Италия задържа още един кораб с мигранти, нарушил забраната за влизане

Скъпо германско правителство, няма да отворя пристанищата, отвърна Матео Салвини на призив на Берлин

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може би трябва да ги пускат на територията на Италия, без да им създават проблеми. Но с последваща конфискация и незабавна продажба на кораба. тези действат като таксита. Въобще никого не спасяват. И спасените не са "бежанци". А обикновени емигранти. А тия кораби са най-обикновени трафиканти на хора, каналджии. И трябва да бъдат съдени за трафик на хора. Както и спонсорите на тези акции - това е Сорос и компания.

Пак не разбрах....защо не ни пускат в африкански Израел а ни гонят до Италия? Искам в Израел да получавам помощи!

А наш боко им строи "бежански центрове"!!!!!!

...и продължават да наричат тези окупатори и ислямизатори - МИГРАНТИ?!?!??

КАРОЛА РАКЕТ Е ТРАФИКАНТКА СУБСИДИРАНА ОТ СОРОС.

Кораба да завие, да мине през Гибралтар после покрай Северна Европа да влезе в пристанището на Хамбург.

оня ден идин такъв спасен изнасилш млада жена в софия в борисовата гродина _тия органшзипано от меркел трафиканта на изнасшлвачи и примитшви трабва да бъдат разстрелвана предо да стъпят на брега!

а друг преди 2 дни изнасили момиче в центъра, на Иван Асен II....Алжирец...

След като ги "спасят" защо не ги карат към пристанищата на Египет, Мароко, Алжир. Те са отворени. защо трябва непременно към Европа, за да ги храним и обличаме. И все пак като ги приемем, защо не си отработват разходите по тях.

Питай либерастките отрепки.

събирам добровлци да бягаме от нещо - смятам да акустираме в испания или италия, приемам предложения от къде да тръгнем...

Нека да акустираме около бреговете на Австралия или поне Нова Зеландия, на топличко, чистичко, на красивичко...било много красиво там, Тихият океан...и да ни хрантутят до живот...А ние дори няма да ги изнасилваме и няма да ги ръгаме, защото това са културни традиции, характерни за един друг етнос, който и там приеха с отворени обятия...Но нас, със сигурност няма да пуснат, да не им разваляме либерастката държава...

Това е трафик на хора под формата на уж спасителни акции на практика платен трансфер от либииските води направо в Европа!!! Екипажите на тези кораби дето нарушават международното право получават ли заплати и кой им плаща? Рекет в морето или организирана престъпна група или групи за трафик на хора?

Така и не разбрах от какво ги спасяват тези хора?

Защо пари за нас бедните българи няма член на ЕС,а за паразите който идват от Африка ще намерят.И нали беше само за бягащи от войната в Сирия.Е много лицемери в ЕС.

Ако спрат да им крадът диамантите,най богатият континент на диаманти,а народът страда и мизерства.И при нас изнасят златото,а ние същи мизерстваме.А после били богати и Сащ и др.страни

Няма и да разберем от какво спасяват тия безценни талибански перли...

Адмирации за Матео Салвини!!! А германските хуманитарни спасители(трафиканти, ) защо не ги връщат там от където са тръгнали? Е, няма как нали ще загубят по 3000 долара на калпак.

След като са ги спасили сигурен съм че ще има достатъчно отворени пристанища на Северна Африка. Защо не ги карат на там? (Въпроса е риторичен)

Фирма "Талибан Круиз" отваря все повече еднопосочни дестинации до богати европейски страни.

Страхотна наглост от страна на трафикантите на хора. Браво на Салвини и дано и други държави го подкрепят.

PEYTSCH

Лъжат проклетите демагози ! Екипажи и кораби струват пари, но им плащата ! Плащат им по 3000 евро за всеки „корабокрушенец“...Трафикантите на нелегални мигранти не се интересуват колко европейци ще бъдат бити, изнасилвани, клани и ограбвани от техните хуманитарни напъни да се правят на голямата работа...Ууууу....

Не е хуманно това .дори животните спасяват себеподобните.

Вземи си ги вкъщи и след една седмица пак ще си говорим за хуманност.

Никой няма против спасяването. Хората са против да ги мъкнат към Европа. Да ги връщат в Африка.

Дори животните, след като са спасени и обгрижвани, не изнасилват и убиват, така че не ги сравнявай с животните, които са далеч по-добри и благодарни.

Доста по-сложничко е, пич! Опростявайки нещата до "Нека приемем бедните и страдащи мигранти" в такива мащаби може лесно да разруши социалната структура на много Европейски общества и да срине съществуващите държавни системи. Да се подхожда с такава лековерна добронамереност е меко казано опасно и няма да донесе нищо добро, включително на теб и семейството ти.

Могат да ги "спасяват" като ги оставят в Либия или Тунис или Алжир още повече че ги събират на 20км от африканския бряг но целта на тези кораби на разни там НПОта е да пълнят Европа със сган. Почти всички тези организации се финансират с пари от САЩ. Голямо е желанието на американците да разрушат европейския съюз а те самите вдигат огради по 5м на южната си граница.

Тук вече грешиш , американците може да са идеолози но пари не дават. Всички парични потоци стимулиращи трафика на тоя кюмур идват от катар , СА , бахрейн , пакистан , йордания , ОАЕ - има няколко луди милиардера с много петродолари които плащат и продължават да наливат пари. Сега от пакистан умуват как да прекарат към ЕС около 20 милиона имало желаещи ....

Това не са спасителни кораби, а таксита. Пита се: защо, след като свалят хората от тези кораби, просто не нарежат гемиите на скрап или не ги превърнат в атракция за водолазите? След първите 5-6 ще се окаже, че таксиметровите услуги Африка - Европа рязко ще намалеят, ако не изчезнат напълно, защото едно, че корабите не са евтино нещо, а не се произвеждат и за два дни, та дори да имат финансов ресурс за нови, няма да ги имат с месеци. Браво на Салвини! Дано удържи! Лошото е, че Италия вече е пълна с тази паплач. Ако допреди няколко години двата бряга на Тибър, в Рим, бяха облагородени и хората се разхождаха или тичаха от двете страни на реката, сега единият е добре, а на другия има лагери от тези пришълци. Горят огньове и се готвят манджи. Вечер са като орки. Да го е страх човек да мине. В Неапол е отчайващо просто. Не, че някога е бил аптека, но мин. година беше ужас и безумие. Колко са нагли и как натискат хората за пари е друга тема.

Защото са си спукали лодката, виждайки "случайно" едни "спасители" дето зареждат тонове гориво всеки ден и поддържат кораби и екипаж за едното нищо и вземайки пари от едното нищо. Тези "добри хорица" са ключовият елемент в канала за трафик на хора.

новите арийци на Меркел

Защо са го допуснали въобще до пристанището си а не са го избутали извън теяхната морска територия там от където ги е събрал??? Както се вижда тия ''събиратели'' спирка нямат да събират из морето навлеци и вместо към сащ ги стоварват в Европа че за това им се плаща..

Конфискация на кораба, съд за трафикантите и незабавна депортация на "спасените" мигранти!! Следн4-5 конфидкувани кораба ще се откажат от трафика на хота!!!

Решението е много просто - прекарването на емигранти да се обяви за особено тежко криминално престъпление, на практика равно на терорзъм. Съответно корабът се конфискува и продава на търг, а капитанът и екипажът се арестуват и съдят с реални присъди от по 10 години. Така мераклиите ще намалеят рязко.

Капитанът ще бъде осъден за трафик, защото корабът не спасява мигранти в морето, а чака лодките с пришълците в крайбрежните води на Либия и в после ги транспортира до европейските пристанища срещу заплащане от хуманитарните организации! Същите тези организации се управляват от Мафията и усвояват пари на данъкоплатците от различни фондове!

Luna0102

Много хубаво че са ги спасили, а сега кой откъде дошъл.

Лъжата, наречена “спасяване на хора” може да спре само с действия като тези на Салвини. “Не” на претопяването на европейското население и на промяната на цивилизационния код на Европа от рептилите!