Иван Тотев се отказва от битката за кметския пост в Пловдив

"Не смятам да участвам на изборите, решението ми е абсолютно категорично, прегрях", заяви управлявалият два мандата градоначалник

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Накраде се, осра се и зае.аваш всичко! Много леко те "измъква" Бащицата, но ние помним! За всичко ще си дойде времето!

Окраде бая... сега ще има време да позамаже следите....

Аз пък тълкувам отказа да участва в кметската надпревара така: не иска да му се търси отчет за провала наречен "Европейска столица на културата"; каквото и да си говорим - Пловдив реализира по-малко от 10% от потенциала, който му даваше това международно признание. Не съм черноглед - виждам, че се направиха доста неща с помощта на правителството в София, но и много се прахоса/окраде.Второто, което навежда на мисълта при този отказ, е, че следващият кмет от ГЕРБ няма да може да разчита на толкова щедри финансови инжекции от държавата.Ако беше толкова успешен като кмет, нямаше наш Ваньо да се крие.Явно, като човек на ЦВ. ЦВ., му е било намекнато, че вече не е желан от Б.Б. , който вероятно е подочул и за евентуалните далавери на Ваньо и компания.Обобщение: последните 8 години са възходящи за Пловдив, но повече благодарение на централната власт, не толкова на наш Иван Тотев.

Това недоразумение на образователната ни система отдавна трябваше да е на бунището на историята заедно с протежето му Тютюков. Скоро и той ще лъсне в медиите.

Той обоснова решението си с необходимост от почивка след 12 години работа за града - значи и на Борисов му предстои почивка (аз така го разбирам)

Този Лъже ! Колко му вярват на Мамин Ваньо , сладко е да си Кмет пари бол и ходене на Молитвени Закуски чаааак в Америка ! Гешев също се кле че няма да се кандидатира за Главен Прокурор , а стана кандидат за Главен Прокурор !

за два мандата оправи фамилията сега му е време да се оттегли да дойде сладващата на софрата, така казаха отгоре Началника

Ама дали ще успеете да излъжете хората още веднъж ???

На високо акъл не вирее

Добре се маха тоя боклук. Налапа се здраво и сега на бял кон... тъгъдък-тъгъдък

ъъъъ всъщност дори Герб не го искат защото е корумпе дори по техен стандарт.

Провален човек.Парите не са най важното ,името е важно и как ще те запомнят хората.Само какви безумства направи по време на дните"Пловдив европейска столица".Рано или късно ще плаща за кражбите,няма да му се размине,временно е.

набора, бая кинти направи. В първия мандат работех до хотелчето. Всяка сутрин към 10 преди да иде в км етството наобикаляше хотела да инструктира бачкаторите, на работа ходеше сигурно на обед, изобщо кариера за пример

Мама така е казала!

А дали ще иде където му е мястото? А дано, ама надали!

След Тотев всяко управление е обречено. След всички харочове, кредити, ремонти на здрави булеварди и върл непросионализъм. Сигурно ще има кмет на БСП, обикновено те обират пасивите. Тотев, дано има възмездие, ако не не този свят, на оня.

Бсп и кмет на Пловдив са несъвместими. Виж купен впосредствие от началника на бсп сме имали.

Съгласен съм с теб, само не и с констатацията, че БСП обирали пасивите - те и ГЕРБ са двете страни на една и съща монета, а препирните им са за аудиторията, на която й трябват хляб и зрелища, докато ги мародерстват.

И с какво e горд този ... (сложи прилагателно тук) ?! Да не би да тръгна системата за безкондуктроно таксуване ? Или от големия "успех" на културната столица ? Или може би от подредения център ?! Парите свършват. А и никой не може да ги занесе Оттатък. Ами после ? На мен лично няма да ми е приятно като ме срещнат по улиците и да ме псуват.

и не вярвам на ушите си :) Това дали е добра новина

наяде се, напави няколко луксозно хотела където НСОРБ и общинарите си провеждат обученията и банкетите и кво му дреме, мисли, че много направи за града.

Прегря или преяде?

плъховете на цвитан гуменетката напускат тихо и поединично "кораба" гРОБ. Този трябваше да е в затвора още преди 6 години, когато обясняваше на резовите гербаджии способите и начините за купуване на циганите и правене на недействителни бюлетините на обикновените български граждаи.

Па малко ли се наяде тоя ревльо? По-добре на сенчица вече, че туко му почукали на вратата едни батковци с надписи по горнищата. Хитра лисица.

Иван Путев - ревльото, когато и да го вкарат в панделата, все ще е късно!!! Поредната герберска, некадърна калинка!!!

Този за 12 години направи половин милиард кинти. Знае се че е тъп и мързелив, но достатъчно да си яде парите за няколко живот напред.

Тотев е слънце в сравнение със Зико и заместника му ПП - мутри от всякъде.

Тиквата го отказа срещу заплаха да го вкара в затвора. Въпроса е кой ще откаже Тиквата като го заплаши да го вкара в затвора.

И за двамата куршум трябва! Куршум! Не приказки и увещания!

Тепърва ше прегрява този мошеник

Хола подреди - центъра на града, но тоалетната както текла така и тече - от порядъка на 10 години цигани горят промишлено гуми в града - не рискудаше да се захване със не имиджови мерки - жалко. На фона на оправения хол - центъра - тоалетната продължава са смърди и да трови целия град. Хора се оплакват. Няма мъже в тая държава.

Прегря защото фалира общината

ти ли ма бутна или сам паднах

Няма ли да има избори, та се спрягат тоя и ония? Нима ББ ще посочва кметовете от сега нататък? ББ задмина учителя си ТЖ!

бъркат кражбите с работата !!!

Новина. Както я беше подкарал Тотев щеше да вкара масонските слуги на кметския стол. Сега със сигурност кмета ще е отново от герб.

Човека стана сериозен бизнесмен. Стига се е занимавал с глупости.

Еми стига толкова, достанъчно си взе, ред е на други.

Той ограби и съсипа градът и сега бяга,като Софиянски преди години....

Хората на Цецко, един по един, аут!!!

Дали е бил дружка на мама Роза или друг ще да е бил?

му лампата на тоя кух миндил. А драскай сега по бюлетините на БСП мама ти куха.

Хак да му, ще ходи гол и бос... и лната кухня ще се запише. Колко мъка, Господи... П.П. Па като е прегрел и нема пари да сеи плати водата.... р. Марица е наблизо, да скочи във водата...

Не се майтапя, питам сериозно. Този тъпоглавец дето искаше да се драсва чертичка по бюлетините на БСП за да стават невалидни на БОЮ ли е човек или на ЦВЪКИ? Все пак има значение? Един дебил по-малко в управлението.

Ревал ли е?

Ох, ела ми къпан г@з!!!Затегни здраво СВИНКТЕРА...ще има нуждаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!!!

Точно така, човечеството ще трябва да умре, заедно с бога, който е обожествило.

ТОВА Е СИСТЕМАТА НА ГЕРБ - КРАДЕШ ДО ПРИПАДЪК,СПОДЕЛЯШ ОТКРАДНАТОТО С КОГОТО ТРЯБВА,А КОГАТО КРАДЕНЕТО СТАНЕ ТВЪРДЕ ОЧЕВИДНО,ТОЗИ С КОГОТО СИ ДЕЛИЛ,ТЕ ИЗПРАЩА НА ЗАСЛУЖЕН ОТДИХ. ПО ВРЕМЕТО НА СОЦА ТАКИВА НАШИ МОМЧЕТА ГИ ИЗПРАЩАХА ПОСЛАНИЦИ - КОЛКОТО ПО-ДАЛЕЧЕ,ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ.

Бойко ГО "отказа", нали ??? Е и ЛЕЛЯ "мента" не помага !!!

Пред Великият Зидар Гергов всички са равни, от различните партии, както пред теляк в банята.

Не знаех, че има масони свинари!?!

Исках да кажа, прегряха ми банковите сметки.

А в затвора кога?...

Когато в затвора влязат хилядите политици управлявали преди него в цяла България! Демек, на "Куково лято"!!!

А що не издигнете Веселин Маневски? Виж как оправи вецовете. Кадърно ни е момчето.

Георги Гергов е много кадърен и ваш резервен кадър. Време е пак да покаже размах, а то от дупката във варна вече нищо не остана. Защо ни са способни и можещи хора, които да помагат на истрадалия ни народ. Това не е полезно за ГЕРБ, няма далавера. Какво ще правят техните "кадърни" калинки.

Направи много! наистина! Но от 10 години цигани горят гумите в града и нищо! Не пипаше рискови точки за имиджа си. Жалко! А щеше наистина достоен.

Направи много! наистина! Но от 10 години цигани горят гумите в града и нищо! Не пипаше рискови точки за имиджа си. Жалко! А щеше наистина достоен.