Иван Гешев призова ЕП да засили наблюдението за върховенството на закона у нас

Главният прокурор е споделил пред LIBE притесненията си за разделението на властите и завръщането на престъпността на нивото от 90-те

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С нпо камъните по техните глави! Иновативно! Но все пак западът се усеща и няма как да се върже и да ни откачи от куката, на която сме се наденали- нпо за едни пари, а държавата за да се управлява чрез противопоставяне и разделение.

Стига с тая корупция. Дайте да справим с истинската пристъпност. И ало измамниците. Да защитим закона и конституцията. От мръсните ръчички на избирателите.

След Цацаров, май идва ред на Гешев ! Здраво държат юздите от промяната !

Некъсе не бил прочел, че Гешефта на какви езици може да чете?! По просто животно от тоя милиционер не бях виждал!

Държавата ни беше тръгнала на добре след редица крупни измами по време на Приватизацията.Ония дето си бяха ,,отгори'' си останаха отгоре.Както и да е ,откраднаха на хората парите,спестяванията,пенсиите и всички държавни фондове.Става дума само за пари,....майната им на парите.Но когато по времето на Станишев се възстанови ДАНС/ДС със старите комунистически кадри,тогава чашата на наглоста преля,бяха реабилитирани всички комсомолски и партийни секретари,оглавяващи днешната ,,местна мафия''.С този закон за възобновяване на ,,властта'' хората изгубиха своите граждански права и заживяха в страх.Това беше отвратително.Наказателните бригади на червените кръвопийци плъзнаха и наплашиха народа,а младите просто си тръгнаха от България.

Тоя главоч, малко като мърльо ми се види

Защо на боклукетов му се дава думата да говори толкова време против България ?

Престъпник Мутра Една жигула и да копае тунела под Шипка

Значи добре си върши работата Гешев щом всички престъпници го плюят така и се нахвърлят срещу него. Това означава, че Гешев е точния човек за Главен прокурор! Четете коментарите срещу него по долу и ще ви стане ясно! Всички засегнати от него сега пишат срещу Иван Гешев от арестите и затвора! Бий Гешев олигарсите и предателите в президенството! Народа е с теб!

Да, добре си я върши в полза на мафията! И няма да се даде лесно. Даже от Европата иска помощ, защото знае - ББ си е дал част от открадените пари и към ЕНП, неговите "родители" и покровители! Няма да е лесно да го махнем и да вкараме в затвора крадсците от ГЕРБ, защото те са си купили индулганицята в ЕНП! Затова тулупа раздава съвети дори сега, вместо да е на топло!

Само не си мислете, че тези в Брюксел пасат трева! Всичко се знае, всичко се следи! Първо ще предупредят разгонилите се и самозабравили се партийки на “промяната”, и после започват със спиране на еврофондовете. Гешев е подкрепян от Кьовеши и тя в прав текст каза: никой политик да не си и помисля да се меси в работата и независимоста на прокуратурата. Кратко, точно и ясно!

Да, корупцията не е "бълграска запазена марка"! Европа е по-корумпирана и Бойко го знаеше това, затова си ги "цепеше на двеста"! Да сте наясно - тези пари изчезващи с човалчета, не са без знанието и на Интерпол, следователно затова следите изчезват! ББ си е купил индулгенцията с тях! Кой премиер не е наясно, когота заедин де нсе теглят десетки милиони кеш? Защо този борез за независима прокуратура все още не е разпитал ББ как са изтеглени тези пари от неговите държавни ресори???

Абе, какво стана с “въстанниците” и смрадливите протестъри от миналата година дето 5 човека блокираха кръстовищата! Нали бяха “народа”? Май суверена ги изчегърта! Що пари се потрошиха от олигарсите и Мафията за протести и бомби! Мая изчезна, Хаджи Генчо адвоката на дявола “бореца за демокрация” дето хвърляше домати, яйца и пилешки бутчета, сега гледа като припикано мушкато! Що хранителни продукти отидоха зян. Тогава при Борисов всичко беше евтино. Сега при Радевата хунта цените на храните са космически и ме е яд за тоновете домати, хиляди яйца, риба и пилешко съсипани от “въстаниците” Можеше сега да нахранят с тях децата от приюта на отец Иван! Комунисти и мафиоти, сър!

Пуснах си видеото с явяването на Иван Гешев пред 30 народни представители в последното Народно събрание с предразсъдък. Очаквах, че Гешев няма да е на ниво, тъй като до момента съм го гледал по-скоро да прави изявления и коментари в по-"приятелска" среда. Честно казано, бях удивен. Този човек ДВА ЧАСА И ПОЛОВИНА отговаря на враждебни въпроси, във враждебна среда. Срещата приличаше на сцена от NG, в която глутница хиени нападат лъв. И наистина депутатите се държаха като хиени, а Гешев - като лъв. Те нападаха с думи, един пада, идват двама, губят контрол, съскат, говорят глупости, правят безсмислени и заядливи реплики. Гешев спокоен, благ, железен, удържа и на психологическите атаки, и на емоцията, и на нервите, и на желанието да им отговори по техния начин. Запази самообладание, изнесе през цялото време изключително много и точна информация за много факти, с което показа, че е отлично запознат със ситуацията в нейната цялост и дълбочина. Остана верен на своите тези и въпреки провокативните въпроси не се оплете нито веднъж, запази тезите чисти и стройни. Много от хората никога не са били на среща, в която 2 или 3 часа се налага да говориш, мислиш, съобразяваш и да си главната мишена. Това е изключителна ситуация, ожадняваш, измаряш се, паметта става неуслужлива, започваш да се поддаваш на емоция, искаш да свърши. Е това при него го нямаше. Беше железен от началото до края. Опитаха се да направят недопустимото, като поставят българския Главен прокурор на трибунал, като в бананова република. Е, не им се получи, изложиха се всички до един. Знаете ли какво е това 30 човека да са се подготвяли единствено и само да смачкат самотния си събеседник. И накрая той да смачка тях. Знаете ли какъв интелект е необходим за това, какви нерви, какъв характер. И той го направи. Ами честно казано, без никакви лични пристрастия, но: Адмирации! Аз бих подкрепил този човек за Главен прокурор.

Ама, как само се кефеше Черепа от записа, че манипулира тълпата и как се уговаряше с Огнян Стефанов платената прости..утка от “Фрог нюз “ и депутата от БСП да инсценират и подтикват към протести и след това да назначават фигуранти като Радев на ключови места в държавата и да отнемат правомощия на Главния прокурор(както направиха и с бюрото за защита на свидетелите). Добре че имаше законни подслушвания разрешени от честни съдии и прокурори за да знаем за всичко това.

Ковеши ви каза да не се намесвате в независимоста на съдебната система! Простичко и ясно за всички кланове на Мафията. И на Прокопиев, и на Бобокови и на Арабаджиеви и Миньо Стайкови и на Черепухина, и на Баневи и осъдената на първа инстанция за корупция Иванчева. Най-после случихме на Главен прокурор. Повдигна обвинения срещу босовете на Октопода и бе нападнат яростно от всички престъпници, включително и от Радевата военна хунта. Бий Гешев, олигарсите и предателите в президенството! И Бог е с теб, и Коьвеши те подкрепи, и народа е с теб!

за народа не съм сигурна...много безмозъчни има....да аз също смятам, че Гешев поне започна нещо срещу наглите олигарси...

Само , че за всички е ясно - мафията с главата ББ си беше овладяла държавата! Гешев е неговата броня! За затвора са и фвамата и всичките техни слуги! Само тогава ще имаме държава!

Дали ще чуят,че притискат всички неудобнш? Целта е ясна,батко и братко от семейството само# И най важно е да си нарушител на Конституцшята! Тогава си цене и добър!

Факти Факти , фактите говорят, филмчетата говорят, свидетелите говорят, само прокуратурата мъчи Започнах да си мисля, че ролята на прокуратурата е съизмерима с тази на владиката- да замаже работата

Забелязвате ли нещо, което е ЛЮБОПИТНО, А МОЖЕ БИ И ЗАКОНОМЕРНО? По конкретно: Някои представители на вида „HOMO SAPIENS“ имат доста ясно изразена визуална прилика (а може би не само визуална) с определени животински видове? В такива случаи, добрият тон изисква да се декларира: „Аналогията с известни личности е напълно случайна!“ (в което, за тяхно съжаление, не съм напълно убеден)

Каскет, с кви пари ходи до Брюксел? Като ще се оплакваш от България ходи със собствени средства. Хората като съдят България по международните съдилища си плащат сами разходите. А накрая им плащаме ние за твоите магарии.

Каскет, скоро да си си пращал усмихнати личица със Севи Пи Ар?!

Той обича(ше) да праща едрички "личица" с маски!

Иванчева, ти ли си? И с Бойко и без него пак ще търкаш нара в Сливенския затвор. Га краде не рива, а сега ривеш! И кучетата и котките в “Младост” знаеха , че крадеше с г….за си!

Бай Ставри и бай Манол вече са напърчили тоягите в очакване на Буци и Гешев. Скоро ще има ганг банг, ще се върти в дупарата с двеста докато не замирише на изгорели гума

Гл. прокурор на НАЙ-КОРУМПИРАНАТА евродържава не виждал забележки към прокуратурата. И настоял ЕП ДА ЗАСИЛИ НАБЛЮДЕНИЕТО за върховенството на закона на България. Видите ли, НЕ ЕК го наблюдава, а той държи да го наблюдават. Каскета НЕ СЕ ПРАВИ на луд / препратка към разговора му с Тулупа /, той Е.

папагал

Череп, пак ли си ти? И с Бойко и без него само ще сънуваш заснежените върхове на Рила, Пирин и Витоша от пясъците на арабската пустиня!

Те го плюят той мисли че дъжд вали

не се огъвайте пред мафията и олигарсите, хората сме с Вас!

Не ви ли е срам Бе....Радев< Маймунски и Американските бркери ви на пълниха главата с глупости.. Първо е абсурдно да казваш на най-висшият орган в Обвинението на България какво да прави.. Турпим Раде да си развява байрака 5 години аккто си иска сега на морал ще учат... Токът спира вече Метрото и транспорта щото сметките са безумни вие викате браво... Да проблеми с главния прокурор имаще но те са оше от втемето на Филчев и Татрчев...Гешев Ви е виновен

Майко мила, човекът, който отказва разследване на грандиозните кражби от обществените поръчки и мутренските шкафчета се загрижил за правосъдието у нас! Каква наглост!

ГЕШЕВ,ЗГОТВИХТЕ ИВАНЧЕВА ,ПОМНИШ ЛИ? ГОСПОД МОЖЕ ДА ЗАБАВЯ НО НЕ ЗАБРАВЯ!!!

По правило, крадците най-високо викат "Дръжте крадеца"!

За да наречеш някого крадец, трябва да го докажеш.

Подкрепям Гешев, Новите " Спасители" си въобразяват че заради хубавите им очи трябва всички да им приемат думите и действията. От къде на къде Гешев да се махне?..Това е абсолютна намеса в независимостта на съдебната власт...Първо искам Отстраняване на Радев ...

От прокурор да се махне и да отиде у панделата дето му е мястото. Ето откъде и накъде Боков толуп скапан

Прекалено явно искате да отстраните Гешев, за да могат господарите Ви Божков и Василев да се върнат в България.От 2020г искате оставката на Главния прокурор, а не сте обяснили с конкретни аргументи какъв е проблема. Аз не съм престъпник и на мен Гешев не ми пречи. И целия престъпен контингент да пишете по форумите Гешев ще си остане.

Хем уяден хем нагъл! Бокова държава край няма

Мафиот номер едно в България- И.Гешев се оплаква в ЕП че искат да го сменят от поста му. Гешев, Мафиотино, хвърляй оставката вече, докога ще те чакаме, бай Ставри отдавна те чака с нетърпение.

Сладкарницата на Линда Ганьова. Е това е върховенство!

ГешефТ, ГешефТ, ГешефТ - Урааа !

Ха ха ха, тръгнал каскетирания да реве за помощ точно пред онези, които му казаха, че е време да спре да се прави на господ с прекаленото много правомощия! Ха ха ха ха ха, колко мъка герберастка има по този свят, ха ха ха ха!

Гешев - ВЪН!

Гешо каза на такива гейтаци фоостата

Гешев към Бойко: Шефе и аз лъжа и се правя на луд, ама като тебе не мога! Ха ха ха ха!

Бухалката на мафията ГЕРБ - ДПС и на сикаджията от 90-те се оплаква от връщане на 90-те?!

Лидерът на БОЕЦ: Гешев си заминава Иван Гешев си заминава. Това предлече лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев в пост във Фейсбук. Ето какво прогнозира той: ТАКА! Гешев се гърчи в Брюксел и сипе поредните лъжи. Гешев си заминава. И понеже все питате кога, ще кажа. До края на февруари Гешев няма да е главен прокурор. Казвам го не като обещание, а на база на информацията, докумените и данните, с които БОЕЦ разполагаме. Нови документи и данни, които разкриват пряка връзка и участие на Гешев в едно от най-бруталните и нашумяли престъпления през последните години. Признавам, че дори и аз бях изненадан от това, което видях и чух. Знам на какво са способни изродите, изпитал съм го на гърба си, но въпреки това не разбирам как човек губи човешкото в себе си. Гешев си заминава. Скоро и продължение на ЖосиГешевГейт. Следете предстоящите разкрития и действия на БОЕЦ и броете дните на Гешев. Очакваме и поредните удари срещу нас. Битката продължава.

А така, Гешев! Начукай и го в тъпата зурла на недоклатената правосъдна министърка...

И ВАШИЯ "ГОСПОД" , НЕ МОЖЕ ДА МАХНЕ ВЕЛИКИЯ Г Е Ш Е В ! ЧОВЕК С ДОСТОЙНСТВО ! И ДОСИЕТАТА "ХУВЪР" СЕ ТРУПАТ ! ЗА ТОВА РЕВАТ ОТ ЗЛОБА МОШЕНИЦИТЕ !

Постигането на първо място в Европа по корупция ... това беше постигнато последнтие 10 години.

Пълен некадърник! А пък за жената до него, нищо не казва! Даже отказва да и публикува доходите! На баща си също! Недосегаема мутра, ама ще си намери майстора!

Т.Ъ.П.А.К. С КУХА МАНЕРКА !

Ивчо, презерватив скъсан, не разбра ли , че никой не те иска на тази планета. Най вече родителите ти. Боклуци-тролета като теб е най-добре да припечелват на околовръстното, радвайки турските тираджиййчета.

Спящата красавица се събудила:))) Къде беше върховенството на закона, когато законопазителите влачеха за краката по жълтите павета вече задържани и обезвредени с белезнизи граждани и ги налагаха с ритници зад колоните , айде не мирни граждани, да не разсърдя някой съфоромец, ами да кажем простериащи нарушители на обществения ред?

Как ги трупаха един върху друг, сякаш са в Освиенцим, трупове! Там нямаше нарушения! Нищо не откриха прокурорчетата!

ТАКА СА СИ ПОСЛАЛИ ! КОЙТО ПАЛИ ПОЛИЦАИ , ПАЛИ И НЕГО ! ТЪПОумници !

Ивчо, ти май още не си разбрал, че простата ви путка я осъдиха за клевети точно за тези твърдения. Не успя ПКП да извади в съда доказателства за подпалени полицаи и стана официално лъжец като Боко Тиквата.

Иво да не си бивш полицай? Щото не ми се иска да вярвам, че служещите в момента момчета са на твоето ниво:))

ЕС отдавна му каза на тоя, че има прекалено много правомощия и нулева отчетност. Явно е доста отчаян, щом е тръгнал вече да призовава ЕП да го спасява, ха ха ха! Представям си колко гербопитека в момента са с пяна на уста от безсилна злоба и ми става още по-хубаво.

Много се бил загрижил Гешефт за българските граждани. От думите му се разбира, че няма никаква компетентност да се занимава с корупцията. Разбира само от битова престъпност и от зачитане правата на неговите хора от ДПС. А и защо се държи като политическа фигура?

ситуацията е ...крадеца вика...

Когато Гешефт и Боко ги викаха в Брюксел преди 2 години - те не отидоха! Пратиха 3 гугутки и се скриха! Сега тоя тръгнал да плаче.... Аре поне бъдете мъже!

Ако имаше върховенство на закона , досега „бизнесмените„” , свързани с доказано рекетьорски престъпни организации като ВИС и СИК, отдавна трябяаше да са в тюрмето, а не да се правят на „добре облечени бизнесмени” , а един от тях, може би най-тъпия, се правеше и на Мин. председател

Както е брадясал... и ако може някой с фотошоп да му сложи раирана униформа..., много ще му подхожда :))))

Този е едно много нагло, корумпирано, цинично и гнусно човешко същество. Затова и държавата ни е пропита с корупция на всяко ниво.