Костов: Прокуратурата да каже лобирал ли е Борисов за бирен бос

Прокуратурата максимално бързо трябва да даде отговор на въпроса дали премиерът Борисов е възпрепятствал митническа проверка срещу бирен бос, заяви лидерът на ДСБ Иван Костов.

Обратно в новината

Коментари - Костов: Прокуратурата да каже лобирал ли е Борисов за бирен бос | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом Ви отърва - вие, които заливате Костов с помия предявете аргументите и доводите пред прокуратурата за да се види неговата сора и вашата....ама на думи е много лесно и да плюваме само.

Костов не лапаше ли комисионки всеки месец от мобилтел да ги държи монополисти на пазара? Ъ? В Румъния по негово време имаше 4 оператора и плащаха 3 пъти по евтино разговорите си, а нас ни гърбиха яко.Костов поне да не говори за лобиране.за фондация "България" на жена му да не забравим.как губещи държавни фирми правиха дарения там.

Прокуратурата няма друга работа ще се занимава с глупостите ти

Алоо, зрител, твоето мнение не чини, колкото и една лула тютюн.Влезни в търсачката и виж запознай се , кой кой е и тогава оформяй мнение и го публикувай .

Г-н Костов, ти който ОГРАБИ България, а жена ти раздаваше държавни пари за " БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ" на Вашите близки и приятели , показа истинския си лик преди два дни при гласуване то на доверие на правителството. Ти си най големият враг на демокрацията у нас и коварен тип.

Прокуратурата да каже дали Костов помогна на един кебапчия да стане милиардер.

Преди да се покаже Станишев мислех че Костов е най -наглия изманик в политиката.Благодарение на него се бетонира БСП=техен кадър,асистент по политикономия на социализма.

Злобата не е добър съветник.Ако Костов би придобил 6 апартамента за толкова кратко време, тогава би имал основания да изпитваш съмнения.

А хотелите по Златните с по колко апартамента са?

Стоян Александров разкри, че Костов със фирмата си Сапио, е завлякъл държавата с 550 милиона лева неплатен акциз. Костов тогава беше финансов министър в правителството на Филип Димитров. Александров беше шеф на Данъчната агенция. Случаят беше заметен от комунистите и Костов им се отплати като великолепно изигра ролята на опозиционер в Маскарада, наречен български политически живот. А за да видите истинските му пилитически и икономически възгледи, прочетете статиите му във вестник Икономически живот от последните години на комунизма. Костов като Матросов брани правата линия на Партията от икономическите реформатори. Тоя и Агент Гоце са най-големите демагози на Прехода.

Браво -това е истината!

Ха да видим сега какво сме, парламентарна република или правителствен протекторат. И имаме ли Президент или някакво президентче.

Вие сте чалгари и дюлгери. Къпете се рядко, говорите на диалект. Ако има такива които не са са чада на комунисти. Такъв е образа на такъв който лесно се манипулира. Такива са със стадото, гласуват за НДСВ и други крадливи организации. Вместо да пишат по форумите по добре да се изкъпят и обезпаразитят. Да се поинтересуват как да станат и какво трябва да направят за да са модерни граждани. А не само да ядат и да слушат чалга.

Този с лакти и нокти се бори да се добере до властта.Нека да поиска от компепентните органи да направят проверка на имотното му състояние,включително и на италианските фирми и наистина ли наследствотно на съпругата му се състои от толкова много парцели в София,или са като царските парцели.Тогава, може би ще му повярвам.Но до тогава да не се прави на светец.

Костов, ч ние питаме - На този Росен Миленов колко му платиха РЗС-то или Вие ..и защо сега излиза на тепиха:)))) Нека ПРОКУРАТУРАтА ПАРВО това да каже!!!!

А този крадлив мургавелко къде се бута с жалкото си мнение ? Какви срещи с прокурора, какви съвети, какви изказвания ... явно неговите съветници са го обработили да се изказва винаги и по всичко - за да не го забравят с останалите 3-4 привърженици ! Заради такива крадливи изроди като костов сме на дъното !

ако беше така, нямаше да му простят толкова години...помисли...тези след него повече го мразеха от теб...така че леко с оценките и квалификациите, че се излагаш

Прав си ,този черньо е подставено лице подготвено в Москва да се прави на опозиция.

Що за идиотски въпрос бе Костов? Не е лобирал бе, просто са си разказвали вицове по телефона..... Ти се направи на ударен на вота за доверие- нямало да подкрепи, а просто негласно ги подкрепи! и на второ място въпроса ти зададен по този начин си не направо за малоумници- че то си личи от 5км какво е искал да каже премиера, защо трябва всеки да се мъчи да тълкува нещо което си е казано в прав текст: Никой да не покровителства когото и да е, само аз мога да го правя!!!! Борисов е Господ-Бог, ако някой още не знае от простия ни народ, затова и си заслужаваме управниците!!!!

Браво Костов!!!!!!От всички политици ти си най трезвомислещия. Ще те подкрепяме за да си дълго в законодателната власт. Понеже това не се харесва на комунистите ще имаш твърдото ядро което е гарантирано.

Na:Твърдото ядро ще се събере ли в един файтон?

Корубата на костенурката Гошо ли е твърдото ядро? защото друго нема.

Незнам какво лошо имате към ядрото, но ако знаете какво ще се излюпи скоро от него не ви виждам сред свободните!

Ако бях споменал, че става въпрос за лоялния НикиБ, щяха да ми изтрият коментара. Това да се правиш на неразбрал е характерно за ..., като теб :))

Лоялен - нелоялен, разбрал - недоразбразбарал...В края на краищата кой е "отрепка" - Костов, ти или Цветанов?

Абей Костов! Я си мълчи! Малко ли пари открадна и ти от държава, че си взел да даваш съвети? Радвай се , че не си в затвора. Но не го вземай лично...то половината парламент са за в затвора. Крадохте , че крадохте...стига сте ни давали "мъдри"съвети сега. Погледни се в огледалото , па се засрами!

Не съм вярвал,че Костов може да падне толкова низко.Нали са десни,все в народната партия,нали са против комунистите!?Сега искат да свалят от власт ГЕРБ и да дойдат пак комунистите да ни лъжат и грабят.Започвам да си мисля ,че има някаква истина за назначените бизнесмени и назначената опозиция.

аз доколкото те разбирам не искаш да ни грабят комунистите. иначе явно нямаш нищо напротив да ни грабят тези гладници? така ли? аз не искам да ме граби никои. а за това как ги определяш кои е комунист и кои не, си нямам и идея. тиквеника от герб още не си е върнал партиината книжка от комунистическата партия. мисли като си "мислещ", но гледаи да е продуктивно.

Абе Костов, червен комунист със син ..., ти защо не даде обяснения за фондацията на женка ти. А тоя палячо, дето се е появил в шоуто на Слави защо е мълчал до сега или сега Трактора го е на...ил

Да сменим темата, а? Ето, сега аз съм се записала да уча в друг немски ВУЗ, като този не ме иска. Мисля, че ще съм достойна еврокомисарка, какво ще кажете. И всичко ще постигна сама, с ей тия две ръце и крака. Стига връзки и лобита, все пак международната конюнктура изисква усвояването да стане приоритетна дейност в работата за приобщаването и подобряването на.....за какво говорехме?

Само за 2 години Герб успя да се закопа на ОДС НДСВ и тройната коалиция им беше необходимо доста повече време . Разните пози на боковата команда дето се прави на единна са не смешни а жалки след като всички чухме как Танов нарича Цветанов накадърник и популист . Чухме и как Горанов казва на Танов че Дянков тотално е загубил подкрепата на Борисов и че главния проблем е че просто Дянков не работи достатъчно . Дори сега го докараха до там че се чудят как да замажат скандала че Цветанов слушал Танов за да използва записите срещу него само дето Танов разбрал и се пазел сега ни разказват разни врели некипели че разследвали няква група за контрабанда обаче слушали и Танов който пък не бил подозиран ама чудно как няма никва логика все едно да разследват съседа за някви кражби а да слушат моя телефон .

Прокуратурата и за тебе, Иванчо, трябва да каже доста неща....

А да не забравяме , че господин Костов спаси цяла България от лапите на Жан виденов и другите негови другари. Както ви напомням , че Иван Костов спаси България от гражданска война през 1997г. , той овладя хиперинфлацията , въведе валутния борд , спаси лева и направи много за икономическата и социалната стабилност у нас . Това са фактите другото са политически измислици и липса на политическа хигиена.

Верно си нов. Даже си зелен. Костов яхна вълната и се накраде здраво. Валутният борд бе въведен от Софянски - един друг крадец. Комунистите се изкоркаха, че народа ще ги беси по дърветата и направиха врътката с връщането на мандата от Добрев и .....Гоцееее! А Костов е агент на комунистите и национален предател.

Иване, Иване .... и ти ли, Иване?

Списъкът на тези, дето изнудват правителството, вече е напълно ясен и известен на всички - и номер първи в този списък е лицето Иван Костов - Командира на един файтон нахалници, които чоплят и не спират, във всеки скандал в държавата! Първо си го измислят, след това си го режисират, а после три-четири месеца точно те обикалят по всички медии и подклаждат огъня - дори и след като вече на всички им е омръзнало да слушат все едни и същи приказки, защото тези псевдополитици не стават за нищо, никой не ги търси, всички хора разбраха, че не стават за нищо, но те продължават да раздухват скандали и да въртят разни процедури из парламента, създават комисии, и цялата им антидържавна дейност е пред камерите - за да си задоволяват болните амбиции!

Не знаех, че ако искаш да те дават по телевизията само трябва да отидеш до там и да вземеш думата. Винаги съм мислел, че телевизиите канят гостите си.

Канят министри от актуалното правителство, но не всички ходят - защото министерствата имат говорители и обикновено те си общуват с медиите. А такива прецъфтели китки като Костофф обикалят сами и се чудят как да седнат пред камерите и да напомнят на хората за себе си. Когато си измислят някой скандал - колкото по-безумен, толкова по-добре - телевизиите, особено една частна, са много доволни и ги вземат без пазарлък. Това ги храни с теми за джафкане още няколко месеца.

ти си най-голямата комунистка в най-лошия смисъл на тази дума.

Не разбирам какво е казал вожда, но щом го е казал, значи е така. Той е прав дори когато греши :)

Когато си ... байно, цветовете нямат значение!

Иди при Барозу и си поприказвай с него.Тук ще те обесят г-н Миленов. Записите са публикувани вече,тъка че след вашият разговор шпионските централи на Великобритания ще разкрият истината за съдържанието.Съдържанието,то не може да се манипулира.Не разчитай на американците,Обама е свестен човек ,ама не можеш стигна до него,а другите са навързани с нашите като свински черва.Бъди як,смел и непреклонен,иначе ще ти разгонят фамилията.Пази се физически от катастрофа,от някоя тухла,щурец,изкоп,електричество,предизвикателство за бой и тъка нататък.Ако имаш парички чупи се от страната за известно време.

и още нещо Не е въпроса в Костов ,а в самоуважението на българина . Въпрос към всички , защо не оценяавате човека ,който поне е доказъл че има мисъл за българия с позицията си за пехода. А уважавате четети и ходите по партита с Мутри Мутреси и ДС агенти ,които е факт че имат манталитет на хора които мислят само за себе си..и да не кажа по силни думи Питам кой от вас , е направил и малкото което Костов е направил като позиция. И още нещо за мен Костов е просто човек който се върши работта ,но Когото някой има качества и мисъл не мога да го отрека ... Но докаото българина не признае от къде кой е тръбганал няма да има себеуважение

tomazow

Оооооо БОЖЕ БОЖЕЕЕЕЕЕ ..... Велик е Мистър ВСИЧКО ЗА 1 ЛЕВЧЕ , Направи България да прилича на арабски магазин Всичко за 1лв ....... ""велик""

Едно нещо струва толкова колкото се дава за него ...

Имате право да корите всички нас (по презумпция и Вас, нали ? ), аз ; Но хайде кажете как да помогнем на г-н Костов да излезе от това негово академично бъдеще неопределяемо време/изказ ?!

Аз пак ще полюбопитствам какво пише в рапортите на митничарската бойна група откликнала на съобщението за незаконна дейност в онази бирена фабрика. Досега никой не се заинтересува от техните спомени с други думи като как е протекла тяхната ревизия- довършили ли са я и или пък са си дигнали чуковете по съвет от горе.

Ей, лоша услуга правиш на тия хора! Току виж изпотрепали се в "ПТП-та" до един през следващите няколко дни!

И да каже, Иване, то ний си знаем какво ще е казано.

tomazow

Не знам какво става просто ... та нали Костов е марионетка на Сорос и ЦРУ , Боко и Цвъ Цвъ също , тоест това или е просто театър , или господарите му са дали разрешение да плямпа против Боко , тоест едната марионетка да събори другата марионетка , така хем народа ще повярва на хванала пояжина месия като Костов , хем господарите ще са същите и риформите (грабежите) ще продължават !!! Относно случая (тежкото криминално престъпление на Боко) е важно да се разбере кой е заповядал унищожаването на тези СРС-та и да ходи в затвора , защото този ... някой ... е унищожил доказателства за престъпление с цел да укрие престъпник ... все пак като е видял , ЧУЛ , че Боко извършва ПРЕСТЪПЛЕНИЕ , е трябвало да се задейства процедура по установяване и задържане на престъпниците , а не унищожаване доказателствата на престъпление !!!

Костов е абсолютно прав. Прокуратурата трябва да се произнесе, иначе излиза, че няма нито държавност, нито законност, нито борба с корупцията.

Г-н Костов, щи се задоволите ли с едно листче от прокуратурата на което пише. "ББ не е покривал далаверите на Мишо Бирата" ? Ама аз по тоя повод да Ви разкажа една селска лакърдия: На една мома и дошло времето да се жени , ама из селото се понесла мълвата, че много е палувала. Тогава баща и в кръчмата извадил документ на който пишело: "Керката на бай Грую е чесна. " И както му е редно - подпис, печат . Те тогава един левент момък се изправил, па рекъл " Е ся язе на х.я ли да си вервам или на документо?"

Я, комунистическата отрепка не вярва на главния прокурор - внук на член на Политбюро на ЦК на БКП?

ББ беше категоричен, че съгласно вота на народа може сам да управлява.Волен Сидеров, този продукт на телевизия Скат се присламчва към победителите, защото няма е вече телевизията, която го създаде и ще види друг път парламент през крив макарон.СДС и ДСБ ще провежда политиката си така, както прецени, където трябва ще подкрепя правителството, но никога няма да бъде придатък на ГЕРБ за сведения на учудените

Ясно и точно! Подкрепям ви.

При следващия парламент наистина ще правят каквото си искат и сдс и дсб, ще разполагат с цялото време на света, защото няма да са в него:))))

Ти не бъди толкова сигурен!Ние,които гласуваме за тях може и да не сме толкова много както онези,които на всички избори гласуват "за поредния месия" и всеки път различно,но сме твърди и последователни!

Наистина звучащ-правдоподобно макро анализ, николов ; Браво ! ( Дано видим резултатите му наяве ! )

Сидеров не се е отказал да играе за президент!

Наш мальчик Иванушка :) Той се грижи в дясното пространство всичко да става на пух и прах. Сега ГЕРБ е на мушката, докато не ги разцепи няма да спре:)))

Кой е отишъл в лагера на комунистите ?Не е ли комунистическо възприятието-който не е с нас е против нас.Слагачеството и безкритичността ли е достойното поведение, наистина много странно расъждаваме.

До голяма степен имаш право ,че Костов е умен мъж и добър политик!Но не смятам ,че е добър ход да отиде в лагера на комунистите мсрещу ББ!Смятам това за ку.венско поведение!

Той не е отишъл в лагера на комунистите, просто си прави свой недалече от техния. Целта им е обща, така да се каже ...

Според мен не е ку..венско поведението на сините. Те се обявиха против полицейщината и безпардонното подслушване, което е недопустимо за едно управление, претендиращо за "дясно". А що се отнася до това- който не е с нас, е против нас- това е болшевизъм, както Костов го обясни от парламентарната трибуна в дена на вота. С "въздържал се" сините не минаха на страната на БСП, а се разграничиха от ГЕРБ.

Смяташ, че е трябвало да подкрепи бившия комунист, бившия милиционер, бившата мутра, бившия охранител на Живков и Кобурготски, човека, който прокарва "големия шлем" на Първанов?

КОСТОВ е най-големия и почтен български политик.КОСТОВ Е ВЕЛИК!

Имаш страхотно чувство за ирония. :)

А ти нямаш никакво чувство за реалност

Иване,кажи си!!!

Г-н Костов да не си въобразява,че хората не знаят за неговите золуми.Нали по негово време се разпродаде всичко>Кремиковци, БГ балкан,оня мизерник Муравей Радев къде се скри?Колко хотела има ма морето.Само се моля да останат без имунитет,та да не се еже толкоз

Влезте в търсачката и прочетете, какво пише за г-н Борисов и за г-н Костов. По фирмите и имотите ще ги познаете, останалото е от лукаваго.

А тези неща в Интернет, кой ги разпространява? Съмнявам се, че е господ. Според мен е по-скоро лукавия с цел да впримчи в мрежите си някоя и друга заблудена душа и да я смуче дълги години.

Хубаво е да не ни лъжат, че Танов не е бил обект на подслушване. Ако е така няма как да излязат записи на разговорите му с лица които също не се подслушват- СД, ББ, В. Горанов, А. Странджев. Ако Танов не е подслушван тогава тези хора са подслушвани, което е съмнително. Ясно е че лъжата и арогантността е държавна политика, но не всички са толкова заслепени от блясъка на ББ и ЦЦ, че да не могат да мислят свободно.

Разбира се, че е ясно, че Първанов,доносника Гоце е лобирал за Мишо Бирата! АМа похвати на комунистите е да обвинят другият за това. Така ги учи школата. Затова набързо изгърмя един бушон- адвоката на МиШо= Съветник на Първанов.

А приемера къв го играе в тая твойта яснота???

Това чака и цялата общественост, незнайно защо и МВР и прокуратурата се бавят, тази сутрин Цветанов в БТВ , все нещо незнаеше, интересно как така за Г.Оряховица за часове всичко знаеше, за убийството в Кърджали веднага на пресконференция, а макар и да е направил самопризнания младежа има някакви неизяснени неща, как така бързо обвиняваме.

Сектата на костов не е "цялата общественост". Скрийте се с двата си процента не може да рекетирате ББ.

И среден ти е много...направо си за двойка!

И кой ви каза, че не работят привържениците на ДСБ, напротив това са хората точно работещи и от средната класа, можещи и знаещи.

Само един сектант може така безмозъчно да подкрепя този всепризнат крадец костов

Кой си ти пък да наричаш хората, които имат различно от твоето мнение сектанти, само глупак може да напише такива неща, иска се и " акъл " да можеш да изкаваш, останалото като твоите писаници вече го знаем нарича се " билшивизъм "

Средна класа??? Къде я видя Иветке? :))

не съм иветка ./ от петрова / и не винаги нещата са каквито изглеждат. и фактите са следните. Ние българите докато не започнем да казаваме на истините с истинските им имена няма да си опавим.. а те са Косотв е просто един от българите на прехода който заслужава най-голямо уважение заради организацията ,позициите си и точното време, когото каза къде от кои и защо се се случи прехода и нека хора които са под 50 години да не дават много акъл ...а тези които са на 50 да се замислят те за смоите позиции през годините. и да отбележа аз не съм и на 40 ,но съм видяла ,чела и преживяла неща които ме карат да вярвам на Костов.

Наистина, коя средна класа?! Бате Бойко и разгони фамилията с данъци, проверки и глоби... Неплащане от държавни проекти и невъзстановяване на ДДС. Той си защитава Бирата, Семката, големите риби... Факт!

И на децата стана ясно кой е лобиращия-Първанов!Там е работата ,че той е нечестен човек и започна да мъже повече от обикновеното!Затова нека Първанов си признае и да се спира с тези подслушвания от страна на сульи -пульо,както казва оня с фонтаните!

ти чуваш ли се. Първанов лобирал пред Боко тиквата за да помогне на Бирата

Не той не се чува просто чу това, което каза Бойко, а и Бирата. Първанов не го отрече, а аз лично съм много по-склонен да вярвам на Бойко отколкото на един доносник и двуличник.

Костов да не лае много, защото той е един от хората, които заслужават най-голямо разследване. Ама след него много се навъдиха,та не му идва ред. Направо изглежда честен пред всички следващи, които се изредуваха да ни оправят.. Крадецът вика : "Дръжте крадеца!", знаем всички. Не му прави чест на Костов, че не подкрепи правителството. Изнудвач си остава и това ти. За какъв се мисли и той, странно значим. А искаше от Бойко да прави коалиция с него, искаше да има министерски постове. Нима не знае, че няма изобщо да влезе при следващи ( евентуални ) избори?! Това и дъщеря ми го знае. Човек съм, който винаги е гласувал в твърдо синьо. С изключение на предните избори. И пак ще гласувам за Бойко ( ако продължи и ако се справя)! Защото се опитва да направи нещо. Вижда се. Ние само гледаме отсрани и много знаем. Но това да тръгнем напред зависи от всеки един от нас, поотделно. Не стоейки и пиейки в кръчмата да плюем кой как какво не е направил, както трябва..

"гласувал в твърдо синьо" Да беее...

Мръсен комунист.Дано повече парламент не видиш предател на синята идея. Марш при Гоце изменник такъв

Кога ще видим досието на Костов? Много ще е интересно.

Ако имаше такова да са го публикували до сега, но няма, колкото и да ви е мъчно.Всички в ДСБ и СДС са проверени преди изборите за разлика от другите политически сили и това избирателите го знаят.

На него и най-тайните агенти де-се и ка-ге-бе от СДС ген. Атанас Семержиев ги унищожи...ПРОТИВОЗАКОННО!? И вместо да лежи в затвора генерала... в знак на благодарност ТЕ го направиха ...ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ!?

Значи ще лъжесвидетелстваш за всеки, който с нещо не ти харесва, че е имал досие и то е било унищожено от Семерджиев? Това е нечистоплътно.

Точно така беше. Унищожиха се избирателно няколкостотин досиета, за да се отвори пътят на две-три измислени партии, които формираха т.нар. опозиция - създадена от Луканов и Лилов, организационно и документално подкрепена от генерала Семерджиев, предсказуема и удобна. Правителствата на СДСто не пипаха и не пречеха на комунистическите фамилии да си натрупват първоначалния капитал и да си разпределят пазарите и зоните на влияние в държавата, бизнесите, банките, а когато се сменяха в парламента, те им отвръщаха със същата лоялност. Затова у нас нямаше лустрация, нямаше прозрачна и честна приватизация, няма и нормален политически живот, както има например в Унгария, Полша и др. Жалко е, че все още има заблудени вярващи, които упорито си гласуват за синята мъгла и така седерастките бонзи са недосегаеми за правосъдието... А понеже Бойко сега ги насмита всичките, те се чудят какво да измислят и да как да го оклеветят! Заедно с полицията, която от една година започва да гони все пак някакви престъпници и да стяга финансовата дисциплина за всички!

Хайде този новоизлюпен бивш агент на ДАНС да каже колко му е дал неговият Бивш шеф на ДАНС( за тези, които са забравили, Главата на Октопода- Алексей Петров беше години наред шеф на най-секретната служба и живя прекрасно по времето на тройната коалиция, срастнала се с държавата)! ДА каже този "Агент" колко е взел за това от шефа си и Слави и той какви ги върти, какви интереси има и той само да пропагандира и да кани ГОце и агенти от ОКТОПОДА!? Нека не забравяме и Слави кой го финансира, беше едно хилаво дълго нещо, продаващо мартеници в подлеза. Та той се сля с тях, тези, които бяха те....

Напиши в Гугъл "Кой е Бойко Борисов" и ще ти се изясни каква е разликата между Алексей Петров и Бойко Борисов. Що се отнася за бившия служител на ДАНС, осмелил се да се изправи срещу цялата държавна машина в ръцете на Бойко Борисов може само шапка да му свалим и поне да го изслушаме. Момчето залага живота си и този на своите близки, за да се чуе истината от такива тутманици като тебе!

Не обиждай човека. Той е наясно с действителността, но получава парички за да пише това, което му се каже. Като се хванеш на хорото, го играеш до край, няма пускане.

Доста животи е заложило и опропастило "момчето", но със сигурност не са на негови близки. За съжаление още заблуждава "умници" като теб, но за наша радост с всеки изминал ден те стават все по малко. Не бих се учудил и ако той е мозъкът на отвличанията, защото доколкото си спомням неговата застрахователна компания първа предложи застраховки срещу тях.

А ти кога ще кажеш за бандитската приватизация за Сапио и Балкан, ВТБ как я подари на италианския си зет - учителю по маркс-ленинизЪма!? Подведе Мартинчо за ВОТА, изпълни задачата на партията -кърмилница и още намираш ... балъци да ти се връзват....

Хане, хане, още нови дъвки със стари л*йна дъвчеш, не ти ли писна?

Какво очакваш от човек, който има наглоста да използва името на велик български хан?