Коментари - Ицо Хазарта към десните: В "Ъпсурт" вече нямате човек | Днес.dir.bg

Ицо Хазарта към десните: В "Ъпсурт" вече нямате човек

Великият Васил Найденов пя на концерт на ДПС, Миро - и за ГЕРБ, и за Марешки, заяви хип-хоп изпълнителят и подчерта, че никога не е взел и стотинка от политическата сила, за която винаги е гласувал

Обратно в новината

Коментари - Ицо Хазарта към десните: В "Ъпсурт" вече нямате човек | Днес.dir.bg

Коментари

Няма значение дали си талант - или си глупав,или страхлив.Да те поканят да разтушаваш безплатно провиницята и да разбереш, че всъщност е митинг - ако ти стиска си обираш крушите. Ако не - признаваш, че са те изиграли, а не се нахвърляш върху поитическите опонента на големия плакат зад гърба си. Предизборните щабове действат подло и неетично, подвеждат музикантите, ама им проверяват и акъла. Вече ставаш евтин отвсякъде и за всекиго.

Браво ицко, истински професионалист. Имам оферта за теб и Веско Маринов да изпеете заедно Гладен на един 6161 У Дубай. Даже няма да има снимки, едно парче, поклон, навеждане демек и обратно в топлото апартаментче. После може да направите и един албум заедно. ‘Нашата полиция ни пази”; “Нашата пожарна ни гаси” и “Ко ши праим?” За “Пътната полюция”, “Жаден” за БФС. Истинските професионалисти знаят къде са кинтите... добре си го решил. И много се радвам, че иаме човек у “ЪпсурТ”.

Ама как може да са десни, ако са за ИК, права на обратни и тн??? Аз явно следя повече политиката на Запад и тук нещата ми се разминават. Такава партия е лява, не дясна. Десни са консерваторите, те са против ИК, против мигранти, права на обратни и тн. Крайнодесните ги водят дори расисти. В България всичко е отново обърнато надолу с главата.

Това е поредния пример за тъжната истина за българския политически живот - разполагащата с огромен властови и финансов ресурс партия ГЕРБ си купува демокрация! Да, такива скокльовци " от партия в партия" като Ицо Хазарта никой не ги обича! Да, използват ги, но никой не ги обича - факт. Колкото и клакьори и тролове да наемеш за да пишат хвалебствени оди за теб Хазарт, ти вече не си част от демократичната, свободна общност в Българи, защото псевдо демократичната партия ГЕРБ, изградена от комуноиди, мутрьовци, агентурници и лъжедемократи просто си те напазарува! Жалко! Това става обичайна практика у нас - да купуваш политици, певци, дори и попове!! Най ужасното е че всичко е станало за продан - дори и идеалите! Какво ще оставим на нашите деца - нищо! Аз се надявах че ще поживея в една демократична България, с начин на живот като -да не казвам голяма дума - като една Белгия, а на практика се превръщаме в една диктатура от тип каквато е в Русия - уж демокрация, ама ......! Жалко за нас! Много, много жалко!

Ицо Хазарта НИКОГА не е бил партиен член. Затова недей да ЛЪЖЕШ !!!

Не лъжи ти! Някъде да виждаш да съм писал че е бил ЧЛЕН! Той не може да е член, защото е другполов орган...!

Направи партия, и събери чисти и неопетнени хора и спечели изборите.

С такива като ВАС - не мога!

Аз също искам да живея в демократична България и откакто имам избирателни права, всеки път гласувам за това, но е истина, че има основания за критики към десницата, при това сериозни. За мен не е нормално да се чаква пълна и безусловна подкрепа от който и да е. Подкрепата не може да е безкрайна и трябва да е заслужена и оправдана.

Истинския бизнес, няма цвят и така трябва да бъде, но това повечето хора няма да го разберат, защото нямат бизнес .

Това лице дори не може да пее а само рецитира! Не знам дали и стихотворенията си пише сам или някой друг му ги пише!

О ти който коментираш кой кокво може , Ти какво мижеш ще кажеш ли? Защото много хора дават мнения а повечето, не могат нищо.

Ако аз не мога това което работя, много, много ще е жалко за теб ако дойдеш при мен! Това което го мога аз го уча дълги години и ще продължа да го уча до края на живота си, защото такива като теб като дойдат при мен плачат и молят....без цвят, политическа окраска, възраст и т.н. Това мога АЗ и се надявам че дълги години съм го правил безкористно!

КОЙ, още вярва в чудеса?

Роденият да пълзи коментира полета на орлите!

Ицо е точен както винаги

Ицо, велик пост! Евала

Извинявайте, аз също съм привърженик на десните и съм участвал в демонстрации на Екогласност още по времето на Тодор Живков и ми стана интересно кои са тези "Ъпсурт". Помислих, че са някакви певци и музиканти. Шокирах се като видях какво изпълняват. Е, може ли човек, който претендира за някаква култура, интелект и идеали да си изкарва хляба по този начин. Еми, че той с избора си още си е продал душицата. Това не е нито музика, нито песен, нито социален протест през 21 век. Този просто използва недоволството а некадърниците и лузърите в България да прави пари.

Е добре - не схващаш за какво иде реч с Имам човек в НАП... не разбираш и Хип хотът ми е по- добър...идва ти прекалено нецензурни творчеството. И кой тогава прави бунтарски текстове в момента? По Планета ли ги дават? Аман от ощипани госпожици. Ицо Хазарта в момента е най-силният глас на протеста срещу статуквото. Бай дъ уей и аз такъв тип музика по- принцип не харесвам и него и Ъпсурд ги слушам единствено заради текстовете...

вече имат човек в Ъпсурт, Ице, продажен глупако?н

Шшш ало "десните" Ицо ми е най-малкия проблем, иначе имам над 4 млрд проблема в КТБ, а дума не чух за тях...

"Аз, гласувайки за вас, ви давам моята подкрепа - да разпределите данъците ми, да водите България напред, и да пазите моя интерес пред хищници като Ердоган или Путин. Как точно ще ми пазите интереса пред хора от тоя калибър, като за най - дребни неща не умеете да се разберете помежду си, и все някой друг ви е виновен." Ей това си го прочетете пак и пак... дано го проумеете. Колкото до Комарницки - а той на коя "трапеза" се храни? Не играе ли той ролята на "придворния шут" - припка около богатата трапеза. Или си мисли че това не се усеща от хората?

Айде , за Коледа концерт с Веско Маринов в НДК, с година лятно турне с Емилия.

И повече да не се вързва на тая "политическа" паплач. Почти на 90% от публично известните ни политиченца са една порода микро миши душички ... Ицо е добър човек и просто трябва да разбере, че между "тях" няма вечни врагове, а вечни интереси!! Така е било, така е и така ще бъде!!

Тези до великия певец защо са по гащи? Да им съберем пари за по една рокличка.

Защото са гербажийки

По това, кой подкрепя Гешев и му се мазни - може да се съди, че е сгазил лука и му прави федерос, за да се спаси. По това, кой "артист" подкрепя ГЕРБ, може да се съди, кой е огладнял. Ма да бяха казали (Хазарта, Лилито, Карадочева и Блатечки), да им съберем пари за леб. Продажни мизерници.

Ти за Криско ли си брат?

аз съм за Хазарта - всички сме с ГЕРБ, защото сме стадо и искаме някой да ни оправя Боко Тиквата е добър оправяч, а взима само 30% от парите за магистрали за себе си, можеше повече - вижте колко е добър

Кажи им го Ицо, стига глупости!

Десни политици с родители активисти на БКП и ползвали всички привилегии на номенклатурните кадри,на деца и внуци на АБПФК?????Нещо е сбъркано и вината за това не е на политиците а на тези които ни ги предложиха за политици,на тези дето винаги са в "сянка" и никога не губят!Така наречените десни предлагат програми които прилягат на леви партии,а левите-обратно!!!!Няма ляво,дясно и център!!!Всички от първия ден нн сноваването си са ръководени не от убеждения,а от изгодата на ръководствата им!За това вече 2 млн.млади напуснаха родината ни!!

Хазарта е достатъчно искрен. Казал е каквото му тежи на душата. А и не само на неговата душа! Само да беше завршил НПМГ, НГДЕК не разбирам защо не човек?!?!

Този рападжия...,.Ше опрайме работата! Имам много сериозен човек, там! Имам хора навсякъде!

Ицо щял да пее за борисов, а борисов щял да бие за ицо. Комунистите естествено.

И не само

За Комара

Отровните глупаци никога няма да разбират от свободна практика. Даже да застане пред тях самият Леонардо да Винчи. Никога човек като Ицо Хазарта няма да бъде разбран от хора, които само сучат от вимето на държавата и са свикнали да ходят по банкети. Затова да му се пише, че бил на концерт на ГЕРБ и това било лошо заслужава пълно презрение. Жалкото е, че Ицо Хазарта обръща внимание на лицето Комарницки. Той се изхранваше дълги одини от осмиване на СДС и всеки ден получаваше лептата си от 24 часа. Колко обективен да е такъв човек? И Хазарта да му обръща внимание!? Несмислено е, точно толкова, колкото и да бъде избрана Мая Манолова за кметица. Хазарта не дължи на никого обяснение с кого е бил, кога е бил, къде е бил , защото не е извършил нищо забранено. А ако не е бил с онези от Да България, те са хората, които очевидно трябва да се запитат сбъркахме ли? Сбъркахте, но сте безочливи и пак се наебахте сами!

Пробута си рекламата за Фандъкова, така тролски, между другото, разчитайки на глупци- И те те лайкнаха, разбира се. Що да се напрягат да мислят и да четат между редовете.

Ицо Хазарта е един искрен човек. Иска ми се да имаше повече като него.

В

Каквото и да пишете песента Имам човек нямаше да я има ако не бяха 10 годишните усилия на ПП ГЕРБ.

Ъ, Кой е тоя?

Имат, бе. Богдана Карадочева.

Ицо Хазарта се оказа на светлинни години пред "демократичния" тиняк на територията.

Аз нямам нищо против да свиря и на митинг на БСП, стига да ми платят достатъчно кинти. Бих свирил и на филанкишията, ако плати. В края на краищата това е изкуство и политиката няма място в него.

Ице,десни и сини политици няма...жалко ама факт!Десни с червени партийни книжки на БКП и БСП..подпечатани от ДС..с бащи видни комунисти и деца на държавна издръжка учили в англия и франция...е резултата е десен...идеите и те десни...ма резбата и тя лява... Добре си им го казал!Направи дясна песен...покажи им кво е силата, която имаш...в такива моменти се раждат чудни песни...припомни им синята идея,която продадоха...припомни им за хората по площадите..за синия цвят на сърцата...на малкото останли в България верни хора на синята идея.

Ще съм против всяка партия, която прави негативна кампания. Не могат да разберат, че за това губят. Не защото ГЕРБ са много добри или хората много ги харесват, а защото всичкото опозиция е заета само да плюе. И собствената си майка ще оплюят, ако ще извлекат някакъв дивидент. БСП за хамнайсти пореден път заложиха на негативна кампания и за хамнайсти пореден път ще загубят всичко. И пак - не защото хората искат ГЕРБ. Не си правете илюзии. А защото останалото на пазара е пълен гнилоч!

аз лично не бих участвал в какъвто и да е дебат с комарницки, защото в-к "сега" е прочут с най-дивашката цензура на равнище ляв, неолиберален радикал. с такива не можеш да водиш дебат, защото те изтриват мнението ти още преди да се появи и ти поставят бан до живот. ако комарницки беше толкова "свободолюбив", за колкото ни се представя то той нямаше да е газовик във в-к "сега". но тук ще трябва непременно да се спомене, че и с "десните" (в същност леви, неолиберални радикали) не може да се води дебат, защото мнението ти - клъц и бан по ип адрес. аз също питах другарите от "десните": "Може ли да си бунтар и опозиционер, и в същото време да се храниш на трапезата на Властта?" когато бяха в коалиция с герб, но бановете по ип, които получавах не можаха да изкарат мисълта ми на бял свят. за разлика от мисълта на комарницки. той е талантлив, а аз съм "никой", но според "демократите" трябва да имаме равни права. а ние нямаме, защото неолиберал -десно-левичарите, гейувете, многополовите, циганите, цк на бхк... са винаги по-равни от всички останали.

Виждал съм всякакви неща в бг-то, но да обясняваш на някой СРЕЩУ когото си правил концерт, че НЕ си негов човек е най-бедното, което съм срещал до момента. Според мен абсолютно всички политически кандидати на изборите с изключение на герб са се светнали и без тия разяснения кой колко е тъп, че нямат човек в “Ъпсурд”.

По-рано и примата на българската естрада Лили Иванова подкрепи Фандъкова. "Възхищавам се на интелекта и силата на характера на г-жа Йорданка Фандъкова, на работохолизма, толерантността и уважението, с които се отнася към всички! Г-жо Фандъкова, желая Ви много здраве, лично щастие... Бъдете силна! Успех!", написа в профила си във Фейсбук певицата. Още преди първия тур на местните избори и футболната легенда Христо Стоичков подкрепи кандидатката на ГЕРБ. "Вярвам в един почтен човек, какъвто е Йорданка Фандъкова", заяви носителят на "Златна обувка" Богдана Карадочева: Подкрепям Йорданка Фандъкова, защото е дясна, а София - прекрасна Асен Блатечки и той бухахахаха къде е иконката за повръщано

като останалите ти колеги продали се за пари!

Кенеф, ти избием зъбките! Нещастник!

лапай му пишока, както правиш на Боеко

Десните, сега в България са тъжна картинка. Обеднели, озверели, силно мразещи, уж интелегентни, а живеят в миналото. Всеки със свое уникално собствено мнение, което никой друг не споделя и също като менторите си Костов и Кънев не могат да се съюзят с никой за никаква кауза. Такъв сорт хора не ги харесват никъде по света, не само в България, но и в САЩ, В ЕС навсякъде. А стройна, дисциплинирана и променяща се структура като ГЕРБ обира всички лаври.

От бивши комунисти не става десни. Дясното се изстрадва в Борбата против комунизма! Нито 1 "десен" не посмя до отиде и изпрати в Последният му път иконата на Антикомунизма бай Илия Минев.

Ха, на троловете им свърши работното време!

Плюех ги, но вярвате ли ми - сега просто ми липсват!

Това е много печално. 15% от гласувалите в София дават гласа си за "синята идея", която на практика вече не съществува.

Абе нали Фандъкова обяви, че София била синя, а ти - 15%! Истината е, че десните избиратели просто си седят в къщи и не ходят да гласуват защото виждат, че няма полза от това! За това такива измислени псевдодесни формации изградени на комунистически основи като ГЕРБ, подплатени и с купени гласове и избирателни комисии печелят избори!

Може ли да си бунтар и опозиционер, и в същото време да се храниш на трапезата на Властта?

Ицето нивга не е бил нито бунтар нито опозиционер! Той винаги е бил на принципа "всяка коза на свой крак"!

Боже! Моля Ви спрете да плюете по Ицо Хазартния бос, че току виж сте го удавили! Та той човека само едни мангизи е искал да заработи момчето! И какво от това, че се е отрекъл от десните и е отишъл в ляво при ГЕРБ! Е примери много - и Бойко е член на БКП, но сега е лидер на смятаща се за "дясна" партия ГЕРБ!

Стига си спамил с тия глупости.

Браво, Ицо! Винаги съм се възхищавал за честната ти гражданска позиция по много теми. Аз също преди години вярвах в "Синята идея", но за съжаление вътрешните дребни интришки между явно "малки човечета" борещи се и мерещи си ....мераците за власт, я направиха с безбройните цветове на "Дъгата" в символа на гейобщността! Явно само то остана от "Синята идея"...! Жалко...!

гербер..те пари не миришат нали ?

Има ли по-големи комунисти от ДБ (дебилите на България)

Кажи им го с едно изречение и да приключваме: Като се занимавате с нещо, трябва да го разбирате, явно и очевадно е че след бунта от 1996 който ви даде власт вие не го разбирате и за това сте на този хал. Точка, точка и пак точка. Забележка: Учудвам се че някой още вярва на синята идея, тя няма никаква еволюция от посткомунистическия период. Всяка нова партия в дясно за някакво време заблуждава хората и после разочарова, каквото и да си пишем единственно ГЕРБ има капацитет и кадри да управлява. Болно ми е че другите станаха просто чудженца които правят играчките на Дядо Мраз!

Кои са кадрите бе? Калинки, тролове, делянчовци, комуноиди, агенти на Дс, милиционери... Пълно е навсякъде с такива! Смеят ни се в ЕС - най назад сме по развитие, заплати, производство... бием ги само по бандитизъм, корупция, загинали по пътищата..... И Фолксваген не ни искат за да произвеждаме автомобили, а предпочитат па макар и ислямизирана - Турция! Какъв бунт 96 какви пет лева?!

аз пък някакси му вярвам на Ицо Хазарта. Вярвам, че е наистина така както го е обяснил. Толкова ли е трудно това за разбиране?

Браво на теб! Това комуниста-тиква ли ти го подшушна

много си се филмирал :)))))))))))

Тук стана ужасно от тролове! Един и същи пише всякакви еднакви хвалебствия и оди за Ицо Хазарта! Само си сменя името! Дори начина му на писане е един и същ!

Абе Ицо, ти като видя плаката защо пя? Малко ли са ти парите, че да се излагаш така? Кой ще те вземе на сериозно сега? Аз не.

Че да не е пял фалшиво че да се излага? Излагат се политици които Фърлят оставки, но после се навеждат и ... си ги взимат обратно

Коментари - Ицо Хазарта към десните: В "Ъпсурт" вече нямате човек | Днес.dir.bg

Ицо Хазарта към десните: В "Ъпсурт" вече нямате човек

Великият Васил Найденов пя на концерт на ДПС, Миро - и за ГЕРБ, и за Марешки, заяви хип-хоп изпълнителят и подчерта, че никога не е взел и стотинка от политическата сила, за която винаги е гласувал

Обратно в новината

Коментари - Ицо Хазарта към десните: В "Ъпсурт" вече нямате човек | Днес.dir.bg

Коментари

Няма значение дали си талант - или си глупав,или страхлив.Да те поканят да разтушаваш безплатно провиницята и да разбереш, че всъщност е митинг - ако ти стиска си обираш крушите. Ако не - признаваш, че са те изиграли, а не се нахвърляш върху поитическите опонента на големия плакат зад гърба си. Предизборните щабове действат подло и неетично, подвеждат музикантите, ама им проверяват и акъла. Вече ставаш евтин отвсякъде и за всекиго.

Браво ицко, истински професионалист. Имам оферта за теб и Веско Маринов да изпеете заедно Гладен на един 6161 У Дубай. Даже няма да има снимки, едно парче, поклон, навеждане демек и обратно в топлото апартаментче. После може да направите и един албум заедно. ‘Нашата полиция ни пази”; “Нашата пожарна ни гаси” и “Ко ши праим?” За “Пътната полюция”, “Жаден” за БФС. Истинските професионалисти знаят къде са кинтите... добре си го решил. И много се радвам, че иаме човек у “ЪпсурТ”.

Ама как може да са десни, ако са за ИК, права на обратни и тн??? Аз явно следя повече политиката на Запад и тук нещата ми се разминават. Такава партия е лява, не дясна. Десни са консерваторите, те са против ИК, против мигранти, права на обратни и тн. Крайнодесните ги водят дори расисти. В България всичко е отново обърнато надолу с главата.

Това е поредния пример за тъжната истина за българския политически живот - разполагащата с огромен властови и финансов ресурс партия ГЕРБ си купува демокрация! Да, такива скокльовци " от партия в партия" като Ицо Хазарта никой не ги обича! Да, използват ги, но никой не ги обича - факт. Колкото и клакьори и тролове да наемеш за да пишат хвалебствени оди за теб Хазарт, ти вече не си част от демократичната, свободна общност в Българи, защото псевдо демократичната партия ГЕРБ, изградена от комуноиди, мутрьовци, агентурници и лъжедемократи просто си те напазарува! Жалко! Това става обичайна практика у нас - да купуваш политици, певци, дори и попове!! Най ужасното е че всичко е станало за продан - дори и идеалите! Какво ще оставим на нашите деца - нищо! Аз се надявах че ще поживея в една демократична България, с начин на живот като -да не казвам голяма дума - като една Белгия, а на практика се превръщаме в една диктатура от тип каквато е в Русия - уж демокрация, ама ......! Жалко за нас! Много, много жалко!

Ицо Хазарта НИКОГА не е бил партиен член. Затова недей да ЛЪЖЕШ !!!

Не лъжи ти! Някъде да виждаш да съм писал че е бил ЧЛЕН! Той не може да е член, защото е другполов орган...!

Направи партия, и събери чисти и неопетнени хора и спечели изборите.

С такива като ВАС - не мога!

Аз също искам да живея в демократична България и откакто имам избирателни права, всеки път гласувам за това, но е истина, че има основания за критики към десницата, при това сериозни. За мен не е нормално да се чаква пълна и безусловна подкрепа от който и да е. Подкрепата не може да е безкрайна и трябва да е заслужена и оправдана.

Истинския бизнес, няма цвят и така трябва да бъде, но това повечето хора няма да го разберат, защото нямат бизнес .

Това лице дори не може да пее а само рецитира! Не знам дали и стихотворенията си пише сам или някой друг му ги пише!

О ти който коментираш кой кокво може , Ти какво мижеш ще кажеш ли? Защото много хора дават мнения а повечето, не могат нищо.

Ако аз не мога това което работя, много, много ще е жалко за теб ако дойдеш при мен! Това което го мога аз го уча дълги години и ще продължа да го уча до края на живота си, защото такива като теб като дойдат при мен плачат и молят....без цвят, политическа окраска, възраст и т.н. Това мога АЗ и се надявам че дълги години съм го правил безкористно!

КОЙ, още вярва в чудеса?

Роденият да пълзи коментира полета на орлите!

Ицо е точен както винаги

Ицо, велик пост! Евала

Извинявайте, аз също съм привърженик на десните и съм участвал в демонстрации на Екогласност още по времето на Тодор Живков и ми стана интересно кои са тези "Ъпсурт". Помислих, че са някакви певци и музиканти. Шокирах се като видях какво изпълняват. Е, може ли човек, който претендира за някаква култура, интелект и идеали да си изкарва хляба по този начин. Еми, че той с избора си още си е продал душицата. Това не е нито музика, нито песен, нито социален протест през 21 век. Този просто използва недоволството а некадърниците и лузърите в България да прави пари.

Е добре - не схващаш за какво иде реч с Имам човек в НАП... не разбираш и Хип хотът ми е по- добър...идва ти прекалено нецензурни творчеството. И кой тогава прави бунтарски текстове в момента? По Планета ли ги дават? Аман от ощипани госпожици. Ицо Хазарта в момента е най-силният глас на протеста срещу статуквото. Бай дъ уей и аз такъв тип музика по- принцип не харесвам и него и Ъпсурд ги слушам единствено заради текстовете...

вече имат човек в Ъпсурт, Ице, продажен глупако?н

Шшш ало "десните" Ицо ми е най-малкия проблем, иначе имам над 4 млрд проблема в КТБ, а дума не чух за тях...

"Аз, гласувайки за вас, ви давам моята подкрепа - да разпределите данъците ми, да водите България напред, и да пазите моя интерес пред хищници като Ердоган или Путин. Как точно ще ми пазите интереса пред хора от тоя калибър, като за най - дребни неща не умеете да се разберете помежду си, и все някой друг ви е виновен." Ей това си го прочетете пак и пак... дано го проумеете. Колкото до Комарницки - а той на коя "трапеза" се храни? Не играе ли той ролята на "придворния шут" - припка около богатата трапеза. Или си мисли че това не се усеща от хората?

Айде , за Коледа концерт с Веско Маринов в НДК, с година лятно турне с Емилия.

И повече да не се вързва на тая "политическа" паплач. Почти на 90% от публично известните ни политиченца са една порода микро миши душички ... Ицо е добър човек и просто трябва да разбере, че между "тях" няма вечни врагове, а вечни интереси!! Така е било, така е и така ще бъде!!

Тези до великия певец защо са по гащи? Да им съберем пари за по една рокличка.

Защото са гербажийки

По това, кой подкрепя Гешев и му се мазни - може да се съди, че е сгазил лука и му прави федерос, за да се спаси. По това, кой "артист" подкрепя ГЕРБ, може да се съди, кой е огладнял. Ма да бяха казали (Хазарта, Лилито, Карадочева и Блатечки), да им съберем пари за леб. Продажни мизерници.

Ти за Криско ли си брат?

аз съм за Хазарта - всички сме с ГЕРБ, защото сме стадо и искаме някой да ни оправя Боко Тиквата е добър оправяч, а взима само 30% от парите за магистрали за себе си, можеше повече - вижте колко е добър

Кажи им го Ицо, стига глупости!

Десни политици с родители активисти на БКП и ползвали всички привилегии на номенклатурните кадри,на деца и внуци на АБПФК?????Нещо е сбъркано и вината за това не е на политиците а на тези които ни ги предложиха за политици,на тези дето винаги са в "сянка" и никога не губят!Така наречените десни предлагат програми които прилягат на леви партии,а левите-обратно!!!!Няма ляво,дясно и център!!!Всички от първия ден нн сноваването си са ръководени не от убеждения,а от изгодата на ръководствата им!За това вече 2 млн.млади напуснаха родината ни!!

Хазарта е достатъчно искрен. Казал е каквото му тежи на душата. А и не само на неговата душа! Само да беше завршил НПМГ, НГДЕК не разбирам защо не човек?!?!

Този рападжия...,.Ше опрайме работата! Имам много сериозен човек, там! Имам хора навсякъде!

Ицо щял да пее за борисов, а борисов щял да бие за ицо. Комунистите естествено.

И не само

За Комара

Отровните глупаци никога няма да разбират от свободна практика. Даже да застане пред тях самият Леонардо да Винчи. Никога човек като Ицо Хазарта няма да бъде разбран от хора, които само сучат от вимето на държавата и са свикнали да ходят по банкети. Затова да му се пише, че бил на концерт на ГЕРБ и това било лошо заслужава пълно презрение. Жалкото е, че Ицо Хазарта обръща внимание на лицето Комарницки. Той се изхранваше дълги одини от осмиване на СДС и всеки ден получаваше лептата си от 24 часа. Колко обективен да е такъв човек? И Хазарта да му обръща внимание!? Несмислено е, точно толкова, колкото и да бъде избрана Мая Манолова за кметица. Хазарта не дължи на никого обяснение с кого е бил, кога е бил, къде е бил , защото не е извършил нищо забранено. А ако не е бил с онези от Да България, те са хората, които очевидно трябва да се запитат сбъркахме ли? Сбъркахте, но сте безочливи и пак се наебахте сами!

Пробута си рекламата за Фандъкова, така тролски, между другото, разчитайки на глупци- И те те лайкнаха, разбира се. Що да се напрягат да мислят и да четат между редовете.

Ицо Хазарта е един искрен човек. Иска ми се да имаше повече като него.

В

Каквото и да пишете песента Имам човек нямаше да я има ако не бяха 10 годишните усилия на ПП ГЕРБ.

Ъ, Кой е тоя?

Имат, бе. Богдана Карадочева.

Ицо Хазарта се оказа на светлинни години пред "демократичния" тиняк на територията.

Аз нямам нищо против да свиря и на митинг на БСП, стига да ми платят достатъчно кинти. Бих свирил и на филанкишията, ако плати. В края на краищата това е изкуство и политиката няма място в него.

Ице,десни и сини политици няма...жалко ама факт!Десни с червени партийни книжки на БКП и БСП..подпечатани от ДС..с бащи видни комунисти и деца на държавна издръжка учили в англия и франция...е резултата е десен...идеите и те десни...ма резбата и тя лява... Добре си им го казал!Направи дясна песен...покажи им кво е силата, която имаш...в такива моменти се раждат чудни песни...припомни им синята идея,която продадоха...припомни им за хората по площадите..за синия цвят на сърцата...на малкото останли в България верни хора на синята идея.

Ще съм против всяка партия, която прави негативна кампания. Не могат да разберат, че за това губят. Не защото ГЕРБ са много добри или хората много ги харесват, а защото всичкото опозиция е заета само да плюе. И собствената си майка ще оплюят, ако ще извлекат някакъв дивидент. БСП за хамнайсти пореден път заложиха на негативна кампания и за хамнайсти пореден път ще загубят всичко. И пак - не защото хората искат ГЕРБ. Не си правете илюзии. А защото останалото на пазара е пълен гнилоч!

аз лично не бих участвал в какъвто и да е дебат с комарницки, защото в-к "сега" е прочут с най-дивашката цензура на равнище ляв, неолиберален радикал. с такива не можеш да водиш дебат, защото те изтриват мнението ти още преди да се появи и ти поставят бан до живот. ако комарницки беше толкова "свободолюбив", за колкото ни се представя то той нямаше да е газовик във в-к "сега". но тук ще трябва непременно да се спомене, че и с "десните" (в същност леви, неолиберални радикали) не може да се води дебат, защото мнението ти - клъц и бан по ип адрес. аз също питах другарите от "десните": "Може ли да си бунтар и опозиционер, и в същото време да се храниш на трапезата на Властта?" когато бяха в коалиция с герб, но бановете по ип, които получавах не можаха да изкарат мисълта ми на бял свят. за разлика от мисълта на комарницки. той е талантлив, а аз съм "никой", но според "демократите" трябва да имаме равни права. а ние нямаме, защото неолиберал -десно-левичарите, гейувете, многополовите, циганите, цк на бхк... са винаги по-равни от всички останали.

Виждал съм всякакви неща в бг-то, но да обясняваш на някой СРЕЩУ когото си правил концерт, че НЕ си негов човек е най-бедното, което съм срещал до момента. Според мен абсолютно всички политически кандидати на изборите с изключение на герб са се светнали и без тия разяснения кой колко е тъп, че нямат човек в “Ъпсурд”.

По-рано и примата на българската естрада Лили Иванова подкрепи Фандъкова. "Възхищавам се на интелекта и силата на характера на г-жа Йорданка Фандъкова, на работохолизма, толерантността и уважението, с които се отнася към всички! Г-жо Фандъкова, желая Ви много здраве, лично щастие... Бъдете силна! Успех!", написа в профила си във Фейсбук певицата. Още преди първия тур на местните избори и футболната легенда Христо Стоичков подкрепи кандидатката на ГЕРБ. "Вярвам в един почтен човек, какъвто е Йорданка Фандъкова", заяви носителят на "Златна обувка" Богдана Карадочева: Подкрепям Йорданка Фандъкова, защото е дясна, а София - прекрасна Асен Блатечки и той бухахахаха къде е иконката за повръщано

като останалите ти колеги продали се за пари!

Кенеф, ти избием зъбките! Нещастник!

лапай му пишока, както правиш на Боеко

Десните, сега в България са тъжна картинка. Обеднели, озверели, силно мразещи, уж интелегентни, а живеят в миналото. Всеки със свое уникално собствено мнение, което никой друг не споделя и също като менторите си Костов и Кънев не могат да се съюзят с никой за никаква кауза. Такъв сорт хора не ги харесват никъде по света, не само в България, но и в САЩ, В ЕС навсякъде. А стройна, дисциплинирана и променяща се структура като ГЕРБ обира всички лаври.

От бивши комунисти не става десни. Дясното се изстрадва в Борбата против комунизма! Нито 1 "десен" не посмя до отиде и изпрати в Последният му път иконата на Антикомунизма бай Илия Минев.

Ха, на троловете им свърши работното време!

Плюех ги, но вярвате ли ми - сега просто ми липсват!

Това е много печално. 15% от гласувалите в София дават гласа си за "синята идея", която на практика вече не съществува.

Абе нали Фандъкова обяви, че София била синя, а ти - 15%! Истината е, че десните избиратели просто си седят в къщи и не ходят да гласуват защото виждат, че няма полза от това! За това такива измислени псевдодесни формации изградени на комунистически основи като ГЕРБ, подплатени и с купени гласове и избирателни комисии печелят избори!

Може ли да си бунтар и опозиционер, и в същото време да се храниш на трапезата на Властта?

Ицето нивга не е бил нито бунтар нито опозиционер! Той винаги е бил на принципа "всяка коза на свой крак"!

Боже! Моля Ви спрете да плюете по Ицо Хазартния бос, че току виж сте го удавили! Та той човека само едни мангизи е искал да заработи момчето! И какво от това, че се е отрекъл от десните и е отишъл в ляво при ГЕРБ! Е примери много - и Бойко е член на БКП, но сега е лидер на смятаща се за "дясна" партия ГЕРБ!

Стига си спамил с тия глупости.

Браво, Ицо! Винаги съм се възхищавал за честната ти гражданска позиция по много теми. Аз също преди години вярвах в "Синята идея", но за съжаление вътрешните дребни интришки между явно "малки човечета" борещи се и мерещи си ....мераците за власт, я направиха с безбройните цветове на "Дъгата" в символа на гейобщността! Явно само то остана от "Синята идея"...! Жалко...!

гербер..те пари не миришат нали ?

Има ли по-големи комунисти от ДБ (дебилите на България)

Кажи им го с едно изречение и да приключваме: Като се занимавате с нещо, трябва да го разбирате, явно и очевадно е че след бунта от 1996 който ви даде власт вие не го разбирате и за това сте на този хал. Точка, точка и пак точка. Забележка: Учудвам се че някой още вярва на синята идея, тя няма никаква еволюция от посткомунистическия период. Всяка нова партия в дясно за някакво време заблуждава хората и после разочарова, каквото и да си пишем единственно ГЕРБ има капацитет и кадри да управлява. Болно ми е че другите станаха просто чудженца които правят играчките на Дядо Мраз!

Кои са кадрите бе? Калинки, тролове, делянчовци, комуноиди, агенти на Дс, милиционери... Пълно е навсякъде с такива! Смеят ни се в ЕС - най назад сме по развитие, заплати, производство... бием ги само по бандитизъм, корупция, загинали по пътищата..... И Фолксваген не ни искат за да произвеждаме автомобили, а предпочитат па макар и ислямизирана - Турция! Какъв бунт 96 какви пет лева?!

аз пък някакси му вярвам на Ицо Хазарта. Вярвам, че е наистина така както го е обяснил. Толкова ли е трудно това за разбиране?

Браво на теб! Това комуниста-тиква ли ти го подшушна

много си се филмирал :)))))))))))

Тук стана ужасно от тролове! Един и същи пише всякакви еднакви хвалебствия и оди за Ицо Хазарта! Само си сменя името! Дори начина му на писане е един и същ!

Абе Ицо, ти като видя плаката защо пя? Малко ли са ти парите, че да се излагаш така? Кой ще те вземе на сериозно сега? Аз не.

Че да не е пял фалшиво че да се излага? Излагат се политици които Фърлят оставки, но после се навеждат и ... си ги взимат обратно