Куйович излъгал ДАНС, че знае факти за МВР

Осъденият Будимир Куйович е подвел представителите на прокуратурата и ДАНС, че ще подаде интересни факти за служители на МВР, но е излъгал.

Обратно в новината

Коментари - Куйович излъгал ДАНС, че знае факти за МВР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кой крив,кой прав проверка от начало.

А защо не питаш, защо Костов освободи министър Богомил Бонев точно когато настъпи дебелите вратове и им разказа играта в застрахователния бизнес.

Този сладур много бързо получи амнезия.Май са го посъветвали да забрави и то вероятно с/у нещо.Да видим дали няма да му намалят присъдата ...

Uiovich si padnal na uiya v uiovata psevdo darzava.

Опозицията предтсавена ли е в парламентарната комисия за контрол нас ДАНС? Според принципите на демократичното управление тя трябва да бъде представена защото по този начин се гарнтира на гражданите, че партията на власт (която и да е тя) няма да използва силовите структури в своя полза.

Ами тези некадърници от ДАНС, които са подведени от този бандит защо още работят там??? Ега ти държавата, ега ти службите...

за всички протежета на комунистите/крадците идва видовден

къде си, кримено от ст.заг., не мога да живея без твоите коментари

4ak da vi povjarvame...koi e Kostov ,sa da mu se vjarva....

Опааа ето как се потулват неща- Не считаме, че трябва повече да се занимаваме с този случай, заяви Костов., А с Балкан считаш ли че е нужно да се занимаваме, а глобата от 10 милиона след това, а за онова предприятие за 1лв да говорим ли? И как партията с 7% гласове има председател в най-важната структура за разкриване на държавни престъпления - ДАНС?

Няма смисъл да питаш, защото отговорите са ясни като бял ден! Нито Зееви, нито Митал, нито Сименс, нито светият дух може изклати сам държавата! Винаги се помага отвътре!Целта ти е ясна! То няма държавен пост, където може да се краде и далаверства и да не се прави!

KOSTOV TEBE GIV TRIABVA DA TE DERAT.TI KAKVO OTKRADNA NIKOI DRUG NEGO NAPRAVI. IMA HORA KOITO 6TE RAZKAGAT IZA TVOITE KONVOI OT BURGAS DO GUEHEVO.

Критиките на комисията са насочени относно по отношение на... Дир, уникални сте просто!