Иван Демерджиев: Цената на един глас за предстоящия вот е достигнала 150 лева

"Плащанията се правят и поетапно - една част преди, друга част след или дори огромна част от сумата след гласуването", заяви вътрешният служебен министър

Обратно в новината

Коментари - Иван Демерджиев: Цената на един глас за предстоящия вот е достигнала 150 лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само вдигат пушилка за копуване на глаове. За да може да внушът на хората че вота е купен и да управляват без контролно още.

А колко е цената за един талибан да премине границата?

Дерменджиев някой си, който стана служебен министър на МВР, се присмя на прокуратурата, като нарече пресконференцията й "мелодрама, филм..." Не трябвало пред обществото, а къде драги Дерменджиев, дадкулисно, като при БСП,ДС,ПП,ДБ?

политиците ни стават все по скъпи

на гласове е държавата, която дава по 44лв. на глас-за 4 годишен мандат по 11лв. на година. След това партиите чрез правилното управление си докарват такава доходност, че могат да си позволят да дават по 150лв.

Най-много фалшификации и купуване на гласове прави ДПС. Дори членовете на секц. изб. комисии в турските населени места гласуват по няколко пъти от името на отсъстващи лица. Спомням си преди години по телевизията попитаха една циганка за кого е гласувала и тя каза: "Гласувах за три", дори не беше запомнила името на партията, за която е гласувала.". В бюлетината под № 3 беше ДПС. И тези ще определят кой да ни управлява. Жалко, много жалко.

Това е нищо за УСА че ги напечатат

Полицията блокира населено място за да бори търговията с гласове. В съседния град обират инкасо. На следващият ден пак блокада-в съседният град се избиват по улиците.

ПП Пълен Провал не купуват гласове, те само даряват хората със салам.

Всъщност купуването на гласове е без значение при парламентарните избори, има интерес само за преференциите. Купуването на гласове при местните избори има голямо значение. Там със стотина купени гласове може да станеш кмет на някое село до София и да нагушиш милиони от продажба на общинска земя.

Къде да кандидатствам? Аз и за 120 лева съм готов да си продам гласа, ама никой не ми го иска, щот не съм циган :(

шпеков салам и лютеница, може в торбичка да ми виси на вратата. Подарък от ПП тата и ДБтата

150 лв на калпак?! КЗК кога ще се самосезира за тая отвратителна спекула и ще наложи таван на надценките?

Може да ми ги изпратите чрез PayPal ? Това е единственият начин да отида да гласувам на български избори докато не се премахне хартиената бюлетина и не се въведе електронното гласуване. Не живея в България и не ме интересува какво се случва там, така че ще гласувам за този който първи си плати.

5 кила кашкавал. Кво му плащаш.

Властта няма цена. Колкото и да се "инвестира" в докопването, все ще се избие с добра горница.

че си точен с парите...

Какво да говорим. Обаче възраждане е много съмнително, нали? ;) Шизофреници

Защо изведнъж ще заобичаха циганите във варна?

Той е от наще

Този е голям охлюв!

Кажи къде да се наредя и аз!

плащат. От ПП обикалят махалите

Лидерите на партиите платци да бъдат арестувани. Нали знаете че тези пари не падат от въздуха.

Искам да знам къде мога да продам гласа си?Съжалявам,че никой никога не ми е предложил това.

Ще гласувам за Възраждане ! Не съм им фен, но разликата между тях и ДПС е минимална и предпочитам те да са пред етническата турска партия !

Не знаех че искаш руски стандарт на живот:)))

И ние не знаехме че обичаш турски мурафети

От къде знаеш. Ти ли им раздаваш кеша. Боклук корумпиран. Кажи за дрогата

отвориха серггиите. После що сме на това дередже и ни управляват галфони.

150 лева са доста пари !

Инфлация баце, до другата седмица и 200-250 може да стане с тези темпове.

ㅤ

Аз моят не го продавам. Аз го давам под наем. И технически погледнато е така, защото е само за 1 събитие, а не за всички избори в живота ми Нека наддаването започне сега!

То вече дават една пенсия за един глас!

ДПС от Турция и алъш вериш с Борисов

Борисов от магистралите и Кирчо от Козяк ,ако някой знае друга забогатяла партия да пише?

Бай Иване, от къде да ги взема?

На сайта на цик се вижда много добре кой за кого е гласувал. Но пък вие малоумните на подмяната и възраждане непрекъснато се опитвате да ни убедите как циганите хем използват смартфони хем използват дебитни и кредитни карти, не знаят как да гласуват с тия машини. В същото време категорично сте против да се прави проверка на резултата издаден от машината.

На предходние избори не бяха ли точно ДПС, които установиха как при машинен вот в полза на ПП и ДБ основно нещата не са точно така. При ръчно броене на разписките вотът не беше за ПП и ДБ. Това защо се премълчава?

Точно дпс хлапенце не купува гласове. Тпс си има райони където хората искат не искат си гласуват за тях ако искат да имат работа. И освен това ще имат задължителните гласове от турция. Ако си направиш тука да погледнеш сайта на цик ще видиш че точно циганите не гласуват масово за дпс.

хартиената бюлетина. А на депесарите ще раздадат пръчки с дължина, точно съответстваща на дължината от началото на бюлетината, та чак до 13-тото квадратче, за да няма обърквация при 95%-та неграмотност. Мъка. Аферим. Да го ева. хе-хе

Що да предишните избори с машините цялата циганска махала във варна гласува за възраждане? И как според собствените ти думи е успяла без хартиена бюлетина?

Това в бакалския тефтер с вересиите ли го прочете? Или някой от пияните шофьори да си ядосал и списъци? Сега кажи другарю дерменджиев какво свършихте по сигналите подадени за да раздаването на хранителни продукти като агитация на мероприятията на подмяната?

по Еконт ли ги пращате? Или с пощенски гълъби, или как, скрити в боклукчийските кофи , които да си ги вземат братята. Щот сте специалисти през годините.

Преди беше лесно-гледаш там кебапчета кюфтета и пликчетата каквито раздава сега подмяната-и нещата ясни. Ама сега откакто радев се докопа до властта все някакви хиляди купувачи на гласове пък няма доказателства за нито един. Ама иначе страхотна борба пада. До толкова че мвр не се занимава с нищо друго.

В такъв случай наистина се надявам и след тези избори да НЯМА редовно правителство! Още 2-3-5-10 пъти избори и Бойковите кюлчета, барабар с Курчовото крипто са си заминали, при това напразно! :) Е, все пак у тоя живот имало някаква справедливост, бе, хора! :) :) :) Признайте си, че това по закон път не може да се случи - да им вземат всички кюлчета/крипто, но затова пък те сами един друг как майсторски се изцакват само, направо ми е кеф! :) :)

Сегашната инфлация цени и така нататък се устройват? Ами чудя се тогава защо ревете че ви били високи цените в магазините?

Цените в магазина не са, че няма парламен. Погледни другите страни в ЕС. Казваш там няма инфлация??? Но явно толкова разбираш!

Такива като тебе викат че в другите страни било по-евтино. На всичкото отгоре нашата инфлация е по-висока от другите страни. И не се сещам в някоя от другите страни цената на тока да им скочи петорно.

Ванка,стига ни занимава с глупости......................В Парларето ,един глас запопчва от 500 000 еврака,и стига до милиони,ема нещо тишина ..................

ЗМИЯ ТУРСКА ! ТОВА СИ ТИ,ПОМАШКО ПРАСЕ ГНУСНО ЦИГАНСКО! УМРИ ЗАЕДНО С ТУРЧИНА РАДЕВ! ДА ЖИВЕЕ РУСКОБЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА !

Има ги Боров от магистралите и Кирчо от Козяк

Незаконно е. Престъпление отвсякъде. Разбирам го г- н министъра. Пълно е с роби, които за две кебапчета по 50 лева едното всичко ще направят. И с това явление няма как да се бориш. Единствено, като отсечеш главите на господарите, които купуват гладните роби.

Браво ванка, уведомявай ни да не се прекараме.

Дебели ояли се изроди-господари хвърлят храна (150 лева) на бедни гладни роби, в случая за избори. Това е България, робовладелски строй в момента. А се пъчи, че е цивилизована.

Чакам да стане 500 лв. тогава ще гласувам.

Мародерите ще вдигнат цените, за да си избият пак от теб тия 500 лева.

В агитационните пликчета на „Промяната“ – шпек, кашкавал и вафли „Боровец“?Това са борците за справедливост.

Доказателства?

Снимки от последната им проява.

Луд ли е или е само статистик? Нали не трябва да има платен вот?

Демерджиев, не се излагай, кви са тия 150 лв?! тва са си само 75 евро и хич не изглежда да е скъпо.. 150 лв при тия цени не стигат даже за 1 пълна количка в лидъл..

И аз това казвам.

Призовавам нормалните Българи да НЕ гласуват на 2 Април . Време е за промяна .

ненормалните. И ще те "управляват" пак. Управлението им ще е да вземат и последната ти троха, за да я дадат на бандата си. Смърт, разбираш ли, физическа е целта.

Добре е, че вътрешния министър насочва хората от махалите колко е надницата! Браво!

Всеки ден ли тоя тлъст педал ще ни го нартяквате. Най важното изборите. Най най най важното изборите. Ще си говорим пак след 20% активност. Т.е. на никой не му пука и не иска да легитимира властта на политическата шайка.