Ицо Хазарта поиска извинение от Лорер

Същевременно Даниел Лорер заяви, че изказването му по отношение на Делян Пеевски не е цитирано коректно

Обратно в новината

Коментари - Ицо Хазарта поиска извинение от Лорер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Психопат......

добре че фейсбоклука е основна трибуна на парламента иначе нямаше да знаем кво става там

Ицо, ти си изпражнение. Господ да те нкже и теб и лорер... Щом ние сме овце и не можем

Хазарта! Името му казва много, но не всичко. Наркоман, алкохолик, баща с отнети родителски права от съда. Единствен в Народното Събрание без висше образование. Да ви имам лидерите на Пълен Провал.

едиствен без вишу??? айде бе майтапиш ли се? тия с вишуту у парламента се броят на пръсти

със истинско вишу а не завършил политология в бургаския свободен

абе ХАЗАРТА Е ВЗЕЛ КОМИСИОННА ОТ ПЕЕВСКИ И ВЕЧЕ ГО БРАНИ НАЛИ ЩЕ ПЕЕ ЕВТИНОТО ПСЕВДО РАПЪРЧЕ НА БАНКЕТА НА ДПС.... КАК ТОМА БИКОВ ПАЗИ БОКО, А ПРЕДИ ТОВА У ЗАТВОРА ЩЕШЕ ДА ГО ВКАРВА!!!!!! ВСИЧКИТЕ ТИЯ В ПАРЛАМЕНТА СА ЗА ЗАТВОРА ОТ..ДО!!!!!!! ВСИЧКО Е САМО ПАРИ В ТАЗ ДЪРЖАВА!!!

Ицо,възпей Пеевски, нещастник,всички излъгахте

Хазарт, искай уволнение, не извинение.

Още не са назначили Лорер на топло местенце. Да захлеби малко. Ами жена му кога?

Хазарта горкия още не може да разбере за какво го ползват. Той такива К не е виждал даже в най-голямата тиня, където е бил.

да изпрати Лорерчето и Грухопеевски да занесат хуманитарна помощ в ивицата Газа. Ще се надяваме на Хамас да поправи продължаващите промени на промяната.

Кадето е келепира там са евреите.

ПП-тата ако не натирят този лакей на ДПС ще покажат, че са ги овладяли и вътрешно. Лорер е новия Биков.

И двамата БОКЛУЦИ от най СМЪРДЕЛИТЕ.

Тоя простак Лорер,постоянно нещо все не го разбираме. Явно харесва пеевски,защото ако стане премиер.ще може да се прави далаверите без да се притеснява от прокуратурата.Не че сега се притеснява.

Слугште ми в задунайската си заработват копейките

Лореал е мазен и гнусен евреин. Създава впечатление на нещо пълзящо, лепкаво и слузесто.

Ицо захарта. Марш при баба си в Смолян. Помачор

Пеевски е един боклук, преливащ от корупция и пълна безпринципност, което на обикновен език означава лъжливост и нагаждачество. Такова нещо в политиката се нарича говно. В днешното говняно време на неофашизъм, преливащ от САЩ и оливащ ЕС - това се нарича прозападна позиция. Истината е, че там, където лъжата вземе превес, както това е в САЩ и ЕС, там настъпва погром. Доброто няма качествата да се бие със злото. Шансът на доброто е самоунищоението на злото. Това се случва сега. В САЩ тротоарите се пълнят с хора, живеещи на картони, част от тях са в с голирани по телата от развратни болести и наркотици. Държавата емитира количества долари, които отравят световните финанси - само 2021 са емитирани 40% от историческия сбор от емииите на долара от съществуването му до сега - като подготовка за корутивно подкупване на лидери в ЕС и за водене на война, която беше предхождана от финансиране на нацистите в Украйна да избиват руснаци. Само се чудя на числото 'хора', които знаят за всичко това, но го подкрепят. Причините могат да са две: - уплашили са ги с Русия, която обаче очевидно няма нито капацитет да напада Европа, нито някакво желание или интерес - едва удържа две области в Украйна! Това са плашилки и пушилки за посредствяени хора, каквито има в изобилие; - такива, склонни към фашизъм винаги са подкрепяли подобни явления. Фашизмът и нацизмът са диагноза. Психиатрична. Смея да твърдя, че са диагноза за Урсула, за Кирчо, за Шолц (има си и корени човекът), но новостта е в САЩ! Кудето лъжата иразвратът са взели превес, погромът е гарантиран. Историята го показва с отлична яснота и категоричност. Педерастията, корупцията и официалната лъжа на западните политици са убийствени за Европа и за България. Европейските ценности са много различни от неназованите, но пропагандирани евроатлантически ценности, които са една мошеническа фикция.

Чудя се колко депутати в Европа са известни с просташкия си прякор? Ицо Хазарта и звучи като Божков черепа. Тоест като човек който работи за обедняването на народа. Ако някой не знае в Хазарта само казиното печели. Да са ни живи и здрави умните депутати.

Вероятно няма и с прякори "тиквата", "ментата", "свинята"...

Продължаваме Подмяната ще докарат Пеевски за министър-председател. Ние протестирахме срещу него да стане шеф на ДАНС, но сега той е шеф на шефа на ДАНС. Такова падение…всичко беше напразно…

Не разбрах какво невярно е казал Пеевски ?Денков нищо не свърши за Шенген.Ходи няколко пъти да се унижава в Австрия, а Киро излъга от коридора Парламента във Виена, че австрийците искат да си сменим службите,защото той иска,деТо ,бива,бива, взели са ни за откачалки.Иначе,ще излезе ,че БГ е единствената граница на ЕС,това Гърция,Италия ,Испания не са и там не влизат хиляди по море.И за последниците от бурята също беше неадекватно, то и на кмета се видя колко му е капацитета.

Хазарта! Името му казва много, но не всичко. Наркоман, алкохолик, баща с отнети родителски права от съда. Единствен в Народното Събрание без висше образование. Да ви имам лидерите на Пълен Провал.

Но е прав в случая. А ПП са Продължаваме Подмяната и то с пълна сила. Тези изпраха Бойко, а сега наред е Пеевски.

Какво да му изпират на Борисов ,той им беше оправданието за да вземат властта и колко пъти вече се провалят.ПП са наемници и шарлатани,още ли не виждаш?

ПП симпатизантите на Черепа,хазартни бос и иманярски спестовник който изобщо не е мръднал от своето амплоа,сега Хазарта се загрижил за Пеевски.Само ,че Пеевски не знам дали претърпява метаморфоза но е различен ,всъщност е един от най големите дарители на болници,общини,на цели лаборатории и много още,е кой друг,Прокопиев опонента му, какво е дарил ,едно нищо.

Черепа е продукт на гру

ПП са взели Ицо Хазарта да рекламира хазарта в НС и харазартния начин на политика.Този на когото бившата жена го съди затова ,че и пречи да си вижда детето и го настройва срещу нея.Иначе ,електорат може да се излъже и то с абсолютно невнятния изпълнител да е депутат в законодателен орган.

Типично поведение на етноса му - да видят откъде духа вятъра и да си ориентира в правилната посока на финансово - политическа изгода. Като цяло безпринципността е водеща

Обект на международни санкции да се разбира като санкции налагани отхегемона империалист -САЩ съвместно с васалнитему републики смарионетни правителства :) А бате Ицо и той се увъртя в лайната

Боклуци от Пълен Провал са бивши неуспели кадри на ГЕРБ. Като почнем от Ицето, който пееше на ушето на Баце, минем през МП Денков и стигнете до Кокорчо.

Еврейски номерца.

Бяла магистрала, бегала магистрала, била магистрала.

И да се извиниш на Боко дето му пя на концертите на ГЕРБ и прибра десетки левове, а от 3 години Боко много лош. Ма га яди кифтьетата ни рива, а?

Шарлатанин,що не помогна на Кирчо да поддържа Лена по парапетите?

За тези двамата една дума има : ШАРЛАТАНИ !

Класическа проба на прозореца на Овертон! Довчера абсурдното, овцете да го приемат за нормално.

Ицо... ицо... хазарт.... толкова си зле... преди ме кефеше, но откакто си в политиката си едно, голямо, мазно, алчно, арогантно отвратително, кафяво Л....О!!!! Ижо вече за нищо не ставаш в моите очи.... особено щом се субра с тия крадци и лъжци от Послушни на Посолството и ДеБа....

Пеевски е в ново амплоа и се вижда че е много по напред от ПП-Та и Хазартния Ицо.Чак провокации срещу Денков няма,а стимулации да работи на ниво,което не е кабинетно проформа.А и с бюджета проблема е сериозен. А лятото видяхме на клип Хазарта на морето с полуголи и почти голи танцъорки с унизително поведение унижаващо жените.

Ходи да те стимулират да продължаваш да ръсиш тъпотии.

А ти, Ице, кога ще се извиниш, че се продаде толкова на сметка?

Всички мисирки ттук са функционално неграмотни. Хазарта НЕ Е поискал лизвинение от Лорер, а е поискал ЛЛОРЕР ДА СЕ ИЗВИНИ, ГОЛЕМА бела птицо на надеждата

Евреина защо не е на фронта срещу Хамас?

Като командир от ЦАХАЛ или като негова баща питаш?

В армията на Израел резервистите са до 40 годишна възраст. Само някои по-екзотични военни специалности са до 50 години. Даниел Лорер е на 47 години и поради това не е призован да се яви във войнската си част. Това е - няма нищо конспиративно.

Ако и в нашата армия резервистите бяха до 40 годишна възраст, нямаше да имаме резерв.

Шизо хазарт

Едно казал, па после ни го тълкува, така щото не сме чули правилно. Феноменалната свиня е евроатлантик точно толкова, колкото и ти Българин. посолствена измет.

Изявите на г-н Пеевски, видиш ли, били провокативни, непремерени и несъстоятелни. Ако започнем да сменяме името в това изречение с имена на функционери от ПП, че и от ДБ, смисълът му няма да се промени. Даже може да стане още по-категоричен. Дали пък по този начин не си правят комлименти?

Хазарт ли си, Ицо ли си, не те знам. Ама със знам, че си знаел да политическата далавера, която въртят твоите аверчета с дие пие сие-то. И ако не си беше траял като пръднал заек, ами беше възроптал овреме, сега кметът на София щеше да е друг, а не ДС пеераса, дето го пуснаха от посолството.

Каквото му поискат,това казва Котел. Може да са напълно различни и противоположни неща ...няма значение. Той и другите американски кучки не са поставени във властта да са честни,точни и професионални,а да обслужват САЩ!

Хазарта ще осъзнае колко е заблуден, ще има да си посипва главата с пепел и да обяснява как се е подвел, ама .... късно е либе за китка, оказа се, че само той си мисли, че е пич, а всъщност е тъпо копеле, което беше изпозвано и захвърлено като дамска превръзка...

Аз схванах изказването на Лорер като ирония, но изглежда съм сгрешила.

Току-виж , може и Ицко да вземе да прогледне

Соломон Паси иска изборът на ЕС и НАТО да се впише в Конституцията

Синчето на Соломон Паси си пожела за предишната Нова Година, през 2023 да получим американски ядрени бомби, дето щели сме да ги хвърляме по Русия с новите американски F-16 дето Буда ги поръча без конкурс, директно от Белия Дом, и ги платихме през 2019, когато завода за тези F-16 не беше още построен... Речено, сторено... Сега Тагарев започва строи на летище Безмер нова американска (ядрена) военна база. България дали ще я има след тагариите на Тагарев е въпрос с понижена трудност... Колкото до ЕС, май скоро всички европейски парламенти ще бъдат махленски сбирки. Миналата сряда Европейският парламент одобри плана на белгийския парламентарист Ги Верхофстад, според който всички парламенти на страните в ЕС ще загубят националния си суверенитет и неизбрани еврокомисари ще имат пълна власт в повечето ключови сфери: климат, обществено здравеопазване, външни работи, вътрешна сигурност, отбрана, образование, околна среда и миграция (което означава, разбира се, масова имиграция на африканци и мюсюлмани). Най-важното е, че планът Верхофстад призовава за премахване на правото на вето за отделните държави-членки. След приемането на плана Верхофстад от страните членки на ЕС, национален суверинитет на европейски страни вече няма да има и националните парламенти ще станат напълно незначителни, ако не и напълно премахнати.

ПП-Подли Педирусти

ицко номер 2 доказа, че може и рано да станеш за резил. продължавай подмяната, двуличник...

Ало , "рапърченце" ко стана ве ,патки и матки ? И ти какъв боклук излезе!