Иван Гешев: Не съм всевластен

Политическите партии не искат да излязат на дебат с мен, защото нямат аргументи, заяви главният прокурор

Обратно в новината

Коментари - Иван Гешев: Не съм всевластен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеяден съм

Правим давност. Колкото с КТБ свърши работа каскета. Чекмеджан участва и в обира на КТБ.

Хайде бе Гешев...! Размърдай го малко туй дело за тия чекмеджета де...! Ще се пенсионирам и няма да дочакам истината...!

Делото по чекмеджетата ще продължи още 15 г.

защо всички медии се надпреварват да му дават думата на този тъпоглавец по всички въпроси?

Най корумпираната полиция ,прокуратура ,cadий в европа доказателства колкото искаш кретене

Go home!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

опа искаш ли и имена поне 10 на съдии от ОКС до ВКС ТЕЗИ ВЗЕМАТ ПО 50000 на 4лен

Пази Боже сляпо да прогледне. Удивителен човек.

Докато правно некомпетентните 1 Пиги/йорданова/ 2 Янаки СтоилоВ 3 Дамаджаната/Рашков/ 4 Бях точен с парите/Демерджиев/ 5Внука на ген. Кацамунски/Зарков/ се упражняват във свалянето на Гешев то ще му изтече мандата.

Май се готви за Президент, след като му изтече мандата и май ще му се получи, защто го умее и е подготвен, а враговете му с това говрене срещу него саму му наливат вода в мелницата, ама като не умеят да не се сърдят на другите.

Скрий се, ве!

Гледах го. Повечето политици изглеждат пред него като добродушни, открити и чистосърдечни люде. Абсолютен двуличен играч и мошенник.

всички медии дават много повече думата на Ристе Маджото? Той ли е последната инстанция по въпросите за съдебната реформа?

не ти се разбира много от поста, ама да ни обясниш кой е тоя "cadий"?

Герберски боклук! Службогонец на каишката на Пеевски!

Но ако ми дадете няколко месеца и готово

Разследвайте убийците на НЕВИННИТЕ бездомни законово присъстващи и защитени от ЗЗЖ бездомни кучета в София. После-в цяла България. Започнете от мръсните сигнали, през изпълнителите та чак до поръчителите. Проследете парите за мъченията и убийствата. Предложете, като част от съдебната система, доживотен затвор за извършителите. Моята присъда е ясна: проклети до края на времената да са всички тези Насилници, предатели и убийци И да изчезнат завинаги. Тогава ще е ясно, че в Република България законите важат.

Тоя вече говори единствено за борбата с битовата престъпност и разни дилърчета, пияници, побойници, крадци лт най дребния контингент, за олигарси, политици и чадърите в прикриватурата мълчи, все едно никога не е имало корупция горе, не е ограбвана държавата от никого, направо най калпавия прокурор!

Баси наглеца. Заради него сме най-бедната и корумпирана държава в света.

Бяхме останали с други впечатления, но нейсе. Този от време на време току се изтъпанчи ни в клин, ни в ръкав, да плещи или не, само да гледа втренчено като брез бивол. Но къде изчезна другият терк, оня дебелия пловдивски очилатко и тарикатко? Сдаде поста, бързо се насра и на другия, разбра че не става, и взе, че се покри някъде. Докато гледаме тъпите мачове, тия си плетат кошниците тихо и кротко, с усмивчица и непоклатимо.

Какъв дебат със симеоновски милиционер?!

Прави са холандците - България е корупционни блато и това продължава вече 13-та година. Всички си го знаем.

Наказателни обвинения повдига само прокуратурата, а главният прокурор може да стопира този процес. И пропуска включително убийства.

Гешеф е позор!!!!

ГЕШЕФТА ... ДА ЗНАЕШ ЧЕ ТВОЯ КУРШУМ Е ПРОИЗВЕДЕН В АРСЕНАЛ КАЗАНЛЪК :)) ....

на лъжец и мошеник. Просто няма какво да се коментира. Всяка изречена дума е лъжа! Не виждал това, не виждал онова, ми как ще виждаш бе, като гледаш всичко през гъза на шефа си Боко!

Урод!!!

Този кога ще се разкара да не дразни хората и излага държавата и съдебната система? И изобщо този на кой свят живея? “Иван Гешев: Не съм всевластен Политическите партии не искат да излязат на дебат с мен, защото нямат аргументи, заяви главният прокурор” Какъв дебат те бори тебе, какви 5 лева, бе ахмак! Ти си прокурор, главен прокурор, по-скоро карикатура на такъв! Къде си чул и видял главен прокурор да се явява на … ДЕБАТ С ПОЛИТИЦИ и партии, или да ги зове на такъв! Това, което става в България с мутрите във властта и прокуратурата просто не е истина, то е нереално, сюрреалистично! Такова съчетание на простотия, ненежество и наглост на такъв пост е патология! И тежка присъда за всички, които го подкрепят този - а и те са ясни, кой нормален човек ще тръгне с кървава агнешка глава по улиците в центъра на София? Може би накой талибан, исиот или луд!

Още неднъж - разбирате ли докъде се е самозабравил този и какво петно е за цялата държава! Този търси .., ДЕБАТ С ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ! Не знам кой е по-голям кретен и наглец от мутрите Доган, Борисов, Пеевски или марионетката им Гешев!

Над него е мафията и Кремъл.

“Аз не виждам нито една характеристика на правовата държава, която да няма в България…” Ами виж се в отредалото, бе идиот, и ще видиш първата!

нещастник,да не те е обиждал та повтаряш името му като папагал

България е демократичен Рай. И Гешев е юридическият Господ.

е Гешев! Разказва им играта на ПиПи-тата и ДеБилите! А те са олигофрени!

Това кой го казва?!?

За 33 години успехите на българската прикриватура са,че няма ни един политик,олигарх,прокурор и съдия в затвора,отделно хора с по над 50 висящи дела си вършат поредното престъпление безнаказано на свобода и се покриват от полицията,а със сигурност и от прокурорите... Дори битовата престъпност не са преборили,а с големите риби изобщо не се занимават. Излиза,че цялата прокуратура и МВР са за тотално изволняване и тикване на част от тях по затворите,но уви,това няма да се случи и затова ще си останем на дъното на света навеки...

епа верно е ! ако имаше достаъчно власт и отговорност щеше вече да е затворил всите депутати в панделата, а тези които гласуваха да ни наврат във войната и да дадт по 1200 евра = 2400 лева за бежанците и т.н. и на по-лоши места! ама кат нема държава, то нема и прокуратура! и кака Дийка нема думата по тези и по други важни въпроси за туземците от територията!

а кой може да държи сметка на депутатите, които явно пренебрегват проблемите на повечето от туземците и слугуват на Зеленски и на господарите от европата! за кво ни е тази прокуратура?

а кой да се погрижи за правната неграмотност на депутатите за тяхната алчнсот и жестокост към туземците?

И ние си искаме нашекто заграбено о т родните олигарси.Няма един осъден за кражбите им.Винаги съм мислил,че неоснователно ти искат оставката,а те са били прави.Спотайваш се за големите дела

Кажи за колко пари е осъдена прокуратурата от стари познайници в миналото и днешни успешни бизнесмени.Какъв шенген,та ние още сме към рашите ,бкп вонаги ги подкрепя.А глобите ние плащаме с бедноста

А да не би да си зависим

Кажи за колко пари е осъдена прокуратурата от стари познайници в миналото и днешни успешни бизнесмени.Какъв шенген,та ние още сме към рашите ,бкп вонаги ги подкрепя.А глобите ние плащаме с бедноста

Ръката на Господ НЕ БИЛА ВСЕВЛАСТНА. :)

За какви реформи ревеш, Гешев? Прокуратурата не работи първо, че е изуяло зависима от политици и второ, голяма част са неграмотни и неподготвени, а няма и от кого да се научат младите! Недопустимо е да работиш без план и да привикваш свидетели по 7-8 пъти, защото си пропуснал нещо преди/ затова трябва план! Имаб огромна разлика м/ у тези, които са завършили СУ и няквкъв ПУЦ Ама то, какъвто началника, такива и подчинените!

Не си. Но ти се иска. Ти не одобряваше разделението на властите, куче мръсно. Искаше всичката власт в едни ръце ли? С. Колт е направил всички ни равни. Най-добре това да не ти излиза от акъла.

На Черепа, Прокопиев, Цветан Василев, Баневи, Стайкови, Арабаджиеви и т.н., Гешев им е виновен! Да бе, да!

Нали беше инструмента на бог?

Някои щяха да чегъртат нещо, а други да премахнат Гешев. Накрая сами се изчегъртаха и бяха махнати. Смях.