Иван Таков пред Dir.bg: Няма да търгуваме с паметта, има по-важни теми за София от битката с паметници

Отблокирането на работата на Столичния общински съвет не минава непременно през разговори за политики, може да го договорят и по друг начин, смята председателят на БСП-София

Обратно в новината

Коментари - Иван Таков пред Dir.bg: Няма да търгуваме с паметта, има по-важни теми за София от битката с паметници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Другаря Таков е син на галеника на БКП, другаря Янчо Таков и внук на ръководния кадър и верен съратник на бай Тошо, другаря Пеко Таков.. Па вие си вервайте, че някога сте сваляли комунизма!

Виждате ли негативната селекция до какво води? Води до грозни и слабоумни хора, нискочелести неандерталци да се бутат отново във властта. На този таков не трябва да му се дава никаква власт. Никаква. Това е глупав човек, който изобщо даже няма и да разбере когатосе осира до ушите. Наглостта е вродена в тези потомствени комунисти.

Мечтател! Надявал се София да няма дясно управление!

Тако Таков и Вако Ваков. Абе имаше една история с едни кожуси от Турция, това ли е стоката за търгуване?

И с рубли не търгувате (защото не струват нищо). Комунделите най обичате да осребравяте народната любов в "опадъчните" долари и евра.

Таков ли ви е проблема? Баща му е бил комунист, той е социалист. Не отрича, не се крие. А Терзиев?

ти ми казваш че комунягите не са проблем ли бе, дебиле ?

С 9 от 60 общински съветници няма думата.

"В никакъв случай няма да търгуваме с паметта и историята, а именно желанието на някои колеги отново да водят битка с паметниците в града." Абе дайте да си издигнем и паметник на фюрера Хитлер, да отпразнуваме и фашисткия режим в България през 1940-те години. така става ли?

"Няма да търгуваме с паметта" тоя паметник овековечава позора на българския народ който без да му мигне окото оставил целия си управленски елит 3740 човека да бъде осъден на смърт и разстрелян от окупатор на който след това вдигнал паметник и се кланял 70 години а до ннес живее с комплекс за малоценност ... важен е паметника да стои поне докато не бъдат наказани ниновните за това национално предателство или поне да се разкаят.

Боко Тиквата, Дебелян, Кико Хахавото, леля Асена? Или мислиш, че тоавашните са били по-различни?

Изтърсаците на престъпната комунистическа номенклатура надигат глави и се напъват да ни поучават и управляват

Ми те ви управляват! Терзиев си е играел с Таков на партизани.

Еех, защо нямаме един Пиночет, да очисти страната от комунягите русофилистици?

Комунистическите кретени не разбраха, че режима им е бил престъпен, което е решено от Народното Събрание през 2000 година и оттук всички техни паметници са гавра с достойнството на народа и трябва да се премахнат. Трябваше да премахнем и самите кретени, но изпуснахме момента а и не сме така кръвожадни като тях дето избиха вдичките си политически противници и елита на България

Васко ДСто харесва таков

Чета коментарите ви какви демократи сте, а тоя какъв унил на червени е. Не ви ли е срам, избрахте внук на ДС само защото бил гепил и удвоил няколко милиона! Сега гледайте моча поне още 4 години. Позор!

Моча остава. Честито

Толкова се напъва,ама за нищо не става

Поредното "чедо" на "бивши"...

Прибирам си детето от "поквареното западно частно" училище на ул Нишава, както Червеното Ванче прокле всички частни училища на пресконференция, на която до нея седеше въпросния Таков, и не щеш ли, хоп, той, си прибира детето от същото "покварено западно учулище" на ул. Нишава. Какво се случва, бе господа комуниски- май сме комунисти само пред мало умната аудитория на БСП, но в живота си грабим от "покварените западни" блага. Всичките сте такива. Аз комунист никога няма да бъда, парите за училището си ги изкарвам с доста труд, но този проводник на путинска уравновировка какво прави там?

О, децата на останалите комунистически изтърсаци са в англо-американското училище. Пак по стар комунистически обичай - преориентирани в новите реалности и напред към светлото бъдеще.

Лицемерието и двойният стандарт на преценка са техните отличителни черти.

Още едно мекере, комунистически унук. Оказа се, че София смърди на Кремъл.

комунягата проклет Пеко Таков едно от лайнцата.

а кой пита българския народ дали иска да е във Варшавския договор или в СИВ ..а някой пита ли българския народ или поне софиянци искат ли най високия паметник в Софето да е на евраZийските червени хуни ..?!..имаше ли референдум ..кой пита БГ народа дали иска да стане 16-та Zадунайска червена република ..както е искал бай Трошо правешкия несменяем и неграмотен сатрап ? а питал ли е некой българския народ БНА -Българската Народна Армия да влеZe в Чехословакия и да мачка чехословашкия народ ? А питал ли е некой българския народ червените кръволоци или техните деца и внуци след 75 години борба с чорбаджиите :) да станат новите червени чорбаджии ..най големите банкери ..zaстрахователи ..Фабриканти ..най големите градски и селски собственници ..? а питал ли е някой българския народ Пловдивския Панаир да бъде подарен на Гочето Гергов социалист и московски гражданин ..подариха му и ЦУМ ..нема по нагли мекерета от промосковските ..те продадоха БГ ..те предадоха тялото на Гоце Делчев на Сърбо-македонците ..те иzбиха цвета на българската нация и обраха всичко построено Zа 45 г робски труд ..чреZ УкаZ-56 .. грабителската приватиZaция и фалита на всички БГ банки където иZгоряха париците на сите трудолюбиви българи ! тогава немаше ни НАТО ..ни ЕС в БГ ...и да припомним на промосковските комунета ако са Zaбравили ..че от 1944 г до 1990 г комунетата бяха zабранили 3-ти март ..беше си най обикновен работен ден..не беше никакъв национален праZник..а бе вие промосковците се въртите като фурнаджийски лопати бре ..3-ти март не е праZник ..сега 3-ти март е най великия БГ праZник ..религията е опиум Za народа това проповядвахте 45 г и направихте българите атеисти които нямат страх от Господа Бога ..сега иZведнъж станахте най православни от православните ..не мое да се раZмине човек в Православните храмове от комунета на Великден и Коледа ..даже ги приватиZирахте... Коледа е приватиZирана от ПреZидентсвото ..а Велик ден от Мая манолова и другите промосковски мекеренца !

там е работата че МОЧА не е паметник а е ПОЗОР

Мерси за коментара, просто ми даде идея: #да опаковаме МОЧА със знамето на ЕС/България/Украйна!

“На този ден преди 23 години ни напусна проф. Николай Генчев - един от малкото наистина почтени български историци с кураж по времето на тоталитарна България, с характер и със знания. Да си припомним думите му: “Като моден шлагер се припява тезата за „дядо Иван“, т.е. за Русия, като единствена спасителка на българския народ. Формално беше забранено да се говори за амбициите на руския империализъм на Балканите. Всяка война за завоюване и надмощие, водена от руските монарси, се третираше като освободителна акция за спасяване на българския народ. Младите хора у нас трябваше да бъдат убедени, че „цар батюшка“, пък и нашите „братушки“, векове са лягали и ставали с единствената мисъл как да помогнат на България. Никой не можеше, а и все още в България не може да се пише, дори да се спомене, че руската политика беше против българското църковнонационално обособяване, че през войната от 1877-1878 г., тя разсипа историческите достижения на българската нация, че по време на най-крупното събитие в новата история – Съединението на Княжество България с Източна Румелия, през 1885 г., Русия се прояви като върл душманин на българската кауза, че Петербург точно тогава отзова руските офицери от българската армия и насъска сърбите да тръгнат към София. Формално беше забранено де се говори за преврата, организиран от царската охрана през 1886 г. срещу Александър Батенберг. Този акт се представяше като справедливо възмездие срещу австрийския и немски агент Батенберг, срещу човека, който осъществи българското обединение през 1885 г. Напълно се оневинява руската позиция по време на Илинденското въстание от 1903 г., когато Русия не си мръдна пръста да помогне на българите и фактически позволи на Турция да смаже въстанието. Непрогледни фалшификации се напластиха и по историята на войните от 1912 – 1918 г. Премълчава се фактът, че Балканският съюз от 1912 г. беше дело на руската политика с оглед нейните вековни стремежи към Проливите и Цариград. Този съюз се предписваше на предателската българска буржоазия. Войните за национално обединение бяха обявени за империалистически и завоевателни, макар, че български войник не беше стъпвал нито на педя чужда земя. Измяната на Русия в Междусъюзническата война през 1913 г., когато тя въпреки договореностите изостави България и насъска Румъния да я удари в гръб в най-трудния момент от войната, беше и още е абсолютно забранена тема. Първата национална катастрофа през 1913 г. се типосваше като грях пак на немския агент Фердинанд и т.н. и т.н.“... Чрез Даниела Горчева”

БКП престъпниците продължават да разкъсват и продават България!

Вън паметниците на окупатора!

...и агентите му! И МУНЧОВЦИТЕ МУ! И МИТРОФЕНКИТЕ МУ!

Интервю за председател на БСП - София: - Какъв професионален опит имате? - Аааа, внук съм на Пеко Таков. И мога да слагам дрехи за пране в кош. - Чудесно, избран сте!

Бенисио Дел Торо от АлиЕкспрес иска да управлява СОС с 8/61 съветника. Неслучайно резултата на лудото Ванче е почти 3 пъти по-висок от този на БСП за съветници - вие сте издънките на Жан ВИденов.

Тоя смешник пеко таков джуниър си мисли , че е във фейса и бълва популизъм до ниво кретенизъм ?

Ако беше избрана Ваня, Таков щеше да бъде реалния кмет. Ваня е само фронт офис, аква газата.

То па Терзиев един демократ.

Ha Kaлпав Демократ ВълнатаMy(руското влияние) пречи...

МВР и МО са пенсионерски клуб състоящ се от 8 хиляди пенсионера дето точат държавата с пенсия таван 3000 и заплата таван 3800+ 1000 добавки

Не бери грижа, паметника ще го махнем!

И като го махнете, София ще стане чиста, улиците ще са без дупки, тротоарите равни и ще настане идеален живот? Много сте елементарни.

Не!!! Отгоре върху в7сокия постамент ще ни гледа например Апостолът със сините си очи, а не смрадливи ватници, вонящи на самагон и махорка!

И ще сложим паметник на АСАД

Добре е да съборим руските паметници. Аз съм за.

А паметника пред НС кога ще махате бе тролове?

Защо МВР е частна собственост на лицето Бойко Методиев Борисов!?

Абе Испания е на първо място в Света по брой паметници ама един няма някоя друга държава, а всичко свързано с тяхната история. България с комунистически паметник на агресор, но нормално при липса на история

МОЧА ке падне, Русия ке се разпадне. Бугария ке я биде, БСП - не!

Както се видя търгувахте с каквото можахте, но не можахте (и слава богу)! Сега повече си трайте. Тоя памтник е грозен белег от една обречена епоха и си е отишъл - само русоробите се правите, че не е така!

Паметниците на Съветската армия внушават на българите гей взаимоотношения. Фактически може да се каже, че правят гей пропаганда и са гей произведения на комунистическото изкуство. Идете на място ги вижте или потърсете в интернет - Паметник на съветската армия гей - Живков целува Брежнев Типично за левите партии като БСП е да искат да се разпространява гей пропаганда.

Мочата!

Амбреажът Бонбонев гледа наакано..

Долно комунистическо копелета!

Знатна фамилия. И тоя е в политиката, а ние се чудим, какво не ни е наред ?

комунист педераст. точка