Иван Гешев: По време на Втората световна война българският народ не предаде своите евреи

Прокуратурата ще продължава да работи против "антидемократичните и антисемитските прояви, уронващи престижа ни като народ, какъвто е Луковмарш"

Обратно в новината

Коментари - Иван Гешев: По време на Втората световна война българският народ не предаде своите евреи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За всички, особено за онези, които дълго налагаха унищожителната теза как Гешев бил ръката на Господ и никой не можел да му държи сметка за вече безбройните му безобразия и лъжи, и че това противоречало на Конституцията, на смисъла й - което е крупно лъжа!!! - вижте разпита на бившия американски президент Доналд Тръмп от прокуратурата на Ню Йорк по наказателно дело срещу него: https://m.youtube.com/watch?v=g9czHCb19As&t=367s

Тоя пък защо прави изявления, президент ли ще става

Айде и тоя с чужда пита помен прави.

През Втората световна война България изпрати на изтребление всички евреи от присъединените към Царството земи от Беломорска Тракия и Македония. Това за съжаление е факт...

Германците са решавали тогава, не ние.

По време на Втората световна война българският народ не предаде своите евреи, но парламента и правителството обявиха война на САЩ и Великобритания и започнаха бомбадироввките на София и други градове от англо-американската авиация.

Абе няма ли кой да те гръмне в десетката....

Гешев си е мъжкар както и да го гледаш,а и си върши работата,явно не се харесва на някои хора.Да си злобеят меките китки,дреме му на Гешев на оная робота.

Абе що не се. Да не уточнявам къде.

По принцип не съм анти-Гешев папагал, дет се казва оставете прокуратурата на мира.... Ама сега Гешев от какъв зор дава речи на тази тема? Гледай си там обвиненията, пич, остави историята на историците и политиката на политиците.

Една истина и една лъжа каза каскета Истината е че наистина спасяваме СВОИТЕ евреи, но не и тези в окупираните от нас територии Лъжата е са 6 млн убитите. Точната цифра е все още неточна, но е доказано и от еврейски историци, че много по-малка

УВИ ...

3млн. евреи е имало в цяла Европа. От тях половината В СССР. Воювали са основно като преводачи и са преживели войната.

по време на борисовия режив, ти предаде българия народ, не че ти пука ама да си кажа.

Какъв Борисов режим те гони бе папагал, кое право ти беше ограничено?

Айде да не бръщолевиш от името на народа Лено!!!

някой му се връзва на аматьорския спектакъл?

А защо не арестува шефа си, след поредната му изцепка "Арбайт махт фрай"?! Ако не знаеш това е лозунга, красил портала на Аушвиц!

Къде такива познания у Каренин...

Верно ли бе, каскет? Сега ако някой ги поиска тоя първи ще ги даде.

Спасихме еврейте ,а после ги продадохме. Америка е платила по 5 000 долара на човек (умнжи го по 50 000 души) и ще разбереш защо са им позволили да заминат. Има документален филм в Израел за това.

Пълни глупости. Православен съм, но израстнах в еврейска махала. Всички които емигрираха на няколко вълни го направиха за собствена сметка. После като идваха на почивка само плачеха от радост, че са България.

Ако не бяха братушките и славната Червена армия сега всички софийски умнокрасиви мекерета щяха да са фекалии тор за германския райх!

Вече знам към коя партия ще мине, след като го блъсне товарният влак.

A 12 000 евреи от Македония къде ги скрихте? Върнали са се живи само трима.

По това време вакедония е управлявана от третия Райх, не от българския цар.

Баси каскета долен, сега и милиарди ще плащаме заради неговата и на Боко тъпотия!

И все пак Борис кобурга прати една дебела пратка от чуфути за Полша .15000 парчета..После ,спря с доставките ..Докато му тегли оловото Хитлер ..И два дни по късно умрял.от инсулт .. .Хехехе ...

Не само, събрали са и парчетата от Благоевградско и са ги подготвили да ги товарят на вагоните. Проблемът е, че Паулус капитулира няколко дена преди това и 800 000 елитни фашаги с 1/3 от бойната техника просто се изпаряват и на Пешев му става ясно, че гласуването на Закона за защита на Нацията от негова страна няма как да остане без въпроси ... та се е разтичал да ги спасява

Защо евреите не напират сега да живеят и работят във България се чудя аз,коя е причината да няма еврейски гастарабайтери във България,така както български гастарбайтери във Германия!Да се анализира проблемът!

Какво цели Гешев, поклон пред господарите си ли? Какво иска да ни каже? Защо не вземе да мисли за българският народ, а гледа да оправя други?

Борис не даде евреи ,не прати ,войници ,обаче пък изби много антимонархисти и комунисти вътре ..в България..Отпадък .Хитлер му пръснат тиквата .с маузера ..Край на монархията с гадното ,име Сакс кобур Гота.

Умрял си е от класически масивен инфаркт - имал е стенокардичен пристъп и изрично са му казали да почива. Той хукнал на лов из Рила

А после те предадоха България ....... за благодарност!

Затова Адолф застреля Борис в челото ..Точно за това.

А Бандера марш ще забраняват ли? ;) Ааа тях ги подкрепяме! Този се гласи за политик. А прокуратурата трябва да е деполитизирана и само за политически прояви на Гешев, трябваше да е изхвърлен дисциплинарно.

През Втората световна война България не е пращала и оръжие на фашистите, докато сега праща.

Щото е нямала, точели сме зъби за старото немско оръжие след немската победа. Оръжие започваме да произвеждаме пои време на "руското робство". На немците сме пращали жито, месо, млечни продукти, дрехи, кожи, тютюн

огромна грешка-а трябваше

Е,Филчев беше казал,над мен е единствено господ във българската територия!

А в 21 век прокуратурата продава своя народ

То,добре,че не сме предали евреите на Хитлер,ето евреите се заселиха във пустиня със пясъци и суша и направиха тази неблагоприятна природна територия във рай и красив оазис,защо ние Българите не може вече почти век да направим България да изглежда богата,спретната и чиста територия като на Израел!

Оставка, каскет! Неми разправяй врели-некипели за семитизма, а кажи за терористита на Нексо, кажи за Осемте джуджета, кажи за Жоси и татко ти, кажи за Ало Ваньо, за къщата в Барселона, за нощното шкафче и Мата Хари, за чувалите с пари от магистрала Хемус! Кажи нещо бе!

ТАКИВА КАТО ТЕБ ПРЕДАДОХА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД , КОРУМПИРАНА КРЪТУНО !!!

Има една малка подробност която всички ни спестяват ! След това няколко пъти евреите са гонени от БГ ! Иначе сме ги спасили от Хитлер , но ги изгонихме в Израел !

Не лъжи джендъре! С кой указ на кое правителство или с кое решение на Царя сме ги изгонили?! Или с решение на НС? Ти си нещастник долен!

И частта от Македония си я пращаме с влакове към нацистите.

Но не е вина на България. Окупираните от България територии имат германска администрация по въпроса след като Хитлер вижда какво става в България. Не са могли даже да направят преди това списъци за да ги спасят. Само тези, които се имали роднини в България и са успели да дойдат до неокупираната територия са се спасили. Имало е и няколко гета в Гърция, които са се оттървали. Все пак си мисля че това няма никакво значение за евреите. Ние не ги предадохме, но не значи че те няма да ни предадат на американското си лоби.

Тойя да не сънува че прави предизборна кампания ?!?

Петък е бе, майка му стара! Поне в петък ни го спестете този мазен плужек долнопробен!

Ами не се показвай.