Коментари - Костов: Цветанов урежда депутатски гласове със спрени разследвания | dnes.dir.bg
назад

Костов: Цветанов урежда депутатски гласове със спрени разследвания

Синята коалиция е изпратила писмо до Сметната палата с искане да бъде изяснен въпросът с държавната субсидия за партии и разпределянето й на независими депутати.

Обратно в новината

Коментари - Костов: Цветанов урежда депутатски гласове със спрени разследвания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубави хубави ама фалирали , и бяха обявени за ЛИКВИДАЦИЯ :)

Дори и да се Докаже ,че Цветанов или Борисов са създали педофилска мрежа ,нито ще ни изнада нито ,ще реагира някой в Страната на Спящите Бедняци !!!! А Герберолигофрените ще обясняват как Лидерите им просто са искали да се погрижата за нещастните деца !!! Извинявам се за гадничкият пример ,но тези хора са без бариери . но

Този е за затвора

Като никой път, 100% вярвам на приказките на Костов.

абе ....ти добре ли си????' вярвал на костов...............уяс *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Костов да отговори дали е пращал хора в централата на РЗС да подкрепят неговите кандидати срещу СДС на предварителните избори.Да не отвлича общественото мнение с глупости.Мартинчо да си отвори очите че да не остане употребен от чичо си Иван и захвърлен на бунището.Така направи Костов със седесарите през 2001 г.

независимите не пушат ли трева ако аз стана зависим ще ми дават ли пари кой дава парички на зависимите като пушиш трева кашляш ли едно момче като пуши стана син вече не пуши защо дават пари на партии аз партия ли съм ще пишете ли пак мръсни думи на слави защо му слагат червена точка той на18 ли е защо не му пораства коса депутатите кой клас са един беше заспал но госпожата не го видя нашата госпожа има руса коса и мирише на ягода а една госпожа е на стената защото е имала чиликожа отивам да ям сладолед ще се позя от полицаите защото не трябва да ходя вънка самичък. ако някой ме прегази ще глобят татко. чао

А ТИ, ДРУГАРЮ КОСТОВ, КОИ УРЕДИ ДА ПРИВАТИЗИРАТ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ НАЙ-ХУБАВИТЕ ЗАВОДИ?

Леле,Леле!Като се започна едно плюене!Хора ,задавихте се от собствената си жлъч!Но това е добре!По-добре Костов да е на хората в устата,отколкото на хората в краката!Очаквам хиляди реплики.Не си правете труда!Не ме интересуват!На вашето ниво (кота под нулата) не ми се ще да падам,а и нямам настроение да отговарям на първосигнални екземпляри.Чао!

Със закон трябвао се забрани държавната субсидия! Това е още едно огромно бреме върху гърба на данъкоплатеца и още едно кладенче за ненаситните депутати. Поне да вършеха нещо в полза на народа, а те само крадат!

Хаха наи коромпирания политик Костов тръгнал да се обажда, ние елита на Варна призиваваме за съединение на Бсп и Герб за да ни отарват от Костов и неграмотните му последователи!!!

По тъп и неграмотен от теб едва ли има!

Пич, много ма кефиш. Познаваш ли Кримена от елита на Стара Загора?

Ьбе този човек защо не се скрие Колкото той ограби България никой все още не го е достигнал Малко да си замълчи От всеки друг бих приела критика на правителството но от него НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Вас пък кой ви пита?

Костов, Сидеров, абсолютно сте прави! Само се питам къде бяхте по време на гласуването на вота на недоверие? Де факто, вие подкрепихте мутрата, а сега й търсете сметка?!? Баси нахалството, баси цинизма, баси дебелоочието!

Кой къде е не е важно. Важното е кинтите да си останат в Парламента.

Дежурните плювачи насксчаха.Много боли като ти забият истината в муцуната.Но първия въпрос който трябва да си зададе всеки нормале българин преди изборуте е - В КОЯ ПАРЛАМЕХТАРНА ГРУПА И В КОЯ ПАРТИЯ НЯМА ЧЕНГЕТА ! Ако замбираните българи не осмислят и не си отговорят на този въприс, много скоро ще консумират собствените си секременти !

Няма такава партия, самият Костов е агент на ГРУ.

Само ми припомни Р. Овч. на ГРУ ли беше или на КГБ? И Корнелия ме притеснява също.

Първия въпрос на който трябва да си отговори всеки българин е: "Какво мога да произведа и дали мога да го продам на пазара?" Всички останали въпроса са след това. И един друг въпрос. Защо българинът не може да произвежда нищо? Справка - пазара. Хайде наслука!

е по-ясно доказателство от това че сините са част от коалициа за българия няма----

Айде пак да ни го обясниш това ясното.

А бе чернилко гадна! Нали преди няколко дни имаше възможност да гласуваш по съвест в парламента? Защо си скр и задника и не гласува а сега сърбаш бонбони от кофата с л...а?

Комунагите гласували по съвест?! Вие въобще знаете ли какво означава тази дума? За твоя информация тя със сигурност няма нищо общо с думата лъжа.

ABE ....TI DOBRE LI SI????' VIARVAL NA KOSTOV...............UJAS

ПО НАГЪЛ ПОЛИТИК ОТ МАВЪРА НЕ ПОЗНАВАМ,КОГАТО ИМАШЕ ВЛАСТТА ТОЙ КАКВО ПРАВЕШЕ,КРАДЕШЕ И СЕГА Е ЗАГРИЖЕН ЗА БЪЛГАРИНА, ЗАЩО НЕ СИ ОТИДЕ САМ КАКТО ГО ПРАВЯТ МОРАЛНИТЕ ХОРА

Не ми стана ясно за кой българин е загражин, но виж от теб разбрах, че теб не те е грижа пък за нищо. Предполагам, ти е все една да разбереш, тия независими колко са всъщност независими. И като ти е все едно, айде недей да коментираш политиката тогава.

Я, имало и сини в НС! Те 20 г. спаха там и не са забелязали, какво става със държавните субсидии. Но сега "лудият" Сидеров ги събуди от дрямката. Ха, добро утро!

Абе що не ги оставите настрана тия сини, та те са само 3 процента рейтинг. Какво ме интересува тяхната простотия. Като бяха на власт, ядоха, крадоха, само на трима човека дадоха каквото открадоха. Сега ми се загрижили за държвността!!!

Е, че то трябва да им се кланяш тогава, щом само на 3-ма са дали. Другите си раздадоха на целите партийни ръководства. Или ти е криво, че не са дали и на тебе?

Костов, бегай си в Кременчук!

Защо сте толкова наивни!! кой държеше банки,служби,заводи по времето на Костов?? комунистическата наменклатура!! костов - този велик българин обърна историята и сега се пишете европейци. Забравихте фалитите на банки и икономика. Кремиковци и БГА имаха огромни задължения към НАП. Не мисещи хора брей!!