ИТН започва подписка за референдум за президентска република (снимки)

Тошко Йорданов, Ивайло Вълчев, Станислав Балабанов и Филип Станев внесоха уведомление в Народното събрание

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кадрилите на партиите пак се натискат да коемнтират!

Закона за референдумите трябва да се промени и да близък да този на Щвейцария.Не може всеки сулю да се прави референдуми и да събира подписи по най баламския начин с едно въпросче и манипулативни внушения.Тази простотия трябва да приключи,защото се злоупотребява с доверието от зависими и други със задкулистни цели.А предаването на Слави става все по негледаемо ,толкова се принизи,че повече от 2 мин не е за гледане.

Мерзавци платени , за какво ни е Президентска да станем диктатура . Просто направете американското посолство Министерски съвет ,така поне да се знае.

Бая катастрофа ще бъде този път....

Тия циркаджии пак се появиха по улиците

А защо не за монархия със сигурност ще сме по добре .

Ние жителите на Учин дол и Голтупан ,сме за президентска република.

Сега по-актуални са референдумите за ЕС и Нато

Референдумите за НАТО и ЕС ,са без значение.Никой не ги е.ава.

Явно трудно върви събирането по 80 стотинки да му гледат канала, та търси реклама с бомбастични послания към цялата държава , че го позабравиха след провала. Кретенът не може 4 процента да събере, но щял да променя държавното устройство. Ходи на село с тия номера, в Учин дол може и президент на местната кооперация да те направят.

Слави привлича вниманието защото идват избори и не му гледат телевизията.

А къде е инициаторът. Отсъства както винаги , праща някакви гномове. Той самият има фобия от хора , въпроси и дебат , социопат , с мания за величие иска решава публични въпроси, без да смее да се покаже пред хора. На това момче му се губят елементарни представи как функционира демокрацията. Тя е пространство , където хората дебатират , комуникират за важни проблеми и вземат общи решения , а не контролирано собствено студио, където дървен селянин издава присъди и команди по негов сценарии и чужди поръчки.

но е време за ПРОМЯНА !

Ще ни шибат от делтахил пак

ПИСНА МИ ОТ ПРОСТАШКИ РЕШЕНИЯ НА БОЛНИ МОЗЪЦИ !!!

Не се знае кой ще стане президент след Радев.

Мустафата

Ха така! Бойко Борисов президент ....И тогава ще ни се еб.... мам..! Всичко което оня дългия шоу-глупендер и боклук е предложил е куцо!

Велико народно събрание се свиква с решение на обикновеното народно събрание, така че дори и да се проведе референдум, което няма да стане, резултатът му ще е нищожен, тоест няма да има никаква правна и законова тежест.

По принцип е така , но това още повече ще разклати политическата система

просветен авторитаризъм/диктатура по пруфесор Иво Христов, Радев и други дженерали, а Слави само изпълнява..

Клоуни....

бяха седнали на задниците - що ли?

Президентска република = диктатура. Няма да можем да се отървем от някой властолюбив Путлер.

Тия от ИТН пак измислиха поредната дивотия. Луд умора няма. Само да не влизат пак във властта, че лошо ни се пише.

Простотията трябва да не се допуска никога във владтта

Чалгарите с чалгарски номера и избиратели чалгари

Аз пък си искам царя!

Я се разкарай педал

чувал за ирония?

Бе ти в ред ли си?

Благодаря ти, Слави, за тази прекрасна инициатива! Вместо да раздаваме дарения на партии, да пазаруваме десетки депутати, направо ще си купим президент! Даже два ще си купим - един титуляр и един резервен, пак ще ни е по-евтино!

Аз ша гласувам с да на тоя референдум. И после ша гласувам за Гешев - Президент!, и тогава ша видите кон боб яде ли

Тези тъпаци продължават да разиграват обществото като че ли сме футболна топка и играем мач.Каква президентска республика другари зависими ?Има много разновидности и няма нищо елементарно!Продължават да мислят народа за овце.Как си представяте президентска диктатура, и изобщо последствията.Не може с един въпрос поставен екементарно да се променя цялата политическа система ,в момент на хаос от експерименти.В Щвейцария не се правят референдуми по този селски начин,а след задълбочен анализ от инициаторите за причин и последствия плюс разеснителна кампания При тях НС не е длъжно да приеме,а може да насрочи контрареферендума,но без анализ нищо не се допуска.

ако разиграват общеатвото, не си ли е виновно самото то, че се оставя да го разиграват?

Добре де, само тия ли имат патент за провеждане на референдуми и защо го хабят за глупости? К'во ни грее президентска република или друга шитня, щом все още сме в НАТО и шибания ЕС? Референдума трябва да е "Вън ЕС и НАТО"!

Аха,само сме за извън ЕС,та олигарсите да си отживеят като в Дубай без контрол.Ти какви права ще имаш глупако?След като парите ще са определящи?Да не мислуш че ще оставят народа да решава,а и ще пътуваш с виза ако изобщо ти я дадат,а иконимиката,данъците за внос и износ?

Какво ще правя? Сериозно ли? 7,5 млрд. не са в ЕС и НАТО, горките! Що не ги питаш какво правят?

не е само Тошко Шебека единствената маймуна на снимката. Виждат се макаци и мандрили и други вонящи животни от зоопарка “ИТН”.

И много рисковано. А ако Бойко Борисов стане президент? Тогава какво правим? 13 години съсипваше държавата ден по ден, а ако стане президент, ще ни управлява, така ли? А ако народът не хареса президента( който и да е той), какво следва - бунтове или какво? А ако пр подаде оставка, също и вице пр, кой избира следващия? А представете си, че Божков стане президент? А Делян Пеевски?

За да стане президент,първо трябва някой да го избере!

И КОЙ ЩЕ Е ПРЕЗИДЕНТ???

Це-Ре-У-шникът от бул. "Дондуков"-2, сегашният, за 3-и и за 4-и мандат. ИТН са най-елементарните ибрикчий на американското посолство и преки подръжници на главната американска кукла на конци - триморският ни пингвин, в синергия с дневния ред на САЩ. Измамниците Кирчо и Кокорчо са отсвирени за волни изпълнения в тяхна лична полза.

пишман дупетатите...селяндур...до селяндура, а днес с костУми вИрсачИ.....нещастници!

Започнете подписка за балсамиране на трупа на вашия гуру, за изграждане на музей на чалгата и поставяне на мумията в центъра на музея, за да му ходят под строй първолачета и да му се радват години наред.

БГ ВИНАГИ РАЗБИРА ОБРАТНО ГОВОРЕНЕ. АЙДЕ НА ПРОТЕСТ И ПО ФОРУМИТЕ ДА ДА ТУПП НИКОЙ , ВСЕКИ ЗА ГЪБИ. ПЕТКОВ ОООО, УМЕН, УЧЕНО,МОЖЕЩ ПАРАПЕТ ТУУУП ДЪРВО, ФАЛШИВА ДИПЛОМА, ИЗМАМНИК КРАДЕЦ. СЕГА РЕФЕРЕНДУМ ПРЕЗИДЕНТСТКА РЕПУБЛИКА , А НАРОДА 3 ГОДИНИ ЯДЕ ПОПАРАТА НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ПРЕЗИДЕНТА. АБЕ СЛЕПИ ЛИ СТЕ ГЛУХИ ЛИ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ???? ТРИ ГОДИН РАДЕВ ВИ ТОПИ КАТО ПРЕЗИДЕНТ, А ТИЯ ААА НЕ , ИСКАТ ДА БЪДАТ РОБИ.. МАМА ВИ ЛИЦЕМЕРИ...ВЪН !!

Може и да са прави. Не може повече така. Пълна анархия. Стигнахме до там, че Прост киро се хвали по новините, как в качеството си на премиер заобиколил и не спазил решение на нс. Че за какво ни е това нс, щом никой не го брои за нищо. А защо хората да спазват закони и решения на нс, щом премиерите не ги спазват.

Я сега си представи че някой като Киро го изберат за президент на президентската ни република!

Какво решение не е спазил? НС са забранили частни фирми да изнасят оръжие за Полша и Румъния ли?

А МОНАРХИЯ, МОНАРХИЯ? Или совиецка республика нещо, туйцък, онуйцък?

На всеки пет години правим Сървайвър - Президентсо издани, и който победи става президент? Кво ше кажете?

Да, време е за основна промяна. Видя се 30г, до къде ни докара този тип управление. Предпочитам Полупрезиденско управление.

А не видя докъде ни докара за 2 години президента? И я си представи като станем президентка република Баце да спечели изборите, а? Ха ха ха!

тия по добре да се преименъват на иттн; второто т е за тъп

Тия докога ще ни тормозят с присъствието си на политическата сцена

Мисирките да не блеят а да питат чалгарите дали се гордеят че бяха близки с хора които са УБИВАЛИ невинни.

БОГ да пази БЪЛГАРИЯ от чалгаджийската сган! Потресаващо! Хора които трудно владеят простащината си, се опитват да влезнат в област където дори псуването се изразява доста евфемистично и завоалирано! Друго е да си кажеш: Седни си на дебелия зад..к ма! Нали така БЕ, ТОШКО АФРИКАНСКИ! Ейй, няма край тая лакомия за власт! Също като по Алеко Константинов!

Национални предатели!!!

Ще закопаят задълго България

нема да са те; кире ше ги изпревари

Наи добре ще е референдума да е да преминем към някоя държава която ни е владяла Гърция Турция Германия Русия която ще да е защото доказахме през последните 30години че не ставаме за нищо да я закриваме жалката ни държавица и да ни управляват чужденци каквито и ще да са само да не са българи

Нема да се даваме така евтино, да предложим на Китай да купи цялата територия, и после делкаме на 6,5 милиона души, дано вземем по 20,000 € на клапак

свърши кинтите, гьотверенската му ТВ една стотинка не докарва, и сега тръгва на провален референдум, за да гепи от обществени средства, пак от нашия джоб. Върти, бели очи, суче се на кражба го избива.

тези от Факултето ли идват или у Факултето се прибират, а.

клошари що не ги арестуват за нарушаване на обществения ред и спокойствие?

баси, толкова много малоумна сган събрана на едно място не бях виждал.

Като ги погледнеш, все специалисти по политология и конституционно право, кой от кой по ерудиран по темата. :-) Ако оставим тая сбирщина маймунки да си играят с конституционният строй на България, халал да ни е благоденствието дето ще ни сполети!