Ицо Хазарта: Не бих станал министър на културата

Имаше колебания, но си дадох сметка, че ако откажа, ще съжалявам цял живот, каза рапърът депутат

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този от новите комсомолци ли е?

Няма ли по съществени новини,всеки ден по 3-4 статии за този публикувате! Аз не ги чета ,обаче ставате банални!

И от депутатската банка , хип-хоп на участие. Сигурно вдигна и тарифата , все пак депутатин им пее... Ако на това му викаш пеене ,де. Що ти трябваше въшка на гъ.а бе момче , знаеш ли какъв барабан ще отвъртиш от седяне на този стол.

комплексирана креатура, която ще седи в парламента, високомерно ще киризи останалите, ще дава многозначителни оценки и ползата от него ще е нула. Ааа, може би все пак ще изплюе няколко гнусни парчета по-малко...все е нещо

Новите месии за по-зле от баце Он ги намираше по кръстовищата Тез направо от белото парти хоп министър Ми Нема такава дуржава

Кой нормален човек,слуша Мунчо!??Само слугите му!!!!Нещо за пияния руски патриарх да кажеш?????Дето му се кара,в собственост му кабинет в Президентството?

говориш за партията си в трето лице? Ти си един от тях, те са като теб и затова ви нямаме доверие.

Дължа извинение на това интелегентно момче! Оплюх го когато напусна ДБ, а той се оказа прав! Ееее, отиде от трън та на глок, ама изглежда пръв ще осъзнае реалността! А иначе да си спомним какво каза Лозан Панов!

Ристо, аре стига с тоя театър,кой знае колко плиткоумни наркомани чакат да им"удариш едно рамо" като си депутат, гледай си живота и недей се прави на много целомъдрен....

Този е подигравка с българския народ

Ицо кога ще дойдеш да пееш на някой концерт на ГЕРБ-Самоков. Ти и през ГЕРБ искаше да ставаш политик, ама не те огря.

Казва се: Готов съм да се жертвам или жертвувам, не знам как е по граматически! По военному обаче е : Готов съм да се саможертам или саможертвувам, според граматиката, де

Не пя ли на митинг на ГЕРБ миналата година

Не е слушал речта на президента, разглеждал е в залата кой какво прави.

Дребна, дребна и нещастна душичка си... и зла.

Няма злоба, това беше комплимент за добре избраната наблюдателна позиция. Всъщност Христо Петров сам си призна с какво се е занимавал по време на речта на президента.

Хубаво ли ти е, господине? Скоро ше ти мине

След три месеца на сл избори и Мишо Шамара депутат, всеки народ си заслужава управниците

Тогава всеки ще си има човек в парламента

Тоя цървул защо го лансират толкова?

Мъчно ми е за Нона Йотова!!:(;(

Ице,имаш ли хемороиди?

След няколко месеца ще му минат.

Ало аланколу ти и култура това твоето не е изкуство това си е уличен рап , щял да бъде по полезен в законодателната част е няма такъв смях , че по коя тема си компетентен какво си завършил по какво си тесен специалист т.с. професионалист ,а сетих се по напушването и смъркането

Най-после една добра новина

За тоя с минуса да поясня. Аз очаквам за министър на културата някой талантлив, представителен, напорист. Нещо като Милко Калайджиев и Азис в едно. Като го видиш да ти лъха на култура.

Спирам да слушам Ицето. По-добре Сашка Васева, отколкото тоя п.

Коронавируса води до упадък културата (театри, концерти, цирково изкуство, орера), почти няма културни мероприятия и затова вече почти няма смисъл кой ще я представлява. Народът слуша рап и чалга, играе хазарт, увеличава се употребата на опиати и алкохол, образованието, ако е качествено е достъпно само за богатите. Всеки бори депресията по своему. Цялата развлекателна индустрия е в упадък-туризъм, спорт. Остава само работа, за който още я има.

Ицо, Ицоо.. Използваха те да вземат депутатско място и ще те захвърлят като парцал, само нещо да не им играеш по свшрката.. Хванал си се с мафиоти и нищо добро не очаквай, пич..

Ти пък ако станеш министър, аз напускам България с цялото ми семейство.

Изчезвай още сега, спермоят убит.

Този човек, понеже има морал и съвест, ще излезе от парламента отвратен и ще стане най-яростния противник на холивудските мошеници. Просто в момента постъпва наивно. Явно много иска това да е истина.

Да го направят председател на комисията по хазарта, нали е експерт...или ще им пее само, не че и това може!

Ако беше от гербавите комуняги нямаше и да се замисли.

Жалко…. Ицо 2019-2021 е втора цедка на Ицо от края на 20ти началото на 21ви век. Предишният Ицо иронично критикуваше властта и останалите тюфлеци прилепени за нея. Да го виждаме в парламента като депутат е просто отвращаващо. Ицка, братле, трябваш ни като коректив ! Ролята на мазнислав не ти отива!

Ай стига сте му въртяли свирки на пРезилдента ве. По опорочен не е имало в тази сграда. Плевнята де го сравняваха с магаре беше по добре.

Каква загуба за българската култура!

Люлин и Банкя ПП-водач Ицо Хазарта-32,13% ГЕРБ-водач Борисов-26,14%.

Колко трябва да си тъп, за да си припишеш като заслуга хаоитичния протестен вот?

Замисли се,защо Борисов не го искат дори в Банкя и защо има протестен вот.

Няма какво да се замислям - щото е СИКаджия, марионетка на Доган, който го направи някой навремето, защото открадна между 8 и 12 млрд. и защото срещу тези откраднати пари, направи 10 пъти повече щети. Което само потвърждава тезата ми - простолюдието гласува против него, а основната част от народа изобщо не гласува, защото за толкова години, най-накрая се усети тая работа с представителната демокрация какъв водевил е и как гласуването нищо не променя, а само легитимира тая система. От тук нататък, тоя "Хазарта" просто беше името в бюлетината, което да обере този вот. Все едно не гледахме същото с онези чалгари преди няколко месеца. Те обраха много повече, отколкото не само заслужаваха, но и очакваха, защото поне те имаха по-ясна самооценка и се гласяха за патерица, а не за основно действащо лице. Там електоратът силно и неприятно ги изненада.

Ицо е пич. Кирил също. Дано направят каквото трябва. България е толкова зле, че трябва да се действа бързо. 12 години управление на Мафията няма как да се оправи за 20 дни, но дано стане чудо и ПП да се справят за 1-2 години. И крадливите гербаджии трябва да отидат при бай Ставри. Трябва да се метв с голямата метла. ДПС-ГЕРБ Калинките са само боклук.

Да бе, какви една две години,всичко е толкова разсипано от предните, поне 30 години пък тогава, ти къде се забърза, след 30 години ще дойдат другите да ни оправят пак 30 и те така....1-2години,ей от къде ви вземат найвниците незнам!

ма ти сега пак цял живот ще съжаляваш, смърчо

Що така? Щото някаква Калинка от ГЕРБ така мисли ли?

Ице, ти преди време не вярваше ли на едни ДСБта, после на едни Реформатори, а сега на Кирчо Промяната. Чини ми се скоро ще запееш и за подмяната.

Ицо Хазарта отнесе Борисов като"куцо пиле домат".А вие си пишете ,каквото искате.

Не знам дали ви прави впечатление, но през моите формиращи години всички се хвърляха в частния бизнес, а държавната работа беше меко казано непрестижна. От поне 5 години наблюдавам тенденцията народът масова да се натиска за държавна службичка, при това го прави с гордост, а не като признание, че се е провалил в реализацията. Още през 2015-та едно хлапе ми се обясняваше разпалено, че продавал един фирмен имот щото закривал фирмата и щял да става държавен служител. Много се беше запалил по идеята. Колко други също минаха на разни позиции по агенции и министерства, вече съм им загубил дирята В последните години тази тенденция вече е досадно натрапчива. При това, разпределените на осигурителната тежест в частния сектор е 60:40, а в публичния е 100:0, т.е. хрантутниците не плащат лични осигурителни вноски и това изкривява картината. Почти всички държавни служители не произвеждат принадена стойност, а често и никаква стойност изобщо. Та Ицето и той - припява, припява и накрая се намърда на сигурното, а при късмет може да го вкарат и в далаверата. Сещам се преди няколко години онзи професор - Иво Христов. И той стана депутат с аргумента, че ситуацията е критична и вече всички сили трябва да се хвърлят в боя - не само резервът, ами и опълчението, едва ли не. И той се жертва, защото вече е бой последен. От тогава минаха 5 години, а резултат за нас от героичната му жертва нещо не виждам, както и не виждам щета за него. Сума народ се извърта на 180 градуса, защото "били прозрели", че системата можела да се промени само отвътре, а от дистанцията на времето - едно голямо нищо. Представителната демокрация е най-отвратителният политически строй, защото е най-лицемерната. Фашизмът, национал-социализмът, комунизмът и прочее тоталитарни истории са ясни - свобода и избор няма, така че си налягайте парцалите. А тук имало и свобода, имало и избор, само че се били делегирали на други - ха, ха...

В държавки от Африка и третия свят държавната служба е по - предпочитана от частния сектор. По ред причини.

То щото и в Западна Европа и в САЩ няма сходна тенденция покрай протичащото ликвидиране на малкия и среден бизнес, както и на средната класа. Като във вица - попитали радио Ереван кога ще дойде доброто време, а те отговорили "то вече беше".

ти "работиш" по цял ден тук. Та не знам в кой сектор си.

В сектора на капитализма съм - активите ми работят за мен. На единия монитор си пиша с такива като теб, докато на другите текат разни графики, неизискващи намесата ми постоянно. Един ден нямам на държавна работа и никога не съм и мислил да имам.

Що бе Ице? Не се притеснявай, че не си много умен, нали знаеш, каквато културата, такъв и министърът й. Те и другите не стават, ама я ги виж, кой от кой по-надут простак.

Chop a line now Cocaine decisions You are a person with a snow-jon You got a fancy "gotta go" job Where the cocaine decisions that you make today Will mean that millions somewhere else Will do it your way Cocaine decisions You are a person who is high class You are a person not in my class And the cocaine decisions that you make today Will mean nothing later on When you get nose decay I don't wanna know 'bout the things that you pull Outta your nose or where they goes But if you are wasted from the stuff you're stickin' in it I get madder every day 'Cause what you do and what you say affects my life in such a way I learn to hate it every minute I don't wanna know 'bout the things that you pull Outta your nose or where they goes But if you are wasted from the stuff you're stickin' in it I get madder every day 'Cause what you do and what you say affects my life in such a way I learn to hate it every minute Cocaine decisions You are a doctor or a lawyer You got an office with a foyer And the cocaine decisions that you make today Will not be discovered 'til it's over and done By the customers you hold at bay Cocaine decisions You are a movie business guy You got accountants who supply The necessary figures to determine when you fly To Acapulco where all your friends go Cocaine decisions We must watch the stuff you make You have let us eat the cake While your accountants tell you, "Yes, yes, yes" You make expensive ugliness, how do you do it? Let me guess

Нерде Запа, нерда "Хазарта"...

мамка му , оставаше и тоя пишман певач да стане министЕр ... смех .

Споменаването на една определена парламентарна група има своята цел. Много рано започват с плюенето носителите на промяната. А иначе нищо чудно, че голяма част от залата не са слушали изявленията на оратора. Ораторството е изкуство, говоренето не е. Менторският тон, натъртване на думи и стереотипи напомнящи работническо дело не са неща, които привличат вниманието на слушателя. Към всичко това като се прибави и израза на лицето...

Комбинацията проф. Денков Христо Петров беше обявена за водеща в просветното министерство още през октомври преди изборите за НС и преди ПП ПП да ги спечели. Разпределянето изглежда е почнало далеч преди коалирането, прозрачните преговори и закритите договори.

Ицето видя че с ала бала песнички не може да се живее,трудни времена са,сега смело се нарежда до другите певачи дето ше ни "оправят"....

А бе льольо, Хазарта е направил толкова пари, че още утре може да се пенсионира. Ти ще бъхтиш до живот и пак ще си умреш беден във всеки един аспект на думата.

Ясно Хазарта ЩЕ е ВИП дилъра на нещо скъпо и БЯЛО Все пак депутата глаеда девствено и НЕ шмърка нищо евтино/при заплата 15.000 лв месечно/

Рапъро беше използван за засилване симпатията на глупаци, гласуващи за непознати, кинти-кеш, точка

Рапъра в ролята на червейче на куката на въдицата /ПП/ В ролята на шарани млади пешлемета от столичния МИР

Харесвам творчеството на Ицо Хазарта (соло или в Ъпсурт). Текстовете на песните на пръв поглед са елементарни, но всъщност носят повече слоеве и трябва внимателно да се четат, и трябва известно време да мине. Почти няма парче от което култов стих да се е превърнал в улична фраза за определен период от време, някои дори се и ще се въртят с години! Дано креативната енергия да му помогне да нормализираме страната си, макар че вече заявените промени в данъчните практики от ококорения министър (на практика обратно на обещаваното) ме карат да мисля че нещата ще отидат на провал с гръм и трясък. Дано Хазарта да не се поддаде, да запази себе си и достойнството си и да не се превърне в обект на презрение като Калин Вельов...

Слоевете са два! От горе коричка, от вътре лайно!

Това че имате затруднения в интерпретациите на текстовете му/им си е ваш проблем ;)

Вътре е Борисов?

Никога не бил виждал хора като Киро Канадеца и Кокорко? Това значи, че никога не е влизал в министерство или не помни "юпитата" на "царя". С такива е пълно в държавната администрация и в "бизнеса", въртящ далавери с публични средства по всякакви програми и мерки. Лично на мен тия двамата са ми болезнено банални, нашият ги изкарва нещо невиждано, все едно се е срещал с Буров...

А Буров какъв е бил?

Сравнен с Киро или с Кокорко е бил историческа личност, направо. Тия са поредните хванати от улицата като Миленчо Велчев, Ники Василев, Деян Добрев, Драго Стойнев, Владко Горанов и прочее нефелници. Разликата е, че изброените поне не се ръгаха директно за премиери, докато Киро Канадеца е толкова лишен от самооценка, че не се вижда що за треторазряден никаквец е. Бил завършил някъв си Харвард - ха, ха. Американското образование, особено извън точните науки умря някъде през 90-те. Оттогава насам цялата бръшлянова лига са далавераджии продаващи дипломи и пробутващи марксистка индоктринация срещу загробващи студентски заеми. Киро бил завършил в топ 10% на випуска си. Не знам защо си мисли, че това е атестат за него, а не за самото учебно заведение.

Ми то и избирателите на Възраждане мислят че Костя е преродения Христос докато реално той е преродения Сидеров.

Копейкин е доста по-опасен и безпардонен от Сидеров, Каракачанов, Валери Симеонов и Марешки взети заедно! Не мога да повярвам как му се вързаха хора и даже успяха да го вкарат в парламента!

Копейкин е овълчен, т.е. вживял се е в ролята или по нашему - method actor. Волен си беше и си остана медиен клоун, още от времето на онзи парцел "Демокрация". Ама то с времето повечето неща само се радикализират и задълбочават, та е закономерно най-изпадналите патреотари от разните ВМРОта да са и най-ожесточени.

Ице, какво уважение да има нормален човек към пРезидента? Най-малкото слушал ли си докрай речите му на Нова година? Единствено към самоубийство могат да те подтикнат. За политическата му несъстоятелност да не говорим.

Помнете ми думата. След 6 месеца никой няма и да помни, че е вътре. Ще си взима тихичко заплатката и ще е супер.

да беше само той...

За да станеш министър на културата е необходимо нужното образувание!

ОбразУванието какво трябва да бъде?

Ххахахахахах :)))) тоя коментар ще си го снимам, тва е някъв виц

Злокачествено...

Турчеещия се пиян циганин псуваш каруцарски Вежди Рашидов много интересно кво образование има Може би Международна ромска академия във Калкута Индия

Известен е в целия свят. За разлика от световно неизвестния Минеков.

Това е защото ще става министър на образованието!