Иван Тодоров от ТАД груп остава в ареста

Според съдиите той можел да въздейства на свидетели

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, между другото е абсурдно да го оставят в ареста. Съдът си противоречи. Но няма как, с такъв главен прокурор и идващ още по-главен - и двамата са хора на Пеевски и са част от организираната олигархична престъпност в България.

А не бе! Тия ще поставят данните от финансовата система на показ и държавата ще ги гледа като канарчета! Със сигурност за държавата данните от НАШ са по- приоритетни, отколкото данните в ДАНС. В едни други времена на тия офисчето вече щеше да е сринато със земята и даже нямаше да имат некролози. И то без значение в кой лагер и на коя страна са застанали.

За НАП говориш нали?

Въпросът е, зщао го държат. Знае ли нещо, държи ли с нещо някого? И какво стана с руските хакери, с някакви анонимни групи и прочие? А какво стана с това, че това са били известни пропуски и единствената пичина, поради която хванаха келеше, беше че взе да се хвали (и нищо друго)? Какво стана с това, че тези данни се намираха и преди, срещу определена сума?

А с пръскачките пред парламента какво стана?

Можеше просто да си остане в канада, да си прехвърли активите и ръководството към офщшора компаия, да зареве за политичексо обежищете и да не се върне докато не мине давнос (демек, докато не отшуми случея и не даде 20-30 000 лева на някой, да замаже положението). Аме не го направи! Сега можело, да избяга ...

Грешката му е, че е вярвал в българското правосъдие...

В тази държава всичко е по схемата "ако те хванат" или "ако те нарочат"! Правосъние НУЛА! Значи ако е виновен го осъдете, ако не е го пуснете! Най-вероятно пак ще плащаме обезщетение в Страсбург. Значи НАП опрощава 20 млрд , раздаваме на наши момчета 200 млн, 52 млн, 3.5 млрд ...но за тях няма нищо! Понеже са си платили на когото трябва!

Стар номер на ченгетата, доста от частните фирми работят за тях и снасят информация, топят конкуренти и т.н. срещу 'гръб' в МВР, който тясно си съдейства с НАП. При проблем обаче цялата държавна машина те смачква. Същото е и тук - през цялата си дейност тази фирма ТАД Груп е съдействала като е извличала незаконно данни за фирми и ги е давала на ченгетата, обучавала е служители на МВР (факт който службите вече крият) и т.н. В същото време ченгетата са си монтирали слушалки и са си събирали информация, която да използват точно в такива моменти - и ето че моментите настъпиха. В момента просто са ги сменили с други, МВР никога не е спирало да си работи като държава в държавата. Същото се случи и с БФС, как изведнъж се оказа че има СРС–та, че подслушвали и знаели за незаконни мачове, как Бойко им прати БОП-а и кога успяха да монтират микрофони, че да съберат и доказателства ?! Не, то просто винаги са си ги слушали, но ако не беше скандала с Боби Михайлов никога нямаше да има БОП и СРС-та които всички да видят и т.н.

Да, и вече казаха, че нямало никакви финансови измами, а за уговорени мачове даже и не говорят! БТВ пуснаха едно репортажче, но там всичко ще излезе пак законно. Изобщо краденето в България навсякъде е законно. Всичко е измислено точно!

То има и друго. Става малко, като в СССР-а. Отгоре шефчетата искат резултати и хора за "клепане", ама като няма или просто не може, често им се даваше зелен хайвер. Няма да е първия път, когато някой е изиграл МВР и сега МВР си връща. И вижте, как хубавичко го издебнаха, когато се знаеше, че няма да е в страната. Сега ги е страх, да го пуснат...

Той сам се върна, никого не са дебнали.

и всичко това, докато шефката на НАП отписва милиарди!!!! несъбрано ДДС от пазени фирми

Най-вече докато всички нормални данъчни служби по цял свят прекрариха обмена на информация с родния НАП.

Държавата на Борисов и Гешев си отмъщава за некадърността си да опази данните от НАП.

дръжте го в ареста докато се разкриптират данните да му дойде акъла.. да не се занимава друг път с криптирания.

"карал подчинените си да търсят уязвимост в различни сайтове, за да ги принуди" А защо няма оплакали се фирми тогава?? Защото не ги е принуждавал, а им е показвал, че са лесни мишени.. Това е като да правиш снимки на скапана фасада и после да питаш дали може да я боядисаш..

Добре де, като е виновен го осъдете! Или ще го държим за назидание в ареста, щото от делото може нищо да не излезе.

следва опрадвадаване и плащане в Страсбург от нашия джоб, на кого не му е ясно?

Човек им дойде на крака от Канада, ама сега решиха, че щял да се укрива. Палячовци, търсят си кой да ги покрие за тоталната им неадватност.

Съдиите трупат трудов стаж на гърба на пуснатие им от цацаратурата обвиняеми за които обаче още ''събират'' доказателства за това в което ги обвиняват.. След няколко месеца ще кажат че е пръднал на криво за да му продължат престоя защото пак няма да са стъкмисали каквото им трябва.. Тези съдии са същите дебили като ония дето гласуваха за гешевия във всс защото след унижението на рабъла че няма нужда да се отдава значение на писмото им продължават да се надупват..

Тоя човек докато излезе от ареста прокурора по делото ще забрави за какво трябва да го съдят.

този изрод, човек ли е? Това е "таткото" на целия български народ.

Знае ли някой, колко хиляди съдебни дела срещу НАП, има заведени до момента, за изтичането на данните?

Николко, защото да си ръсиш парите като такси за такива дела си е да спонсорираш ''независимия'' съд и да пиеш една студена вода накрая.. Ако имаше някакъв шанс за ''спечелване'' нямаше шефката на нап да продължава да цица на същата длъжност..

Последно чух за около 2 000 дела. Сега сигурно са повече.

А ьакнешш НАП - А та хакат та в ...

Броячът на обезщетението ми се върти.

Ти пъ са за едни 10 милиона ли си ще ги платим както си платихме и за това че НАП неможе да си опази 2 сървъра