Иван Савидис дал € 300 хиляди за протести срещу новото име на Македония

Плащанията минали през десет македонски политици, разкриха медии в Скопие

Обратно в новината

Коментари - Иван Савидис дал € 300 хиляди за протести срещу новото име на Македония | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Братушките да престанат да се излагат с тая допотопна тактика на развала и очерняне на врага. Да дадат пример с какво те самите са по-добри и светът ще е техен.

Власт не се сваля без пари.

Mного интересно.Само Сорос ли има право да дава пари за цветни революции?

Европа дълбоко ще съжалява, че допусна руски "милионери" т.е. руски мафиоти, да правят бизнес в границите й. И България ще ридае, че 1/3 от бизнеса в страната е в мръсни руски ръце. В ада ще горят хората, които се продават на съвременна Русия. Огромната грешка, която допускат повечето съвременните политици, да комуникират с путинова Русия, ще струва скъпо на света. Много скъпо.

Платени протести, типично руска мръсотия. Така събират и идиотите за Безсмъртния полк дето само цапа из Москва.

Докажи го или само лапаш руската пропаганда като топли лайна?

Ами това е проблема , в Русия няма нищо добро което да привлече някого. Там се привличат само отрепките. С корупция и мръсна игра.

Ченге проститутка, от обора на лилипуткин

€ 300 000 ? Дребна работа. Едни хора дадоха за съсипването на Украйна $ 5-6 милиарда, за унищожаването на България десетки милиони и отнеха от нашите данъци ( с нашите камъни по нашите глави) милиарди за да ни колонизират, сега за някакви си € 300 000 не си струва изобщо да се говори!

Тази статия ДИРа я скри онзи ден. Да видим днес колко ще издържи.

ватенките пипат грубо. Много грубо, типично за тях.

Братушките се учат от другите. Погледни какво правят НПО-тата.

Русия е зло, което иска да пали войни.

Костов взе властта от комунистите срещу 5 милиона лева раздадени на футболните агитки по площадите.

Какво да доказва? Може да гледаш тук например по предавана тук телевизия, как Сорос лично казва, че за подобна дейност е похарчил досега 8 милиарда долара! Той го казва! Той създава НПО-то Отворено общество, което си го имаш тук! Той плаща на други НПО-та. Тези на протестите тук, на 4 главни, НПО-татат получили поне 6.2 милиона лева - както казвах под- платена демокрация. Прокопиев също получава 6 милиона от Америка за България - виждал съм на сайта им описание за един от 3 милиона. Тук също някога е действало USAID - държавно НПО на САЩ, уж за международно развитие. Премиерката на Сърбия е работела за него. Плевнелиев бе човек на Прокопиев. Както самият Бойко признава, 5-6 от министрите му в първият кабинет, са били предложени от Прокопиев. Захариева е НПО-жка. Министърката на МВР Бъчварова е НПО-жка. По-неквалифицирана от Пеевски за ДАНС, той поне е бил някой месец следовател. ;) Не че не е абсурдно.

какви братушки са ти тия кавали бе...

Или си чети заглавия тип: Сорос дари $18 млрд. на "Отворено общество" Явно е решил, че скоро му свършват дните и да ги даде за "каузата". Както се казва, пътят към Ада е покрит с добри намерения.

Че то и без пари, хората пак ще протестират. Името е Македония, а летището в Солун трябва да се смени на Подарък от Антантата за абисинските цигани. Колко пари са дадени на Борисков за да не споменава нищо за Западните покрайнини.

Иска ти се да е било така, но не е.

Балканите трябва да бъдат оставени на мира от всички- особено от своите истински доброжелатели- които и да са те.

В Гърция изгониха руски дипломати, защото са действали против договора с Македония. Фенове на ПАОК протестираха против договора и новото име на Македония. Та нещата се навързват - доказателствата са доста. Интересно ми е дали някой у нас ще тръгне да разследва откъде идват парите за ултрасите, какви задачи изпълняват и въобще каква е ползата да се финансират организациите на футболните фенове. Интересно ми е дали някой ще се заинтересува как така футболните ултраси като цяло са с идеология много наподобяваща на евроскептичните партии, които както се знае често са финансирани от Русия. Не е ли нормално футболните фенове да са с различни политически възгледи - да има десни, леви, либерали, а не до един да са крайнодесни с крайни расистки и хомофобски възгледи? Защо собствениците на футболни клубове не се стараят да изгонят лумпените за да привлекат платежоспособни семейни посетители от които ще реализират повече пари? Защо никой досега не е разгледал приходите и разходи на футболните клубове за да стане ясно, че ЯВНО ФУТБОЛЪТ Е НА ЗАГУБА, КОЕТО ОЗНАЧАВА, ЧЕ СЕ ПОЛЗВА ЗА ДРУГО. Въпросите са риторични - ние сме руска губерния и за разлика от Гърция и дори Македония у нас никой няма смелост да рови в руските следи...

Пак гадната наша ръчичка е пипала! Срам!

5 милиона лева по курса на Виденов, това са 1666,67 долара (1 долар = 3000 лева). Не стигат и за автомобил 69-та употреба.

Шило

Брях, какъв сюжет! Голяма конспирация ще да е била. А тоя, Савидис, на ръка бли е раздавал парите? Зайко Байко май има сериозни притеснения и си търси оправдания.

Най-обичам "източници пожелали анонимност", "източници от полицията", източници тип НПО-та - колкото повече пишат, толкова по-забавни са писанията им. А иначе - ми имал пари - дал. За каквото си иска. Ако наистина го е направил, по какво се различава от любимия ви Сорос, бе бракя журналютки? Същия този Сорос, когото Конгресът на САЩ разследва за незаконните му действия по свалянето на правителството на Груевски и качването на власт на Заев? По нищо не се различава. Има поговорка - каквото повикало, такова се обедило. Руснаците (пък били те и грузински гърци) си имат интереси. И си ги защитават съвсем по капиталистически - със зъби и нокти, с мръсни номера и хватки. Добре са си научили уроците, преподадени им от западните демокрации.

Ако знаеш на кой ъгъл милиардерът раздава парите - сподели, бе човече Не че толкова съм го закъсал, ама някоя и друга хилядарка в евро няма да ми дойдат лошо! :)

Зоране , Зоране, и всички наивници приемащи името "Северна Македония" - къде е Южна, Западна и Източна Македония ?...