Искров: Само политиците ще решат съдбата на КТБ

Без политическо решение по въпроса КТБ няма и не може да има отваряне на банката, заяви пред БНТ управителят на БНБ Иван Искров.

Обратно в новината

Коментари - Искров: Само политиците ще решат съдбата на КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искров марионетка на мафията, която иска да си измие ръцете от комисионните, които е вземал за да си затваря очите с народното събрание. Некадърник мамин, ще отговаряш за фиктивните одити на КТБ!

изгубиха безвъзвратно още 500 000 гласа.

val55

А дано, най после е дошъл акъла на политиците, и държавниците, да вземат правилното решение за една 100% държавна банка, където държавните фирми да си държат парите, за да не рухне в бъдеще цялата държава. Сигурно при всички случаи някои, ще стигнат до това заключение, но дано не е много късно. В тази банка влоговете да са гарантирани в пълният им размер даже, и нещо повече да се калкулира и инфлацията. Може да се осъществи тази идея, и е напълно възможна, но трябва да се променят някои закони, а най важното е желанието за просперитет на страната ни, и една наистина модерна държавна финансова система, а не такава като сегашната. Мислете хей, нали сте хомосапиенс макар, че в световен мащаб всички оглупяваме по ред причини..... А от изказването на Искров прозира, че от него нищо не зависи така, че не е нужно въобще да коментирам неговите думи. Жалкото е, че няма собствено мнение въпреки високият пост който има, но в случая той е прав само за себе си, и гледа как да се измъкне от батака, който е забъркал умишлено през годините. Както вървят нещата прокуратурата, ще замаже истината по този случай, и ако наистина го направи то другите само това чакат, а нас и държавата ни чака.....

Съзнателно проспаха и бездействаха за банковия надзор при тлъстите си заплати - сега прехвърлят топката политиците да се изпокарат заради тях...

аз мисла че рашит веждидов че пие студена вода от банкя честито решит турчат

Уважаеми редактори, намирисвате на коалиция ППП (Пеевски, Прокуратура, Прокопиев) щом бързо "скривате" коментар за истината, криейки се зад закона за банките. Линкът link откъдето е цитатът защо не се крие?

Значи като трябва да вземем едни пари-ние сме закона,а като трябва да ги върнем на хората,някой друг да се оправя с това.Питам кога ще върнете на хората парите?

Аз се извинявам пред всички, но тоя Искров е пълен и всеобхватен малоумен идиот. Обяснявам защо : Той ни проглуши слуха, че бил толкова много честен и законопослушен, та не можел нищо да направи за КТБ (дори и да раздаде на вложителите по 500 лв), защото ЗАКОНЪТ МУ ЗАБРАНЯВАЛ да прави каквото и да е. Освен това никой да не смеел да му се бърка, защото БНБ е независима институция. Добре, ама в момента в който едни по-големи батковци (политиците) вземат политическо решение и му разпоредят да извърши нещо (макар и не съвсем законно) относно КТБ, нашият смотаняк забравя и за законността, която той трябва да съблюдава, и за независимостта на БНБ, и с подмазваческа готовност ще изпълни всяко малоумно решение на политиците. Просто човекът е страхлив и угодник.

Иване, на твоето предложение, че единственият все по-теоретичен вариант е сегашните акционери да дойдат, да сипят една торба пари ... в централната банка, предлагам друго по-рационално. Единственият и най-практичен вариант е Съдебната власт в България да се взема в ръце. Да вкара в затвора всички хитреци дето последните 25 години източиха (разграбиха) България и да конфискува собственоста и банковите им сметки. Мисля, че това е доста повече от торбата, за която ти говориш! Как мислиш Иване, а и не само ти? Лек ден, уважаеми.

Той срал други да бъшат.да вземе да си въре всички заплати в едно със служителите си.и после съд....на път е да затрие държавата.измекар.нас ни глобяват за закаснене.до кога прокурора ще чака...или и тои е вътре..

Некадърен кретен !

Нали тази банка е частна и ако има печалби отиват за нея и ако има загуби също защо държавата се меси в бг след като герб дойде на власт имаше толкова много фирми фалирали малки големи и средни и никой нищо не помогна като държава асе га една банка е фалирала защо му се почага има си акционери тия акционери имат в други държави акции и предприятия ами ако имат нещо да плащат на клиентите си да си продадат предприятията си и акциите си и да си платят на хората си или банката си е в отлично състояние но политиците искат нещо това е съвсем друго

А ,то и в правописа има и препинателни знаци и главни букви,ама Вие не го знаете явно!

Членове на масонски ложи са 70 % от т. нар. политици , в т.ч. и Боко , и Гоце, и Д. Добрев, и ... Да не говорим пък за т. нар. съдии и прокурори . Всъщност в БГ на практика няма истински масони, а има само разни сектанти, които членуват там заради властта , парите и безнаказаността от строгостта на закона, когато извършат някое престъпление . Това си е ОПГ. Защо в БГ няма масони ? Истински масон е бил Иван Ведър от Разград / 18 - 19 век /, който е ДАРИЛ ВСИЧКИТЕ СИ ПАРИ И ИМОТИ ЗА БЛАГОТО НА НУЖДАЕЩИТЕ СЕ . Кой в днешно време е дарил всичките си пари ? Боко ? Гоце ? Цацата ? Сарафа ? Свинарят ? Или никой от тях ? Питайте го Боко тиквата дали знае мещо за масонското движение и дали знае поне 10 - те Божи заповеди, за да се убедите, че той НЕ е никакъв масон, а е просто един сектант ! Преди няколко години Гоце си беше купил една книжка за луцифер / сатаната / . Преди членуваха в бкп/дс , а сега се правят на масони , а всъщност са едни сектанти, които не изпълняват дори и 10 - те Божи заповеди . Който желае , нека чете между редовете ! Цацата лъже ли ? Лъже . Извършва ли престъпления , като прикрива умишлено престъпленията на топ - престъпниците у нас ? Извършва престъпления . Има ли много пари, които не е дарил за благото на нуждаещите се ? Има много пари, които не е дарил на нуждаещите се. Какво има още да се коментира ? Да не говорим пък за Боко тиквата или Гоце !

какав масон е боко... тои е оставил селото, ама селското не го е напуснало него! марш за филията с мас и дочетеш винету!!!

на политиците не им е работа да се бъркат в частните работи, тяхната работа е да градят обществото създавайки коректни и изпълними закони и да ги спазват

точно полититиците забъркаха тази каша и сега да я сърбат

Благодаря за дарението.Най новият самолетоносач построен с български пари ще носи името 'БАНК ъф /х/АЙВАН" 4 милиарда за ядреното корито и 2.5 милиарда за хвърчилата. Умоляваме уважаемите вложители да изпратят още по х $100 за джоб-парасъ за което любезно Ви благодарим. всеки от Вас ще получи по една снимка пред нашия продукт на фона на Хавайския плаж.// Дължина 333 метра, широчина 64 метра, височина 38 м , плава без да спира 20 години.

Месеци вече ни пълнят главите с алабализми и финно избягват от отговора на единственият въпрос: - Кои са фирмите и физическите лица изтеглили необезпечени кредите над 1 милион лв.? Но това е театър на абсурда, в който всичко е възможно! Единственото сигурно нещо е, че за Коледа и Нова година ще станем свидетели на екшън отсрели на свини, олигарси и "политици"!

А бившата снаха на др.Ив.Абаджиев-секретар на ЦК на БКП, любимката на Българския народ кака Цеца, чака да фалират КТБ и да я гушне за жълти стотинки!

ква кака ти е тя, бе цървул... тя е секси мадама... дама... ма!

Искров наистина си страшно нагло копеле.

Вуне, Вуне, преди Искров по-виновен е твоя изклесък Боци Тиквата, оти той с Цацата докараха кризата в КТБ.

Толкова е оцапана работата нали?"Само политиците ще решат за КТБ"!!!А ЗА ЧИЯ СМЕТКА???!!

ДА !, Колега RTR/VTV ---> Двустъпковата ! това Е А-то и Я-то ЗА Изправянето на България и Нас-Всички.

Очевидно вече и в психиатриите са инсталирали компютри с достъп до интернет!

Шо изгъгнА я ?! --> А ?!

искров е прав .спасяване от инвеститори е невъзможно.банката трябва да се фалира на 20 ноември и да се приложи закона за гвб. във фонда има 2.1 млрд. новото прав. гласува заем от 1.6 млрд. и се изпл. гар. депозити.

lol... По-безссилно същество от това на снимката едва ли има. Ми ти си ЦЕНТРАЛНАТА БАНКА, бе Искров, ТИ си създаден да се оправяш с такива ситуации, НЕ ПОЛИТИЦИТЕ, ТИ! За това, което допусна, мястото ти е в КАУША, до края на дните ти, а не да се проявяваш като медийна звезда! Нещастник!

Шепа алчни представителни политици с болни мозъци напълно съзнателно оставиха без защита потребителите на банкови услуги. Това се отнася както за физическите лица, така и за малкия и среден бизнес. В същото време се толерира привилигерованото и монополно поведение на банките, които, противно както на юридическата, така и на елементарната житейска справедливост, поставиха българските граждани и българския бизнес на колене пред чуждестранните корпорации, от своя страна и без притеснения те предприеха незапомнено ограбване и изнасяне на национален капитал извън страната. Приравнявайки банките с държавата и общините, шепа алчни политици с болни мозъци удобно са пропуснали да въведат и съответните задължения за тях. Така допълнително беше насърчено голямото ограбване на България. България изобщо НЕ е бедна страна, както ни се внушава постоянно. България просто е една ограбена страна. Нейните богатства са съсредоточени в шепа хора и фирми и са изнесени извън границите. Интересно е, че и медиите са в железните клещи на банките. Журналистите разчитат на парите на банките от реклама и ако излъчат истинско предаване, рекламата и съответно парите спират. Това е и причината за пълното информационно затъмнение. Само в България няма закон за фалит на физическо лице от целия ЕС, по този начин, банкерите буквално са заробили десетки стотици хиляди хора до живот и след него. А тези десетки стотици хиляди заробени хора имат право да ГЛАСУВАТ, ето защо, ИЗБОРИТЕ в РБългария са незаконни, защото гласуващите са напълно зависими (роби). И това е наложено от политическите ЛИДЕРИ от десетки години. Когато НЯМА пълна и реална ИНФОРМАЦИЯ за ВСЕКИ гражданин, изборите са НЕЗАКОННИ.

За кого не е ясно, че Искров е безволева кукла на олигарсите????

Ах, Тиранозавъре ! - какво прекрасно Утре !!! ... Ще Изградим След... SkyFall-a де :-) (Извинения !, напоследък просто Няма-Как Човек да Не Се Изкаже.)

тия сега се чудят как да легитимират пред народа едно 10 милиардно заемче, за да изплатят лихвите на алчните корпортивни клиенти. Народееее осъзнай се......пак ще те щавят. От твоите пари ще плащат на тарикатите в КТБ. Те това е истината....бат боко направи първия анонс.....спешно поиска 10 милиарден заем....познай защо. А само преди няколко месеца орева орталъка за 3 милиардния изгоден заем с който успешно бе рефинансиран дълг направен от Милен Велчев Орешарски

ФОРМУЛАТА НА УСПЕХА : Премиер - Дончев Финансов министър - И. Костов Вътрешен министър - Цв. Цветанов Шеф на ДАНС - ген. А. Атанасов Правосъден министър - Ек. Михайлова ... Защо Дончев заслужава да е премиер ? Дончев НЕ е свързан с мутренските групировки сик , вис и др. Дончев НЕ е 'бивш' кадър на дс. Дончев НЕ е зависим от кукловодите на дс Л. Гоцев , Бр. Аспарухов / кръгът 'монтерей' / и Митьо Гестапото. Дончев НЕ е ортак с Гоце и Сава от дс. Дончев НЕ е бягал от часовете в училище, за да рита футболна топка. Дончев е добър в областите Математика и Финанси. Дончев НЕ говори просташки , нагло и арогантно, а говори като експерт. Дончев НЕ е разтварял чадър над Миро наденицата и Мишо бирата. Дончев НЕ е давал нареждане да се стреля с гранатомет по Тодор Димов - Чакъра , заради което държавата ни бе осъдена в Страсбург да заплати глоба от 50.000 + 4.000 евро. Дончев НЕ рита футболна топка с едни олигарси и не играе белот с други през работно време. Около Дончев НЯМА жена със 'змийски' пари. Дончев НЕ е наливал държавни пари в КТБ през 2009 - 2012 г., сиреч той НЯМА никаква вина за кризата в банковата система у нас.

А Защо да усложняваме Нещата, Колега ?! ...след като Е СвръхПростичко : ---> Двъстъпковата ! (Храм връз 00 - Не се гради зер !)

Защо искат да дават пари на КТБ? Нали имат да взимат от кредити. Лоши ли са? Колко лоши и кои и откога? На КОЙ ги дали?

Цв. Цветанов го съдят за: - 60000 лв уж присвоени от друг (платени заплати по закон) - за неупражнен контрол, за евентуално (може би) подслушване Цаца, на тоя искров - за 6500000000 лв - поне едно мъмрене няма ли да има?

В грешка си Искров народа ще реши, каква ще е съдбата на политиците и на КТБ. Нервите на народа са като дебел ластик, за сега ги опъвате успешно и ги натягате яко, накрая като се скъса ластика един Господ знае, колко на далече и накъде ще излетите?!

+++...+++...+ !

ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВИЖДАМ ТАКОВА ЕДИНОДУШИЕ-ПОЧТИ НЯМА МИНУСИ.НЕ Е ЗЛЕ БЪДЕЩИЯ ОБИТАТЕЛ НА СОФИЙСКИЯ ЗАТВОР ДА ПОГЛЕДНЕ КОМЕНТАРИТЕ

Сега разбирам че политиците, са и банкери,Защто ни е тогава БнБ.Само разход.Явно не можем да покажем кредитните милионери,защтото ще ни бият по руцете след това.

Кого визира ? Боко тиквата , който съзнателно наливаше държавни пари в банката на Цв. Василев ? Хайде де !

...не искам да защитавам Искров,още повече защото е и човек на хитреца Сакскобурготски, но считам,че основна вина за състоянието на КТБ имат собствениците и тези лица от политическия ни ,,елит,, , които са покровителствали подобни креатури като Цв.Василев.Изпитвам срам,че ми е колега,завършил съм МИО преди него.Как може с познанията си по икономика да допусне такъв срив в банката? Все едно аз ако запаля апартамента си да обвинявам полицията или СО,че не ме е контролирала и е допуснала това да се случи! Така ли е бе,Василев?

В случая не може да има друго решение освен установеното от закона, ако разбира се не са съгласни да се занимават с размирици. публична тайна е, че КТБ се е превърнала в политическа организация от всякакъв цвят, която е поискала особен надзор поради неплатежоспособност. Днес проблемът на КТБ е проблем на безпринципността и алчността. Защо се позволи на банките да извършват и друга търговска дейност? А на КТБ да извършва и политически проекти? Днес съществуването на такъв субект е анахронизъм, който трябва да се прекъсне. От друга страна е смешно да се плаши, че вече фалирали предприятия ще фалират.

Абе Искров, абе Звездев ти закво лапа заплати до сега и не усети далаверата в КТБ-то. Право казва брадатия каменоделец - и ти си в игрта , мушмурок такъв.

Ще се лее пак кръв по площадите ми се струва.

как така станаха 6.5 милиарда.Нали бяха 3.5, после 4, 5, а сега 6.5 милиарда.Да вземат да я фалират тази банка, че скоро ще стигне целият ни бюджет.А този Искров да не са го назначили като главен финвансист за да брои милиардите. Я сикана.

как така 6.5 милиарда. Нали бяха 3.5, после 4, 5, а сега 6.5 милиарда.Да вземат да я фалират тази банка,че както е тръгнало целият наш бюджет няма да стигне. Този да не са го избрали само да отчита милиардите.