Иван Демерджиев: Успели сме да респектираме хората, които превозват мигранти

Министърът съобщи, че активно се извършват процесуално-следствени действия, задържани са 4 души и се търси още един човек, които е успял да премине в Гърция

Обратно в новината

Коментари - Иван Демерджиев: Успели сме да респектираме хората, които превозват мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този пък, за какви ни зима? Служил съм граничар в края на 80-те. Пиле не можеяе да мине!

Гусин министре, ако баба беше мъжка щеше да има дръжка.

Така ги респектирахте, че сега очаквам вече направо се влакови композиции да работят и да ви газят по десет полицая наведнъж. Респектирал бил той...

И това недоразумение е министър ??? Представяте ли си ,докъде ни докара ЮМРУКЪТ на РАДЕВ ....

Наглоста и безочието на този палячо минават всякакви граници. Този и министрите на икономиката и енергетиката са доказателство, че тоталната некомпетентност водят до катастрофални резултати.

тИЯ МИНИСТРИ НА мвр ЗА ТОЛКОВА БАЛАМИ ЛИ НИ ВЗЕМАТ ? ЩО ЗА ПРИКАЗКИ И ТО В ТОЗИ МОМЕНТ !

Циганката ли е умряла, та се хвалиш сам? Слаб, слаб министър!

най-вероятн ое точно така. Защото в страните през които безпроиблемно и очевидно минават милиони мигранти няма никви проблеми - минават си от там на парад. Явно и ние сме били такава страна по Боцево време. Но до тук! Време е да започнат да ни заобикалят, а не да се връзват на офертите на местни шанаджии.

Точно по Боцево време ни заобикаляха, а и Ердоган имаше уважение на Борисов и не ги пускаме на талази

Толкова са респектирани каналджиите, че от превоз на 4 човека в лек автомобил минаха на превоз на 51 човека в камион.

И кой ти каза, че по времето на зрелият герберизъм не е имало автобусни туристическ иуслугои до Германия? Минавали са си на парат от Труция през Бг-то и Сърбия или алтернативно = макетата и Сърбия. Това е публична "тайна"

Ти видя ли ги бе, папагал?

На този мазник Дерменджиев му поискаха оставката,Мунчо каза ,че на служебен министър не може да се иска оставка. Мунчо не само назначи корумпирани и некадърни министри,но и ги пази. Защото и той пълни чекмедже.

Само да те допълня, енергийния зам министър до оня ден е бил в бизнеса с ядрено гориво. Сам си го призна след като Р Овч го издаде

Да та еба у прошляка.

За Демерджиев имам високо мнение, въпреки че не следя темата детайлно, но оставам с впечатление, че е професионалист и е мотивиран да работи добре. С лавината от нелегални имигранти, повсеместна корупция, битова престъпност и прочие едва ли някой може да се справи, но оценявам, че поне това, което правят е доста добро - поздравления за което. С мигрантите не можем сами да се справим - Гейропа трябва повече да помага да ги пазим от орките, а не да сме като Матросов на амбразурата. В крайна сметка целта на мигрантите е Европа, през нас (слава богу) минават само транзит.

е бил към теб точен с парите...

Професионалист или парашутист? Без нито един ден работа в МВР и хоп министър.Ьащото "бях точен с парите".

А нас защото ни изключвате гусин министър, ние не сме репектирани може ли да превозваме мигранти? И понеже ще ни еза първи път, моля кажете къде има , за да ги вземем, по какъв маршрут да минем ( да не немаме ядове все пак навлизаме в една нова професия) и къде да ги доставим? И заплащането съответно ни кажете , за да не не излъжат при плащането! Колата е комби , събира до 8 човека ( да не стане като миналия път) , и има редовни документи и винетка. А също так отделно ли се плаща горивото за превоз? Благодаря предварително! Имаме идея да направим един нов юбер - мигрант юбер, ще го регистрираме обаче !

без граници...

А,стига бе!

Как точно ги респектирахте? Пак си превозват мигранти, а като им умрат в камиона ги зарязват и бягат! Бягат... явно са много респектирани....

На оградата късате билетчетата на влизащите, продавате им стълби и осигурявате логистиката! Респект!

Да бе , да !

Не че има как да знае откога има такава практика. Ако не беше станал тоя случай нямаше и да разберат за тези тайници. Иначе помня, че и в Англия имаше подобен случай със задушили се мигранти.

Не знам дали сте РЕСПЕКТИРАЛИ, но определено сте ни ОБЕЗПЕЧИЛИ с мигранти!

Не

В Гърция дават по 50 години затвор на трафиканти. Тук и двойно убийство може да мине условно.

Те знаят ли? Че сте успели?

Палячовци сте (виѝ),не сте министри!

Ако е казал че респектират трафикантите то приказва глупости. България и конкретно София е пълна с емигранти. В Сф те са между Лъвов мост и Джамията, Центр.пазар и уличките около него гъмжат, там има различни арабски магазини на сирийци със задни помещения където нелегалните живеят при своите. Полицията ако тръгне по тези магазини ще ги вади с десетки.

какво безочие - осемнадесет мъртви, а този говори за успех! Ескалираща наглост вместо оставка.

..........................

Много сте ги респектирали.Няма ден да не хващате преминаващи през България.А хванатите са 1/10 от всички.

Не трябва ли трафикантите да доказват, че не са ги докарали мъртви!? Като почнат да ги карат умрелите от Турция и да отговарят за тях. Чак тогава ще се сетят да ги спират.

Демерджиев как ще респектирате каналджиите,като вие не можете да ги осъдите. Тези починали мигранти без документи дошли в България са "Господа Никой". Не можете да ги осъдите заради убийство,защото в съда не можете да докажете кого са убили,като са без документи и имена.

Това по нашето законодателство ли е? В смисъл в САЩ си имат Джон и Джейн Доу като имена, с които наричат неизвестни лица и си те осъждат без проблем.

Докато не се възстановят Гранични войски,такива каквито имаше през социализма,мигрантите няма да бъдат спрени. По времено на тъй наречената "Желязна завеса" ,както се казва пиле не можеше да прехвръкне,а камо ли нелегални мигранти.

Ами те неслучайно ги закриха тези войски, явно нямат интерес границата да бъде реално охранявана.

Докато не се възстановят Гранични войски,такива каквито имаше през социализма,мигрантите няма да бъдат спрени. По времено на тъй наречената "Желязна завеса" ,както се казва пиле не можеше да прехвръкне,а камо ли нелегални мигранти.

Как сте успели! Камионът,, пълен с полуживи и мъртви емигранти, показва как сте успели!

Трябва да репсектират- Башибнозуците- НАШЕСТВЕНИЦИ- диверсанти... От тях ЗАПОЧВАТ пробелмите.. Арабите и негрите просто ТЪРСЯТ предатели, които да ги возят, и им дават пари... Трябва да КОНФИСКУВАТ дрехите, Парите и всичко ценно, което носят арабите и да ги ИЗХВЪРЛЯТ обратно през турсакта граниа.. Ето така ще ги РЕСПЕКТИРАТ... Повече НЯМА да посмеят да нахлуват в БЪлгария..

е тва е смешно ..вярно е това което гешев казва

Определено сте ги респектирали , даже и сте ги страхували , и те сега са на колене и се ттресат от страх ! Апропо тези дето сте ги "хванали" добре ли са , че нали и те Ви захранват с артиите с парички ,та затова няма нито един осъден , а ги задържате за по 72 ч. коолкото да си починат и хайде пак на работа , че избори с пари се правят , а те не идват от членския внос нали ?!

Хахаха смешен селяндур

Направо почват да се тресат от смях като ти чуят името трафикантите

е прост или ни смята нас за прости, просто трафикантите са почнали на едро да превозват

Колко трфиканти са вкарани в затвора и са им конфискували имотите и на родата!?

Няма нужда да обяснявате, то се вижда. Ама сериозна пара върви към шефът ви. Айде знаем се.

“ Иван Демерджиев: Успели сме да респектираме хората, които превозват мигранти” Демерджиев е свестен мъж и си старае да си върши добре работата в една по начало сбъркано изградена и силно пробита от престъпници система! Надявам се, че ще се справи като Бойко Рашков и с измамниците на изборите! Без значение от плача на троловете им!

Успели да респектират? Кого? Баба Вуна???

"ето ви един от заветите на Апостола - да помагаме на народа си и на държавата си, а не да търсим тясно партийни интереси и да избягваме решението на проблеми, които са национални"." тоя дебил с ику на сушен скакуец си измисля и завети на Апостола, ама с бъг в тях. по време на турското робство е имало партии, точно, като сегашните, ама подчинени на падишаха от вашингтон и една от харема му, а именно мустака ханъм. "и да избягваме решението на проблеми, които са национални". това обяснява всичко за психо-шарлатаните на бустерирания фатмак, летял на гюлле, като мюнхаузен. и как ги респектирахте бе другарю? ще ги пратите утре да се бият за интересите на зеленски и шайката на джо? с тоя интелект и ти щеше да се пъхнеш в кутиите без дупки за облаги. Бог с нас

На Границата с Оградата има БГ Полицаи - те взимат по 100 Долара на Човек , от там се удвояват за Трафикантите .

струва мисе че никого и никога не сме били респектирали и няма да респектираме докато пълзим с намазаи с Вазелин задници пред европата и пред натуту! виж, ако изгомим натуту и европата поне от балканите наистина ще започнат да ни уважават!

Преди да ги респектират ги караха на групи по 6-7 души, сега респектирани ги карат по 50 човека.

Глупости!!!!

ДЕМЕРДЖИЕВ или ДЕРМЕНДЖИЕВ. Че ми писна да го пишете по различни начини. А на него да му кажа да не използва думата ХОРА за престъпници и убийци. Да си измисли как да ги нарича по правилен начин.

При Борисов миграцията беше НУЛА !!!!! С вдигнатия ЮМРУК, РАДЕВ ,докара на власт гладни комунисти и руски националисти от Възраждане и за две години еба.ха МАМАТА на държавата ...

Абе в центъра на София беше бъкано, не изглеждаше да е баш 0 миграцията. В момента на същите места, дето преди имаше тумби, трудно може да се види мигрант. Нищо не твърдя, защото не знам положението навсякъде, но това поне е видимо и проверимо от всеки.