Иван Гешев: Не съм всевластен

Политическите партии не искат да излязат на дебат с мен, защото нямат аргументи, заяви главният прокурор

Обратно в новината

Коментари - Иван Гешев: Не съм всевластен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що за Прокурор с жена бивша ЛРОСТИТУТКА на сводника Юрий Галев убит с 7 куршума заради любони драми! А МВР и ДАНС били много горди с нещото наречено Иван Стоименов Гешев!

И Нидерландия ,и Австрия ясно казаха: Оправете си съдебната система.Тогава в Шенген.

Някои щяха да чегъртат нещо, а други да премахнат Гешев. Накрая сами се изчегъртаха и бяха махнати. Смях.

Нали беше инструмента на бог?

И всички би трябвало да сме такива инструменти. Един Гешев пролет не прави.

На Черепа, Прокопиев, Цветан Василев, Баневи, Стайкови, Арабаджиеви и т.н., Гешев им е виновен! Да бе, да!

Не си. Но ти се иска. Ти не одобряваше разделението на властите, куче мръсно. Искаше всичката власт в едни ръце ли? С. Колт е направил всички ни равни. Най-добре това да не ти излиза от акъла.

определението "куче мръсно". Кучетата не са мръсни, а стават хапещи поради човешкото зло.

За какви реформи ревеш, Гешев? Прокуратурата не работи първо, че е изуяло зависима от политици и второ, голяма част са неграмотни и неподготвени, а няма и от кого да се научат младите! Недопустимо е да работиш без план и да привикваш свидетели по 7-8 пъти, защото си пропуснал нещо преди/ затова трябва план! Имаб огромна разлика м/ у тези, които са завършили СУ и няквкъв ПУЦ Ама то, какъвто началника, такива и подчинените!

Ръката на Господ НЕ БИЛА ВСЕВЛАСТНА. :)

А да не би да си зависим

а кой да се погрижи за правната неграмотност на депутатите за тяхната алчнсот и жестокост към туземците?

И ние си искаме нашекто заграбено о т родните олигарси.Няма един осъден за кражбите им.Винаги съм мислил,че неоснователно ти искат оставката,а те са били прави.Спотайваш се за големите дела

а кой може да държи сметка на депутатите, които явно пренебрегват проблемите на повечето от туземците и слугуват на Зеленски и на господарите от европата! за кво ни е тази прокуратура?

епа верно е ! ако имаше достаъчно власт и отговорност щеше вече да е затворил всите депутати в панделата, а тези които гласуваха да ни наврат във войната и да дадт по 1200 евра = 2400 лева за бежанците и т.н. и на по-лоши места! ама кат нема държава, то нема и прокуратура! и кака Дийка нема думата по тези и по други важни въпроси за туземците от територията!

Кажи за колко пари е осъдена прокуратурата от стари познайници в миналото и днешни успешни бизнесмени.Какъв шенген,та ние още сме към рашите ,бкп вонаги ги подкрепя.А глобите ние плащаме с бедноста

Кажи за колко пари е осъдена прокуратурата от стари познайници в миналото и днешни успешни бизнесмени.Какъв шенген,та ние още сме към рашите ,бкп вонаги ги подкрепя.А глобите ние плащаме с бедноста

За 33 години успехите на българската прикриватура са,че няма ни един политик,олигарх,прокурор и съдия в затвора,отделно хора с по над 50 висящи дела си вършат поредното престъпление безнаказано на свобода и се покриват от полицията,а със сигурност и от прокурорите... Дори битовата престъпност не са преборили,а с големите риби изобщо не се занимават. Излиза,че цялата прокуратура и МВР са за тотално изволняване и тикване на част от тях по затворите,но уви,това няма да се случи и затова ще си останем на дъното на света навеки...

е Гешев! Разказва им играта на ПиПи-тата и ДеБилите! А те са олигофрени!

България е демократичен Рай. И Гешев е юридическият Господ.

“Аз не виждам нито една характеристика на правовата държава, която да няма в България…” Ами виж се в отредалото, бе идиот, и ще видиш първата!

Над него е мафията и Кремъл.

Още неднъж - разбирате ли докъде се е самозабравил този и какво петно е за цялата държава! Този търси .., ДЕБАТ С ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ! Не знам кой е по-голям кретен и наглец от мутрите Доган, Борисов, Пеевски или марионетката им Гешев!

Този кога ще се разкара да не дразни хората и излага държавата и съдебната система? И изобщо този на кой свят живея? “Иван Гешев: Не съм всевластен Политическите партии не искат да излязат на дебат с мен, защото нямат аргументи, заяви главният прокурор” Какъв дебат те бори тебе, какви 5 лева, бе ахмак! Ти си прокурор, главен прокурор, по-скоро карикатура на такъв! Къде си чул и видял главен прокурор да се явява на … ДЕБАТ С ПОЛИТИЦИ и партии, или да ги зове на такъв! Това, което става в България с мутрите във властта и прокуратурата просто не е истина, то е нереално, сюрреалистично! Такова съчетание на простотия, ненежество и наглост на такъв пост е патология! И тежка присъда за всички, които го подкрепят този - а и те са ясни, кой нормален човек ще тръгне с кървава агнешка глава по улиците в центъра на София? Може би накой талибан, исиот или луд!

Урод!!!

на лъжец и мошеник. Просто няма какво да се коментира. Всяка изречена дума е лъжа! Не виждал това, не виждал онова, ми как ще виждаш бе, като гледаш всичко през гъза на шефа си Боко!

ГЕШЕФТА ... ДА ЗНАЕШ ЧЕ ТВОЯ КУРШУМ Е ПРОИЗВЕДЕН В АРСЕНАЛ КАЗАНЛЪК :)) ....

Гешеф е позор!!!!

Наказателни обвинения повдига само прокуратурата, а главният прокурор може да стопира този процес. И пропуска включително убийства.

Прави са холандците - България е корупционни блато и това продължава вече 13-та година. Всички си го знаем.

Какъв дебат със симеоновски милиционер?!

Бяхме останали с други впечатления, но нейсе. Този от време на време току се изтъпанчи ни в клин, ни в ръкав, да плещи или не, само да гледа втренчено като брез бивол. Но къде изчезна другият терк, оня дебелия пловдивски очилатко и тарикатко? Сдаде поста, бързо се насра и на другия, разбра че не става, и взе, че се покри някъде. Докато гледаме тъпите мачове, тия си плетат кошниците тихо и кротко, с усмивчица и непоклатимо.

Баси наглеца. Заради него сме най-бедната и корумпирана държава в света.

Тоя вече говори единствено за борбата с битовата престъпност и разни дилърчета, пияници, побойници, крадци лт най дребния контингент, за олигарси, политици и чадърите в прикриватурата мълчи, все едно никога не е имало корупция горе, не е ограбвана държавата от никого, направо най калпавия прокурор!

Разследвайте убийците на НЕВИННИТЕ бездомни законово присъстващи и защитени от ЗЗЖ бездомни кучета в София. После-в цяла България. Започнете от мръсните сигнали, през изпълнителите та чак до поръчителите. Проследете парите за мъченията и убийствата. Предложете, като част от съдебната система, доживотен затвор за извършителите. Моята присъда е ясна: проклети до края на времената да са всички тези Насилници, предатели и убийци И да изчезнат завинаги. Тогава ще е ясно, че в Република България законите важат.

как да се оправи с примитивни до откат човешки телеса, подкрепящи в 21 век престъпленията с животни? И то с кучета?! Животните-защитници на Човека?! А, ясно, минусчиите НЕ са хора.

Но ако ми дадете няколко месеца и готово

Герберски боклук! Службогонец на каишката на Пеевски!

Гледах го. Повечето политици изглеждат пред него като добродушни, открити и чистосърдечни люде. Абсолютен двуличен играч и мошенник.

Скрий се, ве!

Май се готви за Президент, след като му изтече мандата и май ще му се получи, защто го умее и е подготвен, а враговете му с това говрене срещу него саму му наливат вода в мелницата, ама като не умеят да не се сърдят на другите.

Докато правно некомпетентните 1 Пиги/йорданова/ 2 Янаки СтоилоВ 3 Дамаджаната/Рашков/ 4 Бях точен с парите/Демерджиев/ 5Внука на ген. Кацамунски/Зарков/ се упражняват във свалянето на Гешев то ще му изтече мандата.

Пази Боже сляпо да прогледне. Удивителен човек.

Go home!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Най корумпираната полиция ,прокуратура ,cadий в европа доказателства колкото искаш кретене

опа искаш ли и имена поне 10 на съдии от ОКС до ВКС ТЕЗИ ВЗЕМАТ ПО 50000 на 4лен

не ти се разбира много от поста, ама да ни обясниш кой е тоя "cadий"?

защо всички медии се надпреварват да му дават думата на този тъпоглавец по всички въпроси?

всички медии дават много повече думата на Ристе Маджото? Той ли е последната инстанция по въпросите за съдебната реформа?

Делото по чекмеджетата ще продължи още 15 г.

Хайде бе Гешев...! Размърдай го малко туй дело за тия чекмеджета де...! Ще се пенсионирам и няма да дочакам истината...!

Правим давност. Колкото с КТБ свърши работа каскета. Чекмеджан участва и в обира на КТБ.

Всеяден съм