Иван Демерджиев: Взривът до колата на главния прокурор не е имал за цел, нито е могъл да го убие

Проверяваме данни, че някой наш служител е саботирал търсенето на Петьо Еврото, каза още министърът на вътрешните работи

Обратно в новината

Коментари - Иван Демерджиев: Взривът до колата на главния прокурор не е имал за цел, нито е могъл да го убие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

фойерверки за поздрав са били ама тий горкия не разбрал майтапа и се уплашил

Е, тя аудиторията още като видя "огромния" кратер, знаеше, че тая пиратка е нямало как да убие Гешев... Уникална новина!

Ами така е гл прокурора нищо не разбира от взивнии работи Трябвало е да избере въже или нещо друго за да успее Виновен е че не е успял с атентата

Гаврите на полиПтиченцата с пасмината, която по принцип трябва да е народ продължава и то с пълна сила. Да ни е честита новата курВОЛИЦИЯ "ДаиБъ ПъПъ на герП"!!!

като не забраниха тъпите пиратки! Гърмят ги по всяко време и навсякъде!

Малко е офтопик, но понеже не виждам на първа страница друга тема за Гешев, ще го пиша тук. Май чак сега получих просветление, че зад цялата ВСС помярщина и помия стои онова комунистическо кариеристче Крумчо, Кацамунеца, Дедовия. Понеже служебното правителство се справя завидно добре, досега не бях забелязала тази издънка Крумчо, дори в дух на спортсменство и уважение към противника, които на него са му изцяло чужди, защото е кацамунско изчадие, имах добро мнение за него, до едно интервю снощи. Струва ми се, че Крумчо има видима, макар и лека форма на умствена изостаналост, което щеше да е само негов проблем, ако не беше министърче. Той има невероятни комплекси относно своята мъжественост - ако въобще има такава. Той е обсебен до вманиачаване от идеята да разкара Гешев, основателно или не, законно или не, със или без трупове. Самият Гешев малко го бъзиках на тема пишкомер (за сведение на културните, тази думичка съм я срещала в учебници по HR и означава точно ирационално поведение, свързано с доказване на примитивна мъжественост/женственост или нещо такова), но тук вече вероятно говорим за клиничен случай. Той много се е разбързал да разкара Гешев, точно когато Гешев се освободи от захвата на политиците. Или Крумчо е наистина много тъп, или някой му плаща да клати държавата. Учудвам се, че жълтата преса още не го е надушила какъв клиничен случай е и не го подпукала, но си мисля, че това скоро ще стане! Наистина на политиците трябва да им се правят тестове за алкохол, наркотици и най-вече дали са поне частично внемяеми! :) Чак сега осъзнах каква му е мотивацията и не мога да повярвам! На снимките, на които подписваше противоконституционното законче също имаше леко дебилен вид, но тогава не обърнах внимание на това. Това момче има нужда от помощ и някой да сложи край на неговите 15 минути слава, преди съвсем да е разсипал държавата!

Той наистина не осъзнава последствията от своите действия - като обезглави прокуратурата, пак ще започнат да убиват свидетели и прочие, престъпниците само това чакат. Щеше да го знае, ако беше учил у Полицейската академия, а не у Сорбоната. Може би и заради това българското право му е малко чуждо!

искали са да изплашат Украинците и да си тръгнат от България. Но ние няма да ги дадем, както не дадохме и евреите на времето ...

Факти, вдривъ е военен и е подготвен от професионални военни. В никакъ случай не е сплашване, не се сплашва лице возено в бронирана кола със еквивалент на по голяма китайска пиратка. Това е начало разработка на руските служби защо и за какво имате глави ще се досетите сами.

вие дето коментирате сте от идиот нагоре.

Защо Министъра на МВР казва топлата Връзка СДС и Мутрите ? Браво .

работна версия: Гешев е бил проследен и локализиран чрез собствения му телефон, във взривното устройство има т.нар. трекер, който работи със сим карта и малка батерия, по блутуд се свързва с телефона на Гешев и задейства взрива когато минава на най близкото разстояние до него. При самия взрив трекера се унижожава и не остават следи. За целта някой "свой човек" е убедил Гешев да инсталира нужното приложение, което е уж за нещо полезно. Такива бивши свои хора на Гешев са примерно Тиквата, Сарафов или някой техен човек. В първия ден съобщиха че Гешев по стечение на случайността е ползвал служебната бронирана кола,иначе е планирал да пътува с личната си кола. Ако е локализиран по телефона, а не по колата, то най вероятно целта е била да бъде убит. Просто не са знаели че пътува в бронирана кола. При тази версия не е нужно да има изпълнител или наблюдаващ на терен, нито с телефон нито без телефон.

За трекер не трябва да се инсталира каквото и да е. Работи даже с тъп телефон. Може и така да е но е малко вероятно. Изобщо тази история смърди на брюкселско зеле отдалече.

трекера работи и с "тъп телефон", чрез сим карта, посредством вишките за мобилните оператори, но не с точност до десетки метри, ,така че трябва в последния стадий преди взрива директна връзка, като с блутуд между трекера и телефона на Гешев.

не ги е страх да подават сигнали. хората виждат, че няма полза и затова ги подават по европейските институции и те после ви порят пърдухалниците! ЧЕСТИТО!!!

А този израелския експерт как да го намеря да дойде днес, че утре ще взривявам съседа?

Иначе статията е в стил "от главата за краката". Има си поне десет различни проблеми просто изброени. Слава на българската журналистика и на дир бг!

Демерджиев,какво става със заловените полицаи дали положителен резултат за дрога?Има ли наказани,отстранени от работа,останали без книжки?Или за тях законът не важи?Поредният министър,който само говори.

Очаквайте поредния епизод от долнопробния мафиотски сериал "Гешефтарят Гешев срещу Боко Тиквата". Предстоят нови вълнуващи в разкрития за интриги,далавери,тайни договорки и престъпни схеми. Приятно гледане и внимавайте да не се подмокрите от смях.

Не , мизернико. Ние си пием класна водка с подходящо мезе.

Ако това се случи на теб тогава как ще коментираш? Лесно е да коментираш на на чужди гръб.

САМО министърът ли го твърди?! СНИМКИТЕ от "ВЗРИВА" не видя ли?! И "ПОВРЕДЕНИЯ" фар?!

Уф, министърът уби ЕГОТО на Каскета. :)

Дистанционната противотанкова мина PARM1 се монтира отстрани на пътя, по който се движи целта. Позволява контактно или дистанционно задействане. Изстрелва комулативна струя със скорост 120 m/s и на дистанция до 40 метра пробива брона 600 милиметра. Взривното вещество в нея е 1.4 kg. Пусната е в експлоатация през 1988 година. Подобни са по-мощната мина PARM2, M24, TM-83 и MPB.

Трудно ще пробие 600 мм броня

Какво е това брона 600 мм ?

Прав си за ТТ-характеристиките на мината,но в случая едва ли е заложена такава.

Е тия ще са страшните професионалисти, ако нашето МВР си мисли, че може да ги проследи по телефоните им. Извинете ;)

Ами това е нашето МВР , начело с онова чучело

Следващия път ще се заеме лично!

вярвам на никой за нищо?

Важно е какво ще каже израелския експерт, а не този дебелосерец.

За сега Мафията води срещу Държавата !

Тя е в държавата

Мафията взе властта. А бомбичката имаше за цел да стисне Боко за топките и да се съгласява със всичко. Първото, с което се съгласи е да стисне топките на Гешев, който си го върна със яко стискане и искане на мандата на Боко. Изобщо, професионалисти силно миришещи на брюкселско зеле.

На 90% Баце е поръчител, той се страхува от Гешев, беше против закона на Крум, но гласува за него, неиска и да чува да дава имунитет, а явно остана депутат, точно за имунитета.

Той пък Гешев си даде оставката и имунитета.

Демек, ако бъдат разкрити и заловени извършителите, да не бъдат обвинени в опит за убийство и да минат по тънката лайсна!

Пожелавам ти и теб така да те гръмнат без да те убиват свиня мръсна корумпирана

Аз също му го пожелавам на това адвокатче

Май ще се окаже че е била Радка пиратка...а гешев се уплашил

Глупак

"Взривът до колата на главния прокурор не е имал за цел, нито е могъл да го убие" На база инфото, което беше публично достъпно преди засекретяването, което добре, че го направиха преди да се превърне в открит урок по бомбаджийство, че само това ни липсва, аз съм 99.999% на същото мнение. А относно заподозрените предполагам, че някакви имена ще има публично оповестени, само и единствено, ако имате някакви стабилни доказателства, иначе виждам как адвокатите на заподозрените се хвърлят да ви ядат с парцалите, че им набедявате клиентите. Без да имам абсолютно никакви доказателства, аз лично си мисля, че толкова професионална въздушна целувка може да е от руските хакери, те нали си го обичкат. :) Дори и да не са 100% само те, много е вероятно да са замесени. Пак да повторя, това заключение е чисто интуитивно, но се учудвам, че не поеха отговорност, или иначе казано да се изфукат, че са те.

демерджиев това беше ясно и на малките деца още самото начало . но пък сега аз си задавам следния въпрос вашето правителство и радев дали не се участвате в този атентат

Ами да проведе следствен експеримент ама той да се качи в колата и да се пробва

Нали

И от децата, че тоя опит за взривяване е зле скалъпен театър от неграмотни

Кой взрив, бе? Бомбичката от миниум и бял бронз, дето я фръли некъв овчар ли? Овчарят е искал да отрепе Гешеф, оти овците от стадото му имат тъмно криминално минало, а двата коча са ЛПОИ...

Дори и така да е, МВР трябваше да се задейства и да провери сериозно, случая. Всеки сигнал и подобно дилействие, трябва да се вземе сериозно.

Ми то секи ден пукат пиратки некъде по територията.

хем били професионалисти хем ги търсят по движение на телефона

В тая държава където и да пипнеш е гнилоч :)))

Ама тоя се изкарва голям многознайко. Айде малко по обратно....

Как да го убие ...?! Нали е ръката на Господ ...?! Може ли някой въобще да си помисли да направи такова нещо.. ?!?

Оф.. господин 'бях точен с парите' пак блещи глупости на поразия.. Скрий се бе, мръсен корумпиран боклук!

Хайде и тоя комуняга се обади.. разбраха, че им взимат кокала проруските сволочи и ревнаха на умряло.. Самолетчето и към Масква!