Костов: Няма да се оттегля. Кунева е последната червена кукувица в синьото гнездо

Няма да се оттегля, защото оставам изразител на волята и интересите на сините избиратели, обяви лидерът на ДСБ Иван Костов, след като вчера СДС реши да не участва в Синята коалиция на изборите догодина. Противници на това решение от СДС заявиха, че омразата към Костов погубва партията.

Обратно в новината

Коментари - Костов: Няма да се оттегля. Кунева е последната червена кукувица в синьото гнездо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

'Кукувиците' са близки до семейство врабчови. Много от тях снасят яйцата си в гнездата на други птици. Най-известният пример е европейската обикновена кукувица. Малкото и, което се излюпва в гнездото на другата птица, изхвърля навън всички останали. Кукувицата живее в планините и горите. Тя се храни с космати гъсеници, които унищожават широколистните дървета.Кукувиците снасят яйцата си в гнезда. Гнездата обикновено са на по-малките птици. След като майката ги остави тя не се грижи за тях повече. Малките на кукувицата се излюпват по-рано от останалите пиленца в гнездото и имат инстинкта да избутват другите яйца от гнездото.

Руиз

Костов разочарова десните ,разруши дясното пространство, отблъсна хората от себе си ,руши вдясно и се смее, спокоен си е, не му пука- Костов сам се унищожаав, в следващия парламент и помен няма да има от него. А тук някои двама-трима които го хвалят са жалки сини комунисти: зер той е като другарят Сталин - вожд, непогрешим, слънце!

Присмяла се куката на кривото дърво. Сигурно в библиотеката на УНСС още пазят трудовете на другаря Костов от 80-те, където величае светлото бъдеще на комунистическата система. Да си бил пръв нагаждач сред комунистите и после да се посиниш до неузнаваемост от демократизъм, това всеки го не може! Но Ванката Костов не е кой да е!

то много бил възпитан г-н Костов пред половин България да наречеш независимо за коя жена става въпрос кукувица егати възпитанието има този човек с претенции за политик.

Май само заглавието си прочел. Прочети още две три изречения. Няма да те заболи ръката, обещавам!

На гишето "Затрий България"

На ул."Посирано"20

След Стамболов, Иван Костов е единственият успешен български министър председател!

Явно идиотизмът някъде е пуснал дълбоко корени.

От 1944 ги пуска и не може да се отървете!

АКО ИСКАШ СЕ ОТТЕГЛЯЙ КРОКОДИЛЕ. БЕЗ ТОВА ЗАТРИ СДС-ТО С ТВОЕТО ПРИСЪСТВИЕ. ТО Е ВЕЧЕ МИНАЛО, И 1%НЯМА ДА СЪБЕРЕШ НА ИЗБОРИ.

Иван Костов - един арогантен и досаден рудимент на българския политически преход - внесе в Народното събрание предложение за декларация за асимилация и етническо прочистване на турците в комунистическа България през 80-те години на миналия век и депутатите приеха декларацията. Без да се замислят за съответна реципрочност от страна на Турция за изгонените и ограбените тракийски българи. Българските депутати не признаха и турския геноцид през 1915-1917 г. над арменците, докато френският Сенат прие законопроект, криминализиращ отричането на всеки геноцид, признат от френските закони, включително арменския

Куневица не е била червена. Костов е бил червен, преди да посинее. Ако се гледа семейството и, то на Костов съпругата му също е била партиен член. Защо тогава журналисти го оставят да си плещи тези глупости и не го подсетят, че точно той няма право да дава подобни изявления?

Ванка,никакво отегляне...ако и от ДСБ те изхвърлят-прайш нова партия и после коалицийка с тия де са та изгонили...анадънму

Моят преподавател по Икономика на социализма във ВМЕИ "Ленин" и неуспял кандидат партиен член пак нещо го раздава демократ. Явно заграбеното от Бандитската МУ приватизация не му стига.

Нито другаря Костов,нито другарката Кунева ще се отеглят.Народът ще ги отегли,въпреки милионите които ще хвърлят предизборно за изглаждане на несъществуващият им имидж.Тези хора нямат срам,свян и достойнство.Това са псевдо политически марионетки като другаря Първанов.Времето и на тримцата изтече.Отдавна трябваше да си отидат.Колко жалко,че ще го разберат в изборната нощ когато разберат,че освен семействата им никой друг не е гласувал за тях.

Защото Костов не е червен хаха. Част от дисертацията му:Оригиналният източник на общите идеи и концепции в теориите на растежа не е буржоазната икономическа теория, както все още някъде се счита, а съветската икономическа мисъл и практиката на социалистическото строителство. Така, че никак не е необходимо анализът им да се провежда по интерпретациите на буржоазната икономическа мисъл. Генезисът на теорията за икономическия растеж може определено да бъде отнесен към 20-те години на века. Идеен автор е Владимир Илич Ленин. Ленин е идеолог и стратег на индустрализацията, а именно концепцията за индустрализацията е първата макар и непълна форма на теорията за икономически растеж.

Браво г-н Костов по далече от котило на клакьори .Веднага започнаха да тичат по телевизиите с.Софянски и други . Ще гледаме сайра .Кой сложи Янев в СДС,много бърза се забравя.Всички сме с ВАС Г-Н Костов.

Да ,да точно така беше! Само че при Беров можеше да се прави бизнес от всеки който имаше хъс и акъл докато при бате ви Ваньо и другите, бизнес правеха тези на които им разрешаваха или даваха.

Ванка,прав си брат...никакво отегляне! Мойш ли-влачи

лостов си го е заслужил и да изчезва.пп и да си вземе тоя мертек с него

лостов си го е заслужил и да изчезва

а костофф е първата червена кукувица! разрушителя на бг. браво ванйо, браво костов, браво дърявна сигурност! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много Хубаво го Каза: Червена Кукувица, Поздравления.

Отново тема, в коятко коментарите (вече 250 на брой!)надвишават десет пъти коментарите по другите теми. Защото става дума за най-големия български политик и държавник на прехода- Иван Костов! Костов форевър! Той е велик!

+1

подкрепям!

Творението на перестройката- СДС- на боклука! Остава единствената алтернатива на червените- ДСБ! Костов завинаги!

Браво Костов, браво Ванка ! А,бе, наборе, я си гледай пенсииката и остави младите да работят?!

А, без тези калташки и ченгесарски чрез Беров, БСП доведе мутрите, а Костов се бореше срещу тях за да достигне страната ни най високия стандарт, а не както сега при Боко да се бори за последното място с Албания за последното и предпоследното място.

Костов постигна стабилизация в най-смутните времена, което е голям успех. НО МНОГО МОЛЯ - изобщо не се бореше с мутрите и корупцията. Напротив остави ги да се развиват. Това му изяде главата.

Това е именно едно от нещата, за които му дърпам ушите от време оно .

Костооов ,Костов! Пълна куковица си ти. Най-добре в последните 23г. се живееше при Беров а не при теб. Освен ака не говориш само за твоето семейство и 5-6 солташака около теб!

Драги "наблюдател" ти си бил по-кьорав от мен?! Нали точно при Любен Беров, с мандата на Доган, започна катастрофата, която после комунистите приписаха на Жан Виденов, който не носи чак такава вина, а бе набеден от другарите си. Катастрофата почна от Беров и свърши при Виденов с идването на Костов!

Който не иска Костов, получава ББ с гарнитура Цецко, а за десерт Искра Фидосиева.

Сега вече всичко е ясно - кой не скача за Костов е комунист !

Иван Костов е всепризнат "борец" срещу омерзителния комунизъм и БКП! Ето, повече от 30 г. той се бори (нощем под юргана) срещу партийната секретарка от БКП, другарката Елена Костова

Много го мразите този Костов, явно ви бърка в джигера, комунисти от БСП и ГЕРБ, които сте на светлини години от интелекта му. България никога не е била по силна в най новата ни история от управлението на СДС и колкото и да се гърчите от злоба пред фактите се застава мирно.

GG, това, че си антикомунист го намирам за чудесно. Но относно фактите за това черно циганче, прегледай ги пак, моля те!!! По внимателно. Имаш нужда.... ЗАТВОР за МАНГАЛА!!!!!

Затвор за расисти като теб!

Ваньооо, айде бе! Чакам те догодина наесен. Знаеш ли какви изненадки съм ти подготвил. Малииииии, много ще се забавляваме.

Твърд, като Съветския съюз! Тази власт с кръв я е взел и само с кръв ще я даде по стара ... традиция! Костов, Костов ... къде са ти децата, и тях не успя да задържиш при себе си

Абсолютно кретенско изказване, типично за повечето малоумни червенократунковци. Костов можеше да фалшифицира изборите през 2001 и да остане на власт, но е демократ и не го направи, което е най-голямата му грешка. Костов отказа да влезе във власта с НДСВ и БСП, както му предложи Цървула. Костов си подаде оставката като лидер на СДС след загубата на изборите през 2001 г. и отказа да се кандидатира за новите вътрешни избори. Примерите са хиляди, но тъпаците продължавата да бълвате змии и гущери.

Много моля това черно мангалче (това е метафора и не се визира само тъмния цвят на кожата му) да вземе пак да се разсърди на целия народ и да млъкне. Да спре да говори и да се показва по телевизиите, за което си плаща, разбира се. Така ще е най-добре. Иванеее, Иванееее, циганин мръсеееен, не разбра ли. че от вчера насам вече си политически труп на доизживяване. Кажи "адиос" на парламента.....

Костов, оттегли се за благото на България. Хиляди сини избиратели не могат да гласуват за синята идея и разпиляват гласовете си по измислени десни сдружения вместо да обединят гласовете си в едно. Процентът гласове за ДСБ го доказва. Припомни си Александър Лилов през деветдесетте..

Костов сам, но горд и никога на колене пред червената пасмина. Не съм гласувала досега, сега вече зная коя е единствената дясна алтернатива и поради това ще гласувам за Костов.

Моме, ама знаеш ли какво означава политическия термин "дясно"? Отг: Най-често се отъждествява с "консерватизъм" по отношение традиционни ценности и национален суверинитет. Де ги тия общо-национални интереси при другара Костов?

Защо никой от уважаемите писатели във форума дума не обелва за Жан Виденов например?! Ами нали за да ги продаде Костов, преди това "левите и модерни бизнесмени" от БКП/БСП "малко ги доведоха до фалит". Май доста пари има още ДС щом има платени драскачи по форумите след 22 години "преход".

Едно пропускаш само. Костов ги продал, а защо никой не пита кой ги купи???? Кой преди това взе парите от държавата и кой ги купи??? Не бяха ли точно комунистите, които малко преди това ги доведоха до фалит същите тези неща, които Костов продаде???

Историята на тази нещастна държава на предатели и негодници, на лумпени и мутри, познава два истински случая на падение. Единият е на Никола Гешев, бавш член на БКП и последващ нейн джелатин, а другият - на Иван Костов - преподавател по политикономия на социализма, днешен демагог и невероятен подлец. Какво ги обединява ли? Първият - че е равен на бога и че решава кой ще живее и докога, създател на Тато, а вторият - болен за власт и милиони на влог в Швейцария или където той си знае.С неговия манталитет може и под под на свинарника на тато му. Но и двамата са отклонания от човешкия род и отровители на цяла една нация. Доброто е, че един ден отиват в небитието. Диалектика.

Парите на другара Костов са по-вероятно в семейната миланска банка на зет му, където се "труди" като анализатор и дъщеря му Яна.

Г-н Костов,сега ще е е по добре пак да замълчите ,както преди време.Достатъчно ясно е ,че вече нямате подръжници.

Точно затова сме на този хал, защото няма подръжници. Всички се налапаха с комуноидните плюнки по него и понеже самостоятелно нямат мозък да мислят се хващат за все по-големи измекяри. Никога с този тъп народ няма да има бъдеще България!!!

Ако бяха повече умните като теб, България нямаше да има и настояще! По-долен и продажен от Костов няма!

Значи какво - нищо особено не се било случило вчера, само някакво си там документче отхвърлили, всичко е мед и масло, СК продължава да се управлява от Командира, не бойте се, деца?! Няма такова дебелоочие като Костовото! Или, както казва д-р Михайлов, май наистина става дума за психопатологични отклонения...

Хубава работа г-н Костов, бива ли така да се закачате с почтените дами в политиката? :)

Иванееее... Кука ти на тебе главата!

нещо от два дни лицето Борисов ми се губи. От неделя не се е весвал на екрана по вечерните новини, мълчи, крие се. Снишил се е пак, както казва Тато. чака явно някой похвала да дойде с вятъра от Запад че да се изхвали.

Ветрец нежен не ще да повее от посочената-от-Вас посока, Колежке . Само бури подир бури . Дано След Потопа Нашето Ноево творение остане в Земята Ни !

Бах мааму! И са ко шъ праим? Къде шъ работя, като ме изритат от парламента? Кой шъ ма вземи такъв некадърник? Барем кофите да ми дадат да чистя (по цвят на кожата отговарям на критериите), ама като съм свикнал да не работя... мама му стара...

Костов е един и то несравним. Няма как да бъде разбран, защото е Голям. Зрителите на Слави, феновете на Пайнера и други такива, няма как да разберат, че това е единственото ни политическо богатство! Ще гласувам за Костов!!!

двама се засега във форума, познавам и други, да развием лека просветителска дейност на хората, за да стане по- добре за всички

Алоуууу, Дида, позволи ми да не съм зрител на Слави, чалгар и т.н., а един добре образован интелегентен млад човек. Крадец като Костов трябва да бъде обесен на жълтите павета. Представете си гледката само! Жълто (павета) и черно (костов) в мен се преплитат. Дида, ела на себе си! Аман от зомбирани кукувици.

тази злоба не е нито на "млад", нито на "образован" и да те попитам, какво ти открадна, защото аз мога да ти кажа на мен какво ми даде безвъзмездно?

С теб съм.

Голям е костов - даже е един от най-големите крадци досега в историята на България. По негово време всички мутри узакониха бизнеса си, разпродаде се държавно имущество на стойност 25 млрд. само за 1 млрд. на близки до него фирмички, съсипа се икономиката на България, уби се средният и малък бизнес и се напълни държавната администрация с некадърни сини мижитурки. Заради този боклук костов се върнахме поне 20 години назад. И все още се намират индивиди, които малоумно да си дават гласовете дза един крадлив мургав бивш комунист като костов !

Гледам внимателно Слави (и лъкатушенията с и около него) ... Пайнер и МузикАутор са ми на Работната Маса ... Ха сега, ако обичате, ме научете как Всички Заедно да помогнем на г-н гл.ас. ( А защо-не на някой още по-голям ?! ) да Стане Наистина-Голям ?!

браво! изключително точно!

Много захлюпени хора има на този смят моме, и ти си една от тях.

Мила,много си зле.Иди да се прегледаш при личния.

Все още робуваме на старите клишета, като "ляво" и "дясно". И сега нашето общество продължава да живее в друга епоха! Няма дясно, няма ляво! Има политическа олигархия която си върти властта, сключва споразумения, зад гърба на обществото и разбира се защитава интересите на финансовата върхушка. Обществото в България, все още не осъзнава, че представителната демокрация не може да защитава интересите на хората. Реален контрол,върху политиците едно общество, може да има, само когато народа може да отзовава и търси криминална отговорност, за действията на избраните управници. Реален контрол, може да има, когато всички важни решения( като концесии, членство в даден съюз,военна намеса, нови закони и укази) се взимат с електронен референдум. Реален контрол, може да има, когато се махне процентната бариера, облагодетелстваща големите партии. Защото слагането на подобна бариера, означава лишаване на представители, на определени части от обществото. Аз гласувам за Хикс, но той не минава 4% бариера и моят глас се прикрепя към друга партия. Това е узаконена подмяна на вота

Отдавна вече не се снася нищо в синьото гнездо. Заблуда е че има някакво бъдеще. Народа е мъдър и незалаг на неперспективни. В коалиция 3-4% а без 0.3-0,4% - само роднини....хаха.