Костов: Парламентът беше едноличен слуга

Правителството на Бойко Борисов не изведе страната от икономическата криза, макар да имаше всички предпоставки да го стори. Правителството остана бездушно към мизерията на хората и предизвика социална криза. Най-важно за България днес е да не допуснем повторение на политическата криза отпреди 16 г.

Обратно в новината

Коментари - Костов: Парламентът беше едноличен слуга | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо също беше слуга, и то на най-отвратителната част от нашите политици-комунистите!Не те ли беше срам,да залъгваш хората,че се бориш за заличаване на комунизма!

rado_7_6@

Тук е мястото изтъкнатият социолог Евлампайдър Попдимитрайчев да предскаже едни баре дваес процента в следващия Парламент за Командира. И да не позная - нема фащате мана, тва си е по законите на соцьологята - работим с размити множества :)

В днешния брой на в."Демокрация" има статия за Нефтохим, който е продаден за 101млн, докато Литва продава на Полша своята рафинерия за 2,2млрд... Не е случайно, че Костов не е на власт, той никога няма да помирише власт в България, защото всички на Запад го разбраха на кого помага!

Къде ,ако не в "Демокрация" Ти кой от трите мекерета си?

Моя съсед си продаде апартамента преди 3 години за 80 хил.евро а аз 2012 едва взех 40 хил/еднакви са и са един до друг/ е аз крадец ли съм ?

след като си изпра парите костов много кураж му дойде но нали си знаят че в тази даржава който краде от милион нагоре той не е бандит а герой

За кои пари бе чожум за тия на СИК или на Слави Трифонов, които бая кинти натрупа ,за да внуши колко много има Костов.Нещастен народ, всеки го води за нос ,няма свой мозък и не чете и слуша пряко човека който обвинява.

,,,а не беше ли Парламента "едноличен слуга" когато Костов беше премиер,,,,точно той управляваше еднолично,....

Резултатът обаче, от управлението на кабинета Костов: Овладяване на хиперинфлация Стабилизиране на банките Долар/лев от 3000 на 1700 Валутен борд Безвизов режим Дата за присъединяване към ЕС Неколкократно нарастване на пенсиите Икономически растеж Какъв е резултатът от управлението на кабинета Борисов? Не ми отговаряй......

С малката разлика, че при Костов кризата беше вътрешна, а сега е външна. Това има значение!

Не небеше.Костов и неговото правителство ни измъкнаха от страшната хипер инфлация 1997 г.Много от нас не успяха да си изтеглят спестяванията ,предприятията на 90 % бяха губещи и бюджета ги дотираше ,заплати и пенсии между 3-5 щ.д.

СМЕЛЧАГА, който да Ревизира - колко от получените пари от МВФ, от Сорос , по програми на Сапард, или от ЕС- са присвоени, откраднати- за 23 г.? Защото, видима икономика, която да е увеличила ръст, да е дала доходи, благоденствие на Народа - НЯМА! С колкото е обеднял народа - толкова е увеличено богатството на новопоявилите се милионери, милиардери- "спастрили"- в наши и чужди банки! Нека един световен икономист обясни: как се става милиардер за нула време- с почтен труд?! ОЧЕВАДНО ВИДНО Е: НАРОДЪТ Е ОГРАБЕН, ДОВЕДЕН ДО ОТЧАЯНИЕ ! В СЕЛАТА СЕ БЕСЯТ, В ГРАДОВЕТЕ СЕ САМОИЗГАРЯТ ПОРАДИ БЕЗРАБОТИЦА, НИСКИ ДОХОДИ- ОГРАБЕНИ ЧРЕЗ КРЕДИТИ ОТ АЛЧНИ БАНКИ- ИЗБЯГАЛИ С ПАРИ НАВЪН КРАДЦИ -БАНКЕРИ! Слушаме сега, как всички са били невинни, достойни управници! Е, кой тогава издигна на пиедестал Лъжата, Корупцията, Ограбването и Политическата Безотговорност?! Никой ли нямаше Очи -да види! Уши да чуе! Ум - да проумее? Защо няма Виновен и Осъден- за Геноцид- при настоящи резултати?!С кой акъл искате, Народ, доведен от Вас, до бедствено Съществуване- пак да Ви избира и поддържа статуквото?! Върнахте България назад! Ограбените искат- виновните на Съд ! И са в правото си- да не ви искат в Управлението!

Синият циганин-комунист се изказа! "Най-важно за България днес е да не допуснем повторение на политическата криза отпреди 16 г. " Сигурно ГЕРБ я допусна (не помня).

Герб допусна днешната

Вече 23 години проамериканските мекерета грабят , рушат и продават туй, което комунистите са построили, и още не могат да го разграбят напълно! Това ,което ние построихме,вие дори не можете да боядисате! А планът Ран-Ът си върви и горко ви !

Да те светна... Планът Ран-Ът е предложен по времето на Луканов и е план за стабилизиране на държавата.Стига празни приказки

г-н Костов,българския избирател не е дорасъл за Вас.Българския избирател не се интересува от реалността,той желае да го лъжат омайно,да го коткат и ласкаят и гледа не по-далече от хладилника си.

Узрял е.Не се тревожи.Ще има много изненадани.

Леда, според твоят критерий за празния хладилник немците са досущ като нас! Ако там хладилникът е празен дори само за два дни, правителството си отива! А тук той не е пълен вече почти четвърт век! Ако не си била родена преди 1989 г. няма да помниш, че традиционно българските пордукти (домати, чушки, кисело мляко, бял хляб, грозде, дини и т.н. всички плодове и зеленчуци) струваха стотинки! Същото се отнасяше за горивата и енергиите. Сега веднага хейтърите на социализма ще възразят: Да, ама заплатите бяха ниски; нищо подобно, покупателната възможност на хората беше далеч по-висока от днешната! Неверниците да не сравняват днешните доходи на олигарсите и висшите чиновници с тези на обикновения гражданин!

Лебеда, стига с тия илюзии и аз съм живял тогава и помня ,че на опашка за банани се правехме ,че не се познаваме със сина ми за да купиме всеки по 1 килограм.За да отида до Унгария чаках 1 месец за виза,а на връщане от Румъния егати претърсването беше щото можеше да внесеме повече от 1/2кг какао, което въобще липсваше в БГ и още много вног такива.Ако ти е мъчно щото си била/бил/млада това е друга приказка, ама за строя сори.

НЕ ЗНАМ - ПО МИ ПРИЛИЧАШ НА ЕНИЧАР ОПИТВАШ СЕ ДА КУПУВАШ МЛАДИ ДУШИ С ЛЪЖИ.ПАРИ УЖ ИМАШЕ НО СТОКИ НЯМАШЕ И СЕ ЧАКАШЕ ЗА ЖИЛИЩЕ И КОЛА И ХЛАДИЛНИК И ПЕЧКА И ТЕЛЕВИЗОР И ЗА МЕБЕЛИ И ЗАААА КАКВО ЛИ НЕ.СИМВОЛ НА ОНОВА ВРЕМЕ Е ОПАШКАТА НЕ ЗНАЕШ ЛИ ИЛИ СЕ ПРАВИШ НА ЕНИЧАР?НЕ ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ ОНАЗИ СРЕДА СЕ НАРИЧАШЕ ИКОНОМИКА НА ДЕФИЦИТА?

Тоя няма ли да вземе и да се скрие някъде. Не стига, че е за затвора ами има и претенции. Иска му се парламента да едноличен слуга на неговите интереси, ама дано не му мине номера тоя път.

Патко заспала...ако беше за затвора отдавна щеше да е там. Дори и малки притеснения да имаше щеше да се е покрил в дън земя и нямаше и да се сещаш за него.

Milen Gagov

При кого да е в затвора и кой да го вкара там??? Има ли поне един осъден политик в кочината ви??? Първо помисли,пък после се изказвай в ефира!!!

Не съм фен на ГЕРБ, по-скоро симпатизирам на синята идея от началото на прехода (големия митинг от култовия и до днес Орлов мост - символичната врата на столицата - до за жалост вече не съществуващата Фея и ресторант Ропотамо и дори до хотел Плиска), НО страшно се гневя на иначе умния, доказал, че Е можещ министър председател на изявленията му, че парламента Е слугувал. Та по негово време и парламента и президента и гл. прокурор (този ненормалник Филчев) му бяха в малкия джоб И той какво направи (както се казва в една култова книга на Хашек - Швейк) едно голямо ла*но!! Разби дясното, не публикува имената на цялата камарила сътрудници, доносници, явочници и пр. (за съжаление огромната част кадърни и изявени интелектуалци, журналисти, специалисти, хора на изкуството, културата, висши църковни служители и др. с една дума ЕЛИТА, каймака на обществото) на ДС, отявлен анти-комунист достигна (в омразата си към ГЕРБ и в частност до ЦЦ) до там, да гласува съвместно с БСП/БКП вот на недоверие на това правителство!! Взаимните обвинения между ББ и ИК кой е филиал на БСП/БКП НЕ може да подведе хората с инстинкта на просветлени. Необявените предварително (а и задварително) неочаквани министерски рокади и уволнения в неговото правителство способствали в някаква степен за оцеляването му до финализиране на мандата СЕ различават от предприетите от ББ крути мерки към провинилите се и по най-безобидния повод депутати, министри, висши служители и пр.

Лоялен,това на прост човек не можеш да го обясниш,дори ако се наложи да му смениш и...чипа!!! Кратунките в България явно не могат да забележат,че през всичките тези години на Прехода ги управляват все едни и същи...тикви,които са само с различен цвят!!! Лошото обаче е,че същите тези тикви еволюират и се превръщат като в приказката в...каляски,докато кратунките продължават да наблюдават безучастно отстрани,и да се опитват да си почистят...галошите и цървулите!!!

Голям клоун си:)

Не виждаш ли че тук има умни хора и не можеш да манипулираш!!И си нагъл, пишат ти минуси и пак лалаш!!Глупав ли си или на глупав се правиш...Или в всяка статия пускат такива като теб да създават хаос и обърканост!!

Фен си...голям и глупав

Спокоен съм. Сега вече от дистанция на времето става ясно кой кой е.Претенциите на неясни субекти да се представят за десни и опитите им за вероломното му завладяване се оказаха неуспешни.Дясното не е етикет,не се получава и по наследство. Костов отдавна говори за това,говори за принципите на дясното и ,че принципите са константа.Обвинявахме го всички,защото и ние като Борисов третирахме СДС като марка,но не марката е важна ,а какво стои зад нея.Важни са принципите.Костов застана зад тях,зад тях застана и Надежда Нейнски,зад тях застана Синята Коалиция. Това е дясното и е време повече хора да са наясно с това.

+1

Milen Gagov

Ами да ви е честит тогава...новия бардак със старите к.рви и...хаирлия да е!!! А след някоя и друга година пак ще си спомним за нещата,които явно вече повечето са забравили!!!

Ако не бяха докарали мадридския мушмурок, койте СЕ оправи за 80 дни, Костов щеше да си остане на власт и страната ни щеше да е добре.

Тя и баба,ако беше с...дръжка?!? Ами то мушморока от Мадрид не го ли докараха такива като теб??? Или папуасите от Нова Гвинея бяха,че вече не си спомням??? Или хайде,то за мушморока ясно,че го докараха...папусасите,ама защо след като...умните като теб го махнаха не дойде пак...Костов на власт??? На ето този въпрос ми дай смислен отговор след като си започнал да ми разказваш приказките си!!!

Много си тъп, за да ти обяснявам.

ОТ КОГА ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА КОМУНИСТИТЕ У НАС СЕ НАРИЧАТ ПАПУАСИ?НЕ ЗНАЕХ ТАЗИ БИХ КАЗАЛ ВЕСЕЛА ПОДРОБНОСТ.

Не съм за Мартинчо, нито този, нито другия, но я ми кажете как традиционно синя София (години наред избираше сините кметове Янчулев, Софиянски) изведнъж с огромно мнозинство избра герберката Фандъкова? Как така за една нощ синя София стана оранжева? И това, ако не е хамелеонщина и лумпенизация, тури му пепел!

костов:)кажи ще идете ли пак със славчо христов този месец на Златните в хотел Адмирал пак като миналата година и ония с харлитата и джиповете дали ще ви пазят пак от народната любов?я ни кажи ко правите там?

Е голЕм тъпунгер си:))

Milen Gagov

Защо,ти да не му завиждаш??? Или истината боли понякога???

"В постоянния си флирт с носталгията по комунизма Бойко Борисов стигна до неколкократната реабилитация на бившия комунистически диктатор Тодор Живков и допусна честване на дъщеря му в Софийския университет. Така сам подготви почвата за възкръсване на червено-кафявия комунизъм, за който всички твърдяха, че е погребан", критикува Костов. Костов,ами ти към кой точно на цвят комЪнизъм спадаш??? Или ти падна от небето,точно малко след Прехода и си по-чист от на калугер...гребена???

костов си взе Збогом с парламента,никой никога няма да допусне този алчен човек повече да стъпи там,то без това леката му партийка е вече за капрата на една талига:)кой не скача е червен,а?:))))теменужке?

Ти кой си да говориш от името на избирателите бе червен манипулатор!

мисля ,че няма да остане извън парламента,а ще бъде чудо на изборите

Ако въобще имаш мозък, явно той ти служи единствено да пазиш равновесие като ходиш.

ти не го мисли Костов.ТОЙ Е и ЩЕ БЪДЕ!!!.Мисли за комунистите от БСП ,за комунистите от ГЕРБ, за комунистите на Кунка Пръдлова-Пръмова и за рубладжията Воленчо.Че те като дойдат -ПАК КАТАСТРОФА!

Milen Gagov

Господине,пази се най-много от такива като теб,които доскоро бяхте...другари,а сега сте...господинчовци!!! Ама то всъщност май всички сте такива,не мислиш ли???

Дано да остане извън парламента. При Костов имаше само ликвидиране, затваряне и продажба срещу комисионни. Който харесва Костов е пребоядисан червен с олющена боя.

ПРЕДАТЕЛИ, ПРОВОКАТОРИ И БЪЛГАРОУБИЙЦИ ИМА И ЩЕ ИМА СРЕД НАС И УПРАВЛЯВАЩИ ПО МАТЕРИАЛ И ЧИП. ДА СЕ ИЗЧИСТИМ ОТ ТЯХ С ПРОМЯНА НА КОНСТИТУЦИЯТА ЗА ИЗКЛЮЧВАНЕ ОТ ОБЩЕСТВЕНИЯ ЖИВОТ. ПРОЧИСТЕНО ОБЩЕСТВОТО ЩЕ БЪДЕ НА ДОСТОЙНИТЕ И КАЧЕСТВЕНИ ХОРА.

Ти за ЧОВЕК ли се смяташ? Хитлер и неговите идеолози навремето проповядваха за чиста арийска раса от богоизбрани арийци, прочистена от евреи, славяни, цигани и вся остальная сволоч! Хилядолетният райх на "прочистеното общество" просъществува...около 10 год.

не му стигат точки за пенсиониране! Ееех Костов и ние бяхме така!

До всички десни които не гласувахте на миналите избори или по Ваши съображения гласувахте за ГЕРБ. Искам Вашия глас на следващите избори. Искам Вашето Доверие. Заедно ще успеем!

защото, мъжко дупе веднъж се е...

КОСТОВ МИ Е МНОГО ПО-ПРОТИВЕН ДОРИ И ОТ СТАНИШЕВ И ДОГАН ВЗЕТИ ЗАЕДНО! ДОКАТО СТАНИШЕВ НЕ СЕ КРИЕ ЧЕ Е ЧИНОВНИК НА КРЕМЪЛ И ПУТИН, ТО КОСТОВ СЕ ПИШЕ ДЕМОКРАТ, А ПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ЗАТРИЕ ДЕМОКРАТИЧЕСКИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА, ЗА ДА УПРАВЛЯВАТ ОТНОВО ЧИНОВНИЦИТЕ НА ПУТИН! КОСТОВ ЗАТРИ СДС! СЕГА КОСТОВ ЗАТРИ И ГЕРБ! А ОТ ТОВА НАЙ-МНОГО ПЕЧЕЛИ БКП, а КОСТОВ РУСКИ РУБЛИ! ЗА ДОГАН ЩЕ ГЛАСУВАМ! ЗА ТОВА ЛИЦЕ ТАМ НА СНИМКАТА НИКОГА!

Вного объркан мозък си. Дагонов = сава, местан = павел = ДС. Нямам думи срещу такива разсъждения.

Явно от едрият ти шрифт, си як комплексар ,интересно от къде черпиш информация за Костов, сигурно ще да е някаква дълбоко законспирирана.Аз считав че това е един умен и придвидлив политик.Всички слушат Костов и после копи пейс си го приписват,да ама не.Костов е десен политик и последователен.

Доган е по приемлив вариант от Борисов

Моля да обясните как Костов затри ГЕРБ? Той зорлем ли караше Бойко да реже ленти? Или не му даде да прочете втория том на "Винету"?

ГЛУПАК

Ти ще се жениш ли за Костов та го оценяваш по "противност".По-добре коментирай дали е вярно това ,което говори.Другото е клюкарстване!Костов е ВЕЛИК-показа защита на интересите на България като се опълчи и на САЩ и на РУСИЯ!Ама то трябва да имаш акъл ,за да го разбереш!

Milen Gagov

И как се опълчи...точно и...кога стана това??? След като подари Нефтохим-а на руснаците или като получи акции в американската"Марица"??? Муйка,не си мисли,че и ние като твоя Вожд кацнахме на Земята от...Бантустан малко след...Прехода,преоблечени цялото в бяло,но със задници по-червени,и от на...макаците!!!

както винаги точен и аналитичен. Костов е едниственият, който не ни заллъгва. ДА трябва да се предприемат много тежки тежки решение, да трябва да има строг контрол над монополите, да, трябва най-сетне този преход да бъде завършен, грабилите олигарси съдени и затворени, държавният контрол засилен.

Социалистическото правителство на Жан Виденов поддържа валутния курс при висок бюджетен дефицит, довежда до икономическия срив в края на 1996 и началото на 1997. Това довежда до хиперинфлация от 311%, срив на валутния курс и масови фалити на банки.Правителството на СДС, дошло на власт през пролетта на 1997, въвежда пакет от икономически реформи, подкрепен от МВФ и Световната банка, включително въвеждане на валутен борд, и икономиката започва да се стабилизира. Правителството на Иван Костов предприема и мащабни структурни реформи, свързани с приватизацията на държавните активи в икономиката. Още през 1998 е реализиран икономически растеж от 3,5%, а до 1999 инфлацията е сведена до 6,2%. Във външната си политика правителството продължава линията към членство в Европейския съюз. През декември 1999 г. България получава покана да започне преговори за присъединяване, които стартират през февруари 2000 г!!.................. Ако не беше Костов тогава България отдавна да е фалирала!

Обнадеждаващо е, че има умни хора в тая съсипана държава!

Хубаво е казано - Ив Костов разпродаде страната! Хубаво си го цитирал! А и после споразумение с фонда и банката! Ето това май не искаше Виденов и му го надръвчика! Ясно е сега!

Спокоен съм! Всичко си идва на мястото. Най хубавото на падането от власт на Борисов е ,че страхът който беше започнал да завладява хората ще изчезне и те ще могат да вземат спокоино и трезво своето решение за бъдещето си и това на своите деца.

Имаше също и 13-та заплата и 650000 работещи фирми!!

Тъпако,идиоти като теб вечно ще залъгват и малкото останали свестни граждани на тази кочина,в която точно такива като Костов превърнаха България!!! Не Костов драги мой,а стремежа на Западна Европа да си осигури нужните й..."съвременни роби"от които тя имаше нужда беше основната цел на приемането ни в Евросъюза!!! И не случайно драги мой,все още сме в разкрачената поза,при която хем сме в Евросъюза,хем сме...извън него,защото Шенгенското споразумение ни ограничава!!! А защо това е така,то попитай Вожда си-той може и да ти каже някоя...захаросана версия!!! Все пак и той беше част от дългите и все още незавършили години на...Прехода!!! Или пък не беше според такива като теб?!?

Ти си тъп нещастнико ,който робува и манипулира на червените идеи!!Той е вадил България от криза факт е,а твоите червени боклуци само я вкарват факт е нещастник!Кажи коя държава е просперирала с управляващи комунисти,кажи бе тъпанар!

"Изпуснах контрола над улицата" - каза костов на виденов, докато центъра на софия "вреше" от наистина недоволни граждани ( и селяни - лумпените и провокаторите нямаха място там, когато народа побеснее)! това го дадоха само един път по някаква телевизия!!! повече никога никъде ни се чу, ни се видя! това беше грозна картинка от която лъсна договорката...

Пак лъжи пак една жена каза,аман от глупости, чети днес и сега и се ориентирай.

нека да излезе вашия и да каже! Какво има толкова! Нали и Доган каза, че едвам са го изкарали на улицата, бил се скрил до полата на....Сега това го е казал Доган, ако лъже

Тебе май са те натиснали слухови халюцинации.

Какво се договориха с Добрев и Първанов 1997 г. Ама много искам да разбера!!

нали всички бяхте на власт след него.Защо не го осъдихте до сега ами само плюете. Щом не сте го осъдили вече три правителства след него,то това означава,че или няма за какво да го осъдите или сте негови съучастници. Само като чуете името му и краката ви омекват,защото за разлика от вас,той доказа,че може да се справя с кризи,а не да ги създава.

за това питам, какво са си говорили на срещите с Добрев и Първанов 1997 г. Ти кажи, пък аз ще ти отговоря!

пък какво общо има това с поста ми? Или като няма какво да кажеш,че включваш агенция една баба на ней ната....ми каза

Муйка,това можеш да го кажеш,ако имаше поне един друг такъв осъден!!! Това говори ли ти нещо??? Или в главата ти само...камбанки бият???

но думите му показваха как трябва да се управлява, посочвайки как не бива да се прави!!!!!!! Отдавна от НС не сме чували толкова умно и точно да се говори.

Костов е онова горчиво лекарство,което трябва да приемем за да се излекуваме.Останалото е сладникави обещания,които удължават агонията.

срещу блестящото, аргументирано, точно и аналититично изказване на Костов отговорът на завистниците и посредствениците може да са само баналните плюнки-клевети, които ДНЕС никому не правят впечатление.

Защо продължавате да повтаряте само глупостите на комунистите и.... то други май няма.... Защо не четете и слушате внимателно какво Говори Костов, а само грачите злобно! Или не помните какво се случи по негово време, или нарочно пускате редовните клишета на малоумниците, дошли след него - БГА, Кремиковци, Марици, сега Елена..... "Работещите" предприятия бяха закъсали - направо потънали, защото директорите им така искаха и защото руснаците не искаха вече да им купуват боклуците(както и ние техните)! Комунистите ги държаха до последно, за да "не останат хората без работа", ама заплатите идваха само от прясно напечатани пари......и кредити... Накрая наредиха на "предприятията" да не си плащат задълженията и банките фалираха.... НИЩО НЕ ПОМНИТЕ, ИЛИ НИЩО НЕ РАЗБИРАТЕ, или.... -вие може би само си знаете...

то да беше х.... да им го вкараш,а то акъл, няма как.

Борисов флиртуваше не само с носталгиците по комунизма, с цел да привлече част от хората на БСП. Още по силен беше флирта му с антикомунистите .Та нали така обезкърви сините и ги привлече на своя страна.Неговите привърженици не дойдоха от нищото.СДС ,ДСБ и ГЕРБ са скачени съдове по отношение на електората.Като гледах как Бойко рони крокодилски сълзи на сбирките на репресираните от комунизма ми беше и смешно и тъжно.От поведението му излезе ,че Станишев е наследник на комунистически сатрапи а Бойко е жертва на същите.А като им погледнеш биографиите май не се виждат кой знае каки разлики.

Браво, Ваньо, браво, Костов! Всичко е точно, само че не споменавай думата "пенсионер", защото на възрастните им настръхват косите, когато чуят името ти!

Спекулираш с бедните хора и си жалък. Само ще ти напомня ,че по времето на Виденов хората се бесеха,сега по времето на Борисов се палят. Разбираш ли...?

на възрастните не може да им настръхне косата както сега. Не забравяй, че червените им изядоха преди Костов и спестявания, много преди това пенсионния финд. Костов тръгна от нулата и пак успя.

Поздравления г-н Костов за последователната Ви позиция и непрестанната защита на десните сили. Моля Ви обаче да поискате ясно и силно гласовете на десните избиратели,защото Вие -сините сте алтернативата която може да изведе България от кризата в която се намираме и Вие можете да върнете надеждите на хората и стремежът им към щастие.

Като гледам на снимката Катето Михайлова и Костов си викам: брех отиде ом младостта на тези хора в служба на Народа ни! Как само са се състарили на тези банки! Виж Цочева само един мандат и как свежо изглежда!

Избирателна е амнезията на българите - Жан Виденов ни доведе до катастрофа, но за него никой не си спомня, а Костов, който ни извади от клоаката, е най-оплювания политик. ПО-УМЕН и ПО-ДОБЪР политик и държавник България НЯМА!!

Жан Виденов, та Жан Виденов! Това беше акция на соросовци за дестабилизация на банковата система с политическа цел! Защото 1995 г. - първата година на Виденов - беше една от най-силните стопански години на България през прехода! Ако не вярваш, разгърни статистиката!

Наборе,що не минеш да прегледаме простатата?Понякога засяга и мозъчната дейност...

Ти си просто едно зомбирано същество без капка собствена мисъл.

Спокоен съм. Сега вече от дистанция на времето става ясно кой кой е.Претенциите на неясни субекти да се представят за десни и опитите им за вероломното му завладяване се оказаха неуспешни.Дясното не е етикет,не се получава и по наследство. Костов отдавна говори за това,говори за принципите на дясното и ,че принципите са константа.Обвинявахме го всички,защото и ние като Борисов третирахме СДС като марка,но не марката е важна ,а какво стои зад нея.Важни са принципите.Костов застана зад тях,зад тях застана и Надежда Нейнски,зад тях застана Синята Коалиция. Това е дясното и е време повече хора да са наясно с това.

Пак да питам сигурно знаеш: Какво работи кака ЕЛЕНА КОСТОВА! Няма ли кой да ми каже?

НАСТОЙЧИВИЯТ ИНТЕРЕС КОЙТО ПРОЯВЯВАТЕ ПО ВЪПРОС ИЗВЪН ТЕМАТА НА ДЕБАТА.

какво работи,че не знаем пък и няма значение

Питай Цветанов!Той има всички в сейфа си.

мога да не работя още 9 живота... след като имах едноличните права над софийската митница "Деница" в Младост-3 :))) така, че и да ми изкопаете теменужката и да ми я препикаете - ми е все тая...

И аз се чудя?! Дали е олигарх-собственик на банка, фотоволтаик и кандидат да купи част от енергоразпределително дружество, като Цветелина Бориславова, или ПР агентка, сключваща лобиски договори за милиони, които потъват в джобчетата на позитански съмишленици, като Моника Йосифова... А, дали? Ама, надали...

И по твоето време беше така Г-н Костов само ,че тогава парите се наливаха в собствения ти джоп по точно фондацията на жена ти и не излизаха от там. Сега поне тези монополи имат персонал и отчисляват за заплати ,осигуровки докато при теб не се отчисляваше за нищо.

нали всички бяхте на власт след него.Защо не го осъдихте до сега ами само плюете. Щом не сте го осъдили вече три правителства след него,то това означава,че или няма за какво да го осъдите или сте негови съучастници.

И, с всичките тези пари, как не си купи човека някоя телевизийка, или вестниче? Да се славослови сам, както Дудука и Пеевци възхваляваха Бойко? Или пък да си купи с цигански гласове още няколко места в парламента? Така, както и социалистчета, и гербери правят на всички избори, а?

ти си жалък политически труп от много години! с радост може да минаваш вече за мумията на прехода! ти иване си жалък комунистически недоимък, неосъщественото съвършенство на бкп-то, производство на вЬшая партийная школа КПСС-а, и т.н.. и т.н.. ти си символа на непотребното нищо и въплащението на националното зло за всички социални и конюнктурни преходи ! костов пречиш! молЪм ти сЪ - махни се теменужко мизерна... !!! ...!!!...!!!

Изтрийте си пяната от устата, и, си взимайте хапчетата редовно. Бясът е заразен, една ваксина може да помогне на живеещите около вас. Но, за вас е вече късно!

ВЕЧЕ СМЕ ЯЛИ ТВОЙТА ПОПАРА ТИ СИ ОТ СПЕЦИАЛНА ПОРОДА УЛИЧНА

какво си ял(а), но нищо не си разбрал(а)! И най-лошото е, че повечето от българските граждани са като Вас! Жалко!

Хайде бе ДИРА, от кога чакам да публикувате последното слово като Нар.Представител на това.....! САМО ДА ПИТАМ ПАК: КАКА ЕЛЕНКА КАКВО РАБОТИ В МОМЕНТА!

Колко тъпи и безхаберни коментари на едно аналитично и тъжно изказване! Къде сте разумни и почтени българи?

Зад граница, бачкаме да си издържаме децата - ученици и студенти и старите родители с мизерните пенсийки

Продължавате да мятате думи без никаква полза. Необходимо е решение.За момента политическата класа е това което е и то благодарение на нас самите. Трябва да изберем управление на страната от това с което разполагаме. От това което виждам десния избирател може да бъде представен единствено от Синята Коалиция.Това са модерните хора на България базирали своята политика на принципи който отстояват последователно.

Този ми е също толкова неприятен, колкото СерГей и Местан

А Бойко ли ти е приятен,а !!! Осъзнайте се бе хора!!!

г-н Kостов, омрbзна ни да слyшаме и четем изцепките на опозицuята !!! Cтига толкоз ! Bремето не работи за Bас ! Oттеглете се с достоинство !!! Dошло е време и искаме да ни yправляват мозbци завbршили Xарвард YниверситeT и дрyги подобни престижни yниверситети ! имаме вече за премиер такbв човек и хората около него разбира се ! YVAJAVAM VSICHKI V PRAVITELSTBOTO ! TEZI HORA CA SE DOKAZALI !!!

Това изявление ми напомня българската пословица: "Крадецът вика - Дръжте крадеца!" Нека Костов не се прави на много хитър, а ни припомни при неговото управление какво стана с българската индустрия и т.н. РМД-та.

Учудвам се как има хора като тебе,които живеят непрекъснато със спомените за миналото.И като си припомни какво ще последва,по-богати ли ще станем? Хайде спомни си тогава времето когато доларът струваше над три хиляди лева и кой изправи държавата на крака. Типично герберско мислене....на кривото им и некомпетентно управление все тройната коалиция им беше виновна ...!!

Костов:"Тези два месеца избирателите трябва да си отговорят не кого харесват, те трябва да изберат този," ...който е най-малкото зло, защото за друго нямат никакъв шанс

НАЙ-МАЛКОТО ЗЛО Е САМИЯТ КОСТОВ.

...така е (на фона на всички останали познати) .... дано и той самият си е взел поуки от ставащото, защото миналото му не е безупречно ;)...

23 години демокрация, 23 години КРАЖБИ. Политиката в България е на заден план(ако изобщо я има). Политиката, по-точно подлъгващите обществото разговори на политически теми, ляво-дясно и други подобни бла-бла, са предназначени да прикриват обществено известната тайна, че ВСИЧКИ са във властта, за да забогатяват. "Учи мама, да не работиш" и "Преклонена главица сабя не я сече" са еманация на стремежа с минимум усилия да се постигне максимум лична изгода. А най-лесно просперитет и благосъстояние се постига, когато се КРАДЕ от събраните пари наготово. От кюпа-бюджета и всички останали обществени фондове, а също и ПРИВАТИЗАЦИЯТА! Тия 23 години, в една бедна страна, посттоталитарна, политиците главно СТАВАХА БОГАТИ и между другото, за да замажат очите на не дотам будното и неопитно в демократичните финтове общество, правеха някакви политически салтоморталета, за да симулират някаква политика. Е, няма как хем те да стават милионери, а и мултимилионери, хем държавата да се развива! За развитие трябват пари! А парите са в джобовете на партизаните! Леви гласуват за ултрадесни закони, а десни са в ролята на популисти левичари от 19 век. Политолозите вече са в будна кома - не могат да обяснят ЗАЩО ТОВА И ЗАЩО ОНОВА. Оценявайки ги от позицията на някакви политики. Няма политики в България, има само КРАЖБА и то ЯКА. ЗА ТОВА, ЗА КРАЖБА СЕ ВЛИЗА ВЪВ ВЛАСТТА! ВЪВ ВСИЧКИ ПАРТИИ ПАРТИЗАНИ ОБИРДЖИИ!!! Като оценявате от тази позиция случващото се в политиката в България, всичко става КРИСТАЛНО ЯСНО И ЛОГИЧНО! Разбират ли т.нар. политолози и социолози? FOLLOW THE MONEY! Това е България днес! Бай Ганю е жив и най-често срещан сред политиците! Докато ПОЛИТИКАТА не започне да предхожда КЕЛЕПИРА, ние на добро няма да отидем!!!

Заблуден жестоко ти си драги. Виждаш "зайчетата" които "бягат" по гребените на вълните, но за това което става в дълбините, хал хабер си нямаш. А в дълбините е започнало едно огромно подводно свлачище и съвсем скоро ще се появи и приливната вълна - цунамито. Потърси два-три планетарни параметъра, какви изменения имат. 1. Интензитетът на земното магнитно поле 2. "Вълната на Шуман" 3. Замърсяването на въздухът, водата и храната После пак си пей старата песен, каквото е било, пак такова ще бъде.

Колкото и да плюете,Костов има принципи и ги отстоява.Погледнете за справка всичките му интервюта и изказвания в последните две години и ще видите ,че именно той отдавна говори за нещата за които Вие говорите днес.Учуден съм на неговата далновидност и нашето късогледство. ДСБ и Единство или както и да се нарекат са хората които могат да се справят с тежката ситуация в която ни поставиха новите лица на ГЕРБ. Дали това ще се случи решението е Ваше, моето аз вече съм го взел.

И как ги отстояваше Костов тези принципи и това което прокламира сега всичките години на управлението на ББ? Или мълчеше, или го поддържаше и нито един път не го разкритикува така както прави сега. Ама най-лесно се рита падналия.

Не ми следиш мисълта.Препоръчвам ти отново да погледнеш Всичко казано от Костов две години назад. youtube за по лесно.Погледни и после говори.

Винаги съм гласувал за Костов,но...моля,като си взел вече решението си ,ми обясни като как Костов и ДСБ подпомагаха насраната столетница и дпс при обструкциите им срещу Борисов!???Защо

Браво Костов,браво Ваньо!Ти,който участва в разработването на план Ран-ът за геноцид на българският народ/от 8 млн. да останем 5 млн.,бърза приватизация за жълти стотинки на 2200 работещи предприятия,унищожаване на селското стопанство 5 млн.овце са унищожени и редица др.действия с/у БЪЛГАРИЯ/справка Гугъл план РАН-ЪТ/нямаш моралното право да критикуваш.Ти отне пенсиите на хората с твоята точкова система и пренасочи парите в разни фондаций,една от тях е на жена ти.Нима ти е толкова къса паметта,та не си спомняш как те натирихме от властта и 2 год.ни беше сърдит и не ни говореше? Ти,който остави хиляди хора на улицата след най-бързата и безогледна приватизация какво построи на мястото на унищоженото?Заедно с комунистите участваше в разработването на плана за геноцид/има пълния списък /не пречеше на създадените от Вас групировки,които денонощно издевателстваха над нас .В основата на днешната мизерия стои Вашата и на комунистите алчност,антиродолюбие,геноцид.Когато се радвахме по улиците,че сваляме от власт комунистите,които ни биеха,затваряха по лагери,не ни пускаха да мръднем от България Вие сте ни подготвяли капан.Откраднахте ,за Вас и Вашите поколения всичко до което се докоснахте.Лакомията Ви е безгранична.Сега,пак ни заблуждавате хвърляте вината на последното правителство за да може да се пренасочи гневът на народа в тази посока ида не се връща към истинските виновници.Този път няма да стане.Народният гняв трябва да се стовари с цялата си тежест върху Вас/БСП,ДПС,Атака/ Вие знаете защо!Кажи си Иване Бог ще бъде милостив и няма да ти изпрати по-тежки болки,отколкото ние ти пожелаваме!

Много е жалко, когато един като вас "Българка" може да ползва техниката за да получи информация, но не може да разчете и разбере информацията и да мисли. При наличието на такива като вас, ще идват на власт мутри,милиционери, физкултурници и послушни дупелизци. Такива като вас се подвеждат от схемите обработване на общественото мнение на ДС/БКП/БСП/НДСВ/ГЕРБ/"България на гражданите" без основания и с изопачаване на истината. Схемата е ясна - тези които са умни, могат да управляват трябва да се оплюят и очернят, за да бъдат отстранени!! Гордо звучи "Българка", но неприятното е че се представя като тъпа!!!

За огромно мое съжаление, Вие сте прав. И аз имам около себе си няколко българки, дето са като слепи котета. Мъркат ли мъркат само, и са все гладни и гадни.

Ти,които се изживяваш като разбиращ,какво си разбрал?Тъпите българи са тези,които не се съгласяват да живеят тъпо и не са на Вашето мнение.Значи много,ама много тъпи българи има.

+100

Учудвам се как има хора като тебе,които живеят непрекъснато със спомените за миналото.И като си припомни какво ще последва,по-богати ли ще станем? Хайде спомни си тогава времето когато доларът струваше над три хиляди лева и кой изправи държавата на крака. Типично герберско мислене....на кривото им и некомпетентно управление все тройната коалиция им беше виновна ...!!

Не знам дали знаете, колко много трябва да се срамувате от себе си?!

МАЙ ТОТАЛНО СИ СЕ ОБЪРКАЛА!След избухването на демокрацията правителството на Андрей Луканов кани екип от 22-ма специалисти от Фондацията на националната камара на САЩ, начело с Ричард Ран и Роналд Ът, за да разработят "Проект за прехода към пазарна икономика и демократичен капитализъм". Към тях се присъединява и екип от 29 български специалисти

Да,точно така.Ако не си чел,прочети как да се извърши този преход.Червения Георги Тамбуев След като се запознава със съдаржанието му казва"Настръхна ми косата.Това е геноцид"Аз съм гласувала за Костов,защото бях излъгана и до ден днешен никой не може да ме убеди,че той не е съучастник във всичките игри до сега.Уважавам всички БЪЛГАРИ барабар с тяхното мнение и не бих си позволила да обидя никого.Ако не си крал,значи сме заедно на дъното.С уважение БЪЛГАРКА!

Много добро изявление

Костов, ти подписа престъпните договори за Мариците, заради които хората не могат да си плащат тока. Договорите ги има ги на сайта на Народното събрание, не можеш да лъжеш вече.

Костов да каже за договорите за Мариците!

Тея договори дето Р. Овч. ги подписа ли? Я ги отвори на последната страница

Аз ще ти кажа за Мариците. Костов е подписал меморандум за инвестиционно намерение ,дано знаеш какво означава това. Договорите и параметрите в тях са подписани от правителството на Царя. Това е истината и стига празни приказки,моля.

В. Сега от юни 2001 - четете какво точно е подписал и спрете да повтаряте като папагали! Отворете си разбивката на добавките към тока и вижте кое точно ви натоварва !

Време е господин Костов да разбере, че мястото му в парламента вече е студено