Ива Митева за получената заплаха: Ако кажа, че не се притесних, ще излъжа

Председателката на парламента определи като странно, че заплахата идва в деня на дебатите по Закона за НСО

Обратно в новината

Коментари - Ива Митева за получената заплаха: Ако кажа, че не се притесних, ще излъжа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гарантирано от Герб

Чалгарите съвсем преиграха. Много слаб сценарий.

Гарантирано от ИТН !

Като им засягате интересите е така. Свиквайте.

А когато се заканваха да та ръгат в дупаната ич не се притесни, щото много хора ти теглиха по една благословия.

а ако кажеш, че си се притеснила ще излъжеш ли жалки сценаристчета, жалкиии

Той и тиквопитека нали го беше поръчал Доганя? Какво стана? :)))

Мутрата какво ще коментира?

който го е страх от мечки не ходи на лов в гората стой си у вас няма да те мисля с твоя измислен имидж куха лейка

Задължително депутати въоражени трябва да движат вече. Нов закон искам да приемат! Трябва да опазим народните представители на всяка цена!

Демократична Република Конго Корейска Народно-Демократична Република Германска Демократична Република Когато има думата "демократичен" в заглавието, често същността е всичко друго но не и демокрация. ДБ на Христо Иванов си приеха чистката срещу Гешев с гласували под 121 депутати в парламента. Това са фактите. ДБ не са за демокрация в България. На тях не им пука какво е мнението на мнозинството. ДБ са лъжци.

повярвахме ти само не реви

Чудесна ирония!

Засегнаха интересите на Мафията! И мафията им написа имейл! Бухахаха :)

МУТРИ ВЪН

Споко, каке, позицията повече нема да я видиш! Ядоса вчера Тошко, а той е злобно, злопаметно човече! Пък и какво зависи от теб, че да се страхуваш? Да,права си! Нищичко!

не знам дали тази жена действително е заплашвана с убийство, щото не съм виждал въпросният емейл, а и това е работа на Рашков, той е специалист по слуховете Аз мога да кажа само това което виждам с очите си и чувам с ушите си. Според мен тя е психически лабилна и неустойчива. Бих сравнил състоянието и с това на г-н кандидата за шеф на полицията предложен от Слави Трифонов дето беше преписал 80 страници Тоя човек се държа като нея на интервюто Не мога да си обясня защо Слави го превличат такъв тип емоционално неуравновесени личности Изглежда поговорката че краставите магарета се подушват през 9 баира е вярна Изглежда Дончева я усети че са и слаби ангелите и на няколко пъти и даде да разбере че повече няма да и забърсва дирника, а си прави и тънка сметка да наследи Гешев, така че охрана може и да и потрябва, нищо се не знае. Във всеки случай е 100 процента сигурно че КС ще отмени решението на Митева + това докато не се произнесе закона няма да е в сила и пак ще охраняват Гешев, а и следващото НС ГЕРБ ще прави БОРИСОВ 4 та спокойно ще го отмени тоя закон. А КС ще се хпоизнесе сред доста време , може и след година и повече Във всеки случай следващият ход на Рашков и Митева ще е да въоръжат Гешев с воден пистолет случайно да не простреля нападателя, щот после разходи за лечение на нападателя ще има от данъкоплатците

Заплахата е законна в татковината и за това са виновни всички партии. В цивилизованият свят се лежи минимум 3г по бързата процедура. Има обективна причина за това. Заплахата е ефективен, лесен и евтин начин за партиен контрол. Заплашват теб и близките ти и ти изпълняваш. Те това е. Приятен ден.

По ме притеснява, че не познаваш Конституцията и правилника за работа на НС!

Колбасаря от Банкя нищо не казва по въпроса? Дали е случайно или просто е съвпадение?

Само глупости измислят ! Тази скумрия се взе за много важна,та вече я и заплашвят!

Притрябвало му на някой да се занимава с болонки ... на всичкото от горе с охрана от НСО. Каскета има една дузина олигарси имат мишена за дартс със снимката му и ако му видят сметката ясно като бял ден идва някой дето просто ще махне с ръка и всички обвинения ще паднат ... та тя се притеснила ... милата.

ИТН-развъдника на патетично смешните и затрогващо жалките некадърни сценаристи. Толкова им стига акъла, толкова си и могат. В следващия епизод ще видите " ГЕРБ и Бойко организират самоубийствени атентати на летището в Кабул" "Ураганът Айде поръчан от Герб за да отмъсти на американците" На живо от мястото на събитието са репортерите ни др. Тошко парапитеков и сие

Колбасаря от пРезиденството нищо не казва по въпроса? Дали е случайно или просто е съвпадение?

Стига с ченгеджиските номера, в момента махат охраната на главният прокурор, но в същото време Ивчето е заплашена и ще трябва да и оставят охраната. Тя и Мая е получила заплахи и на нея няма да и махнат охраната. Тошко от кака му туреха феса на главата ходи с три джипа охрана, да нему обуят и шалваре.

Слаб сценарий :)

Аз знам кой е отправил заплахата! Тази която лобира за НСО! От Дулово!

Бързо една комисия и рашков да направи няколко необосновани предположения от трибуната на народното събрание. Сега ви е паднало!

Честно казано нас никой не ни е заплашвал. И сме преитееснени, че сме нищожества, а не депутати...

Предизборен кьорфишек. И тая сега ше каже "Заплашват ме, защото се боря успешно срещу мафията". Колко е лесно да се гради имидж!

каква грозна мутра, гад мръсна продажна

Сигурно е гонят заради скъсаните дънки с който, ходи на работа! Смешници!

Ще се притесним, ако кажеш "Рачо реже риба с трион на река Росица!"

За кого става въпрос, то мутрите са доста…Радев ли?

Сигурно е бил Щерев. Но той е безопасен гей. Митева да не се безпокои.

Прокурорите и съдиите и полицаите получават всеки божи ден такива заплахи. Ама според вас на тях не им се полага защита и доколкото знам те още не са напълнили гащите за разлика от вас. Тя с какво вашата особа е нещо повече от всички тях?

Простак! Защо се подиграваш на недъгавите хора?

Тия може да почнат да се притесняват за живота си ако бръкнат на мафията в бизнеса и доходите. Като ги гледам няма такава опасност да се случи ..

Надценяваш се. Хаха. Едноредов имейл я притеснил. Ся да каже, че вярва на нигерийските обещаващи милиони. Фъфъ съслата. Трябва вредни да им плащат там на колегите ти.

Айде не ни занимавсйте с псевдо драмите на властта. Тая колко е важна, че чак и с убийство я заплашват. Сценаристчетата чалгари си намериха ново шоу - народното събрание.

С тези ниски заплати...и голи ще тръгнат! Пази боже!

Кога станахте калайджии, кога ви почерня задника. Изтъркан номер.

най -вероятно е любовницата на президента.. Тя най-много се ядоса че няма кой да и носи парцалите купени от мола до колата

Колбасаря от Банкя e отмъстителна мутра.

Следващия път да слушаш Тошко!

Аман от PR-акции с предизборни цели.

А дали пък не иска да си издейства охрана от НСО, че видите ли животът й бил застрашен?

КЪВ Е ТОЯ ИЗРОД, ДА ЗАПЛАШВА ДОМАШЕН Л/БИМЕЦ...

Споко, не е от Сретан Йоцич, защото той ще дойде за друг, а този друг сега плаши зайци. Не му се вързвайте въобще! Той е по-уплашен от всички останали.

Някой не е издържал...!