Коментари - Иван Костов прогнозира дълга война в Украйна и отправи остри критики към президента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бай Мангал, пускат слухове ..че съм умрял,но..не съм !! Знаеш,че съм съветник на Гешев !! Скоро те подхващаме...

Тоя беше се покрил над 20 години и сега взе да надига глава а е виновник за мизерията на народа няма ли възможност да му се повдигне обвинение сега

Какво обвинение,тоя човек е за бесене пред парламента на жълтите павета да седи за назидание на другите крадливи отпадъци

Скопяването и тоталното обедняване на България започна от това създание, което не може да бъде наречено "човек". Унищожи и разпродаде всичко на свои хора. "Нефтохим" на руснаците, "Балкан", втората по големина авиокомпания в източна Европа на евреите, Кремиковци за 1 лев и още хиляди заводи и предприятия бяха УНИЩОЖЕНИ от тази бактерия с лилави венци. И сега има наглостта да се показва?

ТОА СКОРО НЕ СА ГО ОБИРАЛИ И СИ Е НАВИРИЛ " ПЕРЧАМА " !

Лицето Иван Костов ,изтреля България в третия свят.Разруши икономика и здравеопазване в името на същия кух лозунг.

Най-вредният човек на така наречения БГ преход!

НЕ ПРОПУСКАЙ СОЛ - ..ШАКА МУ - КОРНИ !

Тоя откъде изпълзя, не го ли вкараха вече в затвора поради това че ликвидира изцяло икономиката на държавата ни чрез осъществената от него поголовна ЛИКВИДАЦИЯ и Приватизация на всички Български Предприятия.

Тоя злобно управляваше, гадно е лошо време беше. Ще си плаща за греховете....

Най-големият предател на България. Надявам се скоро той и всички продали Родината да живеят с хлебарките в килии.

БГА БАЛКАН,Кремиковци,Чялопеч,Бъдеще за България ..... и още .... НАЙ ГОЛЕМИЯ крадец е още на свобода.....

Костов Премиер

Докога ще дразните хората с този ветропоказател.Кой му иска мнението!

който от член на БКП изведнъж стана демократ и съсипа България.Никой не се интересува от мнението му.

Тоя още ли е жив?!?!

Иване , Иване ... малко ли поразии направи за България , че и още съвети даваш ? Срам нямате !

Един истински държавник! Жалко, че не изкара поне още един мандат! Най-кадърният български министър.председател от най-новото време!

спасител на България?

Тоя пак се изака, пардон изказа.

Къде е тая отрепка, къде е президента Радев та ще отправя "критики" кам Радев!?!?

Ще сравняваш колоса Костов с плюмката Радев? Костов - най-успешният министър председател за всички времена в България, извършил прехода от комунизъм към пазарна икономика! Кой друг български политик е направил такива кардинални реформи???

Костов е продажник-американски.Нищо не става от него.

Пише се "плюнка". Научете първо български, после се научете да мислите и тогава давайте мнения и определения.

да дава акъл на Радев?

Няма изненада, че и президентът Радев се показа и доказа като пуска подлога! Нещо повече - всички, абсолютно всички по-високопоставени представители на Москва във всяка международна организация или представителство бяха или агенти на КГБ или на пряк отчет (доносници по презумпция - иначе просто нямаше да заемат съответните постове и представителства!) там! Това същото важеше (важи!!!) и за всички представители на България, чието обявено за престъпно с действащ закон управление бе всъщност най-верният сателит на Москва! (Да не говорим за по-високите длъжности в службите ни и при военните!!!) И това бе и е известно на западните служби и правителства! В края на 80-те години, когато бях в Швейцария имах възможностна да разговарям доста пъти с вдовицата на бившия външен министър на Швейцария. ( Тя бе омъжена за мой роднина след смъртта на първия й съпруг - министъра, и аз бях поканен да се настаня в голямата им къща в центъра на Лозана за моето пребиваване там) Имахме много интересни разговори (тя владее 7 езика, а чичо ми 5) Та тя ми разказа как на дипломатически приеми мъжът й е обяснявал, че ВСИЧКИ български дипломати са от българските служби, които пък са на пряко подчинение на руските! Без изключение!

Само показваш какъв си глупак, щом швейцарка те ,,открехнала,,

Мозъчните тръстове, центрове и институти в Москва, които учавстват в оформянето на политиката на управление винаги са се стремяли да изграждат програми и стратегии за години напред - 5, 10, дори и 50 години! Така например подготовката за т.н. Перестройка в края на 80-те Москва започва поне 5-7 години по-рано с трансформацията на капиталите и икономиката, прехвърлена и разграбени от предварително подбрани и одобрени по списък лица (т.н. олигарси), същото прави и Кръстникът им Луканов в България! Именно по решение на Москва е западен и живота на малкия Симеон Кобурготски, който през цялото време докато е “в изгнание” в чужбина е под наблюдение на службите! Когато още като младеж българинът Атанас Тилев (връстник и земляк от Ловеч на ДС генерал Бригадир Аспарухов) успява да очарова щерката на външния министър на Финландия и тя се влюбва в него по време на ваканцията на семейството на министъра в България, и се жени за нея, и ДС му разрешава да замине извън България, той веднага преминава на отчет от ДС към КГБ. Именно КГБ му създава легендата на горям и успешен западен бизнесмен (историята е доста интересна), а Тилев получава задачата да наблюдава и контролира Симеон Кобурготски! Той намира начин да го Вербова, изплащайки му месечно издръжка, Кото го води съветник при него но работа - това е по време на “бедния период на Симеон” извън Бългапия И когато в България трябва да бъде свенено правителството на Костов, което е нежелано от Москва заради твърдата му европейска и западна ориентация, се взима решението в Москва Симеон да влезе в играта - да бъде върнат в България за да им възстанови контрола над България! Което и става! По същия начин е намерен начин и Доналд Тръмп “да бъде кръстен” - коптиран от Москва - и то доста години преди Тръмп да успее да стане президент в САЩ, което пак става с помощта на Москва… Мога да дам още много премине! Така че вестна че и руският патриарх е (бил) от КГБ изобщо не е новина!

Костов е прав, разбира се, за всичко, което казва! Аз имам сериозни резерви от много години към него, защото “не е прав в онези важни неща, които НЕ казва”, които спестява! Които никога не каза, а те са важните причини и предпоставки да се окажем в това незавидно положение! Имам предвид престъпния “демократичен преход” и безбройните лъжи, кражби и измами и планирането и организираното им на етапи изпълнение от руския гражданин от руското военно разузнаване Андрей Луканов (при когото е работил и Костов преси 1989 г., към Валутната комисия на Политбюро на ЗК на БКП заедно с Краси Стойчев…) - разграбването на валутния резерв (2 милиарда долара, ), на външнотърговските дружества, на банките, на държавните и общински активи (престъпното приватизация в двата й етапа), на европейските милиарди. Всичко това се осъществи съвсем целенасочено и организирано, последователно през последните 3 десетилетия! Както съвсем целенасочено се създаде и отгледа и организираната престъпност и мафията, която води последователна война срещу България и българите, срещу държавността в полза на стратегическите интереси на Москва! Костов е умен мъж и отлично ги знае тези неща - той всъщност бе маст от всичко това! Но не говори точно за това! “Кажи си, Иване”! И без това вече няма значение да криеш, това е публична тайна!

Много знаеш, бе. Светеше ли им или си един от тях, отрте..ка

Само по времето на Костов задкулисието беше завряна в миша дупка, да не употребя по-груб израз!

Рублен Газеф си е рашистка подлога. Няма как е Европа да гледат с добро око на страна, на която президента е руЗЗки поклонник. Това е положението. Страната няма да се оправи докато не се изчегърта рашисткото влияние.

Така ще е като не влизат в затвора след золумите, които правят ще продължават да ни поучават и да ни правят на малоумни.

Тоз нерез да си гледа критиките към него. Всеки помни какви ги надробиха с приватизацията и разграбването на държавата.

Ето за това става въпрос. На това никой не му обърна внимание. "Другата пропаст, обаче, стои отворена и все по-дълбока. На практика Борисов управлява - всички ключови органи остават с несменени ръководства. Блокирането на този парламент попречи на това изваждане от ключови позиции на пирамидата - защото това е мафиотска пирамида, настанена в институциите на властта. И не може тази битка да спре по средата, разбирате ли? И няма как да се преодолее тази пропаст", каза той.

Супер е бай Ваньо... да се видяд днешните демократчета какви персони защитават!!!

Този вместо да е в затвора, акъл раздава.

Прав е, ама к`во от това ...? Керванът си върви, Руменчо го преизбират, българинът си тъпее ...и се зарива в още батаци... Четете коментарите, колко глупости са изписани за човека спасил България от третата национална катастрофа, когато заплатите бяха $10, пенсиите $3, а инфлацията 1000 %.

25 години ни спасяват и след всяко спасяване сме по зле от преди.

Дейба крадливия циганин , седнал акъл да ръси

Стана ясно как опиентират "правилно" обществото - чрез допускане на "правилните" хора по медиите. Много за тъпи ни взема циганчето Костов.

Иванчо Костов - да си седи на крадливият задник и да не се обажда въобще, защото и неговият ред ще дойде - ще се изправи пред съда и да отговаря за далаверите, които направиха с мистър 10 процента!!

Иван Костов решил да дава акъл, след като загроби България. Не случайно американците му дават пари в Новия български университет. Така де - има заслуги към ФАЩ. Престъпник!!!

На Костов, краката трябва да му целувате, че в момента не сме в орбитата на Беларус, Молдова, Албания и РСМ...

„Иване, кажи си.“

Кажи си бе Иване!

Иванее, Иване, куха лейка си и това е то. В цяла Европа сега е стагнация невиждана от десетилетия. България затъва заради ориентацията си към ЕС, но е малко по-добре заради Лукойл-а. Щеше да бъде още по-добре, ако ти не беше разпродал ключови за икономиката ни предприятия.

Къде не е стагнация? В Русия ли? Или в Беларус? Или в най-ориентираната към Русия страна от ЕС Унгария, където инфлацията в момента е рекордна за целия ЕС? Натам ли да се ориентираме, за да сме по-добре? :D

"великият" Жельо Желев призна първи Македония. За благодарност македонците ни се отблагодаряват с омраза и презрение. Поставянето нарейтинга и желанието за обслужване на чужди интереси показва своя вредоносен резултат далеч в бъдещето. Ако България не беше признала Македония за суверенна страна, а също така и Косово, сега нещята щяха да бъдат по друг начин сложени на масата.

Това животно продаде медодобивния завод в Пирдоп за никакви пари. Вървете да видите сега собствениците му как печелят дневно по толкова, за колкото са го закупили.

По-голямо доказателство от твоите лични думи, за това как този човек възстанови една фалирала икономика, здраве му кажи! Всички големи компании, които не бяха в реален фалит или близо до фалит, не бяха приватизирани веднага (като БТК, Булгартабак и т.н.) Всичко фалирало мина под ножа и добре, че го направиха...

Тоя ли ше ми говори за руски агенти, който продаде нефтохим на руснаците. Мамицата ти мръсна...

А ти направи ли си труда да прочетеш повече от заглавието и коментарите? Не , защото си мързелив ,неук и продажен.

ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО НИ ТРЯБВА Е КОСТОВ В ЗАТВОРА СЪР

Точно твоите дсб не дадоха оръжие на Македония, а управляваха с БСП! Жалък си, костов! Отвратен съм

Хората няма тпари за храна и за дърва за огрев. Синият боклук, приватизатор и разграбител на България взима 4000(четири хиляди) лева пенсия и си гледа животеца! Мръсна продажна гад!

Толкова ли не могат да се намерят 5-6 яки мъже и да изхвърлят тази руска пачавра от пРезиденството.

Що не отидеш ти като си толкова ербап?

" модернизация на Българската армия"??? Ами нали и ти имаш сериозен принос в затриването на БА??? Не стига, че синкав, ами и нагъл...

най-големият крадец в съвременната българска история! Борисов и пепетата могат само да гледат и да се учат от него! И пак няма да успеят да откраднат толкова, колкото тоя!

Помним, помним "приватизацията" при тоя долен хайдук! Помним и неговите верни дружки в кражбите и грабежите - Любо Пъпката, В. Краус(гушнал чемшира, не е ясно дали взе със себе си в ковчега гепаните милиони), Мистър 10%(и той гушнал чемшира, дали взе със себе си откраднатото?), Стефчо Усмивката, дето крадеше с усмивка и само с поглед, Бакърджията(и той ритна камбаната, завалията), Надка, Бат Петьо Коня и още много други знайни и незнайни герои от голямата гепаджийница. По времето на Мангала БГА "Балкан" беше харизана, разбирай "приватизирана' само за 200 000 тогавашни германски марки. Кражбите и грабежите бяха като за световно! Българската промишленост беше разграбена, опоскана и оглозгана до кокал за жълти стотинки! Тая мръсна гад заслужава да е доживотно в пандиза и Бай Ставри да му прай дупарата кат тунела под "Витиня"!!!!

1999 г. , при управлението на крадеца от Драгалевци бе сключен скандалния "договор" с турската фирма "Джейлян холдинг" за строителството на каскада "Горна Арда" включваща три големи язовира и няколко по-малки. 2000г., мангала Костов и тогавашният турски мин.председател Бюлент Еджевит с дандания, фоерверки и чевермета откриха обекта и след като НЕК направи отвеждащия тунел за язовир "Мадан" се оказа, че в "договора" не е предвиден срок за започването и завършването на строежа ?! Наглите турци даже поискаха около 40(четиридесет) милиона долара за да преотстъпят "правото" на строеж на друга фирма !!! И сега 23 години след гнусният "договор" строителство няма, но проекта е блокиран !!! В тази далавера участник беше Христо Михайловски, зет на Йордан Соколов-Жана, тогавашен председател на НС.

Всичко, което казва е вярно и точно. Но най важното е да се ликвидира ОПГ ГЕРБ.

Каквото меца печката, правете наобратно :) :) :).

Мавъра и от война разбира ? Той по-велик и от Клаузевиц ?

Костов е специалист по разпродаване на чуждо имущество за жълти стотинки. Кога стана специалист по геополитика и военно дело?

Глупости от невежи!

Ние също имаме област Добруджа,която по времето на болярина Добротица,даже е станала Добружанско царство. Значи ли това,че сега тази област трябва да претендира за Добружанска държава,като Македония и Украйна претендират за отделни държави???

Какво е работил Костов, че анализира икономиката. Ами вижте му биографията - нищо.

не си прав! Препродавал е Полит икономика на социализма. Доцент от класа и боя....