Ексдепутат: Циганските гета са барутният погреб на България. И могат да взривят страната

Държавата ни не дава и да се шукне за някакви промени в статуквото - срещу някой допълнителен лев циганите се отплащат щедро на партиите по време на избори

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалка работа е господина. Не разбира нещо съвсем елеметарно: всички имаме български паспорти следователно сме българи. Проблема е,че в гетата нама власт,няма закони,няма контрол.

Български граждани, а те имат /поне на книга/ еднакви задължения и права. Аз лично поне досега проблеми с турци не съм имал, но с цигани да.

Гняв и бунт има само ТУК. На улица всичко е спокойно.

погреб на България. Това означава само едно, да се ликвидира преди да е станало късно и той,да избухне.Как да стане това ликвидиране ? Много просто ,отговора е в методите на НКВД и СС.След всяко циганско престъпление се обграждат гетото и се взимат 30 заложника,които се разстрелват веднага на място.И така до ликвидирането на циганския погреб.За това обаче се иска воля и кураж а не лигавене от политическата система пред Брюксел. .Среден път няма !

С уважение към Иван Палчев, най-вече за това, че нарича този етнос с истинското му име и сравнението на циганията с турското робство в България. Респект! Не съм съгласен обаче с критиката му към държавата! Най-общото определение "държава". Всеки според познанията и разбиранията си, приема държавата като политически организирана общност, заемаща дадена територия, имаща правителство и притежаваща вътрешен и външен суверенитет. Господин Палчев в случая не най-общо държавата а Изпълнителната власт, т.е Министерския съвет начело с Министър – Председателя господин Бойко Борисов не си вършат работата и не защитават българския народ. Една от основните задачи на тази власт, съгласно Конституцията на РБ. Съдебната власт, която е длъжна да съблюдава, да спазва и да налага … нито спазва, нито налага, нито съблюдава законите на тази страна! Начело с Главния прокурор господин Цацаров, се е превърнала в голяма корумпиран механизъм, който раздава правосъдие, в зависимост от … постъпилите плащания. Хайде със здраве уважаеми,

Как може да се помисли, че Министър-Председателя другаря Бойко Борисов е виновен. Пълна скръб си в АлександърМатросовксата си защита на указания господин. ТОЙ, бога-слънце, не може да огрее сенките, така ли! Извинявай, но доста си жалък с поста си. Айде със здраве. И то без уважение.

Май, че революцийката в тая територийка се приближи с един ден!!! А отговорните властимащи се скъсаха от мълчание и нищоправене.

Наистина, Боко е плъх и Гей, ако не беше, щяхме да сме добре, пусти ретро- барок мутрафонски идеал, а той дори не е успяла мутра , значи трансджендър ни управлява с любовница Мис Мокри Цици и Гащи в Барселона, за имидж, лоша работа

Я! Аз царя Слънце като го нарека така (с истинските му имена), и веднага ме изтриват :)

Както казва един от героите- цигански музикант във великия сръбски филм "Ивкова слава", "Има цигане, па цигане, па и други цигане!". Не са еднакви всички, да знаете, даже и те самите не се имат и не се родеят. Най гадните са по създадените махали- коптори, дето са се свряли всякакви измети откъде ли не. Местните, родени и наследствени, където и да е- не правят тези золуми.

Тогава да се сърдят на лошите цигани и да не допускат да стават зулуми. Иначе ще бъдат под един знаменател. Явно друг няма да се заеме с тях. Полиция, кметове, депутати, лидери на партии, министри, премиер и президент защо не вземат отношение? Циганите ли са по-важни? Да не стане така, че истинските българи да откажат да гласуват.

Депутатче, утре ще дойдат избори, ще тръгнеш из ма'алите с бирите и кИбапчИтЪтЪ...

ПрЕатели, отиваме към неизбежната гражданска война, до 2 години максимум ще има голямо преразпределение

Никъде,даже при животните няма такава злоба и ненавист каквато има паразитът към гостоприемника в нашия случай.До оня ден събирахте стотинки да им обуете и облечете ТЕХНИТЕ деца, които ще убият вашите е така за кеф утре.А през това време мама и дедо/тати правят новото чаввве за още парички за ракия и цигарки. Браво.

Бях в танковата бригада в Сливен и служех период 1988 до 1990.Една вечер ни вдигнаха по тревога и за минути бяхме пред циганската махала. 70 Т - 55 бяха насочени срещу мангалите и чакаме заповедта за стрелба , в пълна бойна готовност..След 30 мин. 5 танкови единици бавно почнаха да мачкат и газят наред и циганетата бягаха голи като мишки.....Чакахме с нетърпение и нашия ред да дойде.......После разбрахме че мангалите посегнали на жената на главнокомандващия 3 армия и човека беше обезумял. Дано тези дни се върнат, моля се на Бог.

Евангелски християнин съм и знам, че братята роми приели Христос за свой Спасител и Изкупител, са високо морални и отговорни граждани на страната ни, превъзхождайки в това отношение мнозина от нас българите. Надявам се да има възможност, да се проведат по-мащабни и по-чести евангелизации и християнски мисии сред това измъчено и угнетено в по-голямата си част малцинство. Свидетел съм на това, че макар и животът им да е много тежък и труден, поради бедността, истински приелите вярата в Бога от тях, заживяват нов живот, изпълнен с отговорност и духовни ценности, непостижими за голяма част от нас българите. Бог да Ви Благослови Братя и Сестри, и моля Ви, не мразете ромите, а и другите хора, защото Бог е Любов, и именно по любовта биваме разпознати като Христови ученици - Gratia Gratiam Parit/Благодатта Благодат Поражда!

Глупости на търкалета

Прав е човекът. Циганите евангелисти са много различни от останалите - работливи, разбрани, добронамерени, децата им учат, даже имат доста висшисти.

На теб циганите може да ти са братя, на нас НЕ !

Едно е Религиозно доктринерство - СЪВСЕМ ДРУГО е СВЕТСКАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ ! Ако си със затворени очи към НЕЯ - не затваряй очите на другите! Стой си при евангелието... Към "111111": Моля, дай списък на поне 10 такива, за да помисля, че звучиш убедително.

Аман от пишман експерти. Защо по времето на Тодор Живков циганите кротуваха, защото ядяха бой за всяко провинение.

Това пък въобще не е вярно. Не са яли бой, защото не се стигаше до там. Те са работеха всичките. Учеха и можеха да четат и пишат. Имаха занаяти. Беше изключение циганин да направи нещо. Но дори праведни отвсякъде да бяха (а те бяха) пак се насираха само като видеха милиционер.

Точно този тарикат за когото милеете вкара в България цигани от Румъния,Сърбия и Гърция.Това е през 70-те години на 20 век.Дадоха им български паспорти-тогава бяха зелени,адресно ги регистрираха по селата.Голям мерак било да станем с тях 9 млн.До тогава всички цигани не са имали адресна регистрация и документи.Катунари.Много малка част бяха интегрирани,но те са си от местните-български цигани.Та тогава е била заложена бомбата и който е накарал правешкия каскет да го направи добре е мислил за себе си.Каква ще е ползата от едно или друго политическо действие и кой ще има полза от него се разбира години по късно.Явно сценарият за приключване на територията с име България е към края си.Само тези от горепоставени от незнайно кого тамлне знаят и.и не искат да знаят

Като вземат F 16 - ките , тъкмо ше имат къде да тренират с някоя и друга случайно паднала бомба с напалм.

А замисляли ли сте се всички, колко полезен би бил един такъв взрив?! Би бил ...лечебен. Та той е необходим. Само не знам защо, колкото пъти се пали фитила, толкова пъти се намира някой, който да го пресече?!!

Алоооооо депутатите! Слушайте хората! Тпзи гняв ще се изсипе повече върху вас а не циганите.

Не всичко е точно но че циганите са огромен проблем е очевидно. Лошото е че като го напиша ме трият и заплашват с бан. Истината е че гетата са най лошото нещо-там се възпроизвежда някаква изкривена действителност. Трябва тези хора да се изучат които успеят и могат за да станат пълноценни граждани. Детските надбавки да се дават срещу посещение на училище. Друг начин няма. Които не се изучат да им се предлага професионално образование. Все е нещо. Простотията, браковете с малолетни и даването на детски надбавки кара циганите да се възпроизвеждат като зайци. Затова този модел е грешен. Детски надбавки или помощи само срещу полагане на обществено полезен труд и посещение на училище-иначе ни чака война.

войната е започнала отдавна,от1991,но ние ще научим последни

Тоя и шайката му от ДПС докараха нещата до тАм че да се страхуваме в дома си от циганската паплач...

ДПС МИЛЕЕ ЗА РОМИТЕ ТЕ СА ОСНОВНИТЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ НА ДОГАН

А евродупетата КОЙ ГО Е ИЗБРАЛ!?!?!??!

Аз съм от турски произход. Живея в район с преобладаващо турско население. Българите се броят на пръстите на едната ръка. Ромите са малко повече но нямаме никакви проблеми. Но аз мисля, че нашите роми не са роми с произход Индия а по скоро милети - потомци на сирийци, кюрди или пакистанци не знам. Младите роми не владеят ромски а турския им е майчин. Не крадат, работят, но въпреки всичко няма смесени бракове между турци и милети. Или ако има е голяма рядкост. Няма абсолютно никаква престъпност. Няма сбивания, псувни и т.нт. Но при турците според мен ако съдя по себе си и обкръжението ми има едно голямо чувство на отмъстителност. При случай на насилие често се случва да бъде отмъстено дори с убийство. Имаме такива редки случаи. Затова всеки (милет) или турчин внимава какво прави. Примерно ако на един турчин бъде изнасилена дъщерята не очаквайте той да отиде в полицията. Просто взима нещата в свои ръце. Това е само един пример.

Ашколсун аркадаш!!!

Няма роми има цигани. ДПС кгбейската турска партия дълбоко подсилва циганското самочувствие. Турците също са преимуществено опазвани от властта. Българите не членове на БСП или ГЕРБ или полицаи са не изоставени,а направо подтискани

Privet ot Velika Turtsiya.Bay Toşo otvori vratite i prati na postoyanna ekskurziya okolo 500 000 turtsi.V bılgatiya ostanahte barabar s tsiganite pardon romite.Ha nazdrave.

Явно ви е направил услуга? Сигурно в Турция сте по-добре? Наистина , кажете как сте? Мъчно ли ви е за България, за приятелите? Насъл сън джанъм?

Тази уродлива паплач трябва да се избие, стига сме ги търпели . Да обличаме червените жилетки да почваме тази сган

Съгласен ! Но първо политиците, които ни докараха до тук..какво ще кажеш?

За 30 г. българите в България се циганизираха. Праскат кючеци и гюбеци ,въртят задници.Българките се чукат с мингяни. Азис стана най-големия певец.8 чалгаджийски телевизии работят 24 часа....

Споко Вуте, не само в БГ е така. Да видиш в Париж и Лондон какво е: навсякъде се разнасят мамнуски ритми, белите жени се плющът с негри кат за световно. Но нищо чудно - след 60 години яко промиване на мозъци за равенство, толератност и мутикутуризъм резултата е съвсем резонен. Белите се умомриха да бъдат бели.....

Бъкингамският дворец се гласи за нова кралица,американската негърка Меган Маркъл.

Ще търсите народната милиция и ДС на Тодор Живков 100 години

Ако имаше истинска ДС-нямаше да има 10.11.1989 г.!

Господин Президент, Господин Министър-председател, Дами и Господа Народни Представители, Господин Министър на Вътрешните Работи, БХК и много, много други...ЩО МЪЛЧИТЕ баааааааааааааааааааааааааа??????

Изключително перспективен подход на д-р Менгеле със съшиването на двама мангала за създаването на сиамски близнаци. Жалко, че не е продължил. Партия ГЕРБ щеше да се гордее с такива уроди, редом до сиамците БОКО И ЦВЪКИ!!!

..Боко-Цоко

Бате, айде скоро и ,,афтономее,, ба ? .!

Автономия, НО спираме ,,социялните,,!

Това е геноцидът над българите финансиран от запада. Заедно с войната по пътищата,циганския терор,мигрантския терор,закриване на армията,здравеопазването и правохранителните органи всичко води до превръщането на една държава в територия командвана от чужди корпорации и агенти.

Траките и славяните са изчезнали.. Ще изчезнат и българите . Голяма работа!

Време е за Голяма екскурзия в Европа:Германия,Швеция,Белгия и т.н. Извозвайте “ромите“ вземайте им паспортите и ги оставяйте на някоя поляна. Всяка партия може да отдели пари за туристически автобуси.....Турците така напълниха Европа и се отърваха от своите цигани 60те години на 20век. Оставяйте ги без паспорти и там ще ги хрантутят ,а ако искат обратно не им давайте бълг паспорти защото не могат правилно да четат и да пишат и не сме сигурни дали не са румънски или сръбски цигани??

АБСОЛЮТНО ТОЧЕН СТЕ!!!. ДОРИ ВЪРХУ СТАРИ ЛОДКИ И КОРАБИ И НА 50КМ В МОРЕТО ГИ ВЗРИВЯВАШ.

по-добре направо да ги извозват до Индия, нали от там са дошли.

Многократно и безапелативно, нашите управляващи, служби, полиция и администрация доказаха, че не желаят, или не могат,да защитят собствения си народ от вече ежедневно мародерство! Нима хилядолетна България ще се остави да бъде смазана и доубита от една полу-животинска, неграмотна и дебилна сган? Крайно време е нашите военни, полицаи, жандармеристи или просто ловци, спортисти или смели българи да вземат нещата в свои ръце! След като е вече абсолютно ясно, че власта не само няма да стори нищо! Но ще пречи и ще защитава мародерите. То настанал е момента да се изостави сбъркания и неработещ легален път и да се реши проблема, така, както много пъти е бил решаван в подобни случаи. Вече писах в други постове за организацията КУ КЛУКС КЛАН в САЩ, създадена поради подобно мародерство на черните там след войната между Севера и Юга. Тази организация е така ефективна, че не само светкавично решава проблема, но и до ден днешен в южните щати е много по-спокойно в това отношение. Така, че няма нужда да се открива топлата вода. В противен случай ще бъдем принудени да треперим от страх в собствената си земя и изтребени. Нима това е изход?

неми се чете цялата тая ....! в България няма нито едно гето! нито едно!!!! това са автономни територии! гетата са оградени територии от които никой не може да излезе без разрешение! а циганите са си завзели територии, живеят си там по собствени закони и българин няма никакъв достъп там, и власт, дори да е униформен по време на служба! автономия на която ние плащаме издръжка!

в България има 60000 таанета без имот и паспорти поради което не са имали право на гласуване. Днес са 1 млн с решаващ глас в изборите.

Аз съм спокоен понеже от медиите знам, че в България няма цигански гета и въобще цигани. В някои населени места се срещат роми, но те са интегрирани в обществото и не създават проблеми. Това са долни инсинуации от представител на етническа партия.

Дай Бог да попаднеш в ръцете на ромските мародери, за да разбереш страданията на другите!

..и хибридната война на Путин!

сложих + !!! Разбрах ИРОНИЯТА.

Най-после един да заговори на български, но едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш. Що да не се появи някой съдия изпълнител и да поведе четите.

Грешката на псевдодемократите е закриването на строителните войски.Когато ги имаше, мангасарян излизаха с някаква професия.Дори някои се нучаваха да четат и пишат в казармата.Научаваха се на елементарен ред.Ако имаше дисципи където беше по страшно от затворите.Сега циганския електорат е привилигирован и не го закачат за нищо.Другарите от Хелзинския комитет веднага застават като орлици върху "репсеринати" роми.За българите нищо не се казва.Те трябва да си траят и да не наричат циганите цигани.Тази зараза плъзна из цялата държава.Навремето народната милиция ги лекуваше много успешно с всякакви средства.Сега ако циганина или циганката без каквито и да е осигуровки отидат за нещо в Пирогов не смеят да ги изгонят.Ако съм закъснял със здравните си осигуровки ще ме изхвърлят като мръсно коте.Излиза , че българите сме репресирани и то благодарение на родните политици , както и тяхната благословия.Интересно и откъде циганина ще плати наказателното постановление за наложена глоба затова , че каруците серат по пътищата и разхвърлят боклуците от контейнерите за боклук.Ако българин ще се стигне и имота му за да се удовлетвори скапаната държава.Крайно време е да се въведе отново трудовата повинност за бледоликите.Те трябва да се научат на труд а не само да крадат и безчинстват.

А страхливецът Бойко Методиев Борисов се крие като плъх!!! Неговият електорат мак мародерства!!! Пардон-надгражда постигнатото от престъпната партия ГЕРБ!!! Пак го трийнете!!!

Грешката в собственото ни поведение започва още от теорията. Необосновано ГРАЖДАНСКИТЕ права са добавени към ЧОВЕШКИТЕ права. Човешките права произтичат от факта на принадлежност към човешкия вид и са неизменни. Гражданските права обаче трябва да се заслужат с положителен принос към обществото. При нулев или отрицателен принос гражданските права трябва да се отнемат. Този въпрос трябва да се изясни теоретично, защото в условията на световно свиване на ресурсите всеки подарък към някого е отнет от друг. Стотици хиляди у нас (предимно, но не само цигани) ползват граждански права, които не им се полагат.

Добре, ама как необразованият пожарникар Бойко Методиев Борисов да те разбере, дядка? Как?

дядo_star

Рядкост е превантивното поведение. Но реагират на шумни недоволства. Това трябва.

Жалко как птодабните и стрснливи депутати си позволяват да оставят оркоподобните да тероризират хората. За бой са депутатите.

Не "могат", ЩЕ!

Обществото, т.е Държавата трябва да се надигне и където не става с добро, ще стане със зло. Малко им трябва на циганите, ама яко малко и ще влязат в релси. Както в случая, двамата и другите двадесет с коловете и брадвите, на практика цялото гето, да бъдат посъветвани подобаващо за това което са направили. Разчуе ли се всички гета в България ще знаят, че Държавата не прощава, на добрия добро, на лошия зло. Що за Държава е, да допуска циганите да и се качат на главата.

Когато държавата я няма мястото и се заема веднага от частен капитал.За хубаво или за лошо-такава е практиката вече 30 години. Какво си мислите господа управляващи ще се случи когато 30 години държавата я няма при решаването на проблема с циганската инвазия?

Всички ние виждаме причините за това беззаконие. Но за съжаление аз не виждам политическата партия, която има желание, сили и смелост да спре този разюздан терор. Не виждам такава, че да гласувам за нея.

Ми основи си я де.

Жалко,но факт. Палчев- нищо че е бил от ДПС е точен.Няма държава -има далавера.

Около началото на 70 -те имаше такъв случай- в Сливенско индивиди от въпросния етнос бяха изнасилили приятелка на военен от танковата бригада там. Момчето запалило танка и беше овършало катуна /оказало се че въпросните индивиди били пришълци от другаде/. Сами си правете изводите

Решението не е ново има го в миналото, Ако някой живее в 19 век му се прилагат методи от 19 век, иначе не разбира!!!

Не знам дали е възможно въвеждането на извъндедно положение при което да се забарани разпротраняването на информация за ликвиирането на гетата, след което да минат фадромите и да заравнят всичко незаконно не в това село. В цялата държава.