Никола Филчев предизвиква Иван Костов на боксовия ринг

Никола Филчев даде интервю пред Канал 3 за приватизацията, за политическия натиск от Иван Костов, за генезиса на Агнешките главички, за Иво Прокопиев.

Обратно в новината

Коментари - Никола Филчев предизвиква Иван Костов на боксовия ринг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо обръщате внимание на човек със сериозни и доказани психични проблеми?!!! Филчев е много луд, а тези, които го слушат са още по-зле от него!

без значение, соросоидни пудели сте

костоф?

Боновете реших да вложа в хотел ЧЕРНО МОРЕ,защото беше окичен с портретите на Костов и целия беше в син цвят, след време ме извикаха на събрание и ми казаха че ако не им продам боновете за по един лев ,те ще бъдат невалидни след някой друг месец ,разбирасе че не им ги дадох само дето сега умирам от желание да ги напъхам на Костов в продажния задник

Останаха ми бонове за Хотел ЧЕРНО МОРЕ -Варна вече не струват нищо и искам да ги напъхам задника на преватизатора Костов

Ами ядосвай се на другарете бе, много хора имаха и спестени пари и инфлацията 3000 лв за долар ги изяде Също така и фалиралите банки и пирамиди.

С боновете от хотела досега да си милионер, сигурен съм.

Ти си кух като един мой познат дето питаше къде са ми нулите на парите, когато долара беше 3000 лв имал некой спестен лев в банката, макар че не струваха нищо. Нулите са на тоалетната за такива кухари като вас.

Ще ви видим сметката скоро ,крадци седесарски

Ъъъъъ ... не те знам юнак Кольо, ама не се бори с Костоф, зад тази ламя стои цялата държава, исках да кажем управниците де, по нашенски... азе на тебе, па ти когато ми потребе на мене. Разпродадоа държавата за гнили ябълки на (не)знайната ламя, а ти си тръгнал да се биеш с òгено. Нема да доди Костоф, ама де да...... видим.

Грешиш соросоиде,не само че не ме е страх ,гнус ме е от него ...70% от Българите го мразят в червата ,затова и не го избраха,и аз бих му забил един в продажната мутра

За това държавата е Кенеф, заради тъпанари като теб. Путински трол и неудачник си ти, Костов ти е виновен че си смотаняк.

за работническоменаджерската приватизация ,за мариците 1 и 3 , за породистите крави,овце ,свине ,биволи които циганите изклаха на портала на текезесетата ,като че ли и те бяха комунисти ,всяко едно от тези животни е купено за 20 ,000 $и последно за мен,аз съм богат от нивите на дядовците ми прошлек си ти

всички са много велики, като слязат от власт. Когато са на власт обаче - не правят нищо. Филчев, ти защо не осъди Костов? Защо не осъди нито един политик за приватизацията и за далаверите.. ами сега ги приказваш тези неща пост-фактум? Ква е файдата сега, когато си никой?!

Тоя още ли не са го облекли в ония модерните ризи, на които ръкавите се връзват на гърба...

за ментора ти сорос ,бъди сигурен че сме ви я приготвили

Толкова успешен политик бе Костов и постиженията му, че 16 години след управлението му още се пишат по 500 коментара и още ги е страх. Долни болшевишки мафиотски отрепки та неам власт да ви линчувам. Три катастрофи докарахте на България.

Власт, пиле, не се дава - тя се взема. А от друга страна, на бодлива крава Бог рога не дава. Но ти коментирай, коментирай!

Костов приел и упълномощил Кобрата за свой представител.

на 10 ,по поврътливите комунисти станаха седесари ,защото се виждаше каде отива манджата,Костов ,Прокопчо,Плювналиев са ярък пример за политически швестърки,само смениха червения фенер със син,иначе по задниците им още личи червения печат на тато

Филчев дава интервю в телевизията на Пеевски. А ха ха ха ха, повярвах му ха ха ...

Филчев, лудите като тебе не ги допускат до ринга. На лъжите ти никой не обръща внимание, но за убииствата ти всички знаят.

И швестерки като теб също не ги допускат,защото опипват съперниците по пакетите

Браво на Филчев! Мъжество! Най после някой да каже истината за Каолин!

Един доказан убиец ще дава интервюта вместо да е на топло...

Костов отдавна трябеаше да е на топло!!

Кой го доказа?

Приватизацията започна по времето на Виденов Това склери нещо пропуска важни детайли

П овреме на Виденов вече от Филип Димитров бяха разбити ТКЗС-тата и вече бе приватизиран от Костов Лукойл.

И не се излагай. Костов беше на власт след Виденов и приватизира Нефтохим през 1999 г. Виденов само го беше източил до фалит, за да закрепи бюджета при хиперинфлацията. Тъп ли си или се правиш на хитър?

Тоз смешко не е предприел необходимите действия след като е бил Главен Прокурор и е знаел за тези кражби?! Май дедето разказва измислици от 1001 нощ

И този,и Мангалов,и всички седесари, комунисти,бояджии и проче крадци и мошеници трябва да лежат до животно. Но това може да стане само след като изчезнат изведнъж всички павета от центъра на София.

Тоз перко е бил Главен Прокурор?! Закривай! Да идва Кан Аспарух и да захващаме да строим България отново :(

1. Филчев, ако ставаше за нещо, щеше да го направи, когато беше главен прокурор. Явно не става за нищо и го показват като клоун за парлама. 2. Българската икономика беше фалирала още преди Костов, защото СССР и СИВ се сгромолясаха, и благодарение на другарите комунисти/кадесари, които източваха предприятията на входа и на изхода, и банките както КТБ. 3. Тогава беше ясно, че приватизацията е единствен начин и Костов спечели избори с обещанието да я направи, и в крайна сметка я направи. 4. Държавното и в момента се източва като за последно, обществени поръчки, БДЖ, НЗОК или каквото се сетите, което се покрива от данъците, тоест от целокупния народ. 5. Ако крадец вика "Дръжте крадеца" и му вярвате, сърдете се на себе си.

Уж приватизацията била единствен изход да се спре източването на предприятията на входа и изхода, а след това твърдиш, че и в момента държавата се източва като за последно. Сигорен ли си, че искаш приватизация на НЗОК и на БДЖ? А закриване на България като държава не искаш ли? Защото когато абсолютно всичко държавно се приватизира ще има само две класи - класа на приватизаторите и класа на ограбените от приватизацията. Но България ще престане да съществува като държава, а само като частна собственост на приватизаторите:)

Не си противореча, а давам прост пример. Но за теб трябва да се измисли още по-прост.

След като Виденов се опря на мафиотите с Лукановите куфарчета и през банковата система му спретнаха изкуствено кризата, ТОГАВА дойде ред на ЕКЗЕКУТОРА на българската икономика - бившия гл.ас. от ВИИ Карл Маркс г-на Иван Костов. Костов по заповед на мафията трябваше да продаде народното (държавно) имущество за смешните 3млрд срещу реална стойност 30млрд. Спомнете си думите с които Костов дойде на власт "Ще вкарам кредитните милионери в затвора". Ставаше дума за тези 7млрд изнесени зад граница от банковата система с които пари "приватизираха" т.е. присвоиха народно имущество.

Тези събития имат предистория. Всъщност българите масово не разбраха какво и защо точно стана с оставката на Филип Димитров, ДС мафията, клакъорите и парцалите и троловете й, както и мекеретата й в Народното събрание, които се оказаха изненадващо и за тях много, мнозинство, и то от всички парламентарни групи и най-много разгира се в "опозицията" просто изнесоха такава огромна канонада от оплюване, лъжи и манипулации, че хората не разбраха защо не друг, а шефът на НРС тогава, на националното разузнаване Бригадир Аспарухов се изтъпанчи по националната телевизия за да говори срещу ... премиера си!?!? и да го обвинява с абсолютни лъжи и клевети, ЗА КОИТО СЛЕД ТОВА АКО СИ СПОМНЯТЕ БЕ ПРИНУДЕН ДА СИ ПРИЗНАЕ (че са лъжи)!?!? И никой в България, освен разбира се мафията и тези около нея и участниците в активното мероприятие не разбра защо тези толкова спешно и наистина нагло и глупаво атакуваха Филип Димитров персонално (ако си спомняте помиярските медии на ДС - трудовете на агент Бор и часовите вестници на Блъснатия бълваха лъжа след лъжа и гнусотия след гнусотия, на 168 часа на първа страница бяха изтъпанчили дори премиера в булченска рокля, гнусотиите не спираха със седмици и месеци на предварителната им канонада и артилерийска подготовка за НАЦИОНАЛНИЯ ПРЕВРАТ! Защото по същество това си бе точно това - национален преврат и най-голямото възможно престъпление срещу държавата, с откровени и ПРИЗНАТИ ЛЪЖИ И КЛЕВЕТИ!

А причината бе проста - всички критикуваха правителството на Филип Димитров, че било направило това или онова, че не било направило еди какво си, но истината е, че през първите месеци на кратковременното му съществуване то още се ориентираше и събираше, и Филип Димитров бе атакуван не когато не работеше, а всъщност когато се бе окопитил, започна да се освобождава от ДС мекеретата, като Стоян Ганев, Димитър Луджев и сие и ... ЗАЩОТО ТОЙ БЕ НАПРАВИЛ СЪВСЕМ РЕАЛНИ ПОСТЪПКИ, ВКЛ. ДО АМЕРИКАНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО С ОФИЦИАЛНА МОЛБА ЗА ПОМОЩ ДА ПОМОГНЕ БЪЛГАРИЯ ДА НАМЕРИ И СИ ВЪРНЕ ОТКРАДНАТИТЕ ОТ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ОГРОМНИ КАПИТАЛИ, МИЛИАРДИ ДОЛАРИ! И доказателство за това се съдържа в американските архиви на Вашингтон от онова време! И докато българите, българския народ и почти никой не разбра това, то финансовият му министър Иван Костов отлично знаеше!!! Затова шеф на национално разузнаване атакува премиера с откровени лжи по телевизията, затова принципалът му Желев го спаси и отказа да го уволни след като Филип Димитров на тяхна среща настоя - Желев принуди Аспарухов да му се извини през зъби и да признае лъжата си, но не го уволни, затова бяха срамните и позорни Боянски ливади на Лукановата марионетка Желев, затова бяха депесараските шутове (най-напред атакуваха Стефан Савов и Петър Дертлиев...), и догановите "прекроявания на парламентарното пространство", демек консолидирането на скритите до този момент ДС капии в парламента,...

Основните фондове, които унищожената държава Народна република България остави на новата държава Република България бяха на стойност 108 милиарда лв, а оборотните фондове - 14-16 милиарда лв. Така казва статистиката, при курс на БНБ за лев/ долар от 89ст за 1 USD. Тоест, 108 милиарда лв основни фондове в НРБ към 1990 г. съответстваха на 121,35 милиарда щатски долари. Цялото това богатство на НРБ - основните фондове + оборотните фондове, беше консумирано и още се консумира от новата кекава държава РБ. На Филчев не му стиска да признае за целия погром над България, защото волно или неволно и Костов и Филчев, и Виденов, и злосторници като Филип Димитров, Луканов, Сакскобурготски, Борисов и всичката останала сволоч на контрареволюцията са част от погрома над България и българската нация.

С неконкурентна икономика и измислен валутен курс си заминал в джаза и фондовете ти са само фантазия. Истината е фалит и фактите са такива.

Филчев, както и Костов, са вече само циркаджии. Тук има 1-2 на преклонна възраст, може би с женски хормони, та ги вълнува още Костов. Характерно е, че СДС е патологично болно от култа към личността. Сега пък Герб...

Няма нужда вече да се чепка приватизацията с тъпата РЕВИЗИЯ...Човекът каза,закони има -действайте.....знам, че НЯМА ДА СТАНЕ.

Те толкова за ДЕМОКРАЦИЯТА,ОЛИГАРХИЧНА...А,САЩ създават допълнителен пост към ДД--Главен КООРДИНАТОР за Балканите/май Кондолиза Райс/...Седалище Косово/БОНДСТИЙЛ.....Те този пич ще ни надзирава и арбитрира.И ако проявим нездрав СОБСТВЕН интерес --да ни кара в релси.

Соросите обвиняват Филчев,че е луд,но по стара традиция в БГ само лудите казват истината.

Е един тъп въпрос. Казва те са крали. ОК. А какво направи като прокурор? Доказателства и обвинения има ли от негова страна? Не само дим.

станаха седесари ,защото се виждаше каде отива манджата,Костов ,Прокопчо,Плювналиев са ярък пример за политически швестърки,само смениха червения фенер със син,иначе по задниците им още личи червения печат на тато

Предлагам като квалификации първо да се надплюваме, а ако има сняг и да се надпикаваме и чак после там каквото предлагаш.

Жалко,че Костов е женчо и няма да приеме за бокса

Превъзходно интервю, превъзходна журналистика. Това трябва да се чуе и види, пък всеки да си мисли и прави каквото ще.......

КОСТОВ БЯГА ОТ МИТИНГА НА СДС! На 7 декември 1989 г. се създава СДС, готви се митинг на 10 декември, както и жива верига около Народното събрание на 14 декември. Да видим къде д бил Иван Костов по това време: Обсъдиха се предложения кой да говори на митинга...Имаше оратор и отказа. (Симеонов, П., Голямата промяна, 1989-1990 г. Опит за документ) С., 2005, изд. Български писател, стр. 95-96) С края на 1989 г. и началото на 1990 г. Костов КАТЕГОРИЧНО НЕ ЖЕЛАЕ ДА ИМА КАКВОТО И ДА Е ОБЩО със СДС и антикомунистическата опозиция!?!?!? И как да желае, като само допреди няколко години е бил в екипа, съветвал Живков, а буквално до пролетта на 1989 г. ПРАВИ НЯКОЛКО ОПИТА ДА СТАНЕ ЧЛЕН НА БКП. Затова в началото на прехода работи срещу парички за КНСБ (след като СДС му отказва такива според свидетелството на Ж.Желев в неговите спомени) Покойният Николай Добрев пазеше в архива си протокол от решение на първична партийна организация, която издига Иван Костовза кандидат-депутат от името на БКП/БСП за изборите на Велико Народно Събрание!?!?!?!? (Не)знайна ръка обаче е сложила на листа стрелка СДС, тоест КОМАНДИРОВАМЕ ГО В СЪЗДАДЕНАТА ОТ НАС ОПОЗИЦИЯ!?!?

Този изперкал екземпляр пак изплува като свински м.ъде в рядка кал! Като "зависим" (от хапчета) той беше натрапен на Костов като зам.-министър на правосъдието, след това обърна р.езбата и заигра с т.нар. цар-партиен секретар, Доган и БСП и след като направи куп поразии, свързани с убийства на топ прокурори и следователи се скри в Казахстан. Сега перкото се появи (беше "появен"!) в канала на Прасето и започна да хвали Главния шопар на Републиката с рибешка фамилия!

Изперкал си ти защото отровното общество на дъртата жаба ти е промило кокошето мозъче

Личи си, че си от процента на дебилите! И запомни - анализатор е професия, а близач е нещо като теб!

жалко, нашите политици получаваха пори от Сорос за да ликвидират икономиката на страната ни, да доведат народа до просешка тояга, и то за да заграбят страната ни, а народа върви като стадо овце на заколение, ЖАЛКО!

Извикай Пеевски на дуел, бе, хохавел!

Хайде бе!

Когато Иван Костов стана министър-председател на Република България завари? 1. Месечна инфлация 300%. 2. Обезценена национална валута 3000 лева = 1 долар. 3. Валутен резерв на страната около 200 милиона долара, като при ниво 1,2 милиарда долара, Луканов обяви спиране на плащанията по външния дълг защото резервът е паднал под нивото на възможния минимум. 4. Растяща безработица, достигаща до 16% официално и над 25% реално, заради неработещите, но нефалирани предприятия. 5. Средна работна заплата 35 000 лв = 12 долара. 6. Средна пенсия 18 000 лв = 6 долара. 7. Тотална изолация чрез Шенгенския списък заради високата корупция и престъпност в България по това време. 8. Прекъснати връзки с МВФ и СБ. 9. Дългове към външни кредитори над 13 милиарда долара. 10. Пълен блокаж на държавата и разгул на мутрите. Какво остави след себе си Иван Костов САМО ЗА 4 ГОДИНИ? 1. Месечна инфлация 0,2%, годишна 3%. 2. Национална валута 2 лева = 1 долар. 3. Валутен резерв 3,7 милиарда долара. 4. Ниво на безработица под 15% с тенденция към ускорено спадане, което стана през следващите години. 5. Средна заплата 250 лв = 125 долара. 6. Средна пенсия 130 лв = 65 долара. 7. Премахване на Шенгенската изолация и свободно пътуване в Европа. 8. Възстановени връзки с МВФ и СБ, както и с Европейската банка. В резултат: доверие на външния свят към България и рязко увеличаване на външни инвестиции. 9. Външен дълг на България намален до 9,5 милиарда долара. 10. Активни действия срещу мутрите. Започва възстановяване на държавността и повишаване на обществената дисциплина. Какво може да се добави към този списък? - Само при него имаше 13-та заплата. - При него имаше 650 000 работещи фирми. - Построи 100 км магистрали без 1 лев помощи. - Намали данъчната тежест като се предвиди през 2001 г. над 600 милиона лева да останат в данъкоплатците. - не допусна в България десетки хиляди бежанци косовари.

Никой сериозен и обективен НЕЗАВИСИМ информиран човек не отрича добрите неща и постиженията на Костов, но и (както и) престъпленията, кражбите и корупцията на него и обкръжението му, които бележат управлението и участието в политиката и властта - всеки, който добре го познава знае колко е меркантилен и мнителен! Не може, ако си безпристрастен, обективен и независим да виждаш и изтъкваш само едните неща, к да не виждал и игнорирал другите, с големите права и власт вървят и големи задължения и отговорности! България е провалена държава, единствената страна в ЕС, в която мафията си има държава к бе разграбена умишлено и планомерно на етапи, един от които бе приватизацията (и на Костов), следователно всички управления през тези години на прехода са провалени и всяко носи отговорност, макар и не еднаква! Тези, при които стана най-голямото разграбване заслужено носят най-голяма и имат най-голямата омраза и отвращение на хората! А хората не са балтци, дебили и идиоти - политиците к управниците ни се оказаха и доказаха такива, но и крадци и мошеници, престъпници и лъжци!

Те щото преди комунягите и сега властващите не крадат. Костов в сравнение с тях все едно е взел близалка, но направи много и беше държавник. Човек на делата и решенията и за това го оцапаха. И до сега ви е страх от него. Като те гледам теб седиш вече 24 часа в тая новина.

Изгони руските дипломати кога ги фана да праят партия в България.И най вече защитаваше българските а не руските интереси.Ако Москва не беше докарала царя темпото ни на развитие беше такова към този момент че днес България щеше да е на светлинни години пред Румъния

Имало и умен и мислещ народ в БГ.

Това е вярно.

на пръста си и ви лъже като лясковски циганин

"Всички луди - на борба за мир!" - агитационен надпис в лудница

Тоя убиец откъде изпълзя? Защо Канал 3 му ближе задните части?

за тандема Риба-Прасе не си ли чувал

Филчев завря мавъра в миши гъсс :) Жалко че няама как да го накарат да върне откраднатите от приватизациите кинти!

хем откачени и убийци, хем са ненаказани и нелекувани, изведнъж изпълзяха и се разквичаха...

Квичат такива, като тебе, който имат пачки имоти и бизнеси у нас и в Италия (чужбина). А Филчев говори, 1дно към едно.

питай всеки един, който е учил Право в СУ, всеки един ще ти каже, че този е луд за връзване.

КОСТОВ БЯГА ОТ МИТИНГА НА СДС! На 7 декември 1989 г. се създава СДС, готви се митинг на 10 декември, както и жива верига около Народното събрание на 14 декември. Да видим къде д бил Иван Костов по това време: Обсъдиха се предложения кой да говори на митинга...Имаше оратор и отказа. (Симеонов, П., Голямата промяна, 1989-1990 г. Опит за документ) С., 2005, изд. Български писател, стр. 95-96) С края на 1989 г. и началото на 1990 г. Костов КАТЕГОРИЧНО НЕ ЖЕЛАЕ ДА ИМА КАКВОТО И ДА Е ОБЩО със СДС и антикомунистическата опозиция!?!?!? И как да желае, като само допреди няколко години е бил в екипа, съветвал Живков, а буквално до пролетта на 1989 г. ПРАВИ НЯКОЛКО ОПИТА ДА СТАНЕ ЧЛЕН НА БКП. Затова в началото на прехода работи срещу парички за КНСБ (след като СДС му отказва такива според свидетелството на Ж.Желев в неговите спомени) Покойният Николай Добрев пазеше в архива си протокол от решение на първична партийна организация, която издига Иван Костовза кандидат-депутат от името на БКП/БСП за изборите на Велико Народно Събрание!?!?!?!? (Не)знайна ръка обаче е сложила на листа стрелка СДС, тоест КОМАНДИРОВАМЕ ГО В СЪЗДАДЕНАТА ОТ НАС ОПОЗИЦИЯ!?!?

Никола Филчев предизвиква Иван Костов на боксовия ринг Абе другарю, за Доган и Пеевски защо си мълчиш.

Каолиновия подарък на циганина на своя пудел Прокопиев

България няма да мръдне от последното си място в ЕС

Защо чак сега говориш дядка? Та дори и да е истина.Като беше главен прокурор какво направи за България?...Нищо,само собствено обогатяване.

Талибаните -Евроатлантици ги чака нов Народен съд ! Унищожиха всичко в държавата ,а това което остана-разграбиха !? Филчев каза ясно " 1/3 от българите ги няма вече .В България живеят под 6 милиона " ,а останалите 3 милиона !??? Два милиона прогонени ОТ СТРАНАТА ,ЕДИН МИЛИОН БЪЛГАРИ ЛИКВИДИРАНИ ЧРЕЗ ИКОНОМИЧЕСКО-КРИМИНАЛЕН ГЕНОЦИД !!!! Циганите за последните 25 години са нараснали двойно...от 400 на около 800 хиляди и така компенсират турците които се преселват в Турция .. Сами направете сметката уважаеми българи !

Фиклчев предизвикал Костов? Хайде де. Убиеца на Синята идея, в отговор ще прати фондацията на жена си да го громи ... пък той ще положи глава в скута на български дипломат в турция за утешение?