ИТН: Кирил Петков продължава да звъни на наши депутати, да престане

Никой от нас не е труженичка от магистрала, че някой да си издърпа, онагледи действията на премиера в оставка Тошко Йорданов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво им пречи да не вдигат, ако искат? Или проблемът е, че вдигат?

Блокирайте му номера тъпанари

Така му е наредено...

Иди Амин в Уганда,според вестник "Труд", прилича на Кирил Петков значително. Склонен съм да се съглася,имайки се предвид,че бащата на Авраам(фараонът АкенАтон) бе негърското копеле Тара. Ако днес чифутите са по-бели,е защото са плод на изнасилвачи негроиди,мулати(изродът Мурад бей е бил мулат) и изнасилени Тракийки. Когато гърците данайци пристигат на наша изконнаТракийска земя са били катранено черни. Съжалявам македонците,тоест клурийците,че имат култ към негърът Александър Фирики,който е бил злодей и истинският Мохамед.

Мани, мани сега съвсем ще лудне защото трябва да звъни и на Курневите.

Ами да се радват , че им звъни, понеже при евентуални избори - никой няма да ги потърси повече кат оизпаднат и се върнат там откъдеъто са тръгнали.

Лишете го от телефон.... Все пак ще разберем колко от ИТН са се продали.

Страх ли ви е, новоразконспирирани копейкаджии Оплачете се на мутраФанова Следващата седмица Сега е заета, гори документи в пасольството

До що страхуват се от д.били ,ти от тях си нали .

А бе Простото уж просто, ама знае къде да търси продажници и че ще ги намери баш сред чалгите. Ама така е с чалгарските душици и се знае от всички, че като му лепнеш на чалгата едно кайме на челото щи ти изпълни к'вото ти душа сака. И явно няма значение дали е в кръчмето или в НС. Факт!

Вместо психитрите и психолозите (евреи)да ръководят кол-центрове към интернет изданията ,които погрешно наричаме "вестници" е най-добре да сложат усмирителна риза на евреинът от крипто - тип Кирльо Пръдков. Защото е АБСОЛЮТНО ОЧЕВИДНО,ЧЕ ПОСЛЕДНИЯТ Е МАЛОУМЕН ,БИПОЛЯРЕН И ШИЗОФРЕНЕН ПАПУНЯК ! ЕВРЕЙСКИ КОЧОВЕ И ТАЛАСЪМИ!

Вече видяхме какви сте в ИТН. Остава само да се споразумеят за цената.

ИТН се иззживяват като барони и робовладелци - депутатите били "техни" ... бляк чалгари бляк ...

Така е вместо на Кирил Петров да се повдигнат административни и наказателни обвинения прокуратурата мълчи. Този човек трябва да носи наказателна отговорност за действията си

"Кирил Петков продължава да звъни на наши депутати," Ми звънете му и вие всички , дайте му номера който иска гражданин на БГ да му звъни по всяко време на денонощието !

Тошко е толкова грозен, че дори Славуца е симпатичен траверс, сравнена с него. УжасТ....

Еби се в дупето пидалче

хаджи маймунче, дали осъзнава, че с недъгавия чалгар бяха дотук, и никога повече няма да видят парламент, ще си гният в най ниско рейтинговата телвизийка..ха..ха..

Лапай ми пишока ве леке

Ми да звънни та да ви разпадне тъпата партийка най сетне.

хаджи маймунче, дали осъзнава, че с недъгавия чалгар бяха дотук, и никога повече няма да видят парламент, ще си гният в най ниско рейтинговата телвизийка..ха..ха..

Ще бъдат 4-тата партия в следващото НС. Помни ми думата.

Вън от парламента! Писна ми от вас! Освен да сипете обиди нищо друго не правите. За две години три пъти до избори доведохте държавата.Нямате нито експертиза, нито морал. Чалгарски напъни за власт.

Има човек има проблем, няма човек няма проблем, беше казал някой. Вземете му телефона и той няма да звъни. Друг е въпросът защо едни хора се поддават. След като си избран от листата на една партия по пропорционален метод като напуснех групата на съответната партия напускаш и Парламента. Независими са само тия които влязат мажоритарно.

не само лъжец, сега и подлец.

Африканеца първо да обясни каква точно е тяхната структура. Кой дава команди ала Бойко и т.н., да се погледне в огледалото и после да обяснява кой каква проститутка е!

Тяхната структура е официално регистрирана политическа партия съгласно закона. ЗА РАЗЛИКА ОТ ПЕПЕТАТА, КОИТО ОЩЕ НЕ СА СИ РЕГИСТРИРАЛИ ПАРТИЯТА!????!!!

Тошко иска промяна и я получава.Защо негодува?

Скоро ще има още избягали чалгари. Кирил Петков трябва да разбере, че НАИСТИНА трябва да купи тези нищожества, за да спаси България от ДС, разбирай ГЕРБ-ДПС + помияри.

То нищожество е самият КП.

Ako такова нещо се беше сучило в Лондон , Великобритания, веднага купувачите на депутати щяха да бъдат натръшкани показно от полицаите с белезници на ръцете и отведени в съда ! Само,че как Гешев да направи това, когато вече са най добри приятечета с промяната, която искаше едно време да го сменя с друг главен прокурор! Ей за това ще бъдем най управляваната, колониална робска държава с робски манталитет, без СОБСТВЕНО "АЗ"

Колко си наивен, горкия...

Курви сбогом...

Маймуняк!

Чалгари гнусни вече дори никой не иска да ви коментара простотиите.

Не разбраха,че не могат да поставят условия преди да са провели преговори.Не трябвало Петков и Василев да са министри,ами да станат тогава Трифонов и Йорданов министри,а не само да критикуват.Затоеа ги заобикалят и не разговарят с тях,а канят техни депутати,за които им е по важна България ,а не ината и самолюбието на Куковците.

Тошко картошко ямболски лилипут

Маймуна тошко не знае ли що е то дрез код. Тоя бабун да не се връща от гей парад

Предатели са курви. ИТН са курви, защото предадоха избирателите си цели три пъти!

Хаджи Тошко иска да искара два ястреба от правителството, но да вкара неговите ... как беше.... пощенски кутии. Ми може... Аз, а предполагам и много други ще са ОК, Кирчо и Кокорчо да се върнат в НС, а на тяхно място мин. председател да стане Ленчето, а мин-фин, някой врял и кипял като Иван Костов. Не знам обаче Нинова как ще приеме новината. Да не вземе да се гътне, че БСП-то ще осиротее.

уточнявам, че на Костов ще му е за трети път да е министър на финансите в ... сложна обстановка.

уродче петков, гърчиш ли се в последна агония?

Всичките в парламента сте боклуци, Тошковци, Бойковци, Киртаци, Мустафи и сяква друга паплач ,дето нищо полезно през живота не вършат -гнусни кърлежи !!!!

ИТН е ДПС

С глупака ти недей да спориш. Той няма да те разбере и трудно с него ще се бориш, че той навсякъде се вре. Глупак от дума не разбира и нищо него го не спира. Закон за него не важи, той все измъква се с лъжи. Хитрец е той и е герой за днешния ни ден роден! Глупакът е особен вид, той винаги остава хит. В живота често преуспява, но никога човек не става. Глупакът няма идеали и съвестта не го боли. Морал и чест, за тях едва ли е чувал някога дори. Глупците на света са много, но ти повярвай ми, ей богу, че най-опасни са за нас глупаците с мерак за власт. Властта в ръцете на глупака, от прости хора подкрепена, по-страшна е и от батака, във който днес сме потопени. Николай Димов

Браво, точно за Боко Гиквата и Славуца чалгаря е написано.

Кирил Петков и Асен Василев с чалгари ПРЕДАТЕЛИ не преговарят!

Какво стана със завода за електромобили за 200 000 000 - 500 000 000, кажете ПростоКиров?

ми питай инвеститорите, Петков какво искаш да ти каже? Ма че си прост...

А какво стана с македонския космонавт?

Курчо е нагло копеленце, на което му дойде времето и от тук нататък няма да наглее. Тия балъци, които го подкрепяха пред НС са разделени на 3 партии, така че няма нужда да се радва толкова.

Тошко-то не е прав, повечето сте "труженички от магистрала", тези, които не са, ви изоставят. Тепърва ще проличи кой какъв е. А колкото до звъненето на Петков - не сте за вярване изобщо. Три парламента провяляте, вадите разни листчета с недоказана информация, малко ала президента - той ли от вас или вие от него прехващате, или пък източникът ви е общ и ви дърпа кОнците, както се казва, но сте изпаднали в супер махленски битовизъм. Явно е, че следващия парламент ще го гледате през крив макарон, да не говорим, че заслужавате и по-голямо наказание, което и ще си получите!

Дето викат братята американци "Make me!" ;)

Аз не разбирам какъв е проблемът, че им звъни! Те ако не искат, могат да не говорят с него, освен това всеки депутат се е заклел да служи на България и българите, ако Тошко има добри идеи за бъдещето на България, да звъни на всички депутати наред, за да ги прокара! Наистина не разбирам какъв е проблемът от правна и морална гледна точка!

Ми те ако нещат да го блокират бе, кво са пени тоз плазмодий :D

Много Просто Киро. И улаво.

6 вече ви напуснаха. Това не е "Никой". Бъртвежи чалгарски...

Охлабвам пълен до спукване пикочен мехур върху форумните блядове, изпращайки ги в екстаз. Руските кокали по украинските поля вече са обилно препикани, оставям ги да изсъхнат до вечерта.

Чалгари гнусни

Тоше да те уча ли ? Ловиш го този Маймун и със силен Удар между очите го сваляш в Нокаут и точка !

Хахахахаха, ще трябва да го помоли първао да се наведе. Тошето не е много снажен. Човек да си помисли, че компенсира с ум, ама и това не е така. :))) Господ давал на едни, ама от други явно вземал и само амбиция им оставил. :)))

Чалгарите грозно и мощно се подиграха с българското общество за пореден път, А сега УЖ не искали избори. Не искат, защото знаят много добре, че няма да влязат в парламента.