Иван Иванов: БСП внася вота на недоверие към правителството в сряда

Европредседателството не трябва да е прах в очите на хората за неуспехите на управлението

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пореедния БКП/ БСП/ малоумник

Само където се разделят на зелени,червени,сини...Герб е за Нато и БСП е за Нато.Значи кукловодите са едни и същи,нямат собствено мнение,каквото им кажат отвъд океана.Хората избират по малкото зло.Дир са поместили сайта "Изгубената България"-това е сайт с над 7000 снимки с надписи от приблизително 200 год.За периода -1990-2000 г:2000-2010 год.В тоя период нали на власт бяха БСП,ДПС ,разни сини..В България все едно война се е водила.Навред разруха.Нищо не са построили.Вместо демокрация,създадоха клептокрация-управление на крадци.А пред фактите и боговете мълчат.

Бързо да го внасят, че ги забравихме!

... а бе дебиле Иванов, както ви нарича вашият червен дебил Христов, за какви вотове и за какви 5 лева бръщолевите бе червен некадърнико...!?!?!? Ми кой от вашата червена мафиотска БСП/БКП кохорта е забил един пирон за тази държава и да знае как например как се управлява държава бе червен серсемино...?!?!?! Може да плюете колкото си искате Пожарникаря от Банкя Борисов, но той успешно управлява най-напред една община която е повече от България, като Столична община... После бе много успешен главен секретар на МВР и после много успешно създаде вашето убийство, партията ГЕРБ...-!!!!!! Колкото пъти се явите на избори червени дебили, толкова пъти Борисов ще ви бие, защото при него страната върви и се развива добре, а не се само да краде и съсипва държавата като при вашите досегашни червено мафиотски управления - ТОВА Е ИСТИНАТА...!!!!!!

Другари малко лъжете, повече трябва! Давам пример- Работниците по времето на Тодор Живков почевали безплатно на море две седмици, не ДРУГАРИ - почиваха безплатно годишно 6 цесеца на море 6 на балкан безплатно.... Курелия

да се изкаже и той?!

Не виждате ли , че и БСП и гЕРБ работеха срещу демократите. За да си бъдат единствени опозиции и да си менкат властта. А най- ненавиждам, когато троловете на Боко Тъпото като се възмущавам от управлението му ме наричат комунист. Наглост безмерна! То от ГЕРБ са единствената алтернатива на БСП. то друга няма. Не дават тиквите. Лесно им е да са само тези двете партии. И двете са антибългарски и безправни.

освен озверели от глад членове на БКП, забелязвам и членове на ДСБ в хипогликемична кома. и всичко това от липсата на власт.

То пък много ти е смешно. Идолът ти носи името Боко Тъпото, какво да коментирам. ГЕРБ и БСП ще се обединят само, когато срещу тях се изправи една силна партия. Тогава ще започне и прехода. Иначе милиционер, комунист, милиционер, комунист- все еднакви.

... ма те просто нищо не си менкат БСП и ГЕРБ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Просто Пожарникарят от Банкя Борисов ги съсипва на всички избори КОИТО Е РЕШИЛ ДА СПЕЧЕЛИ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А на тези които не е решил да спечели, дава огризките на примерно червеното куче Радев, та да има някой да си лае глупости ... А Деса авио метреса е пък за капак...- ТОВА Е ИСТИНАТА ЧЕРВЕНИ ДРУГАРИИИИИИИИИИ...!!!!!!

Абе не сум червен бе, ама мразя милиционери от тоталитаризма и бивши комунисти. Стига сте преписвали на идола си Тъпото толкова големи заслуги. Нито е умен, нито е свестен. Нито е борец срещу тоталитарните служби, бил е част от тях. И второ - той с всяка власт ще е добре.

Борисов е толкова слаб политик, че за комунягите въобще не е проблем да му вземат властта. Той си мисли, че като разруши Демократите и слуша онези от Брюксел влатта му ще е безгранична. Е, не. Толкова беди докара на българския народ тази мутра, че за бсп не е никак трудно да го свали. За съжаление Борисов може да доведе БСП на власт. Дано това да не стане!

11:1,нали?!

озверял от глад комунист/ ДСБ-ар власт сънува. За първите съм сигурен, че без съветската армия власт няма да видят. На вторите и НАТО няма да им помогне.

Абе трол какво се легитимираш с ника хи-хи.- всички виждаме за какво живееш, за далаверата. Умрял е някой за другарят ти нагаждач и мутра. Това е най-престъпното управление след това на БСП с куфарчетата. Едва ли имаш някакви принципи и идеи, служиш на тези, които ти дават пари. Такива като теб безгръбначни много бре!

не разбирам защо депутатите не работят понеделник и вторник?

В петък на парламентарния контрол, председателят на НС вдигна кръвно, защото и казаха че не знае правилника, тя ги разпусна - и вкупом отидоха да пият хапчета за високо кръвно.

... сега разбрах "мотивите" за протест на майките с болни деца, в България всичко е порочно и с мизерна и лайняна цел - БСП им плаща стотинки за да предават националния интерес и да участват в опорните точки на маститите престъпници от БСП в борбата им за власт срещу тъпите тикви от ГЕРБ! ... тежко ти народе, щом "нещастните" инвалидни майки се продават за два сребърника! ... докато правят това децата им ще страдат! Заслужават си го!

Да ти се връща стократно !!!!!

Какви глупости плещиш, малоумнико? На кого са се продали майките на децата-инвалиди?????? .... Тъпо копеле, такива като теб---ще ги вкарат в пътя БАЩИТЕна тия деца! Със сопа по идиотската ти , празна кратуна!:)))))))

Пройчо,прав си до някъде,голяма част от бащите на тези деца са напуснали майките .Това са предимно самотни майки,бащите отдавна са си били камшика/просто гледах е едно предаване/,тежко им било да гледат такова дете.

Майките не ги интересува БСП, ГЕРБ . Тях ги интересуват децата им. Като герб са слаби политици и съсипаха всичко, да не са виновни хората, че не ги искат. Лошото е, че ГЕРБ съсипаха демократите и всички по-ценни партии и освен БСП нямат друга алтернатива. Но освен БСП да докарат на власт, това е другата злина, която може да доведе това некадърно управление от мутри и калинки.

Викаш ГЕРБ съсипаха демократите! Е как става това ,що не съсипаха БСП?

Е сам си отговори защо не съсипаха БСП, защото така са се договорили. Имат една майка и са роднини- БКП е техния корен, затова. Демократите са млади и нямат нищо общо с миналото. Ама тези - съсипаха държавата. А ти си един далавераджия като идолите ти.

Не вот,а напускайте парламата, социокомуняги недодялани.

Добър врат е отпрал въпросният изказващ се. От що ли ?

Кухите червени лейки ще искат вот на недоверие !

за това народа е казал : видиш ли комунист удари му два шамара, винаги има за какво

Не ми кради ника, циганче герберско!:)))))))

как разбра , че някой ти краде ника с този скопен комунистически мозък?

да обясни как Македония би предявила териториални претенции към държава - член на НАТО и ЕС. БСП напълно изкукуригаха и бълват идиотщина след идиотщина.

Баш па на тебе ще обяснява---я оди се пЕри, ве!:)))))))

Ходи се плякай !

Чети коментарите на дипломати - как Гърция отряза претенциите на Македония за история и територии, а нашият Премиер, единственото, което измисли е - да бойкотира срещата с македонския Президент. И това му беше последният гаф - другите по време на председателството - да не ги изброявам.

Днес комунистическите тролове щракат минуси.Ами така е,народа не ви иска,каквото и да правите,все ще сте ВТОРИ или ТРЕТИ на изборите.

Шепа хора от два-три големи градове, а народът е в малките градчета и по селата (доколкото ги има). Вотът за ГЕРБ винаги е бил корпоративен , купен цигански ! Радвай се, че си единомишленик с братята роми !

цигански като онзи в Асеновград ли? Там не гепиха ли баш човек от БСП да купува гласовете на циганите? Че и имунитета му взеха, май.

Объркал си се хората колкото мразят ГЕРБ, толкова мразят и БКП. Така че на никой не му дреме за твоя двуполюсен модел, аз не участвам в него. Не чета хора, на които идолът им е с прякор Тъпото.

Търсят под вола теле..чудят се за какво да измислят вот на недоверие.Изглежда радиацията от Чернобил,която скриха най-престъпно от народа,им е повлияла безвъзвратно.Нямам доверие в тази псевдо-партия.Начело с г-жа Л..жа.

За Чернобил не се казваше отначало, защото никой не знаеше как да реагира, това не се беше случвало никога, но след това - набързо изчезна йодът от аптеките, всички си накисваха зеленчуците и ги миеха обилно, миеха се улиците, алеите....

никой нищо не каза официално, а нас като студенти ни изкараха на манифестация на 1-ви май под радиоактивния дъжд. Жена ми тогава също е манифестирала като ученичка и сега има проблем с щитовидната жлеза. Ще пие лекарства до живот. Мръсни комунистически свини!

Проблемът със щитовидната жлеза се отключва от стрес, това е автоимунно заболяване. Търси проблемът у себе си - дали нещо не я задоволяваш и тя се стресира.

какво си накисвал аз не зная,но заради това престъпление много деца след това се родиха със спина бифида, прочети какво е това,многознайко такъв,много хора се разболяха и починаха,.. и ние ще вярваме,че БСП имат добри намерения- никога !!!!

БСП загубихте. Народа си каза думата, кой да управлява. След три години ще има избори, спечелете ги и управлявайте. Сега сте опозиция, няма власт за вас и няма да има още много както се държите в момента, акъла ви само във власта, не се ли усещате, че толкова много олеквате, че ставате чак смешни и жалки. Повече сте за съжаление, отколкото за уважение. Политически смешници. Не разбирате ли, че колкото и вота да инициирате, никой няма да мине.

Още три години да търпя Б.Б. и Цв.Цв - не си прав, и майка ти не е права, и леля ти не е права....

Не е планиран а знаете че при нас Бойко Тиквата е безсмъртен.

Много обичат да ги гонят с камъни от властта. Досега два пъти, иска им трети, май.

А Б.Б. как ревеше" - избраха ме, а не управлявам - заради протеста за тока.....

хронологията. Баце каза това след Костинброд, когато на власт с измама дойдоха момата, чалмата и сачмата. А Баце ги беше спечелил тези избори, за пореден път.

Тоя май го бяха направили зам. министър на ВР и го разкараха заради зависимост от престъпни групировки-беше събирал налози срещу скромно заплащане.Явно е,че Нинова го е закъсала откъм кадри и правят Бойко велик и чутовен!

Фани,Таско,удари Зарков и чекай Кути да изока!?

с това българско европредседателство?! Постигна се едно голямо нищо, ако не се брои поредната, в случая с името на Македония, проява на национален нихилизъм! Много шум, много напъни и показни "мероприятия", прегръдки, ръкостискания и демонстрации на международна политическа дейност и на края състоянието на ЕС и държавата ни отново са си същите както преди това европредседателство! Да не говорим за никаквите резултати за останалите страни от Западните балкани! Май на практика излиза, че щафетното поеман на европредседателството от всяка една държава-членка на ЕС е хитро замислена схема за гешефти и безкрайни банкети за "лидерите" но за сметка на народите на държавите членки на ЕС, както и шумно рекламиране на особеното демократичност и равнопоставеност в живата и ръководството на ЕС, който практически се ръководи от една самообособолиа се върхушка за която не съществува и не може да се приема или изпълнява друго мнение освен тяхното собствено мнение!

Видимо са озверели за власт.

Посочи един сектор, в който да има реформа и да върви добре .Няма такъв - непрекъснато проблеми, протести, нищо не е като хората. Както се казва - хубава работа, ама циганска.

едно успешно управление на БСП от 1990 досега, след което да са повторили мандат.

Комунисти, комсомолци, в един и същи строй!

Точно сега комсомолските секретари са на власт, и понеже винаги ученикът надминава учителя, те са най-алчни и нагла.

Споко, идва ред и на ромите да управляват.

Хората мразят комунистите.

Циганче Герберско----що ми крадеш ника, мухльо?:))))))

PEYTSCH

В сряда ? Ау, че сте страшниииии...Ами колко тротил в бомбата като в църквата през 1925 ще сложите ? Трибунал за националните предатели създали проблема със Западна България.

Когато не си аргументиран, вадиш мухлясали партенки от раклата на баба си . Това за което говориш , вече няма живи свидетели !!!

PEYTSCH

Факт, че не сте различни от БКП и не сте осъдили бандите които наричахте партизани.

а един по-як ти трябва та за това ревеш като вдовица за ….