Костов: Води се война. Сидеров: Има опит за преврат

Лидерът на ДСБ Иван Костов описа политическата ситуация в страната като война, докато председателят на "Атака" Волен Сидеров съзря опит за преврат.

Обратно в новината

Коментари - Костов: Води се война. Сидеров: Има опит за преврат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-Н костов, помните ли как заедно с Муравей искахте да откраднете един кораб жито от "Държавния резарв", предназначено за Сев.Корея, по линия на ООН?! Едва го спасихме преди да се самозапали.. А сега давате акъл! То наглост, наглост, ама и тя май трябва да се ограничи със закон...

А вие - разни хорица, дето никой не ви чете, ако вие самите не се прочетете по форумите - нямате ли усещането, че всички повтаряте едно и също и си мислите, че участвате в някакъв обществен дебат?! Боже, осъзнай ги...

Господин Костов и петте искания са справедливи, но пропускате много други, като забрана за строеж на стадиона, намаляване пенсиите на ДС служителите и доносниците, свободно и безплатно четене на собствените досиета от гражданите, Веселин Маринов да върне парите, които е взел от държавата.

Г-н Костов, Вие се пишете за демократ. Сега е момента да се разбере каква идеология изповядвате. Този вот не е леви срещу десни. Ако подкрепите Борисов вие най-демократичния политик ще подкрепите правителство приело най-недемократичните закони. Ако вие го подкрепите това означава връщане към еднопартийна система, национализация и всичко срещу което се борихте 20 години. Дано го разберат и поддържниците Ви.

Уважаеми политици от всички цветове, нямате ли усещането, че докато вие водите разни мръсни войни за власт на топло от кабинетите си, които ние ви плащаме, държавата ни явно и стремглаво лети надолу?! И ние, обикновените граждани-данъкоплатци, все повече се убеждаваме, че реална полза от вас за собственото ни добруване няма! Инфлацията расте, а с нея и цените, здравеопазването ни - живо да го оплачеш, благосъстоянието, което щедро ни обещавахте - никакво го няма (освен за вас самите!), бизнесът - и той се чуди дали е жив! И на фона на всичко това вие ни засипвате ежедневно с някакви тъпи и долнопробни милиционерски сериали! Как човек да не ви тегли една чиста българска псувня от сърце?!

браво пипи,направиха ни на маимуни!Комунист от власт не пада лесно!

Приберете Сидеров и го заключете, защото не е добре, с психиката, човека

Гледам отстрани на целия спектакъл и получавам следните впечатления. Волен съвсем се е невротизирал - дотам, че не прави разлика между законно и незаконно. Той вижда опити за преврат. Преврат е силово сваляне на властта без законови средства. Вотът на доверие/недоверие е несилово и законово средство... Иван Костов. Трудно е да го наречеш "блага душица". Обаче е умен, песият син, умен е! Не просто го уважавам, кефя се на тоя ум. Бедата е, че Костов използва ума си с много малко съзидателни цели. Ако този разрушителен ум се използваше за да богатее страната, ние щяхме да сме като Швейцария. Но понеже над 20 години в парламента цари атмосфера като на Женския пазар, резултатът е този, за който говори Пипи Чорапчето... Станишев. По моето скромно мнение, независимо от резулататите на вотовете, Станишев има едно предимство пред всички - той умее да се държи разумно и притежава още нещо безценно - търпение. Не се натрапва, не се държи агресивно и не демонстрира. Но и не отстъпва! Което е много мъжко качество. Казвах аз, много добър екип биха били с Бойко. Но понеже Бойко е дебелоглав, сега и по-нататък ще си поема последствията от своите гордост и предразсъдъци. Има начин за излизане от положението, и този начин се казва национално съгласие. Това значи, дясно и ляво да си стиснат ръцете и всеки от своето място да иска от Брюксел ползи за България. Всичките забравят, че преди да сме социалисти, демократи, гербери и пр., ние сме българи, български граждани.

Гледам и чета, чета и гледам. Мненията които са против Костов са пълни с обиди и правописни грешки, а мненията които са по скоро за звучат интелигентно и разбираемо. Защо така се получава?

И аз гледам. И виждам, че ти убягва правописа. А май си за мангала крадлив. Що така?

Човекът пропуснал запетая и червен даскал русофил му прави забележка.

Костов и Димитров изнудвачи защо не ходите по дяволите Оформени Олигофрени,Не мислите за тази държава както винаги

ТИЯ ДВЕ БЕЗПОЛОВИ МИШЛЕТА И.К. И М.Д., ТАКА СА СЕ УПЛАШИЛИ ДА НЕ БИ ДА СЕ ЯВЯТ НА ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ, ЧЕ БИХА ПОДКРЕПИЛИ И СТАНИШЕВ АКО ТРЯБВА , САМО И САМО ДА ИЗКАРАТ ПОСЛЕДНИЯ СИ МАНДАТ!

Костов стига съвети . Подкрепи Бойко да те признаем за демократ! Иначе си с БСП и само вдигаш пушилка.

Той не е с БСП! Той Е ОТ БСП. А от избори го е страх, защото няма да влезе в НС.

На Костов никой не вярва.Управлението е сега едно перпето мобиле.При бай Иван беше най-лошо.Пред очите на всички се крадеха цели предприятия.Беше внесено зърно от Унгария около 100 000 тона.Това е незначително количество за хляба на България.Брашното се продаваше през цялата 1997 г. на цена 700 лв.като мелницата правеше остъпка от 60 лв и го продаваше на цена 640 лв.Най-скъпото брашно.Иначе българското брашно мелниците го продаваха през 50 кг.торби за 500 лв.Ако направите сметка ще видите че всяко бългрско семейство е купило само по 20 хляба от унгарското зърно,или за около 15-20 дни е покрило нуждите на страната вноса от Унгария.Българско брашно реколта 1997 г се продаваше и през 1998 г.Нямаше никакъв дефицит на брашно.Брашното беше укрито,намираше се по складовете докато не му се качи цената от 220 лв/кг до 700 лв/кг.,след което се пусна на пазара.Преватизаторите криеха зърното за да го продат и си набавят парите за копуване на безценица предприятията.Това е!Големият Иван ги разправя тия,раздухването че е имало дефицит на брашно, за да избегне въпросите "Защо неговото правителство е купило толкова скъпо брашно?"

Костов спри с условията и игричките и подкрепи Бойко . В ДСБ вече никой няма да остане след твоите заигравания с БСП. Ще го подкрепя при тези условия , при онези условия.... Не поставяй условия а го подкрепи иначе значи подкрепяш БСП. Ето това е !

Защо само за горнооряховския случай-защото са активисти на СДС.А сидеров е изпята песен след тази слагация на мутритеГЕРБ.

Сидеров в такава обстановка се превъзбужда. Споко мой човек. Беднорията която гласува за теб и която се надяваше на реванш те напусна. Останаха ти лумпепи и празни глави с големи мускули които да ти следват и да крещят.

Драги управляващи! Оставихте без работа и съсипахте бизнеса на децата на тези, които гласуваха за Вас. А самите гласоподаватели оставихте с малките пенсии или им отнехте правото на тях в близко бъдеще. Как я мислите? До кога ще бъде така?

кравите, които привлякоха турските биволи, са костови ! костов в затвора !!

следваха сидеров измряха, а телетата на ГЕРБ пораснаха и напуснаха обора на Бойко.

Вече никой не вярва на политиците! 20 години прикрити лъжи и кражби, кариеризъм, бшрокрация, чуждопоклонничество....идва време за плащане на сметката, включително за бездейното мълчание на българите! Скандалите набират скорост, а политиците не са изплатили предизборните си договорки и не са в час! Ю.Ес посланника се изживява безнаказано като губернатор! Безумия и хаос! Дано хаоса роди реда, от който се нуждаем!

На тебе може да не ти пука,ама на всеки друг му пука!Знам ,че нямаш пари,но иди по белия свят и след това виж пътищата у нас!Все едно си в Африка!А чужденците затова не идват!И бизнес не се прави без магистрали!

Не е така в другата Европа! За каква мафия говориш? Западна Европа на развитите европейско държави от северна и средна Европа няма политическа мафия, подкупи се се позволяват НИКАКВИ защото там има ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА. Аз живея в тази Европа и гледам с очите си! Точно сега при мен прокуратурата се самосезира за 4 депутати, които са взимали подкупи между 2-4 000 евро, при положение, че депутатската заплата им е 7000 евро. И ще ги осъдят знаещ ли колко? с- мин.- 200 000 евро глоба, 2 месеца до 5 години затвор, без правото да работят повече в държавната сфера. Защото имат независимо и работещо като по часовник правосъдие. Иди и прочети моят анализ сайта ЗАЩО ДОГАН НЯМА ДА БЪДЕ НАКАЗАН?- тези неща там съм ги казал. Поздрави от д-р Георги Чакъров, Щвеция

ТОЯ ЦИГАНИН ПАК ИЗПЛУВА.....

И отново пак само мръсни думи използувате. Вижте и чуйте Н.В.Цар Симеон Втори дали ползува такъв речник!? Затуй той е благ и свят, а вий сте талашмайстори и паплач! Нали д-р Зенгинова?

мръсната дума е "костов", не циганин. тази мръсна дума стана синоним за национален предател и моше нник.

Стига с тия истерии за Първанов, да не плашат гаргите. И за да няма тая дандания и олелия, Б.Б. да си свърши работата-вън Ц.Ц и Танов. Да не ни баламосват...с глупости и да си седнат за гъза , да работят, защото К. Тренчев е прав - ако вървим така хич не ми пука, че има магистрали, държавата катастрофира и тъпите милиционери поне това да разберат.

четете пак какво пише моя дедо йоцо 1з.02 ! да ходи кадето ще, ама сега цело село му се смее на бращолевенето !до сега само прокурор не е бил ..ох .. аман!

Я по-добре се махни!Това е разумно за разлика от това ,което пишеш!

Какви хубави времена бяха при управлението на Н.В! Гадната Атака развали всичко, спокойният ни живот, осигурен от Н.В. свърши! А Той, несъмнено, щеше да построи всички магистрали в България, щеше с арабските капитали на Неговите влиятелни приятели-крале (Симеон-Хасан!) да ни даде по една чисто нова кола да се веем по асфалта с евтин бензин (или нафта, газ), защото обича от малък нашата Родина и нищо не иска да вземе от нея! Един истински родолюбец, един истински Българин. Свят човек, образован и мил. Н.В. е толкова благ и хрисим, спомням си как почервеняваше и се повдигаше на петички по време на дебатите в Народното събрание, когато от разни смешни партии му се караха. На Него - на най-успешния Министър председател! Той ги громеше с речите си, но продължаваше да червенее, и се питаше, Боже, тези хора не разбират моята изключително много важна за България мисия!

Че какво му е лошото на ЦРУ. Ти да не искаш да сме с КГБ? Нали сме в НАТО, или си забравил?

Дали ЦРУ или КГБ или Мосад ще ни се месят в политиката в все лошо. Това, че сме в НАТО не значи, че сме им роби, но това не може да го разбере човек с робска психика като теб.

Лошо е, защото ЦРУ работи за изгодата на американците и не го интересуват интересите на българите. Същото важи и за КГБ.

Костов, ако ще помагаш - помагай, сега не е момента да продаваш музеверлъци.

Прав си! Най-доброто правителство на България е това на Н.В.Цар Симеон Втори. Второто също така добро правителство на България е на г-н Станишев с мандат на г-н Доган и с Височайшата Подкрепа на Н.В.Цар Симеон Втори Сакскобургготски. Костовисти, срам ме е от вас. Имам подкрепата на Милен Велчев - един изключителен икономист, обърнал лесно дългът в още по-голям дълг, на Н.Василев - чудесен организатор, продал БТК на най-високата за времето си цена, на г-ца Хачикян - взе безплатно апартамент и се отдаде (вероятно) на Родината си, и на близката, вечно близката, страхотната лекарствена спасителка Долорес Арсенова, да не говорим за младежкия ръководител на НДСВ Делян Пеевски и неговата стройна мамка, и за войника на партията, баща, отгледал гальовно син - превъзходен трафикант - г-н (как му беше името), а имам подкрепата и на г-н Влахов - пиеше силно, но с мярка в името на Царя. Ще продължа, но сега ви казвам: долу Костов, искаме си Царя! Всъщност, къде ли е сега Н.В., за да му цункам сластно крайниците?

Ако наистина си Любка Качакова искам да ти напомня защо те уволниха от една френска фирма преди години, там престоя не повече от няколко месеца и изхвърча поради некадърност. Ха ха ха, такива като теб и Калинка сте навсякъде в политическите среди, затова не върви държавата защото е пълно с ПЪЛНИ НЕКАДЪРНИЦИ!

Ти нормален ли си?И защо модератора пуска такива идиоти?

Костов,ако беше смачкал главата на червената змия през 1997 г,народа щеше да те носи на ръце!Изпусна удобния момент и това народа не ти го прости!Затова сега не се инати а подкрепи правителството!Народа харесва управлението на ББ,разбери това!

Братя! Костов е пуснал един камион с змии нощеска из София! Бъдете бдителни! Крум Л.Петров - Цветан, основател, Изключителен Дистрибутор и Главен Президент на Национално Движение Долу Костов (НДДК)

Хубаво чувство за хумор!...Разсмяхте ме!

На оръжие братя друга оправия няма!Каде е Сретен Йосич да ни отърве от тоя оня.От тия милиционери отърване няма ! Управляващи мародери,скоро няма да има кого да управлявате и скубете!Които оцелеем ще избягаме или вие това искате?

Този, Волен Сидеров, какво още не е правил на ББ?????

Фелацио,но не сме съвсем сигурни.

Затова пък е сигурно, че един премиер си плащаше с народна пара фелациото - 13000лв на месец. А един друг активист кармично пие чорайбе и дрънка глупости по цял ден. Един агент пък хвана 3 пера на куп!

Абсолютно съм съгласен с теб. Виновни трябва да се търсят след всички в парламента в двата лагера. Всички са свързани с организираната престъпност. Всички са престъпни близне партии и такъв бизнес партиен модел няма никъде във Европа, нито се позволява по правилата на развитите европейци. За това ни наричат най мафиотската държава в Европа. Но се съмнявам прокуратурата да се намеси. Прокуратура живее под политическата шапка на всички партийци в Парламента( според конституцията) и работа само за тях. Цяла Европа знае, че в България липсва ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА!

Костов обърна палачинката обаче пролетарията не иска Европейски ценностти. Те си искат Белене и Кремиковци.

И за какви ценности говориш? Долкото знам в ЕС е на почит и ядрената енергетика и стоманодобива. Да не би да разбираш ЕС ценностите като безработица, мизерия, глад, доноси, сересета?

КОСТОВ, КОСТОВ !!!! МРЪСНИК СИ БЕШЕ И ТАКЪВ СИ ОСТАНА! ДА, КАТО ИКОНОМИСТ СИ ДОБЪР, НО КАТО ПОЛИТИК.....ОТВРАТ !!! ДОКОГА С ТЕЗИ ИЗНУДВАНИЯ????

Това ще ти кажа, нещастнико, мръсна твар е Мадридският Кретен. Такъв беше през 2001, такъв, разбира се, си и остана. Излъга и обърка маса грамотни и неграмотни българи (българи-юнаци, искаме си Царя!?) и им внуши, че има кой да ги оправя (например, автобусните анадолски юнаци), а не да се справят сами, със свои сили, кой колкото може. Подла, гадна, ретроградна личност. Дано има справедливост и тази противна анти-българска твар бъде жестоко наказана.

Костов е добър, тъкмо като политик, защото има принципи и е последователен,но в държава в която всички искат да крадат, той не може да вирее. И в случая позицията му е принципна, но не виждам някой да го слуша. Глупаците слушат само себе си.

Ами да се маха тогава, ко рини още кат диво пр.се?Шап има - да си ходи, иначе......

Този съсел няма отдавна никаква физиономия! Подозирам, че герберите са го хванали здраво за топките за нещо и няма никакво мърдане.

4%, малко сме, но поне с все още нещо в главата

Вотът е безинтересен-180 на 60 гласа и правителството остава за още много мандати!Бойко и Иван Костов на следващите избори ще управляват страната!

Остава до следващите избори.

Слушайте Костов ако искате да разберете истинските политически събития и процеси, а ако искате симпатизирайте на който си искате.

Нали той ги дирижира, както през 96.

Истинско политическо събитие е, че обеща от името на всички българи да затвори реакторите на Козлодуй, без това да е нужно. Никой не го е упълномощавал за това. Напротив - имаше подписка с милиони подписи против това. Имаше и заведено дело срещу ЕС, че ни е накарала да правим това, без да е нужно. Но от ЕС казаха - Никой не ви е карал. Сами си събухте гащите. И прекратиха делото. Костов сам е решил. Какъв е "истинският процес" тука, а?

Истинския процес е, че сега България е в Европейския съюз, но ти ще кажеш, че и за това българския народ не е питан.

Решението за затваряне на реакторите беше взето при Любен Беров. Костов настояваше за отлагане за по късна дата на затварянета им. Стига сте манипулирали с фактите!

Страшното е за Волен. Ако случайно вземе че не мине вота, той никога повече няма да помирише властта. А след помиярското държание на партията му и народно събрание няма да помирише, защото всчики помнят какво приказваше преди и как мълчи сега като мишка

Той не само няма да помирише властта, но ще и отговаря като другите пред народа си за провала на управлението и за националната катастрофа. Същото се отнася и са СДС, които подкрепяха до сега ГЕРБ а сега се правят на "разсеяни критикари".

Има едно нещо което се казва "мъжка дума". Не го знаете, личи си, но в държава на п....и това е нормално, такива жестове ви се струват нетипични.

Не съм симпатизирала винаги на Иван Костов, но интервюто му по Българската Национална Телевизия е препоръчително да бъде гледано и анализирано внимателно от всички нас. Най-накрая Български политик, който има куража да назове нещата с истинските им имена без "флашки" и други такива. Директното участие на интересите на Русия, Първанов, Цвятко Цветков, Алексей Петров и Тройната коалиция.

Ти, муци, гледай интереса на България. Той не беше Костов да затвори реакторите. Той и сега не е Костов да си свърши поръчението да превърне България от енергиен лидер, каквато беше, в енергиен просек.

Кога Костов е затварял реактори бе смотаняк. Цървула затвори 1 и 2 блок през 2002, а Станишев 3 и 4 през 2006.

Ново време се задава с гръмки пламенни слова: Царят нека управлява, та да бъде светлина. Симеон е име славно! Мъдър княз и цар велик за възхвала на народа той дарил му златен миг. Името ти славно нека бъде символ на века, да помогне на човека в тези трудни времена. От сърце те моля, Боже, дай му сили, дай му мощ да направи от България име славно - горд народ. А навън най-сетне заваля! Всичко е ама много точно!

Информираната! Защо Костов направи това, а: "...на 29 ноември 1999 година... Иван Костов, министър-председател на Република България... направи заявление, че... българското правителство има пълната решимост да затвори реакторите 1-4 към най-ранните възможни дати... господин Костов обяви готовността на българското правителство за затваряне на реакторите 1 и 2 на АЕЦ Козлодуй преди 2003 година. Господин Костов заяви също така, че... България ще вземе решение... относно датите за окончателно затваряне на реакторите 3 и 4, които ще предхождат понастоящем... предвидените дати за затваряне..."

А от кого са "понастоящем предвидените дати" А го прави защото комисията идва и заявява, че България не изпълнява договорите, а иска в ЕС. А това е защото през 1993 г. Беров подписва договор за затварянето на 1-4 блокове през 1997-1998 г.

Уважаеми госпожо/господине, не страдам от загуба на паметта за разлика от Вашата и ако на Вас, Ви харесва да живеете в комунизъм сега имате възможността да пътувате и да отиде да си го изживее там където все още го има. Не ми се иска да се отклонявам от темата, но добре би било да си спомните, че именно комунистическите-БСП правителства са предизвиквали най-големите икономически кризи в страната. Коментара, който направих не беше, колко много симпатизирам на И. Костов, а на това което каза тази сутрин и че е добре да му се обърне внимание, разбира се ако не се подхожда толкова пристрастно! Да четете и коментирате избирателно само части от това, което казват хората, ще бъде оценено достойно от другарите Ви на Позитано 3. Аз не съм комунист и никога няма да бъда....а Вие може да продължите да броите реакторите в Белене и да страдате за светлите години на социализъм-комунизъм.

Трябва да си изключително наивна за да вярваш, че руснаците, Първанов, БСП и т.н. са рекетирали ББ заради енергийните проекти. Точно обратното. До скоро ББ беше против АЕЦ Белене и тези същите компромати си лежаха в чекмеджето на Уорлик. Сега обаче когато ББ получи икономическия анализ и разбра, че ще е престъпление да се прекрати проекта АЕЦ Белене, Бойко се обяви ЗА проекта. И Уорлик веднага задейства агентите си, единия от които е костов. Жалки сте, да ограбите България със стотици милиарди евро потенциална печалба от АЕЦ Белене и да ни лишите от десетки хиляди работни места заради сектантското си култ към тоя крадец костов.

Откъде ти идват тези глупости в главата?

Явно синдромът на ,,ненормалност" е заразителен и от Волен е преминал и на Костов.Естественно е да треперят да не се разтури това народно събрание, защото лично те никога повече няма да помиришат парламента.

Напълно ви подкрепям в оценката на ситуацията господин Професор :)

Ей, "професорче", истината е в Н.В.Цар Симеон Втори. Проф. Й.Генов-Генов, ТУ-София, два пъти Декан на МТФ.

ИСТИНАТА Е В Н.В.ЦАР СИМЕОН ВТОРИ САКСКОБУРГГОТСКИ! Само него немогат да свържат с бившите от ДС и комунистите. Дано има и кадровия потенциал да ни измъкне от кризата, а не да ни продаде на който даде повече !

НАПРОТИВ, ПОЧТИ НА 100% ТОЯ АЛЧЕН И ХАЗАРТЕН ТИП,ДЕДО Е БИЛ РАЗРАБОТВАН ОТ ДС-КГБ ИНАЧЕ КАК ТАКА СЕ "СДУШИ" С БСП И ШУШУ МУШУ ТА 4 ГОДИНИ.

Tова е то - недоразумението Симеон Последен Сакскобургготски. 4 ценни за България години работеше само за себе си. И още 4 - с приятелите си от БСП и ДПС. 8 издухани завинаги години за България! Е, някои успяха - Симеоновите синове, Велчев, Ал Джабури, Катев, Хачикян, Любка Качакова-Срамната и малкото Василев, и даже придворно-милата Долорес Арсенова. В отвращението си към този Мадридски Кретен ще припомня, че 2 милиона образовани и необразовани български мухльовци гласуваха за Царя. Те отново са готови да бъдат лъгани. Внимавайте. Тези мухльовци са още тук!

Малиии,много луди в тоя форум!Ква е тая Зенгинова? Какви са тези глупости?От коневръза ли я изтърваха или от някоя психиатрия?Шок и УжасТ!!!

Ето какво излезе официално в печата, когато Костов продаде реакторите - първия епат на слугинажа му, който днес се зори да довърши: "СЪВМЕСТНО СЪОБЩЕНИЕ ЗА ПЕЧАТА след срещата между Иван Костов, министър-председател на Република България и еврокомисаря по разширяването на ЕС Гюнтер Ферхойген Във връзка с предстоящия Европейски съвет в Хелзинки, комисарят по въпросите на разширяването господин Ферхойген посети България на 29 ноември 1999 година и проведе среща с господин Иван Костов, министър-председател на Република България. В центъра на разговорите бе... III. По отношение на затварянето и извеждането от експлоатация на блокове 1-4 на атомната централа Козлодуй, двете страни направиха преглед на напредъка... Господин Костов направи заявление, че България напълно поддържа заключенията на Европейския съвет от Кьолн... В резултат на това българското правителство има пълната решимост да затвори реакторите 1-4 към най-ранните възможни дати... господин Костов обяви готовността на българското правителство за затваряне на реакторите 1 и 2 на АЕЦ Козлодуй преди 2003 година. Господин Костов заяви също така, че във връзка с актуализирането на енергийната стратегия, което ще приключи през 2002 година, България ще вземе решение... относно датите за окончателно затваряне на реакторите 3 и 4, които ще предхождат понастоящем предвидените дати за затваряне през 2008 и 2010 респективно. Господин Ферхойген заяви, че разбирането на Комисията е, че окончателното затваряне на тези блокове ще стане най-късно през 2006 година. Господин Костов декларира, че правителството ще вземе всички мерки, необходими за това тези решения... Господин Ферхойген приветства тези решения на българското правителство... Господин Ферхойген окачестви детайлизираните от него дати като отговарящи на изискването на ЕС за реалистичен график за затваряне на блоковете..."

А ти защо пазиш такива архиви? Да не извадиш сега и аудио запис на Костов.

По-добре да остане само най-важното: ...на 29 ноември 1999 година... Иван Костов, министър-председател на Република България... направи заявление, че... българското правителство има пълната решимост да затвори реакторите 1-4 към най-ранните възможни дати... господин Костов обяви готовността на българското правителство за затваряне на реакторите 1 и 2 на АЕЦ Козлодуй преди 2003 година. Господин Костов заяви също така, че... България ще вземе решение... относно датите за окончателно затваряне на реакторите 3 и 4, които ще предхождат понастоящем предвидените дати за затваряне през 2008 и 2010 респективно...

А Ето и какво казва Българският Евробюлетин: 1993 Подписан договор между българското правителство и Фонд за ядрена безопасност, с което срещу 24 млн. екю фиксира политическата рамка за спирането на малките реактори. Според договора четирите реактора трябва да се модернизират за кратка експлоатация, след което ще бъдат затворени през 1997 1998 г. 29.11.1999 Подписан Меморандум между Европейската комисия и правителството на България. Българското правителство поема ангажимент да затвори 1 и 2 блок преди 2003 г. и да договори дати за затварянето на 3 и 4 блок през 2002 г. Позицията на Комисията е, че окончателното им затваряне ще стане не по-късно от 2006 г. А ето и какво точно пише в меморандума: В СЛУЧАЙ на актуализиране на енергийната стратегия, което ще бъде завършено през 2002 г., България ще вземе решение, съгласувано с Комисията и взимайки предвид Споразумението за ядрена безопасност и други релевантни фактори, за дати за окончателно затваряне на блокове 3 и 4, което ще стане преди сега предвидените дати за затваряне на блоковете, съответно 2008 г. и 2010 г. Позицията на Комисията е, че окончателното затваряне на тези блокове ще стане най-късно през 2006 г. Националната стратегия по енергетика от 1998 г. залага извеждането от експлоатация на 1 и 2 блокове след 2004 г., а 3 и 4 съответно през 2008 и 2010 г. За 3 и 4 блок няма взето решение, а то трябва да се вземе през 2002 г.

Гарганел отново се развихря! Кой подари Нефтохим на руснаците и срещу каква комисионна?

Иван Костов е изключителен съветски агент ! Агент Костов разкара скапаните съветски самолети и цялата разпаднала се авиокомпания Балкан / Табсо, или както и да се нарича тя, защото чистият сега Виденов нямаше гащи тогава да направи товаПосле съветският агент Костов плю върху най-силната мутра в света - съветската армия и не й позволи да припари наоколо, а и изобщо над Родината ни България, и как си мислите - отиваш и пляскаш шамар на 200-килограмова двуметрова мутра пред някакъв броневик Хамър, и мутрата ще те погали после нежно!? Костов за това беше сринат и дойде Негово Величество Мадридският Кретен Говно II Сакскобургготски, с образование на сержант и с размит мозък, добит от многовековни кръвосмешения. А простите образовани и необразовани българи му втикнаха Родината ни, все едно това е някаква си на някакви си простаци, диваци и чалгаджии Родина. По дяволите! Ще има ли възмездие или поне обикновена справедливост и този кучи син Сакскобурггота да си поеме пътя в тъмното и завинаги? Този Кретен управляваха страната ни с онзи боклук Доган и непълнолетния Станишев. А не Костов. Майната ви гнусни анти-Български боклуци. Бъдете проклети. Кубрат Панагюрски

Каква болка!!! Иван Костов /Гарганел/ е агент единствено на собствените си интереси! Ами бившата Външнотърговска банка?

Сценария е ясен: Няколко човека ше се купят за известна сума пари и щом кабинета падне, служебният кабинет назначен от продажника ченге Г. Първанов да подпише договорите за АЕЦ Белене, Южен Поток и Бургас-Александуполис. Така окончателно ще бъдем продадени на Русия. Мръсни социалисти са нашите соц-отрепки. Най-големите предатели в историята ни.

о, я марш обратно в хамериканското посолство да правиш паметници!

Да не би да има руски военни бази в България? Да не ходим да се бием по света за руските интереси? Да не би руския посланик да ни казва какво кога да правим?

Ами то 50 г. цялата страна бяхме една голяма руска база, с руски генерали и маршали начело. Видял съм го с очите, когато бях войник.

Не, бе! По собствено желание пратихме войски в Чехословакия през 1968 г. Не сме били изобщо руска база и ракетите дето рязахме нямат нищо общо с Русия

Е, за първи път в живота си трябва да призная, че от всичко в статията най-умната мисъл и най-трезвата оценка е казана от Волен Сидеров! Наистина, въпросът на този вот ще е не за един или друг лидер или партия, а за интересите на страната - и затова трябва да се гласува доверие на правителството! Никакви ултиматуми, никакви глупотевини - ЗА политиката на стабилизация на икономиката, развиване на европейските програми, стабилност в държавата!

Не се карайте, моля. Имаме си Цар, приятели! ИСТИНАТА Е В Н.В.ЦАР СИМЕОН ВТОРИ САКСКОБУРГГОТСКИ! Г-н Б.Борисов, като най-приближен на Н.В., днес е ярък продължител на идеите на Царя ни любим. Добре е с поддръжката на Правителството и г-н Сидеров! Долу Костов! Поздрави. Всичко е точно! Лауреат д-р Зенгинова, бъдещ депутат и Председател на група. И Член. Сега, Зам-Директор и Президент на НДДК Национално Движение Долу Костов. НДДК с 20% на идващите избори! НДДК-ГЕРБ-НДСВ-АТАКА ТОВА ДОБРО ВИ ЧАКА!

Аврорче, не забравай, че думите на Сидеров в Парламента се ОСРЕБРЯВАТ и то не лошо. Тепърва ще рзберем точната им цена.

Ти това от някое срс ли го чу?Или го сънува снощи?Май си приказваш, за да не заспиш.