Иван Бакалов пред Dir.bg: Кирил Петков и Асен Василев не са марионетки, зад тях е само амбицията им

Ако президентът беше направил партия, тя щеше да спечели изборите без конкуренция, категоричен е анализаторът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само с амбицията не става. Трябва да ти застанат зад гърбазъ Прокопиев, Златев, Бобоков да изсипат милионите и Мунчо да осигури логистиката. Пък Кирчо да си беше показал сертификата, че вече не е канадски гражданин и дипломата от Харвард, че нещо май не фигурира сред завършилите там.

Стига лъжи бе, анализатире! За 32 г. видях толкова много, остарях, а месията не дойде! Тези ли пичлемета ще ми хвалиш, ако бяха успешни на Запад, щяха да си останат там! Цялата медийна гилдия се е впрегнала да се преизбере Румен Радев, човекът който срина България само за един мандат, че и иска още!

Този пишман анализатор не става и за селска кръчма. Пълен головодник и елементарен манипулатор.

"Иван Бакалов пред Dir.bg: Кирил Петков и Асен Василев не са марионетки, зад тях е само амбицията им" - Авторът е "тънък хуморист", както му е и вица за Радев.

На тези двама юнаци само като им видиш на панталоните тесните крачоли около глезените и не ти трябва никакви анализатори да те "светват" кой какъв е и откъде е.

Забравили са надписа 'продуктово позициониране' на тая статия.

нищо няма да се отрази позитивно никой няма да изкара да гласуват освен да мобилизират дпс и герп

Смях

вЕрваме

Ха, едва ли.! Много наивно изказване за наивни лапни шаранчета

Това пък са големи глупости. Разбира се че са марионетки. Овладяха фонда на фондовете, изпоуволниха всички без Спецов който не посмяха да пипнат ей тъй от политически амбиции. Получават нареждания бие на очи.

Дали българите имат представа колко пари от техния изтънял джоб отиват за герберските, пък и други тролове, драскащи по опорни точки по долу. Едни и същи, с десетки имена лъжат, мажат, плюят.....Който хвърли най- гнусна плюнка към президента или към новите, застрашаващи ги формации, хоп бонусче. Не искам парите за субсидии да хранят тролове, получаващи пари колкото двама, трима пенсионери на месец. Време е това гнездо на лъжи и клевети да бъде разтурени.

а са тротинетки. С обратно задвижване. Трябва да си пълен идиот, за да гласуваш за подобни начинаещи примитивни манипулатори.

козяк бди зад тях краварско начинание слави уйде у ряката...маям и оня брадат капут най гадните ще ви управляват пак

С разпореждане на Министерски съвет №2 от 15.07.2021г се променя устава на Фонда на фондовете. С него от Надзорен орган и Управителен съвет се променя формата на управление , като се поставя на тяхно място само Консултативен съвет за да се спестят пари за заплати. Консултативен съвет се назначава от министъра на финансите еднолично. Фонда управлява 230 милиона евро. Една от съсловните организации, която управлява 83 млн лева е Българска асоцияция за рисков капитал -BVCA. В структората има също Консултативен съвет, сред членовете са: Даниел Лорел съветник на министъра на икономиката и съпругата му Виолета Лорел зам. министър на финансите. Там също е Борислав Стефанов е кум на Кирил Петков, заедно с Павел Велков тези господа управляват 180 млн евро.

Това ли е новата власт на Радев?

Прочетем ли някоя тъпотия от псевдо компетентния мозъчен тръст на биковчетата и харизанчетата, непременно ще разберем, че бъка от лъжи и манипулации. Разчитайки на тьотки с акъл, побиращ само рецептата за лютеница. На кого ги пробутвате тия, бе бандити ненаядени. Колкото и да плюете, скоро ще ви припари под краката.

Тоя пишман анализатор става за портиер на президентството. Ще лежи и ще лиже на фатмака гъза и още нещо . Много глупав излезе ....

Защо никой не го накара да покаже документа от кога не е канадски граждавин. Докога ще ни го дават да говори празни приказки, ако не е произведение на Ладев

Не е ясно Що са решили че ше са новите “спасители “ Може би заради машинките на Мъдуркото С тях не е важно кой гласува, а кой бърка софтуера

dir.bg dir.bg назад Петков: Коалиция с ГЕРБ и ДПС сега не е възможна, но може да кажат: старите лидери сгрешиха 18:30 | 21 септември 2021 | Редактор: Десислава Димитрова 390 8214 Коментари 390 Коментирай Подреди по: 2021-09-21 21:06:10 Рокиро (нерегистриран) реплика +5 -1 Важни са само и единствено паричните потоци в коя посока ще се насочват и това не е към хората...и ортаци с дявола са готови да станат, за да се седне на държавната трапеза...значи да се разкаят и отрекат от порочните практики предишните и това е достатъчно, за съд и затвор никой не говори, защото в белите държави не може да крадеш милиарди и после да минеш с едно извинявайте...но явно за новият морал и новите политици и това стига... 2021-09-21 21:04:35 222 (нерегистриран) реплика +15 -2 Докато Киро лъжеца не покаже документ, че не е канадски гражданин, не му вярвам.Може да говори хубави приказки, да обешава мед и масло, ама канадското гражданство, лъжата, слага катран в обещанията им. Докато Кокорчо не докаже, че не откраднал интелекнуална собственост и на него не вярвам. Че не е осъден е ясно, защото е приключило с досъдебно споразумение с прокуратурата. 2021-09-21 21:03:57 Абе (нерегистриран) реплика +10 -1 Кога распуснаха Конституционния съд? 2021-09-21 21:09:34 222 (нерегистриран) реплика +12 -1 На 04.04.2021 година, котато се произведоха първите избори, вслидствие на което Киро лъжеца и Румен още по- голямия лъжец нарушиха Конституцията на РБалгария. Че Кирчо го чакат 3 години в затвора, за подаване на фалшива информация, какво го очаква Руменчо? Най-добре ще ни каже гл. прокурор Гешев. 2021-09-21 21:13:34 Абе (нерегистриран) +5 -0 Ако това стане означава, че сме вече европейска държава, а не руска губерния. Но не се надявам. 2021-09-21 21:25:29 До абе (нерегистриран) +3 -0 От нас зависи! Ако на следважити избори няма решение на въпроса, има палатки, лагери, барикади, гражданска война. Ето това ни докара юмручето на Руменчо най-големия лъжец. Той Бабикян шеф на лъжливите новини трябва да се обръща към Руменчо не с г- Прецидент, а с Мастър! 2021-09-21 21:01:36 Ясни сте като бял ден (нерегистриран) реплика +16 -2 Ролята на двамата от Харвард е да вземат гласовете на гласувалите за Слави, но разочаровани от него. Тошковците се оказаха не надеждни, и за това се задейства план "Б" . Необходимо е мнозинство, което да състави руско ориентирано правителство, но достатъчно маскирано, за да успее да измъкне 30-те милиарда от ЕС, които Русия вече е осчетоводила като поредна вноска на такса "асвабаждение". Планът ще успее, защото разочарованите от ИТН ще гласуват за новите месии или за ДБ. Те няма да гласуват за ГЕРБ или за ДПС. Преизбирането на Радев и съставянето на прокремълско правителство са неизбежни. Планът може да бъде провален само от Конституционният Съд, но те се снишават и явно няма да посмеят да се опълчат на кремълската марионетка Радев, защото едва ли им се яде рукола. Това е.

Чудя се защо са го попитали този човек за мнението му. Той кой е и защо мислите му са важни за нас? Той знае точно толкова, колкото и аз, ама дава оценки. Ами, нелепо е! Двамата чаровника от Харвард не били марионетки и Радев нвмал нищо общо с проекта. Ама откъде го знае това? Да не би да е присъствал на тайните им срещи? Факт е, че "Волт" още на 07.09. се отцепи от Мутрите, т.е. те сега обявяват резултатите от преговори, които са водени оше тогава. "Екогласност" също не са билинвербувани онзи ден, а очевидно когато Петков и Василев още са били министри. Оттук нататък ми е лесно да повярвсм, пе Радев участва в таьи партия задкулисно. И стига с тези услужливи предсказания, пе Радев е непобедим и нвма кой да му се изпраеи настеща! Подобни твърди изказвания ми звучат поръчково. Да видим и другите кандидатини кой кал ще си изиграе картите! Пак питам: кой е тоя и защо му публикуват мнението?

Целият мениджърски екип на Кирил Петков и Асен Василев са техни баджанаци, роднини и сватове, които работят с публичен (наш) ресурс за около 200 милиона евро от Фонда на фондовете в рисковия капиталов сектор – семейство Лорер (мъжът съветник на министъра, жената зам.-министър), Евгени Ангелов със 160 милиона лева публичен ресурс за управление в Консултативния съвет на Фонда, Борислав Стефанов, кум на Петков, зам.-министър, отговарящ за Фонда на фондовете с над половин милиард за раздаване, Павел Велков и Макс Гурвиц с частни фондове, но с 50 милиона държавни пари в тях и т.н, и т.

Е така се прави промяната!

Семейственост? Баджанаци и кръстници? Че то това е отдавна измислено в Сицилия. Има си и име-МАФИЯ1 За първи път официално мафията си излъчи представители и посяга освен към икономическата власт и към политическата. Днес е ден на независимостта на България,а на 14 11.МАФИЯТА ще поиска политическата власт .Мафията настъпва с благословията на кръстника и.

Към Русия и Путин..Радев Кара натам самальота Петков e... Секси стюардесата

към Русия-Радев Кара натам самальота..

на това комунистче му лъсна червения задник

освен че е подметка на Радев и се държи като истеричен г..й

Поредният наивен лъжец и лизач на гъзове.

Искам още репортажи на Канадеца от Харвард, от дъната на празни язовири.

Канадецо донесе ли си документите?

От раз погазиха конституцията и раздадоха всички пари от ББР на фирми на Прокопа! Много благодаря, но НЕ!

Бакалчето е като хрътка. Чака само стопанина да хвърли пръчка и хуква да изпълни за ръката. В случая неговата стопанка Моника Станишева и нейния шут.

Ние българите сме една смесица от видове породи, на които никой не може да угоди. Ако е прост министър-председателя, е лошо, ако е от Харвард - пак лошо... И цялото това нещо е от 30-годишното опростачване на електората, а да не споменаваме последните 10-12 г. Те са върха на цялото това унищожение на всякакъв вид култура и възпитание... Е, ХОРА! ПРИЕМЕТЕ ЕДИН ДРУГ ИНДИВИД В ЛИЦЕТО НА ГОСПОДАТА НИКОЛОВ И ВАСИЛЕВ, МЛАДИ, СЪС СЪВРЕМЕННИ УБЕЖДЕНИЯ, С АВТОРИТЕТ И НОВИ СПОСОБИ НА УПРАВЛЕНИЕ, КОИТО ЗА 4 МЕСЕЦА СЕ ДОКАЗАХА... УМОЛЯВАМ ТУК ПИШЕЩИТЕ ДА ПРОМЕНЯТ ИМИДЖА СИ, ДА СЕ ОБРАЗОВАТ И ДА ДОСТИГНАТ ТЯХНОТО НИВО...

От раз погазиха конституцията и раздадоха всички пари от ББР на фирми на Прокопа! Много благодаря но НЕ!

За какво ниво говориш? За нулевото ниво на водата в язовира, от който Кирето направи репортаж? Това беше един харвардски репортаж. В него имаше едни харвардски умозаключения.

лесно се лъже

Зад тях са 30% от избирателите. Идват избори, гласувай!

Българинът вече видя какво е да го оправи някой от Оксбридж, време е на Айви лигата да му се пробва. Във всеки случай тука не можеш да започнеш на чисто, ако не изпереш мръсните ризи на тези преди теб, ама от няколко поколения назад. А шкафът е пълен. Успех на новите перачи.

Ако промяната е назначаването от Бойко Рашков на ченгета от ДС и руски шпиони начело на силовите структури и в службите за национална сигурност ? Ами то май , е по - скоро връщане назад . Ако промяната е да се увеличава държавния дълг и да обедняваме? То това е връщане назад . Каква промяна искат да продължават тия ?

Значи тоя им е един от диригентите на двете лъжливи юпита.

Явно съм прост,щом не разбирам как така десетина години цените почти не мръднаха във всички сфери,пък сега за 2-3 месеца си Ева мамата.Дс не би по времето на ГЕРБ да не е имало международно положение и икономика?Отгоре на всичко построиха и магистрали....

Такъв си. :)

Айде...не лъжи като циганска врачка. А за "дуета на промяната" кво да кажем -продуктово-позиционирани бизнес- измамници и шарлатан-политикани.Никак не вярвам на "харвардци" със семейства( заложници) в Канада, започнали "бизнес" с чужди милиони на ниво селски брокер на ниви .И двамата с излъчване на селски тарикати и сороска политическа подложка. Що не опитат с тези пошло-евтини номерца да правят бизнес и политика там където са учили и живяли ?! Ами щото няма да ги допуснат и за портиери на партиен клуб. Лично се чувствам обиден от краварските режисьори - верно са ни взели за много просто племе. ... Щом ни пробутват такива шматароци .

колкото прецедента беше натовски генерал, толкова и тия са американски проект. смърди на руски валенки та се не трае

Глупостта у някои е вродена ...а съчетана с безхаберие води до лоши последствия.

Склерозата яко го бие този човечец. Спрях да го следя в Е- вестник

Крайно отвратителен тип е този щърбав мерзавец.

Сигурен съм, че навсякъде по света дебилите са мнозинство, но само в България са и на власт. Първата политическа сила чалгари, втората мутренска, третата комунисти. Такова чудо къде другаде има?

Много точно!

Добре ще ви оправят и бързо. ......... Пепа Веселинова Гроздева-Михова, чието име присъства в списъка "Магнитски" е съдружник на Диана Дамянова в рекламната агенция "Д енд Д - агенция за връзки и проучване на обществвеността" АД. От няколко седмици Диана Дамянова организира рекламата на новия проект на Асен Василев и Кирил Петков, а Лидия Колева е техен официален пиар. Лидия Колева е служителка в агенцията "Д енд Д" на Дамянова, съобщава glasove.com.

не са марионетки...само дето им дърпат конците...

Пълни глупасти!

направа да паладейш

Този Бакалов е голям гьонсурат и подлизурко. Противна личност. А сайта му за пропаганда е отвратителен

Страх ме лови като чета за Харвардите , те страшни , бе . Царя и пасти да яде пред тях . Тея ще ни оправят за 400 дни, че и по- малко сигурно . Ще ни таковат, таковата за нула време . 4 месеца и вече почва да ми се изяснява ситуацията .Глад - глад , студ - студ , мизерия , ама Кирчо и до ебане ще го докара , много чевръст .Ще ни го втъкне, ей тъй както си дърдорим тука .

Българина иска да го управлява по-прост от него, за да му се смее. Затова си иска Боко. Но идват харвардите. Връщане назад няма.

Кажи ми кой им плати Вишото, да ти кажа кой им дърпа конците.

На Боко вишото е платено от БКП с народни пари. В Канада не съм бил.

Ти Бойко го остави. Нали го изчегъртахме. Кажи сега за вишото на тези новите.

И защото са тъй амбициозни единият тряваше да помисли няколко дена преди да се реши дали да бъде част от проекта на Петков. Макар че се държеше така сякаш бърза за някъде и има поставен срок за решението му!? И накрая какво излезе от "амбицията им"? Още не са тръгнали да търсят хора за своята партия и взеха първо коалиционни партньори и то какви!? Две партии които и 0,1% от електората не събират и които нямат грам опит в политиката. Европейската класа може да се пише че са били част от политиката заради партньорството си с "обединени патриоти", но е факт че никога не са стъпвали в НС и никога не са прокарвали програми там. "Ако президентът беше направил партия, тя щеше да спечели изборите без конкуренция, категоричен е анализаторът" Щеше да спечели изборите ли? Като от ИТН спечелиха изборите какво постигнаха? А след това другите какво постиганаха? На два пъти имахме избори и никоя партия не успя да направи това заради което влезнаха в НС, но ето че хората продължават да си фантазират, че единственото НАЙ-важно е "коя партия ще спечели изборите". Макар след изборите да се видя че няма грам значение КОЙ ще ги спечели, а кой ще може да ги обедини за редовен кабинет!?! "Аз мисля, че е добре, че те се явяват сами, без да правят коалиция с "Демократична България" и който и да е друг" Партия волт и еврогейска класа биха възразили срещу това изказване! "не знам защо всички го наричат проект, нова политическа сила, партия - та, когато те се явяват като нови лица, сами на избори, могат да изкарат избиратели, които досега не са гласували и не са харесвали никого от сегашните" И точно тук ме загуби """анализатора""" с думите си. Така ли се прави обективен анализ? Звучи като запален фен от колкото обективен специалист.

Кокорчовците делят хората на почтени и непочтени, а я да кажат колко партии е обиколил Настимир Ананиев само за 7-8 години

Срашни успехи, а софиянецо? ........ 300 млн. лева нов дълг бе поет от държавата, става ясно от данните на БНБ и финансовото министерство. На 20 септември Министерството на финансите преотвори емисия 10,5-годишни държавни ценни книжа (ДЦК), деноминирана в лева, с падеж 17.08.2031 година. На проведения аукцион бяха пласирани успешно ДЦК за 300 млн. лв. съвкупна номинална стойност при среднопретеглена годишна доходност в размер на 0,20%.

Ами, да, това го говоря отдавна. Да си направи партия Радев, да си спечели изборите и да си носи отговорността! Да видим става ли за нещо, не става ли.... То така всеки може - общи приказки и пожелания, критики и рейтинг до небето. Друго си е само да дуднеш, когато ти е угодно. А тия младежи, че са негов проект и на слепите е ясно....

Да не забравите да гласувате за новите Месии. Те ще ву управат!

Този Бакалов прави абсолютно невъзможни аналогии. Сравнява Царя и НДСВ с тези двамата и новата им коалиция. НДСВ получиха 42%, но тези няма да имат повече от 8 - 10%. Хората вече поумняха и искат нормалност - т.е. Герб, БСП и ДПС.

Такъв си. Пак искаш да си под дъното на Европа.

на върха на Евразия ли?