Лабораторията на Костов: Мюсюлманската партия рекетира

Българското общество редовно е политически рекетирано със заплахи срещу социалния мир, а мюсюлманската партия си е извоювала статут на неприкосновеност.

Обратно в новината

Коментари - Лабораторията на Костов: Мюсюлманската партия рекетира | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Необходимо е да се направят незабавно две неща на първо време: - забраната на всички партии на етническо-религиозна основа - въвеждане само на задължително Христианско вероучение в училищата.

Само факти!!! ДПС беше изолирано от властта само при правителството на Костов и двете правителства на Борисов!!! При всички останали правителства турците си развяваха байрака празнично........Когато фактите говорят и боговете мълчат!!!!!

и тоя плаче за вдигане на реитинга това е на мода сега *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Превъзходен анализ. Може да послужи като основа за положителна промяна на политиката на държавата в засегнатите сфери.

Ваньо КОСТОВ, на улав ли се правиш, бързо ли забрави, че по твоя инициатива, подкрепена и от другите национални предатели и еничари, НС прие Декларация, с която призна Възродителния процес за Геноцид, именно над избирателите на тая партия, дето плюеш. МА НИЕ ПОМНИМ!!!

Ръководството на "тая партия" сътрудничеше на комунистическата власт преди и след това.Да не говорим за емблематичната целувка на Орлов мост.За това ръководство бяха думите на Костов "проклятие за България". МА И НИЕ ПОМНИМ!!!

белия циганин разпродаде България, даже направо я подари.

АЙ СЕГА ДА ПРИПОМНЯ: ПО ВРЕМЕТО НА СДС 1997-2000Г. БЕ СЪЗДАДЕНА И ОРГАНИЗИРАНА НОВАТА ЗДРАВНА СИСТЕМА В БЪЛГАРИЯ. ПО ВРЕМЕТО НА ДРУГАРЯ ИВАН КОСТОВ -КОМАНДИРА. А СЕГА ЛАПАЙТЕ МУХИ ЗДРАВНО ОСИГУРЕНИ БЪЛГАРИ. ПО ВРЕМЕТО НА СДС И ИВАН КОСТОВ ПЕНСИИТЕ БЯХА НАМАЛЕНИ НА ПОВЕЧЕТО ПЕНСИОНЕРИ КАЗАНО ПРОСТО ОГРАБЕНИ. ТОЙ ВЪВЕДИ ТОЯ НЕНОРМАЛЕН ПЕНСИОНЕН МОДЕЛ ДЕТО ХЕМ ТИ ТРЯБВА СТАЖ ХЕМ И НАВЪРШЕНИ ГОДИНИ. МРЕТЕ БЪЛГАРИ. А СОФИАНЦИ ИМ ВРЪТНАХА ЕДИН ПРОСТ НОМЕР СПРЯХА ПРОДОВОЛСТВИЕТО ЗА СОФИЯ И ТЕ ОГЛАДНЯХА И ИЗЛЕЗНАХА НА УЛИЦИТЕ.

Забелязал съм ИНТЕРЕСНА ЗАВИСИМОСТ: Когато тоя "мавър"(и такива от неговото котило) не е във властта изявленията му са пределно ясни и логични, но когато се докопа до властта стават едни "ластични" и а логични!

При Борисов това не е в сила - той е алогичен само осем дни в седмицата (да ме прощават Бийтълс!), през останалите дни е нормален.

Ако има значение моето мнение - и това за останалите дни от седмицата е силно преувеличено!

Лаборатория по Неокомунизъм "Костов". Заповядайте.

Mного хора с основно са по образовани от тия с вишу тапунгери. Hито знаят историята на бг ,нито нашите писатели и поети. E тва ако не е неграмотност маината им на вишистите от които можеш да научиш само стоики ,простащини и аз тва ,аиде бе...

Простотията не ходи по гората,а по форума.Една от причините България да закъса толкова.

Прав е във всичко. Със сигурност много хора са съгласни с него. Но не му прави чест, че го казва сега, когато вече не е фактор в политиката.

Тоя черен Иванчо ли е прав, че тоя дано го хване някоя неизлечима болест да пукяса. ТОЯ СЪЩИЯ АКО СТЕ ЗАБРАВИЛИ СЕ ЦУНКАШЕ С ДПС . Я си смонете за декларация че голямата екскурзия е било етническо прочистване. НАЛИ ТОЯ МРЪСНИК Я ВНЕСЕ. Че по негово време през 1997 -2001г. ДПС дръпна и стана силна. Тоз продажник ли. Сега щото никой не го бръсне за нещо и взе да дава акъли и патриотизми. По негово време се продадоха най-много предприятия на турците.

Как да не се възхищавам,толкова точен ,без забележки! Костов ,отново си на ниво-друг политик толкова плют ,но толкова зрял ,силен,помнещ се и от "червените боклуци" не виждам.Бъди жив издрав!!!

гладната провинция се обади

брилянтен анализ на Kостов и сътрудниците му. би трябвало да се про4ете пред европеиския парламент и всеки ден, всеки един да го чете и работи за това Eвропа да се очисти от тероризъм. и да, дпс наистина спомага редикален ислям да се настани в нашата страна, освен всички други престъпления,които не е спряла да върши и които са изброени в доклада.

Ай да си спомните преди няколко години бе внесена една декларация за етническо прочистване извършено през 1984 -1989г от БКП от ДРУГАРЯ ИВАН КОСТОВ ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО ЛЕНИНИЗЪМ СОЦИАЛИЗЪМ И ВСЯКАКЪВ ИЗЪМ. същия тоя измамник и крадец

Изключително точен, впечатляващ анализ! Браво Костов! Дано Ви чуят! Борисов, чети и действай!

Миглена Кунева е Домъкнала една Шпионска Турска Партия- НПСД, която включва хора напуснали ДПС преди 4-5 месеца, заради това че НЯМА достатъчно за крадене, за всички които бяха в ДПС. Тая партийка има 1,5 % от гласовете на изборите, и колкото по- бързо бъде извадена от правителството, толкова по- добре. Има много други партии, като Глас Народен, които също имаха около 1 % на изборите, които можеше да сключат в Реформаторския блок.

...отказа на Доган /чети Турция/ да им "даде" Родопите, отказа да пусне косовари в България и направи всичко възможно да отдалечи България от зависимостта на Русия. Това не му простиха външните сили и нашите националпредатели. Оня ден Валерия Велева отново подметна за "корупцията" на Костов, но от 2001 г. до сега никой нищо не доказа, дори не каза нещо конкретно. Истината е, че СДС дойде на власт когато българската икономика беше тотално разрушена /доларът = 3000 лв/, а в края на 97 г. дадоха добавки на пенсионерите. Затова си докараха от Мадрид стария комарджия бай Симеон, който превърна България в разграден двор.

на Костов е добре да се прегледат годишните класации на Transparency International от 1997 г. (до тогава сме били извън класациите даже...)! Ще видите ниските нива, от които сме тръгнали и че в края на управлението на ОДС (Костов) дори сме доста пред страна като Чехия. След това като индекс има едно незначително подобрение при "величеството" (по-скоро инерционно и дължащо се на първоначалното огромно народно доверие), а после отново спад. Основно приватизацията се извършва при ОДС - значи това правителство е било подложено на най-силния корупционен натиск и беше логично при него корупцията да е най-висока. Но не е!!!

Бъди по-точен $ : lv. 1:3200.

И #Кой е виновен за това??? Костов разбира се.... Ако беше изчистил корупционната зараза в СДС както го насърчи Петър Стоянов на времето сега Костов още щеше да е премиер, а ДПС да са малка групичка в парламента без влиянието, което имат в момента в съдебната власт. Дали е нарочно или без да иска историята ще каже...

Ченгетата щяха да го свалят веднага както свалиха Филип Димитров, нямаше да има приватизация и сега щяхме да сме като Беларус (в най-добрия случай). Генезисът на "корупционната зараза" основно е с маршрут Кремъл/Лубянка-БКП/ДС. Ако погледнем актуалните класации по корупция на страните от бившия соцЛАГЕР, ще забележим желязно правило: колкото в една страна руското влияние е по-голямо, толкова страната е по-корумпирана! Самата Русия е от най-корумпираните (след 130-място, а за 2012 г. е с корупционен оборот от над $3 милиарда; РБ е 77-мо място)!

Както винаги Костов е прав.Изолирането на ДПС от властта е пьрвата крачка за справяне с проблема. Това се случва единствено при управлението на самия Костов, и при двете правителства на Борисов. Ето и защо атаките и кьм Костов, и кьм Борисов от страна на Червените Боклуци и приятелите им от ДПС са най-яростни....... Успех на второто правителство на Борисов, изолацията на ДПС ще му докара доста атаки отвсякьде, но това е правилният пьт на Бьлгария!!!

Още през 1990 година умните и родолюбиви хора предупреждаваха за това, което ще се случи, че ДПС ще искат още и още, до безкрай! Но не, имаше индивиди, които заради лични интереси погазиха, това което българите са пазили 1300 години! Истината е, че такива като Иван Костов затриха България за има, няма 20 години! Сега и да пишат и говорят истини - подир дъжд качулка! Сигурно и сега пишат пак заради лични причини, защо ли мисля така?!

Костов постигна икономически ръст след разрухата на Виденов - в пъти по-трудно, отколкото просто икономически ръст при други обстоятелства. При това вля демократична енергия в странта, която не беше помръдвала към демокрация де факто, а само на Конституция. Костов има сбъркании, но е един от най-големите политици и експерти в политиката на България. Няма сравним. Борисов е решение само временно, конюнктурно. Борисов има практически способности да игнорира негативни фактори от ниско ниво. Но няма способността на Костов. Костов е ерудит, повечето останали са ниска топка. Истината е, че в България от Костов насам се разиграва ниска топка и се намират съответните играчи за нея. Това че изтърва властта не е негатив за личността в политиката! Дори показва колко е бил напред! Истината е, че изгуби избори от човек, който обеща да поправи всичко за 800 дни. Ето това означава, че не Костов е простият, а народа ни, който повярва на дедови диветини-дивотии. Ако народът ни не беш повярвал на Симеоновата заблуда, щеше да е не друг, а Костов избраникът. И икономическият ни ръст нямаше да спре и да се обърне след това при Станишев през 2008 в икономически спад за резил - след най-големите инвестиции, които България е виждала в историята си.

толкова си зле Добре че Костов го насадиха външни фактори 1997г. зимата CNN идва в БГ то 2 седмици преди падането на Жан Виденов. Седмицата преди да падне правителството на Жан екипа на CNN е хванат да използва специални разузнавателни средства и изгонен от България. Иван Костов тогава 1996 -1997 го нямаше на стачките когато падна правителството той взе че се качи по точно го качиха. Ако сте забравили той бе и финансов министър по времето на Филип Димитров.

историята! ДПС беше изхвърлено от СДС (от независимото дружество за правата на човека) от сменилия председателя Илия Минев Румен Воденичаров (ДС). След това с важната намеса на тогавашния президент Петър Младенов беше съдебно регистрирано като етническа партия (чети за това проф. Николай Генчев!) и капсулирано. А Иван Костов още по време на своето управление нарече ДПС (партията ДПС и нейния елит от ДС-ченгета) "проклятието на България"! След това "царе" и комунисти (а накрая и атакисти) правеха тройни коалиции!...

костов,много,много закасняваш с топлата вода.беше време когато вместо да огабваш;пенсиите и да ни правиш крепостни на американските зентрали...сега касно е либе за китка. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво,г-н Костов,дано има кой да Ви разбере! Жив и здрав бъдете!

Мина времето когато за всичко беше виновен Костов.ДС+БКП създадоха ДПС много преди Костов да дойде на власт.

кратко ясно и разбираемо.всеки българин със средно образование,та даже и с вишo,знае това.Kажи иване,защо нищо не се промени за 25 години?Tова е важно!

Не е нужно да имаш виШо, за да забележиш промените. Не знам защо си измисляте. Промени има огромни! Половин епоха. Половин, защото сме на около половината път, за да стигнем до някаква демокрация. Не съвършена, а някаква. В момента напредваме. Не мога да скрия убеждението си, че го правим почти единствено поради членството на България в ЕС.

Зад ДПС стои външната политика на ТР, а зад ТР стоят САЩ. Затова БГ политиците страхливци не смеят да кажат нищо на ДПС. САЩ виждат пред себе си продажни страхливи БГ-раи-политици и ги въртят както си искат. Няма БГ политик, който поне да изтъргува част от геостратегическото положение на България за нейна облага.

Дпс са си чиста проба местни крадци и измамници! Турция седи зад Корман и ко!

ДПС и Доган са креатури на КГБ и ДС! (Петър Япов и не само той) Доган никога не е признаван в Турция (едва миналата година Лютви Местан успя да установи някакви контакти на държавно ниво)! Но Доган и кликата му (все ченгета) винаги са се опитвали (често и успешно) да заблуждават както турското, така и останалото население в в противното.

като никога съм съгласен с Костов! ДПС рекетира всички у нас! Трябва да се вземат МЕРКИ!

Хубаво, хубаво, ги реди другарят Костов, най-големият крадец в историята на България, но имам забележки в 3 области: 1. Какво направихте вие по въпроса, докато бяхте на власт, освен, че крадохте като за световно? 2. След поредните атаки в Париж, какъв европейски етнически модел ви се привижда? Само при Съветите нямаше етническо напрежение и изглежда този модел е най-правилен. 3. Дпс обичат баницата точно колкото и вашата партия и заливането с бежанци и ислямизацията на България само ще докара други крадци в управлението, които ще вземат техният дял - да, това са вашите партньори. Очевидно поредното изследване което цели да раздели нацията и да запази статуквото, но този път самият Костов прибягва до етническата карта! Явно добре са го ужилили в една банка...

елементарен!

Като ви се каже истината боли и си заравяте главата, а после нямало оправия. Ами сложете си пак Костов на власт тогава.

Поне коментарите по тази тема тук! С тая ченгесарска мантра за "крадеца Костов" от 15 години сложихте "прът в колелото на историята" както се изразяваше един вонящ на мастика ваш кумир!

Да напомням ли че в 15-те републики на СССР имаше около 200 националности?

(републиките). Имаше една Карело-финска. Но много бързо остана без население (умни са финландците и бързо се ометоха във Финландия) та я закриха. После пиле не можеше да прехвръкне през границите! Та, искам да кажа, че с репресии се поддържаше мира в СССР - както във всяка диктатура!

Това е човекът,от Който започва планът РАН-ЪТ Геноцида над Българският народ,по нареждане на Американците.Този Циганин е долен Лъжец и ПРОДАЖНИК!!!Да не говорим ще дъщеря му е работила във КТБ,и на каква заплата е била там.

На кой да вярваш??? До скоро и аз мислех като тебе, но преди 3-4 месеца по TV имаше интервю с Ран и той каза, че това, което е направено в България няма нищо общо с неговият план, ами е изопачена и изродена версия. Ран искаше диспут с нашите политици - д аизлязат двамата по телевизията и да обяснят позициите си., но никой не се обади. Всички се изпокриха като мишки! Защо не излезе Ив. Костов да обясни какво пишеше в плана и какво стана? Нали и той е участвал в приемането му? Когато Луканов е предложил планът на националната кръгла маса, Петър Берон е казал, че и злятен план да им предложат, те със социалистите няма да го изпълняват. До края на 1996 повечето от предприятиоята ни бяха все още държавни, като някой работеха на ишлеме - завода за гуми във Видин за Мишлен, завод за батерии в Никопол за Варта. Дойде СДС на власт и е#а мамата на Българската икономика... Виденов може да имаше много други грехосе, но на икомомиката не посегна. Сега съм по- склонен да вярвам на казаното от Ран по телевизията, както и на това че той иска диспут, наместо да се скрие пък той на свой ред като мишка, при положение че след толкоз години никой не го беше търсил за отговорност!!!

С много елементи от управлението (и присвояването) на Костов не съм съгласен. В случая обаче той и неговите колеги са прави за ДПС.

всичко това е вярно,но именно Костов сзздаде тази противна и вредна партия за БГ,той е виновен и под АМерик. натист я пропусна да се създаде.Сега да си скубем косите и да чакаме терористите.....

Човече, ползвай си мозъка! Повтарям писаното от друг! ДПС е създадено през 1990 година. Костов е лидер на СДС пет години след това, от 1995 година! Мисли!

Ти си формен лъжец, бе. Създаде я ДС с помощта на наивници от СДС, като Жельо. Костов не беше на преговорите на кръглата маса, където тя се създаде. Той влезе в СДС по-късно. Но виждам, че Местан с Доган и ДС са впрегнали всички сили за да ни докарат ислямския фундаментализъм.

Истината е че и сДС и ДпС са дъщерни фирми на ДС... от там нататъка КОЙ - той коя е ясен...

Решението е в 100% задължително гласуване и слагане в ъгъла. Станаха много нагли с глупавата политика на БСП, която си отива като ланския сняг.

"Костов е прав, както винаги! И много виновен!" Виновен е за декларацията от 11 януари 2012 година, с която бе осъден така наречения възродителен процес и 41-то НС прати с гласуването си българската държава, директно в съда в Хага. Аз на Костов тази декларация изобщо не мога да я простя. Сега Костов пък БЛИЖЕ храчките, дето ги изплю срещу българите и всичките АЛЧНИ ПЕНСИОНЕРИ, чрез анализите на "лабораторията" си.

ДПС че са мафия, мафия са. Обаче твои приятели като Фуат Гювен и Махмуд Джейлан, какви са ?

Както венаги точен, но твърде толерантен. Толерантността обаче не означава, че трябва да да се оставим мюсюлманската партия да ни натрапи своята политика. В много случаи толерантността е широкият път за заличаване на националността. Така, че не на тази толерантност, която ни обеличава и размива нациолаността ни. Малцинствата трябва да бъдат интегрирани, а в бъдеще и асимилирани, като приемат нашата ценностна система. Монолитна нация - силна нация. Костон е прав, че малцинствата трябва да се подчинят на волята на мнозинствата, ако не им изнася да си намерят място в света, където ще ги приемат по-добре. Въпреки всичко аз смятам, че в БГ категорично турци няма. Те са потомци на най-нещастната група българи, приели насилствено вярата на югоизточните гяури /мюсюлмани/. В момента изкуствено насилствнено промиване на съзнанието им в посока на платено, "доброволно самоопределяне" на принадлежност към югоизтока. И като такива ги бият и от двете страни, защото, ако отидат в турция просто няма да бъдат приети и ще бъдат "обидени" още на границата и мъже, жени, както и малолетните им дъщери. Тези хора така и не запомниха урока си от 1989 г. По-добре да си стоят тука и да се влеят в общата нация, където ги приемат като равни, отколкото да отидат в турция, където гя,рите няма да ги зачитат за хора.

Вярно е това, което казва Иван Костов сега, но както казват турците "чок геч" - сиреч много късно! Той беше във ВНС от СДС и дружно изкопаха гроба на Б-я! Излъгаха за всичко, за всичко! Първи въпрос и отговор на моето твърдение - днес 2 млн млади българи защо не са в България?

Костов и СДС ги прогони! Затова сега българите в чужбина масово гласуват за БСП!

Прогони ги новият комунизъм. При Тошо не бягаха по една единствена причина - не пускаха. Когато отвориха границите (т.е. не спираха хората) започна масово иззнасяне. То беше силно стимулирано от това, че СДС не спечели изборите и на власт останаха бившите комунисти (защо са бивши не знам, според мене са настоящи). Та това са фактите, а ти не пиши като слуга на Ахмед Савата.

"Движението за права и свободи е учредено на 4 януари 1990 г., няколко месеца преди провеждането на избори за VII Велико Народно събрание."

съдействие на президента Петър Младенов! Това го няма в уикито, но го има в много гневна статия в тогавашния в. "Свободен народ" от проф. Николай Генчев!

реши да повЕрва на докараното от комунистите и ДС-арите мадридско "величие"! Помниш ли кои го доведоха, правейки пътеки до Мадрид? Помниш ли кои му бяха спонсорите? А първите клакьори? Помниш ли, че първият му законодателен акт беше да отмени закона за досиетата и да разпусне комисията "Андреев"? Помниш ли, че първи дружки му бяха Доган, Илия Павлов, Митьо Гестапото?

Повече права имат малцинств ата в България, отколкото в Турция. Самият факт че България е в ЕС ИМ го гарантира. Нека да се борят за просперитета на хората в България, а не да рекитират. Законът е един. Има ли привилегии - нищо. Нали сега не е комунизъм!!!! Каквото поискаха получиха. А сета да де докажат.че са родолюбци, а не мюсюлмани и циганини. До сега ги хранеше българския народ, но по-вече не може. Казах.

Много професионален анализ. Отново Костов набра кураж да назове публично нещата с истинските им имена.

Този "анализатор" ще остане в българската история като политикът,съсипал тотално българската икономика.Много от пишещите във форума ги е хванала амнезия за топлите му отношения с етническата партия ДПС с цел търсене на съюзници срещу противниците на СДС отляво.Тогава именно ДПС започнаха да усвояват ползите от топлата връзка с Костов.А сега точно този,който ги пусна на трапезата,пише срещу това.По всички правила на това му се вика лицемерие.

Топла връзка с ДПС имаха останалите социалисти - БСП, НДСВ и т.н. Ай гиди лъжци недни! Ние и помним 6-те доларови пенсии в края на управлението на Виденов и вече нормалнте за онова време при Костов.

По време на управлението на Костов, Доган и цялата му партия бяха натикани в деветата дупка на кавала и Костов е човека, който от трибуната на Народното събрание и екраните каза: "Проклятието на Българие е Доган"

и въпреки това го остави да управлява с царя по най-серсемският начин. Костов е виновен....

Май тебе те е хванала амнезията. Я сподели , колко добре бяхме при Виденов, как магазините пращяха от стока, как всичко беше евтинко и не щеш ли, дойде Костов и.............

Ех, едни хора с какво се занимават, а други са обречени на сивота. Няма конкурси, няма йерархия в която да се развиваш, няма бизнес, всичко е корупция и наши срещу ваши.

ДПС е ООД фирма занимаваща се с бизнес. Така както Слави ни облъчва с простотии всяка вечер ( също фирма). Такива фирми виреят в корумпирани и слаби държави с население основно ниско образовано.

престъпна групировка, креатура на КГБ и ДС, основен инструмент за реализация на плана за трансформация на политическата власт на "другарите" в икономическа! Фирмите, гравитиращи около ДПС (обръчите от фирми по Доган) са помощни и абсолютно мафиотски!

Не отклонявайте общественото мнение от основния проблем, че въпросната партия или оод, както и да го наричате, е преди всичко турско и ислямско.

Пиша ПЪЛНО 6 за този анализ и публикувания резултат !!!!

Както винаги, Костов събира коментарите още в първия час - набъбват за секунди. Това значи много! И много ме радва! И тъй като коментарите са смесени, обърнете внимание колко много повече са плюсове за положителните, отколкото за плюнките. Това също значи много!

ДПС са по-скоро комунисти, путлеристи и агенти на ДС, а не мюсулмани....

в книгата си "Доган, демонът на ДС и КГБ" твърди, че и Доган, и КГБ сакреатури на КГБ и българският му филиал ДС.

Това не пречи да използват исляма, за да манипулират съответното население, въпреки че би могло да доведе до конфликти. За тия единствената ценност са мангизи и власт и те разбира се не биха били никакъв фактор, защото са прекалено малка формация, ако не бяха останалите ченгета от ДС, които управляват държавата.

Костов е прав, както винаги! И много виновен! Заради него България не се напълни с косоварски мюсюлмани, както искаха от УСА, заради него ДПС беше изхвърлено от всяка власт и краденето им беше толкова ограничено, че ДПС дори не можаха да си платят тока за централата си. Лош, лош Костов!

Като е толкова "лош" защо изгуби политическата си кариера. Вярно че е умен, ама само това явно не стига.

Предполагам, защото мнозинството българи са мазохисти. Това, че някой е изгубил властта, категорично не означава, че е некомпетентен политик. Пример- защо ББ пак е избран за министър-председател при всичките корупции, записи, рекети и т.н., които бяха изкарани на 'светло'?? За неговата 'компетентност и образование' няма да споменавам. Истина е, че като цяло българското население гледа в 'чуждия двор', колко пари има съседа, как живеят европейците 'по телевизията'. Реформа трябва! Реформа на мислене, на образование, на стремеж към по-добро трябва. Но не-'дай тука да направим някоя и друга далавера,пък другите вълци ги яли'-това е философията на мнозинството българи.

Специално за няколкото трола във форума,които повтарят едно и също,че Костов и СДС създали ДПС. Двете партии са създадени почти по едно и също време - СДС в края на 1989 ,ДПС е началото на 1990.А Костов е начело на СДС от 1995-та!

Лабораторията на Костов: Мюсюлманската партия рекетира Това не е мюсюлманска партия. По-скоро е корпоративната партия ДПС рекетира.

Слаби са ви опорните точки, г-да от ДПС, БСП и Атака! Както вече други писаха, Мариците са с настоящите параметри след сключените анекси, а не след договорите на Костов! БГА Балкан беше продаден за 1 лев, на заедно със задълженията. Ако сега се приватизира БДЖ, за колко може да се продаде!Нефтохима е едно от малкото печеливши предприятия в момента!

Отвори новина за Украйна да видиш дали са им слаби опорните точки... по1000-2000 коментара има. Просто в момента Украйна е по-интересна за комунягите от Костов от ГЕРБ и всичко останало.

Какво ги интересува тия България? Те си чакат Татко Путин да разбие Запада и да донесе комунизъм в България? Толкова са примитивни, че дори не виждат, че Путин е крупен капиталист :D

Като изключим "мюсюлманите да направят мирен прочит на Корана", като абсолютно невъзможно, всичко друго е казано "право, куме, в очи"

Браво "Колумбе" , откри "америка' !!!