17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак отваря вратичка да слага пари в джоба

Тоя безделник се чуди в коя да се хване.....

Но той да гледа там как се дават над 3 млн. грешни левчета за три нови "спешно необходими" правителствени лимузини за безценните им задници, дето таковат мрамор в кенефа /лафът е на Мотцарт от филма "Амадеус", да не помисли някой, че е от мен?/, не като нас, данъкоплатците с Емека-та......

Каскета е много гнусен както винаги. Няма да имаме държава скоро.

Багерите и незаконната Мина са Собственост на Братовчед на Гешев . Точка за Поправката .Ванко 1 , Гешев 2 - трябва Гешев да го привика за Запас .

Някой от ерите собственици на такава техника го е купил за да защитава интересите им.Принципа е,че когато се извършва престъпление е иизземва и средството с което се извършва това престъпление.Но, те свикнаха с "административни" нарушения вместо престъпления и " конфликт на интереси", когато става дума за ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО КОРУПЦИЯ......едрите айдуци ангажират едри рибоци в правоприлагането.Какво да се прави, живеем в България!

Реално, гешефта с това искане стимулира престъпността! Всичко останало е ала-бала!

Кой ще оправяш този път Чия колица ще спасяваш?

lu4ka

В нормалните държави е така. Като пипнат някой с чужд автомобил, дърпат и собственика му. Или престъпникът я е откраднал, или си му я дал. А като знаеш какво леке е, защо си даваш колата? Да не говорим, че за да караш някакъв автомобил, трябва да те има в застраховката му.

В случая Гешев иска защита на бандитите! По същата логика, ако няой застреля друг с пистолета на приятеля си, то пистолета не може да се отнеме, щото видиш ли не бил негов, а на друг, който трябва да си защитава собствеността!! При установяване на неразрешена дейност, от мястото на престъплението се изземват всички улики (вкл. и превозни средства) до приключване на разследването. Ако след това се прецени, че даденото МПС не е причастно към извършеното деяние, то се освобождава и се връща на собственика. В противен случай се проверя за съпричаснот към престъплението и на собстветника на МПС-то. Ако на г-н Гешев не са му ясни тези работи да попита Хорейшио - той е последния му шанс :).

Би ли ми цитирал съответните членове и алинеи от НПК, бе отворко!

Браво Гешев. Сега бандитите ще си преотстъпват колите, камионите, оборудването. Браво Гешев. да се чуди човек дали Гешев е главен прокурор или адвокат на бандитите

Явно подуши връщането на ББ и пак за старото. Всички коли, карани от пияни и дрогирани трябва да се спират от движение за достатъчно дълъг период от време, ако не са били отнети криминално. При криминално използване на чужда кола без разрешение - наказанието понася шофьора. Та да избират между колата и детенцето.

а-хахахаха-ахахахаха-ахаха. Вече да е безнаказано, така ли? Ако хванат Пешо, той да му мисли, аз си прибирам колата. Всъщност никакъв Пешо не познавам.

Както винаги, тоя плазмодий се грижи за интереса на БАНДИТИТЕ!!! Долен комунярски боклук!

вие от червената мафия, мутрокомунягите, и техните мурзилки - нископлатени и нискоинтелегентни тролове, да сте толкова тъпи? явно е възможно