Коментари - Иван Гешев е първото предложение за нов главен прокурор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дори в КНДР имаме по няколко кандидата за главен прокурор ....

Този ли ще решава съдбите на хората, който действа според настроенията си- ако го дразнят може и да се кандидатира, ако е спокоен - не?!

Главният прокурор трябва да е с висок морал, да не се поддава на външно влияние, да е отличен практик и теоретик - т.е.да има научно звание или степен. Дали Гешев отговаря на тези изисквания? Освен това не бива да е обвързан с досегашното ръководство на прокуратурата, тъй като няма по-различни идеи за реформирането й. А както се знае, съдебната система като цяло и в частност протуратурата не са реформирани и нямат ласкава оценка от ЕС. Пък и как да имат, след като държавата е първа по корупция в Европа, а може би и в света.

Докато всички си траем и мълчим безропотно и магаре да сложат за главен прокурор, и него ще изберем! Най-големият проблем в България е безучастността на хората! Седим, цъкаме с език, оплакваме се и търсим вината във всеки друг, но не и в нас!

ТОЯ Е ФАШИЗИРАН И ГОТОВ СЛУЖИТЕЛ НА ГЕРБ

Лично за мен това е края на заблудата и дъфката за наивници, че демокрацията е била най-доброто. Няма по-добро и по-первезно средство да заблуждаваш хората и да ги използваш. Самото разделяне на обществото на партии е висша форма на стария принцип: "Разделяй и владей". Нищо по-гнусно, неморално и долно не мога да си представя от тази кандидатура. А на тези, които ще ме обвинят във всякакви грехове искам да препоръчам да намерят и да прочетат или изслушат пресконференцията на Гешев и заместника му по телевизията на следващата сутрин след ареста на Иванчева и Петрова и да сравнят разказаното тогава от него с всичко, което по-късно стана известно за случая. Човек, който е способен да наговори толкова лъжи и неистини, след като директно е бил в кухнята и е участвал и организирал проследяването и ареста на двете обвиняеми, няма право да заема след това никакви постове и служби в държавните следствие и обвинение. Всичко е записано. Всичко е запазено. Е, наистина, просто няма такава държава. Само един факт от десетината измислици ще споделя; Наблюдавали ги как носят парите в картонена кутия и сядат в барчето пред Кристал и пият кафе докато броят и разпределят парите. ГОСПОДИ! КОЙ МОЖЕ ДА ТЪРПИ И ДА ПОНАСЯ ТАКЪВ БЕЗСРАМЕНЛЪЖЕЦ, КОЙТО Е ОРГАНИЗИРАЛ И ПРОВЕЛ АКЦИЯТА? КОЙ МОЖЕ ДА ПОВЯРВА, ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ ИМА НАГЛОСТТА ДА НАГОВОРИ ТЕЗИ ГЛУПОСТИ НА ОФИЦИАЛНА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ. КЪМ ДНЕШНА ДАТА ВСИЧКИ ЗНАЕМ, ЧЕ В ТЕЗИ ТВЪРДЕНИЯ НЯМА НИЩО ВЯРНО. ЧЕСТИТ НОВ ГЛАВЕН ПРОКУРОР.

Айдее........... Йончева, Р.Овч., проф.Гечев, Кирчо Добрев и Курнела Сланинова в затвора.

Наивник! Какви ли манджи бъркаш, не ми се мисли!

Това е точният човек

Боже, боже, кога ще си събереш вересиите........

Преди време когато имаше мач между Левски и ЦСКА си канежме съдия от чужбина - на нашите не вярвахме. Не е ли време да си вземем и главен прокурор от Германия например. Може ли някой който знае как, да организира фейсбук страница "прокурор от чужбина" или някакъв вид интернет гласуване за това. Главен прокурор от чужбуна - единствения начин да се подрежат крилата на мафията в БГ.

Който слушка и изпълнява поръчки го повишават в по-голям бушон, но този е толкова тъп, че не може да се усети!

А може би послушен и амбициозен.

Не му вярвам! Тоя ще слугува на Борисов и ГЕРБ. На нас ни трябва истински, честен главен прокурор, а не изпълнител на поръчки! Иначе, ще продължим да слушаме абсурдите на парламентарната комисия дето бори корупцията и мълчанието на прокуратурата!

Това подготви края на герп.

– Добър вечер, драги зрители! Да, аз съм – самият ТОЙ… Започваме нашият редовен сеанс на политическа магия… Оставете всички занимания, запушете шишето с ракията, преместете сланинката в ъгъла… И – внимание… Днес ще поговорим за усещанията… Тези вредни напълзявания в съзнанието, пречещи да изградим нашата мечтана маф… демократична държава… Говорят ви някои, показват ви компромати, пускат ви записи… И ви заблуждават… Не се оставяйте на усещанията и мислите! Слушайте ме! Слушайте и моите пророци! Слушайте и може да разберете какво ви казват свети Флориан Вършецки, свети Тома Биковерни, свети Томислав Многоводни, света Пата Попекинска и останалите от нашата ОПГ… Тоест – нашата Обединена политическа група. Затворете очи… Спрете мислите… Концентрирайте се в Мен… 30, 29, 28… Всичко е спокойно, стабилно, сигурно… 27, 26, 25… Началниците са доволни, реномето ни расте, инвеститори са ни налазили, в куфари изнасяме производството си… 24, 23, 22… Най-добрата демокрация, най-хуманната демокрация, най-висшата демокрация, ГЕШЕФТ демокрация… 21, 20, 19… Гости идват отвред, с нас се снимат всички, нас ни канят къде ли не… 18, 17, 16… Западните Балкани, Северна Македония, Турция… 15, 14, 13… НАТО, НАТО, НАТО… 12, 11, 10… Ф-16, Ф-16, Ф-16… 9, 8, 7… Политически решения, стабилизация, концентрация… 6, 5, 4… Дух, фантазия, фентъзи… Материята е вредна за вас – оставете ние да ви спасим… 3, 2, 1… Светът е лъжовен, очите подвеждат, усещанията мамят… 0, 0, 0… Свиквайте… Свиквайте… Свиквайте… Широко затворени очи, дълбоко запушени уши, гладко съзнание, мръсно подсъзнание… Спете… Спете… Спете…

Тоя се е доказал, я как замете КТБ-то и сготви Иванчева...

Да си бяха сложили Пеевски, явно голям страх я тресе Боковата кочина!

Айдее Йончева, Р.Овч., проф.Гечев, Кирчо Добрев и Курнела Сланинова в затвора.

Това ли е мутренската програма? А дали ще мине? Да не стане уйт! Нещата трябва да се доказват, а мютрите в панделата!

Петьо Еврото,Пеевски и те са достойни,ами Пацо терасата ,Цецо с многото апартаменти

Иван Гешев не е подходящ, защото той обвинява избирателно, (действа само, срещу неудобните на властта)!

а Пацо терасата нали той щеше да е главен , пак го прецакаха , но пое го върнаха на работа у КОМПИ

По скоро Гешев е кьор фишек.Гешев като прокурор ще предизвика бърз крах на Бойковото управление и изчезването на настоящите олигарси.

НЕКА ПОЗНАЯ-ЗАВЪРШИЛ Е ШКОЛАТА НА МВР В СИМЕОНОВО,НАЛИ?! КАКТО 99% ОТ РЪКОВОДИТЕЛИТЕ В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА?!

Когато някой застане отзад,най-добре си пази задника или си носи вазелин!!!Толкова за предложения и назначения и това кой зад кого стои!!!

Ще повърна!!!

Лаура Кьовеши беше поканена в България за лекция за борба с корупцията от,.....Лозан Панав.Нито от прокуратурата,нито КОНПИ,нито от изпълнителната власт някой пожела да се срещне с нея.Затова е наша надежда,контрапункт на Гешев.Много бърже ще му отнеме инициативата.Ще има право да разследва над 10 000 евро европейски средства,както и контрабандата.Богата жътва ще падне в България.

ДАНО !

ама сега Бай Х.й пък застава зад нея, демонстрирайки подкрепа, ето едно обръщане на палачинката

Ма нали до избора и в ЕП ша са окаже, че той ЛИЧНО Я БИЛ ПОКАНИЛ!!! Но поради безбройни ангажименти в Брюксел, не могъл лично да я прегърне.. Да и тури с тлъсти кебапчета, пЪрдон - пръстове, в устенца хлебец за "Добре дошла!"..

Днес, след обявяването на Гешев за бъдещ наследник на Цацата, трябваше да стане, както когато предложиха Шиши за шеф на ДАНС, тъй като свинщината е съизмерима... Но, уви, оправия няма!

И отново се натъкваме на схемата за избор на боен самолет, ДОСУЩ !! Там Цвъки реши от раз въпроса от Вашингтон с "политически решение". Тук, Боко с еднолично решение с типичното за него: "Разпоредил съм". Толкоз!

Започвам сериозно да се замислям да се откажа от българското гражданство! Тези наистина превръщат България в кочина!

При така изтъкнатите многобройни плюсове в полза на Гешев, струва ми ще бъде сторена съдбовна грешка! Ами този човек си е направо за главен прокурор на Европейския парламент. Нямала Кьовеши конкурент !?! Ами ето го, той стои пред нас! Какво чакаме?

Професорите,доцентите,научните работници от Юридическия факултет на Софийския университет,защо не вземат отношение към тази кандидатура!?Няма ли хора с достойнство и чест в този факултет?

В номинирането на Гешев пръст има Боко Тъпото. Не може човек, който досега е бил зам. на Цацаратуров, сега да стане гл. прокурор. Трябва смяна на системата, нов човек с нова визия за работа на "независимата" прокуратура. Гешев опредлено не е подходящия човек, все едно да изберем отново Цацаратуров - мандатът му мина в нищоправене и симулиране на дейност. По-безличен гл.прокурор досега не сме имали. Няма нито един осъден политик, но за сметка на това, прокуратурата удобно и целенасочено се използва от управляващите като бухалка за разчистване на терени и мръсни лични сметки. Всъщност, няма никакво значение кой ще бъде гл.прокурор - нищо няма да се промени, той ще бъде поредната парцалена кукла в ръци на Боко Тъпото и компания.

Свинската чума се превръща в пандемия.

Що за нелепа кандидатура? Това е възможно най-небезпристрастния полицай. Готов да изпълнява всякакви политически поръчки. Ми той и Цацаров не беше стока, но е направо ангел в сравнение с това недоразумение Гешев, което не го е еня не само за истината, а за елементарна правдоподобност на разледването и търсенето на истината. Да напомням ли Иванчева, а заметения случай под килима с шесторното убийство в Нови Искър? Явно ГЕРБ са решили, понеже им е за последно, да я подкарат съвсем през просото.

Ко стана с Йонче8а няма ли да има дело

И все пак кръгът Капитал с Дай България и НПО Боец нищо не свършиха

Често политиците практикуват един стар номер. Изкарват първо бушон върху, който да се излее народната "любов" и след това, за да се "съобразят" с общественото мнение избират първия им реален вариант. Имам някакво чувство, че може да стане така в този случай.

Явно Дай, България искат прокурорът да е от Съюза на съдиите и да бъде одобрен от основния спонсор. Няма да е човек на Лозан Панов

Съвсем на свинярник се обърна тази държава

Защо не предложат Йонче8а - без нея е скучно

Прокурорската колегия предлага единодушно Иван Гешев за главен прокурор Това е човека

След като Гешев преди месец обяви, че кампанията за наследството на Цаци ще е много мръсна и много магистрати ще се купуват явно Шиши е развързал кесията и му е купил 11 броя, че да го прави наследник.

Зад кандидатурата стои Цацаров, а зад Цацаров стои Бойко Борисов! Докога? Не ви ли писна господинът да се изживява като цар и да поставя на всички възлови места свои хора? Докога?! Май нещо "демокрацията" бая смърди!

ГЕШЕВ, СПЕЦЪТ ПО СГОТВЕНИ ПОРЪЧКИ, ЦВЕТАНОВ НА ПРОКУРАТУРАТА, ИЗДИГНАТ ЗА ГЛАВЕН ПРОКУРОР! ЗАКРИВАЙ КОЧИНАТА!

Крадливото БСП го чакат ковти времена.

за неграмотния Скорцени: коФти

Всъщност, Управляващите са решили да закрият България. Едва ли ще остане млад човек тука при тези мутри.

Право в Симеоново! Та това е диагноза!

Сега ще падат ли червени кратуни най-накрая

Споко, бе народе. След африканската чума наближава Коледа-радост за всички правосъдни свине.

Много ме кефи как всички дебили се гърчите тук. Още 10 години ББ как ви се струва ?

Ше въжем! Вече 10 г сме цъфнали, кат майски рози!

Десет години мутренсо управление! Така ми се струва!

Ив. Гешев, март 2019. "99,9% няма да участвам в състезанието за нов главен прокурор. 100% дава само Господ". Юли 2019. Прокурорът Гешев е първият и единствен кандидат за наследник на г-н Цацаров. Както е казал класикът: "И циганите правят така".