цацаров яко да върши тия безобразия....познай Кой и образът му от другата страна на огледалото

Ужас, и те се наредиха сред чисти и неопетнени, жална ни българия/с малка буква/!

Аз ако бях на мястото на Иванчева или Петрова ( Илк техен адвокат или близък приятел), бих седнал и написал много подробно, с точно имена, дари и свидетели за абсолютно всички престъпления, измами, кражби и незаконни действия, които те са установили, за които те са сигнализирали и институциите, които са уведомили преди да ги арестуват, както к абсолютно всичко, което знаят и помнят преди, при и скед арестуването им, и бих повикал нотариус в домовете им да завери показанията им пред свидетели. И ако тези дръзнат и след празниците отново да ги вкарат в ареста, тези показания да се преведат и представят на всички посолства, в ЕС к особено на ЕК и онези, които са изготвили последния доклад, а също и на @милостивата” Меркел, на Макрон, на Тръмп и във Вашингтон. И до международния съд - още сега! С настояване на пряк и текущ контрол на престъпленията и издевателствата на прокуратурата В РЕАЛНО ВРЕМЕ! Като едно копие да бъде изпратено и до Борисов, а също така и до Народното събрание, Омбудсмана, Правната комисия в Парламента! За да се разбере безумието на прокуратутчрата к издевателствата й!

а защо забрави путкин

За външни наблюдатели по делото от ЕК, които да констатират всички нарушения при воденето на делото, с цел тормоз над Иванчева и заместничката й за насилсвено измъкване на самопризнания със заплахи и бой, заплаха на адвокатите им и т.н.

Видях освобождаването на Иванчева и Петрова по телевизията и чух, че “не било ясно какво ше стане с двете жени след празниците” и че “били пуснати само за празниците”, както и че “прокуратурата искала след празниците двете да се върнат обратно в ареста”!!! И аз искам да напомня следното, ЗАКОНА: Прокуратурата д САМО СТРАНА в съддбния процес, ЕДНАТА СТРАНА в равностойно с другата положение!!! Тоест, прокуратурата може да иска каквото си поиска, СТОГА ДА Е ЗАКОННО, както и обвиняемите. Но СЪДЪТ Е ТОЗИ, КОЙТО РЕШАВА ОБЕКТИВНО!!! И то НА БАЗА НА ДПКАЗАТЕКСТВАТА!!! а не на глупости като приказки за светещи като коледни елхи и лъжи за лично броени банкноти, но без никакви пръстови отпечатъци, и кутии с намерени подхвърлени пари в багажник от ... трето лице, от Дюлгеров!!! И въпросът д за закона - кое точно условие изисква новл връщане в ареста на двете толкова изтормозени жени - ме ще избягат и ще се укрият ли? Че ще заплашват свидетели, че ще закарат Ваклин и Дюлгеров на Витоша, Илк че ще ги убият тези двамата коларевскк свидетели к подставени лица и тъпанари ли? Че ще идат в общината Илк ще сд промъкнат тайно в съда да унищожават и преправят документи, СРС-та или други доказателства, които така или иначе не доказват тяхна, а на Ваклин к Дюлгеров вина ли? Кое точно? Това трябва да обясни и докаже прокурата, вкл. в съда!

Оневиняването на Иванчева и Петрова след всичко това, на което бяха и публично подложени е АВТОМАТИЧБО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА НОВО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ НА ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНА ГРУПА В ОРОКУРАТУРАЪА И ВЪВ ВЛАСТТА НА НАЙ-ВИСОКИТЕ НИВА ТАМ! Именно затова този случай е толкова важен и залогът е много голям - за всичкк нас! Защото ако тези могат да си позволят дори и при такава публичност да се гаврят, репресират и изтезават невинни хора, българи, жени, то никой не е застрахован да направят същото и с него в България! Именно затова това засяга всичкк, и всички българи трябва да настояват до дупка този път истинските престъпници да бъдат изправени пред съда и да отговарят за организираното си престъпление! Всичките! Тази поредна откровена репресия доказва войната, която мафията и властта видят от години срещу собствения си народ! Затова този случай е толкова важен за всички, и за властта, затова толкова упорито репресират варварскк и очернят двете жени САМО от всичкк престъпници и рецидивисти в България!!!

Защо те нямаше пред жилището на Иванчева за да я посрещнеш с бонбони и цветя?

Наслушахме се и се нагледахме как някой убива по пътищата, после го пускат след някой друг ден. Пияни, дрогирани, безотговорни, но с много жертви. Та дори да е корумпирана, дали може да се сравнява с отнемането на живот, поради безотговорност?

Когато чета подобни коментари, съм склонна да се съглася с един комуноиден депутат, който обяви 80% от българите за дебили.

Да, Кремена. Съгласна съм с теб. Ти си живият пример за това..

Колегата е абсолютно прав, убийството е несравнимо по-тежко престъпление, особено сравнено със САМО ОБВИНЕНИЕ още, без присъда на кражба или корупция, или с две думи дебилът в случая си ти!

Да и той е прав......и много лесно може да се докаже защото точно дебилите се засегнаха останали хора не бяха засегнати...т.е. Вие сте от дебилите.

Да, прокуратурата баистина направи със зависимостите и поръчковите си акции, арести и нескопосани съшити с Нели конци обвинения тези две жени, които измъчи МИЛИНЕРИ! Но пак за наша сметка! Къде го има това по света - един да пие (бие), друг все да му плаща!

Още един пиян идиот! Алоо...виж се на какъв език пишеш ве...

Аз ако и като съм пиян утре ше изтрезнея, но ти ще си останеш тъпа, грозна, хейтърка и противна цял живот!

Бих разобличила по-подробно глупостите на Кремена,но в момента нямам време - нощната ми смяна в публичния дом е трудна и напрегната - току що изпратих поредния клиент и на вратата отново се звъни.

ЛЕЛЕ тази ако е крадла представям си на Фъндъкова колко и е тежко толково години да е кмет.Горкичките как издържате, ще вземе някой рак да ви хване после язък за паричките.

хаха какви апартанети бре Иванчева ,това престъпление е с изтекла давност :)раздадени на точните хора ,по добре си мълчи да не те върнат в прекрасния бг.арест!

Ти май забрави какво току що пробутаха Цацаров, Борисов, Георгиев и Гешев в парламента, а тъпанар? Че може и трябва да се конфискува имущество, което е с престъпен произход или ДОРИ И ДА НЯМА СЪДЕБНО РЕШЕНИЕ бе може да му сд обясни произхода! Да ти го преведа ли какво точно означава това, бе тъпанар? Че - простичко казано - НЯМА ДАВНОСТ!!! Защото това имущество може да е придобито и С, и БЕЗ давност, нали разбираш, тъпанар! Защото иначе ще излезне, че тези могат да конфискуват и законно придобито имущество, ако човекът не може да го докаже, защото например Д МИНАЛА ДАВНОСТТА за да пази документите си, а същевременно придобито с престъпления имущество, дори и признато к доказано, вкл. по съдебен ред, да НЕ се конфискува поради давност! Или ти е много сложно за теб и прокуратурата и герберите да го вденете?

поръчкова "Мрокуратура", кучето мирише вече

Ей мърши! Хубаво вижте тези жени! Те са бъдещи мултимилионерки! И вие ще им платите тези милиони. Ако не ги самоубият скоро. Което е много вероятно след като ги изкарват от ареста.

Добра новина. Те все още само са обвинени, не е доказано, че се виновни! А досега ги третираха като престъпнички!

Браво на тези смели и умни жени! Имате подкрепата и доверието на стотици хиляди българи, дано се пропука тази прогнила и пропита от престъпност и корупция система, дано истината победи!

Тиквун и другите герберасти не осъзнават ,че на следващите избори не само кмет на Младост ще я направят ,а на цяла София.

не е ли по добре фандупкова сама да се махне,за да не стане за резил на изборите!

Мисля ,че е крайно време да се направи един сапунен БГ сериал по сценарии на задържането на Иванчева&Петрова. То не беха мехурчета, обрати, напрежения, коментари в социалните медии-абе изобщо голяма работа . Досущ като убийството на ТВ водещата от Русе . Чак се замислям дали тия зрелища самата власт не ни ги организира ( като няма хляб?)

Душички! Харчете сега народните пари,мили мои крадли!За пример на нас:работещите,некрадящите,непротестиращите,вярващите в Темида,демек.....БАЛЪЦИ! КРАДЕНЬЕ МУ Е МАМАТА!

Ей, строителната мафия, такова ли ви се таковата?

Петрова и Иванчева са прости,нагли и безскрупулни отрепки.

бъдат едни други!Имай търпение само!

Каквито и да са според боклуци като теб и прокуратурата, те са хора, български граждани и жени, и са невинни до доказване на обратното В И ОТ СЪДА!!! Както се оказаха невинни онези трима. арестувани от същата прокуратура уж за убийството на Пеевски! Или както онзи бивш министър, който при ареста бе унижаван от известен боклук-прокурор да ляга по очи на земята, защото бил абсолютен престъпник, според престъпника-прокурор, корумпираният Роман Василев! И заради когото България бе осъдена и плати шестцифрена сума, но не я плати виновният боклук-прокурор, а ние! И така, да те попитам, когато Иванчева и Петрова осъдят прокуратурата за няколко милиона обезшетения за гаврите и репресиите, КОЙ ЩЕ ГИ ПЛАЩА, бе отрепко? Престъпниците-рецидивисти от прокуратурата к кукловодите им, ли, или ние, народа, гражданите? Отговори на този прост въпрос, бе дебил, или се скрий обратно в дупката си, измекяр тъп и прост! На мен не ми пука дали някой - и ти. си отрепка или не, вкл. тези, които коментираш, а дали има и кои са престъпници, и кой плаща за престъпленията км, идиот!

Честито ! Догодина по това време да честитиме по същия начин и на ББ и Цв.Цвц

Радвам се за жените. Не знам дали са виновни или не. Принципа до колкото го знам е "невинен до доказване ...." , но условията при които са поставени ... това е гавра с човешкото ... в човека. Не съм млад, съвсем пресен пенсионер(3 кат.) ... сигурен съм, че не бих издържал при тези условия и три дни ... най вече в часта ТОАЛЕТНА .... АМИ ПРОСТО ЩЕ СИ УМРА ЗА ТРИ ДНИ. И ЗА ХЕЙТЪРИТЕ: НИКОЙ НЕ ЗНАЕ КВО ГО ЧАКА УТРЕ. Онзи в Холандия утрепа 100 човека .... в момента завършва висше в затвора... Циганина дето утрепа русенката(ДАЛИ?) .... нашите трябваше да дадат уверения на немците, че в БГ са му осигурени нормални условия за живот в килията ... Иванчева я водят в болница окована кат Ханибал Лектър ...АБСОЛЮТНО ПО МУТРЕНСКИ

Ако, са изхарчили парите за гривните по пиенье и женски, ше си е.е м...ата.Тях трябва да си съдят

Театралната постановка няма ли вече да приключва? Колко убийци, изнасилвачи и рецидивисти си ходят на свобода, а тази жена я изкараха Ханибал Лектър. Айде стига с тези двойни стандарти, ако е да е за всички колкото им се полага.

Тези са мнооо опасни ве! Как така ги пуснахте!? Цаца - на мен за един обяд проблем ми праите , а тез ги пускате ?

Всичко си идва на мястото. Ясно е защо ги арестуваха в центъра на София и държаха сума време да ги снимат медиите. Посланието е, който тръгне срещу нашите правила го чака това. Сега с техните камъни по техните глави.

Разбира се, че това е посланието. Но Иванчева е неразумна, защото си помисли, че може да се бори с тях, по правилата, които те самите са създали, няма начин да ги победиш на техния терен.