Ива Митева: Смесването на хартиено и машинно гласуване е лош вариант

Бившата председателка на НС все още е в неплатен отпуск, но се връща в администрацията на парламента

Обратно в новината

Коментари - Ива Митева: Смесването на хартиено и машинно гласуване е лош вариант | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пачата ще се върне там, където и стига компетенцията! нека си разнася писмата между канцелариите, там няма как да навреди!

Фьфлещ боклук

Добре де, има бисексуални човеци , защо на няма бисексуално ( демек на хартия и машина) гласуване? Важното е, че на човек му е готино!

НЕ Смесването на хартиено и машинно гласуване са ЛОШ вариант а НЕ ЛОШ а ТРАГИЧЕН вариант е ПОПАДАНЕТО ва Властта на МАЛОУМНИ ЗЕЛЕНАЦИ и нашенските ПРОДАЖНИ ЕВРОАТЛАНТИЦИ, МАРИОНЕТКИ и ИБРИКЧИИ които се ЧУДЯТ как да се ОКОПАЯТ във ВЛАСТА и ЗАРОБВАТ Народа НИ ! Абе Госпожо, МАНИПУЛАЦИИТЕ на Изборите НЕ Стават от тове че Избирателите са Гласували с ХАРТИЕНА Бюлетина или АПАРАТНО/МАШИННО а от ТОВА че ВЛАСТИМАЩИТЕ които са Зависими от ПАРТИЙНИТЕ ОЛИГАРХИИ НЕ ОСИГОРЯВАТ Сигурност, ТОЧНОТО БРОЕНЕ и ОТЧИТАНЕТО на ФАКТИЧЕСКИТЕ Резолтати!!! МАНИПУЛИРАНЕТО на Изборите се ИЗВЪРШВА от Властимащите ЧРЕЗ Закони и Разпоредби ОГРАНИЧАВАЩИ Свободния Избор на Избирателите и чрез ТЕХНИЧЕСКИ МАНИПУЛАЦИИ от ПАРТИЙНИТЕ им ОЛИГАРХИИ !!! А за сведение на Вас и СИЕ В САЩ от повече от 20 години нат 100 милиона Гласуват и по тези два начина. Пази БОЖЕ МАЙКА България от МАНИПУЛАЦИИТЕ на чужди и наши МАРИОНЕТКИ, ПРОДАЖНИЦИ и ИБРИКЧИИ !

Уважаема Митева аз имам едни спомени от Вашето председателство на Парламента когато вилнееха едни не реализирали се Дончева и Манолова, хаоса и пропиляното време ,комисиите на Манолова за разкостяване на ГЕРБ . Това бяха грозни картини и всеки парламентарист би трябвало да изпитва срам от тия еднодневни парламенти .Вие също имате вина, и не сте вода ненапита Така че, по-скромно! Оцапахте ли се със ИТН-да, и още как .Направете услуга на народа и не се връщайте в политиката и парламента. Назад ви дърпа връзката със ИТН, въпреки че твърдите, че не сте били член. на ИТН. Вие, Симидчиев Манолова Дончева сте само някакъв спомен от бурното време.

...зашо не пишете, че Митева е казала, че трябва да се вземе под внимание подписката на 111 хил българи в подкрепа на връщането на хартиената бюлетина? И защо не пишете, че е задала интересен въпрос - защо Про100 Киро ходи с охрана, каквато не му се полага? Соросоидни червенотиквени прокопиевчета...

И защо ма, како? Изборите ще се провеждат в отделни помещения, едно с машинно гласуване, другото с хартиена бюлетина. Отделни комисии и отделни протоколи. Хората ще си избират!

И ти си една "специалистка" ....

Отвратително отблъскваща разградска никаквица!

Уфф, таз изглежда свястна, но като вали сигурно се дави. Толко си е навирила носа. Цалата мара втасала

Не по различен вариант от последният път когато бяхме и на машини и на хартиени бюлетини! Единствената основна разлика ще е процента на невалидни хартиени бюлетини след като процента за това винаги е бил между 3-6% ако не броим моментите когато процента скача на 14-15 от всички гласове.

Целта е да се докопа до кокала

Много станахте "Речта на краля","Монолози на в.г.н.та""Интервюто с шлИВАта"итн...

Е, може ли ИТН да те направят на няколко пъти Председател на НС - най-високата длъжност в държавата и ти после да кажеш: не съм от ИТН, аз съм само едно обикновено експертче. А колко политически решения взе от трибуната на НС, Ивеее...

И би трябвало да чувстваш вина за този хаос. Сега Ива Митева направи така щото да се върне ПРОЗРАЧНОСТТА и демокрацията на Хартиената Бюлетина, понеже никой не знае какво става в черната кутия между входа и изхода! Защо като голям учен юрист изследовател ти Ива Митева не настояваше да се засече РАЗПИСКАТА при отчитането на резултатите от машините, а?!?! Е, затова днес всички нормални хора настояват да се върне Хартиената бюлетина, която е "защитена" като левовата банкнота, както ни обясни правосъдния министър Зарков завчера.

Всичко което правят тези полит-комисари е вредна за народа. Смесеното гласуване също е вредно! А най-вредни са дебилите в парламента. Допълващото (машина и хартия) гласуване, не е вредно!

Я фъфлещия пудела на чалга тулупа пак се показа.

Аве, прогресивните се оказват големи диктатори. Всичко трябва да става по един-единствен начин, който те и техните кукловоди са одобрили.. Нали се пишат големи демократи, уважават различията, уважават правото на избор... Хахаха, както обикновено - на думи едно, на дела друго

от ИТН страдат от циклична лудост. Първо се включва някъде от коневръза в ефир Чалгаджията. Показва си главичката от черупката като костенурка, бълва един тон сатанински проклятия и се покрива отново в корубата. После изкарват на показ изчачената в говора Ива Мутрева, на която нищо не и се разбира и медиите трябва да и превеждат в писмен вид. След това изкарват шльокавицата Гроздьо да изпърди през устата един болюк измишльотини. Очаквам появата на следващият малоумник Тошко Африкански, който да затъркаля кълбета напред и назад на дупе голо.

"Ива Митева: Този път от ИТН ще се ОПИТАМЕ да съставим правителство?" 09 Юни 2021...тази казва, че НЕ ЕБИЛА от ИТН, а е работила с тях и до тях и около тях!Как става тая работа?

била ПАРТИЕН ЧЛЕН в ИТН.

Проблема с теорията на неолиберастите, жълтопаветните и чалгарите е, че в никоя развита държава не се гласува 100% само на машина. На практика се налага АВТОТИТАРНО от едно кресливо съсловие, което дори не е мнозинство след последните избори С МАШИНИ, да се използва една-единствена технология. Липсата на избор е авторитарен подход, а в основата на демокрацията стои плурализма - от там правото на избор!! По нататък теорията им продължава да се руши. В никоя развита държава не се използват такива машини и софтуер. Единствено в Щатите има някакви подобни машини, които обаче се използватв комбинация с ДРУГИ НАЧИНИ НА ГЛАСУВАНЕ, като например хартия... Защо не се анализират публично тези ФАКТИ от привържениците на машините. Защо не се анализира примера от Германия, където машините са забранени със закон! Вместо това, нашите жълтопаветни неолиберасти са дали собствеността и съхранениетона машините ИЗЦЯЛО в ръцете на частна фирма. Програмирането и обслужванети СЪЩО се извършва от тази ЕДНА-ЕДИНСТВЕНА фирма - тя определя кой да пипа машините! Ако това е нормално, аз съм Хъмфри Богарт

В регион Брюксел ползват машини и всичко си е ок. В САЩ също. Опитите на много европейски страни се провалиха, защото ги направиха прекалено рано. Това е бъдещето. А в БГ е задължително да е само машинен вота, защото: 1. Има практика да се правят невалидни хартиените бюлетини на конкуренцията. Справка видеото на кмета на Пловдив от ГЕРБ. 2. 'Братята' роми гласуват за който им се плати. С хартията се справят, с машините - не.

Практиките на всички европейски държави отхвърлиха машините и бе защото не са успели да ги внедрят подходящо, Галфонсо Мадуровски! А защото не пасат трева и много добре са се сетили как с един програмист си купуваш директно 20% от гласовете... Ко ще търчиш след цигани като овчар, щом можеш да си поговориш интелигентно с хакерчето

Тази не издържа и два месеца да не е на работа. Истинска работа трябва за такива. Отива в някоя кантора и бачка там. А да видим дали ще й остане време за политиканстване. Ама и дългия маркуч как я извози, но сама си е виновна като го знае що за стока е чалга генератора

Аз пък казвам че е по добър вариант . И аз съм шев на дирекция по правно обслужване и можем много до спорим и накрая ще излезе че съм прав. Демокрацията е за това - всеки да избира как да гласува - не както иска Ристо - Киро Ортомаро - или Дългуча.

Шев ли си?? А кройка???? Много станахте шеВовете в Булгаристан, а индианци не останаха.

Най-накрая и тази фъфла да каже нещо умно.

Аууу, ми да, много лош вариант!! В целия цивилизован свят смесват ХАРТИЕНОТО гласуване с някой от другите видове. Само нашите политици на каишка се правят на полуидиоти, докато ни пробутват латиноамериканска демокрация с вдигнати юмруци!

Германия, Швеция, Норвегия, Япония са само част от развитите държави дето не гласуват електронно, има изключения за интернет гласуването, но то е разрешено само в специални случаи и в част от държавите. Как ние изведнъж сме по напреднали? Всяка една държавна институция не може да си поддържа системите, но изведнъж смятаме, че електронното гласуване е по сигурния вариант?

Ами накарайте гласоподавателите да гласуват едновременно с машина и хартия и представете на хората резултата!! Дали ще има някакви разлики , как мислите г-жо Митева??? Информационно обслужване как ще "обслужи" партиите - политически коректно или не??

В Белгия ползват същите машини като при нас .

Не ги ползват в Белгия, а в локален район Брюксел. Използват се само за местни избори на, така да се каже, общинско и областно ниво в района Брюксел... Малко си чел, пролича си

Като не щете машини Борисовки, на ви сега бюлетини Борисовки!

Харесва ли ви шоуто, а ? Много добре стана нали ? Бойко много яко вкара ред в хаоса! Само заради вас ! И само заради вас !

само тези които де доказаха че купуват искат хартията

Лумпенизираните гласоподаватели ги водетете една неделя да гласуват с хартиена бюлетина, следващата ги връткайте на машина. Все доволни ще останат. бухахахахахахахахахахахахахахахаха

Не знам колко е лош, но по лошо е да ме принуждавам за гласувам с мадури на които не вярвам. Пък виште ква съм станала: доктор. Брей много докторя бе.

По-лош вариант е да си от партията на Чалгара!!

Разбира се, че е лош вариант. Изумително е, че въобще се обсъжда.