Ицо Хазарта се заяде със социолозите, Костадинов и Борисов след вота

На изравнилия резултата в 25 МИР - честито. Извинявай, че пак имам повече преференции от теб, обърна се към лидера на ГЕРБ водачът на листата на ПП

Обратно в новината

Коментари - Ицо Хазарта се заяде със социолозите, Костадинов и Борисов след вота | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПРАВ Е. СОЦИОПРОСТИТУТКИТЕ ДАВАХА ОТ 8 ДО 10 % ПРЕДНИНА ТОЧНО ПРЕДИ ВОТА И ПОМПАХА КОПЕЙКИН.

Кой си мисли, че е тоя Ицо Хазарта та той е пълна 0 пред БОРИСОВ който цяла Европа го познава и уважава. Ице място ти е в детската градина!

Е да, не е от силовата групировка СИК , като ББ , на когото мястото е зад решетките

Така се получава, като се вкарват в политиката разпознаваеми личности, фолк, рап, спортисти.... все запознати със законодателната власт, с интелектуален багаж, с визия за развитие на БГ..... също като едно време царя където събираше манекенки.... Намерил с какво да се хвали, няколко преференциални гласа повече. Няма лошо, хората харесват музиката, изпълненията му, нека да си пее, тръгнал политика да прави???? От всички избранници я има 10-на, които да стават за нещо, останалите пълни ..., не ми е удобно да го напиша!

Ицо Хазарта с всеки изминал ден ми пада в очите. Единственото, което е усвоил като депутат е как да извърта данните, надявам се! Защото другото е да е достатъчно тъп, за да не може да си направи извод този резултат от къде идва, а именно: 1. Когато гласуваш за дадена партия, без да избираш преференция, автоматично гласуваш за първия 2. Лицата от листата на ПП освен него, Калина Константинова и Настимир Ананиев са тотално непознати, докато освен Бойко в листата не Герб са и Христо Гаджев, за който предполагам повечето от младежкото Герб е гласувало, Лъчо Тъпото - има си неговите хора, Любен Дилов, т.е. там е нормално да има преференции и за други, тъй като има по-познати лица сред кандидатите. П.С. Аз не съм гласувал за Герб

незнам какво да ти напиша освен , че си глупак

С такъв прякор, трябва да си голям боклук разбийш ли

Само остана Луна президент и Мишо шамара главен прокурор и всичко ще е песен!

Я/

Господин депутата гледа девствено! Естествено не шмърка нищо евтино!

забие един петрублев прав на Копейкин в муцуната, копейките му ще се изсипят под формата на зъбна прах в гърлото на изрожденеца.

Падение велико ЕСТ! Напаст божия! Млъкни, бе, сатана!

Тоя не го слуша главата.Ама хич!И той той работил в последният парламент!? Какво е работил е загадка за мен.Пълна шматка.

Ще те видим на следващите.

Оценка на работата му като народен представител!? На какви сустанции е?

Ами трудно е да се каже. Вероятно е на бакпулвер. Беше добро момче. Пееше срещу депутатите но сега стана един от тях. Същото с Ice T.

Излагат ни подобни народни представители.. ако народът,който предствляват е като тях, тежко ни..

Браво на Ицо. Удачен и много показателен коментар. Хора върнете се в реалността и вникнете в неоспоримите факти от нея. Спрете да се заблуждавате от емоции и пристрастия.

В реалността съм. Вдигнаха ветото за Македония, без онези да са изпълнили условията ни - неоспорим факт! Прекратиха /ТЕ/ договора с Газпром, като отказаха да плащат по друга сметка, по натиск от запада - неоспорим факт! Просто Киро в последния си ден отиде в АЕЦ да лобира за американски доставчици на ядрено гориво, нищо, че амортизират частите повече, имат по-малко КПД и не поемат ангажимент за ядрения отпадък - неоспорим факт! Не направиха никаква съдебна реформа - неоспорим факт! Арестуваха Бойко само за пред камерите и после нищо - неоспорим факт! От простотия ли, от незнание как се прави ли .... Гешев си стои - неоспорим факт! Инфлацията в България е значително по-висока в сравнение с инфлацията в другите европейски страни, поради некомпетентни решения, в ущърб на националния интерес - неоспорим факт! Всеки мазохист, гласувал отново за ПП, не е с всичкия си или е абсолютно неинформиран!

Ице, симпатичен ми беше, но почна да се излагаш. Че си се подлъгал по приказките на Кирчо и Кокорчо - няма лошо, на много хора им се искаше те да са някаква промяна и им повярваха. Но да говориш, че си свършил някаква работа като политик е смешно. Там си, защото си "извйестен", затова ти се обадиха и затова гласуват за тебе. Впрочем да твърдиш, че си създал някаква стойностна музика също е смешно. А след някоя друга година, когато дечурлигата станат на възраст да гласуват, ще има гласове и за тикток "знаменитости" като Емили с тротинетката. Честито.

+++++++++

Хазартчето бяло. Винаги са ме изумявали плиткомозъчни индивиди като този. Не стига, че се държи инфантилно и не знае какво прави в парламента, но и нивото му на знания и интелигентност не могат да се сравнят с тези на Костадинов. Малкото недоносче е срам за българската парламентарна действителност!

А като си помисля, че допреди да стане дУпетат даже харесвах Ицо Хазарта...

Кога и Криско ще влезе в политиката? Тъкмо ще си правят рап битка двамата, ако са опозиция.

Борисов като водач на листата няма нужда от никакви преференции, които гласуват за ГЕРБ, в 25 мир гласуват и за него. Г-н Христов ми се вижда разочарован.

Ебахти държавата. Щом тоя е депутат! Никой не може да ви помогне българи, стигнали сте вече дъното!!!!!

Тоя не е убиец.

Хазарта не е професионален политик, затова може да си позволи да говори. И го прави. Защото за него има живот след политиката. Почти всички останали само лъжат и мажат, щото да останат в играта. За друго не стават и си го знаят. Въобще в ПП има достатъчно необвързани свободни хора, който могат да разбутат кошера. Ама българина къде от завист, къде от глупост на успели хора не вярва. Искате си БАЦЕ простака дето ви краде и лъже вече 15 години, ама щот е един от вас. Ем прост , ем забавен, весел , пуска лафчета. Абе пич е. Еми на ви го тоя пич.

Да бе. Щото Хазарта е страшен умствен капацитет. Кирето не е измамник а Кокорчо хич не е крадец. Като Корнелия

Спецов, Черепа, Бобокови, Баневи, Арабаджиеви, Миньо Стайков, пловдивската масонска ложа, грантаджии, Б.Рашков, ченгета - комуняги и пр. субекти са за Замяната и Подмяната.

Ицо Гицо Гергицо ,затваряй си устата наркоман ненормален и не тикай гагата ,защото ще ядеш възрожденската секира ! Чу ли бе е,ничар ?

Ти брат си страшно тъпо парче

Хич и не ни го показвайте тоя шут-смотаняк като другите клоуни от шайката на Простото Киро и Ококорения гей Пълен Провал! Тоя вечно е в джаза! И не е слизал от черешата!

Kой ли е гласувал за тоя лум..... азарта

Браво Ице , ама Путин плаща здраво на Копейкин да дестабилизира държавата ни , за да ни превърне в РФ! И ако някой не го вижда , то значи е от заблудените овце , които ще ни затрият! А за Бойко , каквото и да кажа, все ще е малко!

да дестабилизира държавата ? Коцето иска да я защити от средните пръсти на дрогарчето Ицо Петроффф и инфлацийката която предизвикаха неговите малки педерасчета - шефчета!

Този който наричаше протестиращи фашисти за него ли говориш

Аз пък се чудя , що за хора с ментални увреждания , може да вярват та тези двама лумпели! Значи трябва да си много зле да подкрепяш , един крадец и един национален предател, слуга на Путлер!

Аз те подкрепих и отново ако се наложи ще го направя

Не е виновен този никавец виновни са медиите коино му доват думата. Как може да се дравнява с Б.Борисов и К.Костадинов.

А тЕ кво повече направиха от него, бе пундел--та намери мозък да коментираш!

Присмял се хърбел на щърбел! Наркомана се похвалил, че победил мутрата на избори!

Наркоманче, водачите на листи не се нуждаят от преференции. Още два избора и сте под 4%. Като чалгата.

Ицо, прочети внимателно анализите на социолозите преди вота.. Там има процент гласоподаватели,които ще гласуват, но още не са решили за кого. Именно тези от тях, които сте успели да заблудите се дължи разминаването в резултатите от вота. Стига с лъжите.

КАКВО ЛИ ИМА ДА КАЖЕ ТОЗИ-НИКОГА НИЩО СЕРИОЗНО НЕ Е ПРАВИЛ В ЖИВОТА СИ!!!

Дай на някакъв чалгар малко власт и му гледай сеира... И, всъщност, да наречеш този наркоман чалгар е обида за самата чалга....

Възрожденците поднаем, 4, 5 доза сложихте ли си. Герберасти пускате ли си сутрин гласчето на Деса за добра перисталтика.

Вие джендърите си набихте по 10 и не останаха.

АКО ИМА НЯКОЙ С ФАЙСБУК, ЩО НЕ МУ ПЕЙСТНЕТЕ СЛЕДНАТА СНИМЧИЦА НА ПРОФИЛЧЕТО https://img.dnevnik.bg/shimg/zx860y484_3984263.jpg ДАЖЕ МОЖЕ НЯКОЛКО ПЪТИ, ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ КАЖЕ ТОЗИ БЕЛОЛЮБЕЦ!

КАКВОТО И ДА ВИ ГОВОРИ ИЦКО, СТАВА ДУМА ЗА ЕДИН АЛЧЕН ТИП, КОЙТО ЗА ПАРИ Е ГОТОВ НА ВСИЧКО. ЕДНО ВРЕМЕ ГО ИЗГОНИХА ОТ ДБ, ЩОТО ПЕЕШЕ ПО ОНЦЕРТИТЕ НА ГЕРБ. НЕ ПРОБИ В ГЕРБ И СЕГА Е В ПП. УТРЕ КАТО ЗАТЪНЕ ПП ЩЕ ИДЕ ПРИ ДРУГИ. ИНАЧЕ - ЕТО ВИ ГО ИЦКО НА КОНЦЕРТА НА ГЕРБ https://img.dnevnik.bg/shimg/zx860y484_3984263.jpg

как не им е посвирил, как е гепил микрофона с две ръчички

Нагляр и комплексар. Да паднеш в София от Баце и да ръсиш простотии след това е егати и комплексарщината.

Пищите, че има друсани по пътищата, а гласувате за наркомани.

Ицето не е нароман, той само си куса.

още едно недоразумение в политическия спектър. тъпо и вулгарно, но си го заслужавате избирателите му средния, който ви показа.

Името му казва много, но не всичко. Наркоман, алкохолик, баща с отнети родителски права от съда. Единствен в предишното НС без висше образование. Човека самонахендрил се на собственият си среден пръст.

И човекът дал заплатите си и отделил от времето си за деца без родители! Кой друг депутат е направил същото! Само знаете да плюете мама ви мръсна герберастка!

Само за наркотици. Цяла София го знае, замълчи по-добре.

Значи който не харесва Хазарта е гербаджия. Да ти имам логиката!!!

Какви преференции сънува този напушен квартален дришльо? Нали сте водачи на листи бе келеш.

Да се бъзикаш е хубаво. Но когато си спечелил. Когато си загубил е добре да си мълчиш. Щото иначе се излагаш. От много години хората гласуващи за ГЕРБ всъщност гласуват мажоритарно за ББ. Което всъщност е по скоро лошо отколкото добре. За ГЕРБ е лошо. Защото от повече от 15 години ББ влачи ГЕРБ. А трябват и други. Що се отнася до въпросния Ицо, той с нищо не се различава от всеки друг чалгаджия. Та даже не е и най популярен. И в опитите си да се прави на интересен излага и Кирчо лъжеца и Кокорчо крадеца. С такива екземпляри като него няма да стигнат далеч ПП. Всъщност вече абревиатурата им е Пълен Провал.

косподин хазарт благодаря ви че ни полазахте що за човек сте и какво ви се върти в главата според това какво казвате, как го казвате, отношението разбираме на какво ментаално ниво сте на същото като борисов и слави честито ако не искате да порасвате и да се останете същия .... ваш си избор

Този човек няма ли с какво друго да се занимава, а само се заяжда

Има, но ти си твърде тъп за да го видиш!

Този е толкова бозав и опростен, че нищо чудно, че е гласувано от простолюдието за него. Електората е ясно, че в по-голямата си част е деградирал... Страната вече не става за нищо

Сериозен проблем с населението не с политиците които са функция от избори.

Ега ти държавата след като такива смешници като тоя пълнеж се мислят за елит на нацията като годеника на Ленчиту онзи с голямите рога на кратуната родом от Ямбол не от Стамбол .......

Ице, защо? Откажи се, човече, не влизай. Толкова много хора ти се възхищавахме като певец, не ни разочаровай, не можем да те възприемем като депутат, послушай!

Този задник,наркоман и какъв ли още може да се оприличи,този цървул е падение за българската нация

Казал един чалгар в кварталната кръчма, докато надига поредното шише ракия, гледайки към големите цици на някоя пайнер проститутка!

Браво Ицо!Казвай им го на малоумните продажници.

Всъщност е толкова прост и прави точно обратното :д