17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така, виждам доста троладжийски тъпи изказвания. Първо не се притеснявайте за Слави има кой да гласува, умни и образовани хора. По скоро се притеснявайте за Боко, доганчо и местанчо, кака кури също разбирасе. И разберете ме хората гласуват за идеи, а не за конкретен човек, не ми пука да ли е Слави, Тошко резачката или друг ако има правилните намерения.

Славчо за нас си остава една голяма МАЖОРИТАРНА ЛЪЖА!!!

Ако се чувстваш излъган, значи е по-добре да не ходиш да гласуваш защото явно си доста прост и не можеш да анализираш правилно ситуацията. А тя е мажоритарен вот не може да има преди райониране на държавата, а то може да стане след преброяването.

Ама каво да разкрива, Иване, той е толкова сдъвкван и едновременно "коронясвал се" - жална ни майка, българчета... така ни е писано, май...

Очаква ни светло и щастливо бъдеще с новите много надеждни лица като Атанас Атанасов. Христо Иванов, Мая Манолова, Корнелия Нинова и лаещите в унисон с нея верни кученца като Зарков, Вигенин, Божанков и т.н. Честито братя българи.

Здрав отпор срещу ГЕРБ,ДПС и БСП всичко е в нашите ръце. Чакахме дълго да се узрее.

тоя лакей пак подгъзува

Бля,бля, че какво друго да се очаква от Иван Гарелов,един изграден номенклатурчик и в същото време - "самонагаждащ се лагер"! Той уточни, че според него ГЕРБ, "Да България", евентуално и Слави Трифонов са демократичната общност, а от друга страна са ДПС и БСП. Прокарва се тази линия, обработва се вече общественото мнение, заяви Гарелов. Естествено, че и Гарелов си е един нагаждач! Преди няколко дни дори плюеше Слави,но сега той наистина СЕ ОПИТВА ДА ОБРАБОТВА ОБЩЕСТВОТО-ЛИЦЕМЕР! Според него и Герб се числяли към демократичната общнос!Дрън,дрън, та пляс! Видяхме ги Герб, колко са демократи!Не стига, че нищо не направиха за тази държава, освен голямите приказки и лъжи, ами и ограбиха народа и хазната!Партия съставена от крадци и мошеници по върховете!

За разлика от други агентурчици, Гарелов не се сдоби с някой сладък бизнес, ами си остана журналист, който се подвизава в предавания, нямащи общо с политиката. Има много голяма разлика между агенти като него или Божидар Димитров и други като Румен Гечев.

че играят на карти е ясно, ама май ще минат на табла.

Старото ченге се опитва да влияе ама не му се получават нещата.... нямало да има драматични обрати.... такива обрати ще има, че бая ще вият. Досега който организираше изборите, броеше и блюлетините, и решаваше кой има право да гласува, като на изборите бяхме свикнали да участват хиляди мъртавци и дори това не ни правеше впечатление. На сънародниците ни в чужбина, които си плащат данъците в България и пращат стотици милиони евро всяка година им беше отнето правото да гласуват. Да се обзаложим Галерлка, че нещата ще са коренно различни, ако загубиш ми подаряваш партийната си книжка и оргиналната заповед за нанчначаването ти като доносник към службите на Първо Главно управление... поредното скапа но чен генце започна да реве... Георги Близнашки няма ли и той да ревне...

ИТН - партията на Слави Се крепи единствено на Подкрепата от цял свят На лекарското съсловие, Н ай верните му хора Те го обожават

Вече е партия на Тошко и Гошко, Славчо не се кандидатира, Кой ли би гласувал за тях??

Нищо няма за разкриване тоя, едно огромно разочарование стана и той и ще го видите на резултатите от изборите... Само с криене и статуси от фейсбук не става... Не всички сме в тоя фейсбук, една пресконференция не направи след като го избраха хората и в парламена не стъпи под предлог от коронавирус, жалък смешник...

Слави към водещия офицер от ДС: КАЖИ МИ КАКВО ДА МИСЛЯ!!! МОЛЯЯЯЯ...!

прави от комунистите демократи и шараните лапат!

Тука Има Тука Нема! Вожда-спасител ще... някога, нещо, май! Още май чака инструкций?!?!

Според Гарелов ОПГ ГЕРБ са...част от ..Демократичната общност в България ! А БСП чиито членове,политици и телевизия бяха постоянно на протестите срещу ГЕРБ миналата година...са статуквото ! Уау !!!

Ако БСП вземе властта, ще е точно обратното. Политицеите от ГЕРБ ще са на простеста. Но само по себе си, какво значение има това, освен че едните и другите драпат за власт, поради което се присламчват да протестират веднага щом им се удаде шанс? Какво демократично или недемократично има в това?

3 мандата за Боко суджука гласувахте сега Слави ви бил виновен. Дебили. До вчера беше БСП виновна, сега Слави е виновен. Все тая. За мен нещата са ясни - единствения шанс на герб е ДПС да играе с тях и то при влезли патриоташки паспортопродавачи. Все си мисля, че ДПС явно с Каракачан крадливи няма да играе. Зависи и МАЯ дали ще влезе. Слави само с ДБ са слабички. Слави не е виновен за всичко. Вината му е основно за чалгизацията, която успешно вървеше при сринатото образование и ценности. По селата и малките градчета изборите са винаги купени и уредени. ДПС и ГЕРБ си купуват и налагат със страх, дърва за огрев, помощи, работа и т.н. властта си. Та реформаторския вот освен за наритване на герб ще трябва да сбори и статуквото по селата и малките общини. Хич няма да е лесно. Слави, ИТН и Мая нямат голям избор. Ако не използват БСП то в провинцията герб и ДПС не само ще оцелеят с феодалните си методи, но и яко ще ритат срещу реформаторите. Особено пък на местните избори. Народен фронт трябва срещу герб и феодализма на село.

Никой няма никаква идея ,всичко е пълна бъркотия в главите на партийните босове.Защо ли ? Ами защото същото е и в главите на избирателите ,демек суверена /купешка дума е и да не се бърка със сутерена /.Сега всички са много, ама много умни и ръсят всякакви бисери.Не е на добре , на политически дърдорения е ,защото са куку.

В главите на босовете са онези 12 млрд. евро, които идват от ЕС. 'ранътъ прай борбътъ.

Парите винаги са оправдавали средствата! Там "бъркория" няма! Тука Има Тука Нема!

Комуниста Гарелов прави политически коментар, пфу у отврат, този червен зад 34ник си въобразява че още е водещ на Панорама.

Тук, някои невежи и комплексирани индивиди непрекъснато сквернят и чернят името на някогашната Държавна сигурност. Тези нещастници въобще не знаят, че в ония години нямаше свободно разхождащи се криминално проявени, нямаше стрелби и убийства по улиците, нямаше грабежи на банки и магазини, нямаше циганско насилие по селата, нямаше наркомания, проституция, нямаше и помисъл за побоища и вандалски актове ......Благодарение на превантивните мерки от страна на органите на Държавна сигурност.

Нивото на убийствата в последните 10 години е почти двойно по-ниско отколкото в "ония години". Просто не публикуваха подобна информация нито във в-к "Работническо дело", нито в "Панорама" всяка събота или в програма "Время" всеки петък, не че ги нямаше свободно разхождащите се криминално проявени и убийствата по улиците. А проблемът с някогашната ДС е, че с прехода превърнаха политическата си власт в икономическа. Неможе току така да се простят с държавната собственост, която ползваха като своя лична. Някои от тях, не всички.

3евзек

Извинете за грешката... *Не може.

Слав явно до сега се е ориентирал по географска карта на друга страна. Ще го играем по американски: 1. От времето на Франклин Рузвелт, особена почит имат тези в инвалидните колички; 2. От времето на Рейгън, харизмачични са тия дето говорят глупости-виж и последните двама; 3. От същото време, особен афинитет народа(застаряващи лелки, инфантилни неуки младежи и професионални безделници) има към артисти и шоумени; В наше време върви смяна на олигарсите и се търсят не такива, които да им припяват на ушенце, а такива, които да изразават волята им, и най-вече тази на американушките(новите братушки). Съобразно налагащото се мнение, че виртуалните пол и изказвания са за предпочитане, имахме няколко месеца за тренировка. С предимство са ония с аутокюто и ориентирани към чуждестранни мисии, находящи се на терена на един парк.

Мали, Гарелов станал говорител на Слави!

Той му е в главата и ЗНАЕ КАКВО МИСЛИ СЛАВИ, ЗАЩОТО ТОЙ / ДС МУ КАЗВА КАКВО ДА МИСЛИ!!!

И какво,ако ГЕРБ са първи със 60 места,след като трябват 121?Тези вече са за мемоари,колкото и да не му се иска на Бойко,но дори и истински генерал като дьо Гол след студентските протести през 68 се е отдал на мемоари,но е умеел да пише.

И да плюете, да не плюете, и да ревете за тиквата, и да не ревете герб е минало. Едно срамно минало. ДБ няма да се хванат с куция кон Бою тиквата, просто вече ядоха попарата. Не вярвам Слави да играе с герб. Вотът не е такъв. Много им се иска на гробаджиите семкоглавци Слави да ги спаси от изчезване ама няма. Купения и маниплиран вот у нас е огромен. Ама огромен. Особено за ДПС и ГЕРБ. Пък и за патриотаците-баницоеди. Разделили са си страната гроб и турската партия - селата и малките общини из провинцията. Там не говорим за никакви избори, а за пари и влияние превръщани в гласове. Промяната ще е много трудна. По-скоро зависи ДПС как ще играе с герб или срещу герб. То пък зависи дали обединените баницоеди (самонаричащи се патриоти) ще влязат. Важното е ДПС да вземат страна. Явно. Да знаем кой, кой е? Относно отписването на БСП - да, може да отпишете БСП, но само ако за 4 години примерно България наистина заприлиа на Швейцария. Демек - дръпне неудържимо напред. Това е ясно - няма да стане. Беднотията се задълбочава у нас. Цените скачат и т.н. Животът в София е едно в България съвсем друго.

“Имал идея “ … може би или не , не се знае! Но вие гласувайте за него без да знаете какво ще му щукне в главата. Може пък да е на кеф и да благоволи да каже на хората които излъга да гласуват за него , каква му е идеята изобщо и как си ги представя нещата … Че и говорител- преводач на идеите си е намерил!

Един добре охранен домашен котарак който никога не е бил в състояние да гони мишки.

ДС-ари,извадени от нафталина...

Тесте нямат, карни вадят.

Мълчанието на С.Тр. и т.н. му партия се дължи на липсата на каквито и да било "карти". Всичко вече е казано, всички комбинации са прредвидени. Може и да сподели нещо преди изборите, но то няма да е нещо, за което да не сме пимислили. Така че надали

Търси се новият месия - " Партиите на Слави и царя - 10 прилики" - https://www.168chasa.bg/article/7699183 Не пропускайте и говорителя: "На млади години Иван Гарелов не успява да завърши школа в КГБ като младши офицер в Първо управление на ДС заради прояви в СССР, оценени като „морално-битово разложение”, но въпреки това ДС не се отказва за него и го назначава за нещатен сътрудник, който дълги години отговаря за резидентурата на Държавна сигурност в Българската телевизия преди 10 ноември Журналистът Иван Гарелов става медиен съветник на служебния кабинет, назначен от президента Румен Радев с премиер Огнян Герджиков. ..." - https://desebg.com/ms/3048-2017-01-27-19-11-54

Стана май като в онази приказка за главата на Гюро: - Абе Трифонов може ли сам да говори? - Не знам, едно време говореше, ама му пишеха репликите. А сега май и с написани думички не става, та му трябват говорители - я Тошко, я Гарелов.

Щял да става поп и отново ще чете.

Ако Херо е намагнитила Славун :)

Много бързо се пребоядиса бе Гарелов !

Абе, Нинова! Може ли и ние да се качим на летящата чиния и да драснем към Марс?

Хмммм, БСП само правят театро за да прикрие Нинова тоталитаризма в партията

Само фърчилото те бие по нищоговорене!

Славчо е безподобен циркаджия. Всичките му карти са за вечно губещата чалга...

Агент Талев, още познат като Иван Гарелов, тръгнал да ни разяснява политическата обстановка в страната?! Аре у лево, бе келеши!

И ти бързо, бързо ще заприпкаш "на лево", ако ти скочат хунвейбините.

Ужас, писна ми само нагледци яли бял хляб при бай Тошо

Слави ще разкрие карти, с която 80те% ще загубят изборите и останалите 20% ще съставят стабилно мнозинство.

ДС агенти...

Да знаеш да чакаш , да можеш да чакаш , това е любов. Протестърските булки тръпнат в очакване коя от тях ще избере Станислав , ама той не си пада по обвързване, тъй че " шЪ видим". На него най си му прилягя шутовската шапка със звънчета , която му подари царя , къде се бута в политиката.

В следващия парламент ИТН ще управлява заедно с ГЕРБ и Да България,като те ще унищожат комунистите и ще ги натикат по затворите,БСП и ДПС ще бъдат изкоренени,а Рублен Черепов ще е припалил чинията на Бузлуджа и заедно с цялата червена олигархия ще отлети за друга вселена...

А увеличените изборни секции извън страната броиш ли ги?

лъжеш,бе.

-говореше мармота докато си завиваше шоколада, и с масло. Мечтите и мокрите сънища ... 2008-ма кравоебите съсипаха цяла държава (собствената) за да не арестуват няколко нафталина (банкера) 2020-та същите се изплюха в лицето на цял свят (театъра там) а ти бълнуваш за някво убито, циганск село на утка си айчина у царевичакя (демек на тая територия) да се случи нещо нормално. Хехе, брат, събуди се.

Гарелов да не е станал говорител на Славуцата?! Май и той се надява политическа кариерка да нахване. Откъде изпълзя толкова комундак, да се чудиш. Комунизъм и чалга....! Все си мислех, че България и българите вече да на друго, по-високо ниво на израстване.

Антисистеманта партия в момента е ИТН на Слави, този които може да промени нещо в държавата е той, няма друг в момента. Борисов и ГЕРБ също бяха такива в началото, след това той не направи никакви реформи в правосъдие и здравеопазване за да се харесва на народа и завърши с ГЕРБ като тежка олигархична и мафиотска партия бранител на статуквото. В момента носител на промяната е ИТН и Слави, подкрепете ги.

Горко ни, ако е така.

Ей са ще го подкрепя, само да си допия кафенцето :)

Шоуменът има остър език, но няма идеи. Само констатира и критикува. Груб език, селяшки акцент, просташко поведение. Не гледахме предаването му. Дано българите не са толкова водими, че да се подведат по циркаджилъци.

Къде слагаш ГЕРБ и Да България заедно? Първият трябва да се омита засега,защото вождът му мнооооого се изложи. Както е навил ръкави,все едно ще пере,няма начин да изпере всичките си кирливи ризи ББ. Само ПроЗд народ може да застане зад него!!!

Гарелов го играе пиар на Славчо и даже щяло да има голямо шоу за 80-те процента по Иво Христов! Славчо ще се разкрие пред.......Гарелов! В интервю? Сигурно на запис, понеже традицията така повелява!

стига сте манипулирали стари ДС кадри общественото мнение. Слави е един прост чалгар, който опростачи България. Все на неграмотници ли ще залагаме. Вън от парламента на всички цървули, както и на гербавите мафиоти. Преди 20 години мафията превзе държавата, това е.

Какви карти бре!?! Ако ги няма далаверите, кражбите, нагушването, привилегиите и нищоправенето в парламента, кандидатите за него ще са НУ-ЛА!!!

До скоро всички интелектуалци се подигравахте на Слави и предаването му по ТВ. Сега, когато видяхте какво голямо влияние има в политическия живот, започнахте да му правите вятър и сложихте наколенките.

Кьорав карти не играе.