Ицо Хазарта: Уволнението на доц. Осиковски от УНСС е позор - гордостта на подмазвача

"Критикуваме един или друг управляващ за недостатъците му, но рядко се вглеждаме в държанието на интелигентните и успели, които го подкрепят и така легитимират простака", заяви рапърът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тоя рабирач от всичко....

Хазарта - министър на кОлтурата !

Щом тоя доцент го защитава примитив с прякор "хазарта", ясна работата

Пич, доцентът си е направил анти-герб кампания за сметка на УНСС. Да докаже думите с факти и ще го върнат на работа.

Сега не разбрах кой лъже. Щото според новата власт(Тошко Йорданов от ИТН), трябват крумови закони. Отрежете му нещо на тоя доцент и го върнете на работа

Е на тоя, мога да го нарека инфлуенсер. Не ония трявестити и надути джуки. Хубаво го е написал. Постарал се е. Постъпката на ректора на УНСС, е грешна.

..пообъркал си се нещо.По добре си гледай професията.

Не знам кой крив, кой прав, но не е рабата на този льохман - хазарта да се изказва! На всяко гърне - мирудия! Но как да накараш прост човек да млъкне?

Меродия. Какво викаш за простите (неуките)?

Тиквата ще харчи парите ни за да плаща на тролове да го хвалят? Няма ли край тази разсипия? Най бедните сме и плащаме на най много пиари. Напр. Бургаският кмет плаща на 19 пиара за да го хвалят,вместо да оправят поне една улица. Ето затова сме бедни,няма затвор за крадците и те харчат и крадат безнаказано.

Случаят е като Храни куче да те лае

елементарната етика изискава и елементарни познания, но калинките на протрста не знаят как !!! протести дали за да сваляш Орешарски да певица на Слави да плюе по Първанов или днес същите д аплюят по Бойко, доказа че тези хора създадоха грешната етика на поведения. Това са образованите калинки, образовани, но с дефицит на интелктуалност запълен с правила за правопис и с лиспа на морални правила, в качествто си на какъв се обажда на главен общественик ли? на някъв уникален изпълнитл или това че прави деца от различни жени го прави морален стожер? Има много по извисени и качествени хора, от низините, които този даже няма да забележи

Когато Бойко даде пари на УНСС не протестираше. Когато дойде да види направеното - протестираш. Може би искаш да те забележат, че съществуваш.

До доцента,Муррата Бойко от джоба ли си извади парите бе ГЛУПАКО .

Селянин, нищо не ти разбира канчето! Отивай да молиш твоя кумир Слафчо да оправя държавата. Аман от тъпанари

Ицо Хазарта се смята за интелктуалец и ролеви модел, имаме си цялото музикално училище от Плевен да ни дава уклон, сега си имаме нов кандидат министър председател!!!!!

Тиквата обул ли е гащи днес и дали пак си маа като последния селяк?

Ходи да пипнеш като те влече.

важни и интересни европейски и световни новини. Публикувайки неквалифицираните мнения на разни квартални величия, вие не само се принизявате на тяхното посредствено ниво, но подвеждате и читателите си да си омърсят психиката с безмозъчните им изказвания. Те могат само да търсят трибуна за изяви и безплатна реклама, и вие им я давате. Жалки сте, осъзнайте се...

kalinvt

Това добре! Но има една малка подробност. ББ вече не е на власт. Който се мазни на президента и на новото мнозинство той какъв е?

Айде бе верно ли не е на власт...Ти как разбра?Всички неграмотни калинки са на амбразурата да защитават Тиквата...

неграмотни политически?н всички деца на провалилия се преход са грамотни ни си остават най закоравели престъпници

Направо ме изумяват тези минуси ,за хората които не симпатизират на този субект.То голямо хвалене го хвалят, то голяма интелигенция... Отврат....докарахме я дотам Ицо Хазарта да ни учи на морал.Ама да го питам колко е морално да промиеш мозъка на детето си,че чик да мрази майка си.Пфу....

Днес посетихме с президентшата Деска наш СЛАВУН в лазарета! Много зле изглеждаше Славун- изнемощял,забил поглед в тавана,обеците провесени на клюмнали уши...жалка картинка! Питам го: Имаш ли намерение да вземаш мандата,правителство да правите?! А той...ни гък ни мъка..Направих му масаж...няколко отривисти удара по гърбината и врата му ударих,сгънах и разгънах 10 пъти дългите му джонгали...но резултат никакъв,пак се вторачил в една точка...И Деса се намеси...направи му дишане уста в уста,даже искаше и свирка да му прави,но това вече преля чашата,не и позволих...Все повече се налага мнението да вървим към НОВИ ИЗБОРИ !!!!

то затова ни е такова нивото на образованието

Мачкате гробаджийските боклуци до откат!

.І. това мачкай

Иначе ако го поканят за депутат от ГЕРБ няма да спи 3 дни от вълнение!

Момчето има чуството по всяка вероятност ,че изостава от политиката.

Ицо, не си от най-образованите,за да изказваш мнение за действията на хора от академичната общност.Ако всеки е добър в собствената си професия и компетентност, и държавата ни ще върви напред. Остави тая работа-всеки да разбира от всичко. След като изказваш мнение , тогава да кажа и аз моето. Според мен,задължително е да бъде уволнен този доцент,тьй като явно не схваща,че УНСС не му е бащиния,за да командва кой ще посещава и кой не висшето училище.Само в домът си може да определя кой ще ходи и кой не.Да не говориме,че той макар и доцент е длъжен да спазва йерархията във ВУЗА и да си знае мястото.Ако жабата не си знае гъола,настъпва никому ненужен хаос. И за финал ще кажа, ГЛЕДАЙ СИ ТВОЯТА РАБОТА И НЕ ОЦЕНЯВАЙ ХОРА МНОГО КЛАСИ НАД ТЕБ И ПО ОТНОШЕНИЕ НА КОМПЕТЕНТНОСТ И ПО СТАТУС.

По-голяма глупост, скоро не бях чел. Робът си остава винаги роб, дори и освободен.

Ицо Хазарта may go hang! Ако обича, да не се бърка в работата на ръководството на УНСС и да си гледа музиката, която прави.

Ицо Хазарта Президент!

Абе какъв е този, че ще се изказва и дава мнения! Такова право има само нашият Вожд и Учител, нашето Слънце, въздух и вода другарят Б.М.Борисов! И понякога, когато ни разреши и ние от неговото ОПГ!

Браво, Ице!!! Страхотен си! Малко са, хората с чувство за справедливост и истинско отношение към простащината, произвола и Ганьовщината в България. Дано има повече интелигентни, честни и свободни българи, като теб! АДМИРАЦИИ!

Ицо, като говориш за простака, искам да те допълня. Простакът може да е облечен и с карирана риза.

Мъка! Пази боже, сляпо да прогледа! Ти си просто едно рапърче, което като няма изяви се взима на сериозно. Спокойно писаха те по мрежите, че имаш гражданска позиция, ама няма кой да ти повярва. "Нормален софийски дришльо."

Евала Ице и не забравяй да направиш участие и на следващия предизборен концерт на ГЕРБ.

Заключенията са напълно грешни. Страхлив Бойко не ходи при случайни хора, като се надява още по-случайно те да го поближат. Преди 2 години УНСС щеше да фалира и Бойко им отпусна по-спешност едни 11 милиона лева. Една от хипотезите беше, че правителството задържа транша заради лошо финансово управление. Има зависимости тук. Ректора е трябвало да организира шоу с хвалебствия и ръкопляскане за страхлив Бойко, но доцентът му е подлял вода. Накратко, вместо преди 2 години да има разследване за злоупотреби в УНСС, ГЕРБ са си купили ректора. Така работи модела Герб. Той е като рак. Метастазиra във всеки един организъм до който се докосне и сега бидейки част от един такъв организъм, доц. Осиковски условно казано е починал.

Този за сега е резерва,но някой ден ще му дръпнат конците да направи партия. Пропагандата много ни го набива ,с "правилни послания".

Пълно е с постове на разбирачи. Преди години се "хвърляше" молба за освобождаване от работа! И тази молба най често получаваше рузолюция 1. ОСВОЖДАВАМ чл.ХХ, ал УУ уква ЙЙ. или2. УВОЛНЯВАМ на основание чл.ХИЗ. Сега модерното ОСТАВКА! Поискали му, или пък сам си подал оставката (по -удобното е когато сам си подадеш оставката)... Много ми е интересно, а как доцента ще протестира уволнението си. Бил уволнен щото БЛЯБЛЯБЛЯ Бих се съгласил с всички онези -несъгласните с поста ми и тези с подобна насоченост са запознати с постановкаата на "хвърлената" оставка и заповедтта за освобождаване (как е оформена) ЗАЩОТО ОТ СТРАНА НА ДОЦЕНТА Е ИСКАНО ДА БЪДЕ УВОЛНЕН И ИСКАНЕТО МУ Е БИЛО УДОВЛЕТВОРЕНО. Останалото е основание за интерпретации от типа на убитите майки, на триото лафомани и лъжливите протестъри дето серяха по улиците и площадине и пикаеха по сгради и тревни площи. Ицо, хубаво бе пич, ама това си е алабалистика покаже факсимилие как е оформеностаката и заповедта на основание ?????. Те тогава ще е ясно дали ректора е крив, или доцента е прав

И този ли иска да става политик! Виждаме Слави вече един месец играе шоу зад сцената! Срам и позор! Едва ли тези ще бъдат като Рейгън и Шварценегер!!!

Христо Хазартов къде можем да се насладим на вашият талант.

Хазарта е легенда

чалгар...

Егати тъпото парче!

Хазарта е много прав. Въпроса сега е, кой ще плати обезщетението за незаконното уволнение, аз предлагам лично, човека, който го е уволнил.

Питанко, ами не знаеш ли КОЙ?

Господин някой,явно не знаеш,че подобни уволнения се решават в съда. И така кой крив,кой прав,ще реши съдийският състав,който би гледал делото. Спрете с тази помия в публичното пространство и с това говорене без да знаете какви са фактите. Аз пък искам да знам кога този дръвник Ицо Хазарта ще направи концерт ,за да проследя колко и каква ще ме бъде публиката му.

Абе мамин сладък нали това съм казал и аз. Съдът ще го върнат на работа с обезщетение, за времето в което не е работил. Ти знаеш ли как се доказва в съда, че уволнението е правомерно?

Много често взе да се изказваш. Явно си мислиш че си нещо като учител.Ти си царевичак.

Тоя смешко се взе много на сериозно.Че даже и за певец се мисли.

Ей тва ни е проблема бро кой назначава курвалъка в ВМРО(мвро)

Ректора ако продължи да си държи на уволнението да се готви.

Някой да петни името на УНСС? Няма нужда, то е много ясно какво се случва там и резултатите им са плачевни. Иначе цялата държава е оплетена в паяжината на некомпетените, които правят всичко възможно да се наведат на силните на деня. За това и тази държава е клоака.

К'ьф е тоя олигофрен аутист с вила от бай-тошово време, който се опитва да се прави на рапър от улицата?! Бегай в СССР, мой, да не ти напиша няколко рими, които те чупят от боййййййййййййййййййййййй!!!

Мненшето на чалгарите в България е на почит 20 години. Видни са и резултатите от масовото опростачване.

Прави си Ицо! Ама баш от твоята уста да излиза, дето дегенерира младото поколение с тъпите си песни и селски послания, като ги превърна в егоистични същества, ти ли коментираш? Нещо само музиканти напирате за властта! Има да пеете после....

КАто че ли цялото УНСС е едно гнездо на оси, които напоследък започнаха да се жилят. Кой подмазвач, кой агентурчик...

Примоция в УНСС - 3 изпита за 200 марки и едно прасе.

Рап , Чалга , мачкай наред селяндурията и простотията ! Аре бегаъй у лево да блюжеш маркучите на протестърите- изммекяри на Плецендента !

Браво за точните думи на това момче - в такива като него е надеждата на България - млади, смели, честни и политически необременени ! Това не са роби, а свободомислещи хора, които си казват мнението открито и без страх от последствията ! България ще върви напред благодарение на смелите и честните, а не на подмазвачите и страхливците !

Даа, добре, с "ракия и шкембе", и "нон стоп индийски коноп"! Шъ съ упраити, дьет съ викъ по люльънски!

Лошото е, че издигат само подмазвачите...Те не биха се издигнали по никакъв друг начин...Просто умеят само подмазването и сега продължават...Това е начин на живот при партийните назначения....жалко е ..но сме в БГ...