Коментари - ИТН и "Възраждане" обвиниха ПП-ДБ, че са спасили поста на Желязков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пффф

Значи ББ ги предупреждава за последици, че са го свалилили, а ИТН и въздържание ги заплашват, че са го запазили... Даже не ми се чете. Нямам търпение да се издъните на следващите избори. :))) По всичко изглежда, че тъпия народ даже му се разминава леко, предвид, колко е зле. Политиците ни, че не стават - не стават. Политиците обаче са най-пробивните и амбициозни членове на обществото ни. Обществото не става. Факт. Тия политици не са дошли от Марс. Нито Сорос, нито Путин ни ги е спуснал. Ние сме си ги избрали. И балъците, които не гласуват, също са си ги избрали. Нищо, че не са гласували. Ех, как ми се иска Въздържание да спечели пълно мнозинство... :)))) Тогава как ще проядат боб самите Въздържатели... :))) След като изтрезнеят от победата. :)))))

Никога повече глас за сглобката.Хора излезте и гласувайте че положението е натопорчено

До един само с глупости се занимават! Какъв огромен зор и мрънкане за оставката на индивид, който до няколко часа заедно с всички други в НС ще напусне залата. И като му вземат оставката какво ще правят? Нали без председател на НС, то не може да функционира? Какво нов ли ще гласуват или директно ще си вдигнат партакешите и да излизат в агитационната си ваканция?

Нинова е голям провал, същата либерастка соросоидка, докато риташе Баце по кокалчетата имах надежда за нея и гласувах, но откак се сдуши с ПП-то и се прави на важна пред Възраждане я отписах, засщо ма другарко вчера не подкрепи Възраждане за същото искане а днес се кланяш на фашагите от ПП, искаш да ни въвлечеш в директна война ли, ми извикай синчето ти като български гражданин да пази родината си, никога повече няма да гласувам за бсп който и да е начело.

грешиш, тя подкрепи и Възраждане, Бсп дори преди тях поиска оставката на Желязков.

Каква денгуба, какви безсмислици и простотии... Интересува ме колко струва целия цирк на данъкоплатеца?